Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kristupas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
...Dream...
mano sunaus vardas Kristupas. taciau nezinau kaip ji galima trumpinti ax.gif kaip jus trumpinate?
Veitė
Kristis, daugiau nieko nesugalvoju g.gif , o nuo mazybisko-Kristutis, turbut- tutis, man labai grazu thumbup.gif
-Linda-
Tutis...?Nežinau, Veite ax.gif Mano pažįstamų sūnelis Tautvydas, jį Tučiu vadina trumpindami ax.gif
LT saulele

Aš tai niekaip netrumpinu, man tuo šis vardas ir gražus, kad nelabai sutrumpinsi, nes pvz. vyras Rimantas, o dauguma to net nežino, vadina Rimu. JAV labai populiarus vardas yra Krisas, bet lietuviškai tai kažkaip nelabai skamba... ax.gif
Neringiux
Mano drauge savo sunu vadina Kristučiu ax.gif
Utiuitiutė
Mano draugai sūnų vadina Tiučiu mirksiukas.gif
tause
mes tai klasioka Kristu vadinom (Kristas), cia mano trumpinimo variantas, bet butu geriau isvias netrumpinti, tai taip visi ir vadintu, nes labai grazus vardas ax.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Nu tikrai kam tada duoti ilga varda, jei norite trumpinti.
Krisas arba Tupas trumpiniai smile.gif O Kristutis joks cia trumpinys- tiek pat raidziu kiek ir Kristupas turi.
Galima kreiptis- Sunau, bus ir i tema ir trumpai, arba Vaike smile.gif
Arba duokit antra varda, pvz, Jonas. Galesit antru vardu vadinti. O jau kieme vaikai ras kaip trumpinti- gal ir jums tiks wink.gif
Na, cia biski pajuokavau, biski nepajuokavau wink.gif
Ramunita
siaip as irgi manau, kad bent jau tevai vaika turetu vadinti pilnu vardu...
Levander
QUOTE(Mažė_:) @ 2005 12 19, 01:42)
mano sunaus vardas Kristupas. taciau nezinau kaip ji galima trumpinti  ax.gif kaip jus trumpinate?
*

gal Krisu vadinčiau?
AGFA
QUOTE(Levanderblu @ 2006 01 08, 12:08)
gal Krisu vadinčiau?
*

Vos ne kaip žiurkė išvertus iš rusų kalbos. doh.gif
Mano vaikas Kristupas, tai vadinam Kristučiu, Kristupėliu. Nesuprantu kam iš vis trumpinti vardą ir tyčiotis iš vardo. Tada reikėjo duoti trumpą vardą. Ar dėl malonumo galima vadinti vaiką kitaip, sakykim pupa,kukuli, saulyte....O beto sako trumpindami vardą trumpinate vaiko gyvenimą.
...Dream...
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 29, 22:51)
Krisas arba Tupas trumpiniai smile.gif O Kristutis joks cia trumpinys- tiek pat raidziu kiek ir Kristupas turi.
Galima kreiptis- Sunau, bus ir i tema ir trumpai, arba Vaike smile.gif
Arba duokit antra varda, pvz, Jonas. Galesit antru vardu vadinti. O jau kieme vaikai ras kaip trumpinti- gal ir jums tiks wink.gif
Na, cia biski pajuokavau, biski nepajuokavau wink.gif
*

mes ir daveme jam antra varda Jonas ax.gif t.y. kriksto ax.gif todel kad jis gime per Jonines, o jo mamos vardas (t.y. mano) Jone
nobody
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 29, 22:51)
*

QUOTE(Ramunita @ 2005 12 30, 00:06)
siaip as irgi manau, kad bent jau tevai vaika turetu vadinti pilnu vardu...
*

drinks_cheers.gif Daug gražiau vadinti Kristutis, nei kažkaip bjauroti vardą trumpinant mirksiukas.gif
Bretane
QUOTE(Mažė_:) @ 2005 12 19, 00:42)
mano sunaus vardas Kristupas. taciau nezinau kaip ji galima trumpinti  ax.gif kaip jus trumpinate?
*

Krispa lotuliukas.gif ...geriau netrumpyt
Medona
as ir netrumpinciau schmoll.gif labai grazus pilnas vardas. kam davei toki varda, jei tau jis pilnas nepatinka g.gif
Joalin
Kai sutrumpini- vardo grozis nublanksta schmoll.gif Butent siuo atveju mirksiukas.gif
...Dream...
man sis vardas labai grazus wub.gif tik galvoju mokykloj kaip trumpins g.gif as suneli vadinu Kristupeliu
Song
Labai grazus vardas ax.gif Kristupukas wub.gif
Vaida K.
Man ir teko girdeti, kaip Kristupa trupina Kristis smile.gif
man grazus trumpinys smile.gif
o vaikiuka galima kristupeliu, kristuciu, krisciuku vadinti smile.gif
Vaida K.
+ tai is tiesu grazus vardas 4u.gif
La Loba
O gal žinote ką šis vardas reiškia? Beja, man irgi labai labai gražus berniuko vardas wub.gif
LT saulele

Kristupas (07.24, 07.25) – trumpinys iš Kristoforas graikų: „Kristaus nešėjas“ smile.gif
Barikada
QUOTE(Mažė_:) @ 2005 12 19, 01:42)
*

