Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar lengvai vaikiukui uždedate sauskelnes?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Viga
Nenori maniskis jau sauskelniu, jei tik namie, tai issirengia nuogas ir vaiksto. O ant puodo dar irgi neseda, tai as paskui su skuduru vaikstau verysad.gif
fleita
Na su tuo dalyku problemų neturim, sauskelnias keičiam be problemų kada tik reikia.
laimav
mes sauskelnes maunames kai einam i lauka arba miegoti(nakciai) ir jokiu problemu neturim thumbup.gif
Gulia
Mes tik i lauka ir nakciai.
I lauka tai be problemu,o nakciai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Leilla
maziukas mano tai nesiduoa, visad turiu ka nor duoti kad ramiai paguletu, o taip tai raitosi, na dickiui jau metai kaip nereikia, velokai sodinau ant puoduko
giedree_grey
musiskis tai kaip nuo nuotaikos priklauso,kartais graziausiai paguli kol pakeisiu,o kartais... schmoll.gif buna net ir pykciu su juo.. verysad.gif siaip kartais tai ir pats namie budamas nusimauna,ns patinka plikam lakstyt,tik kad ant puodo nesipraso,tai nelabai paleidziam ilgam plikiuka.. biggrin.gif
Limcamca
Kai reikia uzmaunu be problemu, bet tik tada kai tecio nera doh.gif , nes kai tetis yra, tai TIK JIS prie visko yra prileidziamas smile.gif
TIKESIU
Mums 2,4 metuku ir jau visiskai atsisakem pampersu "paslaugu" uztenka kik galima juk ir paciam vaikui karsta,ar nepagalvojat?nu is kitos puses jei vaikas nedraugauja su puoduku tai kita problema,bet draugaujam jau ir be problemu,nors is pradziu buvo visko,ir lova slapia ir kilimai,bet po biski po biski pasiekem savo tiksla...puoda thumbup.gif
vytule
Uždėti sauskelnes pavyksta lengvai, bet su viena sąlyga, būtinai turi ką nors duoti į rankas dukrytei, kitu atveju ji sėdasi ima pampersą ir bando dėlioti pati hihihi.gif.
dzhina
QUOTE(vytule @ 2006 06 15, 21:38)
Uždėti sauskelnes pavyksta lengvai, bet su viena sąlyga, būtinai turi ką nors duoti į rankas dukrytei, kitu atveju ji sėdasi ima pampersą ir bando dėlioti pati hihihi.gif.
*

Mums irgi sis metodas pats veiksmingiausias drinks_cheers.gif
rutitela
Mums nuo nuotaikos priklauso smile.gif kartais buna visiska tragedija,klykia,raitosi,bega...?nezinau kas pasidare.O kitais kartais be problemu biggrin.gif
Kai Leo buna nekokia nuotaika as dainuoju ar soku ar dar kaip maivausi,kartais padeda,bet ne visada mirksiukas.gif
Austre 123
Dar tokiu problemų neturėjau jei keičiu vienam tai būtinai reikia ir kitam nors katik ir pakeičiau doh.gif
Margarita 25
nu nelabai lengvai, kartais kai ziuri reklama tai greit uzdedu, o kartais su riksmais smile.gif
vaivos juosta
QUOTE(Margarita23 @ 2007 03 22, 14:07)
nu nelabai lengvai, kartais kai ziuri reklama tai greit uzdedu, o kartais su riksmais smile.gif
*

Pas mus lygiai tas pats smile.gif - arba reklamą per tv turi rodyt, arba mano mobilusis būti čiupinėjamas, arba nei niekas, nei kitas - spiria, klykia, lipa, verčias, kanda...
*Jalta*
Sunku ir man pakeisti pampersus, tai visada ką nors įdomaus įduodu į rankytes, ir kol žiūrinėja, pakeičiu. smile.gif
joolita
as maau kad daugumai mamyciu yra sunku pakeisti sauskelnes,nes tokio amziaus vaikuciau jau supranta kas jiems patinka ir kas ne,ir maistauja uztat 4u.gif
ugnele3
mes tai plojam katutes kai pampersa keiciam thumbup.gif ir jokiu problemu nes mazyles demesys buna nukreiptas,per pampersu keitimo ceremonija prisigalvojam visokiu zaidimu ir grimasu viena kitai rodom tai nera laiko kada verkt biggrin.gif
Festa
Be sansu ramiai pakeisti, nepadeda ir zaisliukai ir kitos gudrybes lotuliukas.gif Su riksmais, ir pakeičiam doh.gif
September_Lady
na maniskis irgi nelb jau megsta tuos pamperius schmoll.gif tai db jau mokinames ant puoduko tongue.gif tik va sedet sedi, o rimtais reikalais ant puoduko ir neuzsiima doh.gif gulinciam ant lovos ar dar kur jau senokai nekeiciu pamperso, nebent jau kai nakciai atsigula i lova, tai niekur nebesiverzia(ir miegas jam ne siaubas tikrai tongue.gif )...siaip isradau toki buda: pasisodinu ji sau ant keliu, jo uzpakaliuku jam pakisu pampersa, tada pati atsilosiu ir jis beveik guli nugara ant manes, na o as susegu ten kur reikia ir kazkaip greitai ir be problemu uzsidedam thumbup.gif
edisada
Mums nuo nuotaikos priklauso smile.gif kartais buna visiska tragedija,klykia,raitosi,bega...?nezinau kas pasidare.O kitais kartais be problemu biggrin.gif

