Nenori maniskis jau sauskelniu, jei tik namie, tai issirengia nuogas ir vaiksto. O ant puodo dar irgi neseda, tai as paskui su skuduru vaikstau
Na su tuo dalyku problemų neturim, sauskelnias keičiam be problemų kada tik reikia.
mes sauskelnes maunames kai einam i lauka arba miegoti(nakciai) ir jokiu problemu neturim
Mes tik i lauka ir nakciai.
I lauka tai be problemu,o nakciai
maziukas mano tai nesiduoa, visad turiu ka nor duoti kad ramiai paguletu, o taip tai raitosi, na dickiui jau metai kaip nereikia, velokai sodinau ant puoduko
musiskis tai kaip nuo nuotaikos priklauso,kartais graziausiai paguli kol pakeisiu,o kartais...
Kai reikia uzmaunu be problemu, bet tik tada kai tecio nera
Mums 2,4 metuku ir jau visiskai atsisakem pampersu "paslaugu" uztenka kik galima juk ir paciam vaikui karsta,ar nepagalvojat?nu is kitos puses jei vaikas nedraugauja su puoduku tai kita problema,bet draugaujam jau ir be problemu,nors is pradziu buvo visko,ir lova slapia ir kilimai,bet po biski po biski pasiekem savo tiksla...puoda
Uždėti sauskelnes pavyksta lengvai, bet su viena sąlyga, būtinai turi ką nors duoti į rankas dukrytei, kitu atveju ji sėdasi ima pampersą ir bando dėlioti pati
Mums nuo nuotaikos priklauso
Kai Leo buna nekokia nuotaika as dainuoju ar soku ar dar kaip maivausi,kartais padeda,bet ne visada
Dar tokiu problemų neturėjau jei keičiu vienam tai būtinai reikia ir kitam nors katik ir pakeičiau
nu nelabai lengvai, kartais kai ziuri reklama tai greit uzdedu, o kartais su riksmais
Sunku ir man pakeisti pampersus, tai visada ką nors įdomaus įduodu į rankytes, ir kol žiūrinėja, pakeičiu.
as maau kad daugumai mamyciu yra sunku pakeisti sauskelnes,nes tokio amziaus vaikuciau jau supranta kas jiems patinka ir kas ne,ir maistauja uztat
mes tai plojam katutes kai pampersa keiciam
Be sansu ramiai pakeisti, nepadeda ir zaisliukai ir kitos gudrybes
na maniskis irgi nelb jau megsta tuos pamperius
QUOTE Mums nuo nuotaikos priklauso smile.gif kartais buna visiska tragedija,klykia,raitosi,bega...?nezinau kas pasidare.O kitais kartais be problemu biggrin.gif QUOTE as maau kad daugumai mamyciu yra sunku pakeisti sauskelnes,nes tokio amziaus vaikuciau jau supranta kas jiems patinka ir kas ne,ir maistauja uztat Dažnai padeda, ką įkišt į rankutes arba eilėraštukai
Ai kaip kada
iki 11 menesiu kazkur nekildavo problemuo poto vis blogiau ir blogiaiu dabar isvis nesidoda deti nezinau net ka ir daryti.
Paskutiniu metu vis sunkiau uzdeti sauskelnes
mes taip pat su pampersu varkstas, Didziaja dienos dali, ji buna be pamperso, tai kai reikia uzdeti buna labai daug asaru.
Ui ir man didziausias vargas kai reik keisti pampersa
Niekaip neuzdedu, kol neleidziu pabegioti maziausiai pusvalandi nuogutei - kaip as sakau "pravedinti dupce" O ir paskui nelengva, sukasi, bega, lenkiasi visaip - zodziu bando issisukti is tos nesamones.... Bet ka darysi, kazkaip vistiek uzdedu...