Yra toks posakis. Trumpini varda, trumpini ir gyvenima.
doma_
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 29, 21:51)
Krisas arba Tupas trumpiniai smile.gif
*

blink.gif lotuliukas.gif Tupas... neblogas trumpinys biggrin.gif
mikepodukofke
Kristis... gal ir nieko toks butu, o Tupas tai joooooo...
aktema
man tai kazkaip nesinori sutrumpint sito vardo, jis graziai skamba netrumpintas thumbup.gif
yalissa
O kam trumpinti tokį gražų vardelį?
vaiciuke
Buvo klasiokas Kristupas. Niekada netrumpinom. Vadindavom Kristupėliu. Bet visi tie Krisis, Krispis, Kristis ir dar visokie kris...kažkaip visai blink.gif Yra vardas, tai juo reikia ir vadinti. Net neatėjo į galvą mokykloje tą vardą trumpinti
Joanukas
O as tai kazkur skaiciau, kad zmogaus vardo negalima trumpinti, nes tada jam trumpini ar apsunkini gyvenima, nu kazkas panasaus. Todel mamos savo vaikus vadina kaciukais, meskiukais ir pan. Tai reiskia kuo ilgesniu zodziu vadinsi savo vaika ar kita zmogu, tuo jam gyvenimas bus grazesnis ar lengvesnis smile.gif
Ne_gera
Mamyte spelioja, kaip vaikai trumpins šitą vardą mokykloje, bet gal vaikams šitas vardas visai "neužklius", o pravardę sugalvos trumpindami vaiko pavardę tongue.gif
TiMa
Kam trumpint tokį gražų vardą, nesuprantu g.gif
Amelita
Kristis.smile.gif
Aleksia
Manau,kad neblogas vardelis,bet kam ji trumpinti schmoll.gif schmoll.gif
Dangiuks
Aš irgi manau, kad nereikia trumpinti, vardas tam ir yra, kad būtų toks, koks sugalvotas, koks duotas, kitaip ir reiktų duoti vaikui ne vardą, kuris tėvams atrodo ilgas, o jo trumpinį kokį... blink.gif 4u.gif
sarafea
As irgi esu tos nuomones,kad vardu trumpinti nereiktu.Bet man daug graziau skamba Kristijonas nei Kristupas g.gif
Antigonė
Per daug grazus vardas ir nemanau,kad reiketu trumpinti wink.gif
Na,o jei labai reikia,tai graziausiai skambetu Kristas
ax.gif
micietta
kriss, kristupelis, kristis wub.gif
Lorečiukas
Auginu Kristupą ir niekada netrumpinu jo vardo, net atvirkščiai - pailginu, nes dažniausiai vadinu Kristupėliu, Kristupučiu, Kristupuliu biggrin.gif
Levander
man pats gražiausias berniuko vardas Kristupas wub.gif jei turėsiu sūnelį, jį pavadinsiu tik šiuo vardu wub.gif o trumpinčiau Kristis, Kristutis 4u.gif
Bittersweet
man galune -tupas visai nepatinka g.gif
ferre
Labai gražus vardas wub.gif Nesuprantu tėvų, kurie duoda vaikams tokius gražius lietuviškus vardus - Žygimantas, Vytautas, Rimantas, Gediminas ir pan. - o paskui patys juos išdarko trumpindami blink.gif
groovy
Kristis trumpinciau, Kristupeliu saukciau arba Kristupu ax.gif
...Dream...
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 17, 08:49)
man galune -tupas visai nepatinka g.gif
*

as neklausiau kas patinka nepatinka.. pasilaikyk savo nuomone sau. as tavo vaiku vardu neaptarineju. as tik klausiau sutrumpinimo
Kotre
QUOTE(Mažė_:) @ 2006 07 30, 23:02)
as neklausiau kas patinka nepatinka.. pasilaikyk savo nuomone sau. as tavo vaiku vardu neaptarineju. as tik klausiau sutrumpinimo
*

teisingai drinks_cheers.gif. "tupas" komentaras hihihi.gif , nors gal ir be pykcio, supaisysi cia..
grazus vardas, kam ji trumpinti? kol Kristupas mazas, as tik ilginciau- Kristupukas, Kristupelis. o jei jau sutrumpintai, tai manrods paprastai sako Kristis (man gerai skamba) smile.gif
lukasta
KRISTIS, VAIKAI KIEME TAIP TRUMPINA.
...Dream...
QUOTE(lukasta @ 2006 08 01, 23:42)
KRISTIS, VAIKAI KIEME TAIP TRUMPINA.
*

as netrumpinsiu wub.gif dar pailginu wub.gif o jei krisciu vadins na ka padarysi smile.gif ne taip ir blogai ax.gif
Siracusa
man kaip tik gražu Kristis smile.gif bet dažniausiai taip Kristijonus vadina.. ax.gif Kristupas ne toks ir ilgas vardas.. smile.gif
Svetucia
Mano draugė augina Kristupėlį, tai ji trumpina - Tutis, net nežinau kodėl. O kai paklausiau pasakė, kad gražiai skamba. 4u.gif
light blue
Netrumpink jo, gražus gi vardas mirksiukas.gif Meiliais vardais ir taip vaikus vadiname, tai lai bent vardas "sveikas" be trumpinių lieka smile.gif
auryte2
Krisas arba Kristis smile.gif na sunku sita varda sutrumpinti smile.gif Turbut geriausia netrumpint smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.