as maau kad daugumai mamyciu yra sunku pakeisti sauskelnes,nes tokio amziaus vaikuciau jau supranta kas jiems patinka ir kas ne,ir maistauja uztat

drinks_cheers.gif
Dažnai padeda, ką įkišt į rankutes arba eilėraštukai 4u.gif
gudrene
Ai kaip kada bigsmile.gif Nu vakare prieš miegą sunkiau būna, o dieną nededu tai nežinau
j/net
iki 11 menesiu kazkur nekildavo problemuo poto vis blogiau ir blogiaiu dabar isvis nesidoda deti nezinau net ka ir daryti.
puciuko mamyte
Paskutiniu metu vis sunkiau uzdeti sauskelnes biggrin.gif , verciasi ant pilvo nors tu ka, juokiasi, stojasi, veienu zodziu, jam tai kaip zaidimas lotuliukas.gif
reda.z
mes taip pat su pampersu varkstas, Didziaja dienos dali, ji buna be pamperso, tai kai reikia uzdeti buna labai daug asaru.
Nordex
Ui ir man didziausias vargas kai reik keisti pampersa doh.gif
Niekaip neuzdedu, kol neleidziu pabegioti maziausiai pusvalandi nuogutei - kaip as sakau "pravedinti dupce" lotuliukas.gif
O ir paskui nelengva, sukasi, bega, lenkiasi visaip - zodziu bando issisukti is tos nesamones....
Bet ka darysi, kazkaip vistiek uzdedu...
Wildberry
Pats pamperso keitimas tai nieko smile.gif ,bet kai reikia paguldyti ji keiciant va tada prasideda ašaros doh.gif Nes labai gulet nenori,rupi zaist ar siaip ka veikt,tik negulet biggrin.gif aisku tai normalu,bet vat kai pampersa reikia pakeisti ,tai ir islenda problema doh.gif lotuliukas.gif
anastazas
Maniškė irgi dūksta, neįmanoma užsegt. Bet deramės. PVz., jei einam pas "lialias", tai pavyksta prikalbint, kad duotųsi, nes pas vaikus tai norisi lotuliukas.gif
Isila
mano tai deda į kojas, kai tik nuimu ir reikia gaudyt, neisduoda, nenori. Jei galėtų, tai ir lakstytų plikas nuogas biggrin.gif
youste
O as savo mergickai uzdedu be problemu, tik retokai dedu - kai vaziuojam i miesta arba pries nakti - net migdau diena be sauskelniu ir jei oras geras i lauka irgi be sauskelniu einam biggrin.gif
reida
Maniskei irgi laniau plikai patinka lakstyti. Ikalbineti reikia ilgai ir nuobodziai su visokiais zaidimais. O paskui dar kelnes reikia uzdeti ir vel ta pati problema doh.gif
Stigma
Mūsiškis anksčiau leisdavosi,bet dabar,kai dieną laksto su triusikėliais,nakčiai baisiai nenori sauskelnių doh.gif
kiri111
Pakolkas, jokiu problemu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
DaliaG
Iki be metų ir mėnesio be problemų buvo, dabar kartais pasiožiuoja, bet visada sakua, tada sėsk ant puoduko (o jo žiauriai nemėgsta doh.gif), tai nusiramina tongue.gif
sezil
man pampersą uždėti-didžiausias darbas, griebia už pimpuko, tąso, net gaila gero daikto biggrin.gif
Kentė
Pas mus ta pati problema,bet as jam i rankas ka nors idomaus duodu,tai paguli,o as greit ir pakeiciu ax.gif
ramzyte
QUOTE(Agni'85 @ 2007 05 05, 17:39)
Pas mus ta pati problema,bet as jam i rankas ka nors idomaus duodu,tai paguli,o as greit ir pakeiciu ax.gif
*