Pats pamperso keitimas tai nieko
Maniškė irgi dūksta, neįmanoma užsegt. Bet deramės. PVz., jei einam pas "lialias", tai pavyksta prikalbint, kad duotųsi, nes pas vaikus tai norisi
mano tai deda į kojas, kai tik nuimu ir reikia gaudyt, neisduoda, nenori. Jei galėtų, tai ir lakstytų plikas nuogas
O as savo mergickai uzdedu be problemu, tik retokai dedu - kai vaziuojam i miesta arba pries nakti - net migdau diena be sauskelniu ir jei oras geras i lauka irgi be sauskelniu einam
Maniskei irgi laniau plikai patinka lakstyti. Ikalbineti reikia ilgai ir nuobodziai su visokiais zaidimais. O paskui dar kelnes reikia uzdeti ir vel ta pati problema
Mūsiškis anksčiau leisdavosi,bet dabar,kai dieną laksto su triusikėliais,nakčiai baisiai nenori sauskelnių
Pakolkas, jokiu problemu.
Iki be metų ir mėnesio be problemų buvo, dabar kartais pasiožiuoja, bet visada sakua, tada sėsk ant puoduko (o jo žiauriai nemėgsta
man pampersą uždėti-didžiausias darbas, griebia už pimpuko, tąso, net gaila gero daikto
Pas mus ta pati problema,bet as jam i rankas ka nors idomaus duodu,tai paguli,o as greit ir pakeiciu
QUOTE(Agni'85 @ 2007 05 05, 17:39) Pas mus ta pati problema,bet as jam i rankas ka nors idomaus duodu,tai paguli,o as greit ir pakeiciu Ir aš tik taip galiu pampersą pakeisti
Na, manoji jau be pampio namie, tai kai reikia uždėti, leidžiasi, nes jai nieko tokio (1m 5mėn) bet va, kai reikia rengtis, tai riečia pilvą, bėga, rėkia, tio paleisk, aš einu ir pan..o perrengiu per dieną kokius 4 kartus, jei pasisina į kelnytes, laukan kai einam, kai grįžtam ir pan...taigis, pakovoti tenka nemažai.
Ai, pamiršau paminėt, ka irgi duodavau savo visokius daiktus jai- kvepalus, lūpų blizgesį ir pan, tai jau kosmetikos daiktų nerandu, kai ką sudaužė, kvepalus išpurškia, papuošalus visus, taip pat ir vestuvinį žiedą nusimoviau, padėjau, kol vaikui nerūpės...nu neįmanoma, geriau tai neduot tokių daiktų, kaip pripranta turi duot ir viskas....va, mobilų telefoną kažkaip atpratinau, kad neimtų.... kažkaip išsireikalauju, kad paklūstų man, arba verkia, o aš aiškinu tuo metu, kad ko tu verki, tuoj paleisiu, tik aprengiu ir eik savo reikalais
mano dukrytė labai gerai, sauskelnes apmaunu be problemų nuo pirmų dienelių
Kol kas dar leidziasi uzdeti sauskelnes, bet turiu kazkuo sudominti, duoti i rankas ka nors...ne viskas irgi tinka...
laba diena, mamytes turiu toki prasyma - drauge raso darba apie sauskelniu rinka, todel paruose anketa ir reiketu, kad kuo daugiau mayciu atsakytu i ja tai ir mastom, kur rast ir kaip prikalbinti mamytes ta padaryti. parasykit man i az, jei kas galesit ir noresit mums padet, atsiusiu ta anketa (ji neilga ir daug laikon neuzimtu ja uzpildyti). busim lb dekingos
Musu issigelbejimas Huggies sauskelnes-kelnaites
sauskelnių keitimas- gaudynės, kurios baigiasi rinksmais
Matyt daugumai vaikučių sauskelnių movimas kančia
labutės
mano mažiuliui 8 mėnesiai su biškiu,bet jau pampersą dėtis,sukasi ,malasi,neuždedu normaliai,bet dbr jau perku pampers lets go,pasisodinu ant kelių ir apmaunu kaip kelnytes
Aš irgi paprastų sauskelnių nebenaudoju, nes labai sunkiai leidžiasi jas užmauti. Tad perku Libero berods Up&Go (kelnaičių tipo). Tad jos mums pats tas
O man atvirkščiai gavos,naudojau pampers,o kai nupirkau huggies užmaunamas,tai su didžiausiais piktumais uždedu.Gal jau atėjo laikas rečiau dėti pampersus,bet kol dar vėsu namie nesinori.
Mes naudojam taip pat libero ir uzsegamus,ir triusikelius
|