Pazistu tris, visus vadina Krisciais.
O aš iš vis prieš vardų trumpinimą. Jei norisi trupminti, tai kam duodamas ilgas vardas. Iš karto reikėjo duoti trumpą
Mano sunelis irgi Kristupas
Pažįstu vieną... Vieningai trumpinamas Kšysjka.
Kristus
o man drauges sunaus vardas Matas,mazybiskai Matutis tai ji taip pat tuciu vadina
as trumpinciau KRISTIS man kakzaip graziai skamba
O kam jį trumpinti?
Kristutis, Kristis, Kristupėlis
Kristis, Kristukas
Kristupas - labai gražus vardas ir ,manau, jo trumpinti visai nereikia. O čia siūlyti Kristukas, Kristupėlis iir pan. - visai ne trumpiniai(Raidžių kartais net daugiau), o mažybiniai, maloniniai vardai. Nėra jis toks ilgas,kad reiktų trumpinti
Man irgi Kristupas gražus vardas ir nereikia jo trumpinti.
Vėliau, mokykloje vaikai sutrumpins tai nors tėvai vadinkit pilnu vardu.
grazus vardas
o jei trumpai gal tiesiog...Kris?
Kristukas
O kam tokį puikų vardą trumpinti?
Krisas
man ir sis vardas toks grazus kad jo trimpint tikrai nereikia
musu seima turi viena drauga Kristupa, tai ji beveik visi kazkodel vadina Kriviu QUOTE(ievuschka @ 2006 09 08, 11:24) Kristupas - labai gražus vardas ir ,manau, jo trumpinti visai nereikia. O čia siūlyti Kristukas, Kristupėlis iir pan. - visai ne trumpiniai(Raidžių kartais net daugiau), o mažybiniai, maloniniai vardai. Nėra jis toks ilgas,kad reiktų trumpinti PRITARIU - jei norėjote trumpo vardo - reikėjo iškart duoti trumpą vardą, o jei davėte ilgą - tai ir vadinkite taip.... man kažkaip nekaip atrodo, kai tėvai trumpina vardą... draugai - gerai tėvai
Auginame Kristupą,patys vadiname Kristupėliu,Kristuku
QUOTE(Velniukstis @ 2006 10 05, 22:04) PRITARIU - jei norėjote trumpo vardo - reikėjo iškart duoti trumpą vardą, o jei davėte ilgą - tai ir vadinkite taip.... man kažkaip nekaip atrodo, kai tėvai trumpina vardą... draugai - gerai tėvai pritarsiu šitai nuomonei. Jei davėt ilgą vardą, taip ir vadinkit. Norėjot trumpo, kam rinkotės ilgą. Malonybiškai, mažybiškai vadinti yra gražu ir miela, bet kam vardą kraipyti jį trumpinant? NEGanau draugai trumpins, tai dar ir tėvai. AŠ esu prieš
Kristupas nėta toks jau ilgas vardas, šiaip trumpint nebent Kristis, bet ką besakykit, pilnas vardas daug gražiau skamba.
Man tai nesitrumpina,bet vaikai tai greit trumpini sugalvos
Alpstu dėl šio vardo, bet deja neleido man antrajam sūnui jo uždėti
Krisčius irgi gražu naudot namuose
mes irgi sakom Kristis, o mazaji Kristuku vadinam
man Kristupas ir Kristijonas patys graziausi berniuku vardai
Kristis... nu kaip cia ir besutrumpint daugiau
Labai gražus vardas. Tikrai netrumpinkite jo. Taip reikalą sugadinsite. Jei norisi labai jau meiliai pakviesti, tai "sūnyti, Kristupai". Labai gražus vardas.
Tupas
kristis
tai mes jo ir netrumpinam
mūsų sūnaus vardas - Kristupas
O paskui kai ateis laikas, tai draugai manau greit sutrumpins arba kristis(nors man keistokai skamba šiek tiek O gal išvis gaus kokią pravardę ir nereikės jokio vardo trumpinio
o man patinka kai tėvai trumpina vaikų vardus. tuomet santykiai atrodo šiltesni, nėra barjero tarp draugų ir tėvų. vieną pažįstamą Kristupą draugai vadina Krisčiu. "Kristis" man visai gerai skamba
Na mes draugu tarpe turim Kristupa vadiname ji Krisium man trumpinys nelabai
darzelyje mano maziu buvo Kriste pradeje vadinti,tai man labai nepatiko
o namuose mes ji kristupeliu,Kristupiuku,kai supykstam Kristupioku vadinam
man grazus
Mano anūkas Kristupas.Nereikia trumpinti,juk toks gražus vyriškas vardas
Kadangi mano sūnus vardu Kristupas tai man šis vardas superinis
Grazu
Kristis
As kaip tik dabar laukiuosi antro berniuko ir noriu ji pavadinti Kristupu. Man labai grazus vardas
QUOTE(Aidete @ 2009 02 06, 18:41) As kaip tik dabar laukiuosi antro berniuko ir noriu ji pavadinti Kristupu. Man labai grazus vardas labuka
man labai gražus vardas, turėjom klasioką ir niekaip netrumpinom - Kristupu vadinom
Mes patys sūnų pilnu vardu vadinam ir kitų prašom netrumpinti. Juk kaip vaikas įpras girdėti savo vardą, taip paskui ir pats taip save pristatys...
Na, o jei norim mažybiniu maloniniu žodeliu pavadinti, šaukiam Kristupėliu
Gražus vardas,vadinčiau sutrumpintai Kristis
manau Kristis būtų sutrumpintai
Krysia
|