Ir aš tik taip galiu pampersą pakeisti doh.gif ...jau net kai pamato,kad su pampersu į vonią einu,juokdamasis bėga slėptis...keičiant pampersą su rankomis jį plešia ir sako ne doh.gif
Margita
QUOTE(Agni'85 @ 2007 05 05, 18:39)
*

drinks_cheers.gif Duodu koki nematytą daiktą:lūpdažį,tušą,kvepalus mirksiukas.gif
Mildute
Na, manoji jau be pampio namie, tai kai reikia uždėti, leidžiasi, nes jai nieko tokio (1m 5mėn) bet va, kai reikia rengtis, tai riečia pilvą, bėga, rėkia, tio paleisk, aš einu ir pan..o perrengiu per dieną kokius 4 kartus, jei pasisina į kelnytes, laukan kai einam, kai grįžtam ir pan...taigis, pakovoti tenka nemažai.
Mildute
Ai, pamiršau paminėt, ka irgi duodavau savo visokius daiktus jai- kvepalus, lūpų blizgesį ir pan, tai jau kosmetikos daiktų nerandu, kai ką sudaužė, kvepalus išpurškia, papuošalus visus, taip pat ir vestuvinį žiedą nusimoviau, padėjau, kol vaikui nerūpės...nu neįmanoma, geriau tai neduot tokių daiktų, kaip pripranta turi duot ir viskas....va, mobilų telefoną kažkaip atpratinau, kad neimtų.... kažkaip išsireikalauju, kad paklūstų man, arba verkia, o aš aiškinu tuo metu, kad ko tu verki, tuoj paleisiu, tik aprengiu ir eik savo reikalais biggrin.gif vienu žodžiu...nelengva, tikrai doh.gif biggrin.gif o dar kai žinai, kad tai greit nesibaigs, nes antro vaikelio su vyru jau norim, kad antrasis savo bajerius pradės...tai ką, pailsėsiu po kokių penkių metų biggrin.gif
Ugn*Ine
mano dukrytė labai gerai, sauskelnes apmaunu be problemų nuo pirmų dienelių wub.gif kažkaip ji labai rami pas mane g.gif
espana
QUOTE(**SM** @ 2007 05 08, 19:14)
mano dukrytė labai gerai, sauskelnes apmaunu be problemų nuo pirmų dienelių  wub.gif kažkaip ji labai rami pas mane  g.gif
*

iir as neturejau problemu thumbup.gif
dzhina
Kol kas dar leidziasi uzdeti sauskelnes, bet turiu kazkuo sudominti, duoti i rankas ka nors...ne viskas irgi tinka... doh.gif
kandelaa
laba diena, mamytes turiu toki prasyma - drauge raso darba apie sauskelniu rinka, todel paruose anketa ir reiketu, kad kuo daugiau mayciu atsakytu i ja tai ir mastom, kur rast ir kaip prikalbinti mamytes ta padaryti. parasykit man i az, jei kas galesit ir noresit mums padet, atsiusiu ta anketa (ji neilga ir daug laikon neuzimtu ja uzpildyti). busim lb dekingos rolleyes.gif
Ikulia
Musu issigelbejimas Huggies sauskelnes-kelnaites thumbup.gif liuks dalykas.
opium
sauskelnių keitimas- gaudynės, kurios baigiasi rinksmais doh.gif
Carevna
Matyt daugumai vaikučių sauskelnių movimas kančia biggrin.gif mūsiškis neišimtis, bet labai gerai veikia reklama per tv rodoma, tai prisitaikau kada pradeda reklamą rodyt arba įjungiu tv ir susirandu kanalą kur ką nors reklamuoja tada jis ramiai žiūri, o aš sauskelnes apaunu lotuliukas.gif
AgnėM
labutės 4u.gif
mano mažiuliui 8 mėnesiai su biškiu,bet jau pampersą dėtis,sukasi ,malasi,neuždedu normaliai,bet dbr jau perku pampers lets go,pasisodinu ant kelių ir apmaunu kaip kelnytes thumbup.gif ,viskas gerai tada būna,jokių vartymūsi ir t.t 4u.gif
Krisla
Aš irgi paprastų sauskelnių nebenaudoju, nes labai sunkiai leidžiasi jas užmauti. Tad perku Libero berods Up&Go (kelnaičių tipo). Tad jos mums pats tas thumbup.gif
eglaitė
O man atvirkščiai gavos,naudojau pampers,o kai nupirkau huggies užmaunamas,tai su didžiausiais piktumais uždedu.Gal jau atėjo laikas rečiau dėti pampersus,bet kol dar vėsu namie nesinori. g.gif
mamiux
Mes naudojam taip pat libero ir uzsegamus,ir triusikelius biggrin.gif ,kad per daug skustis negaliu,kartais pasimuisto,bet ne per daug.Tinka visi biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.