Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kristupas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Burbulytis
Pazistu tris, visus vadina Krisciais.
Natalėja
O aš iš vis prieš vardų trumpinimą. Jei norisi trupminti, tai kam duodamas ilgas vardas. Iš karto reikėjo duoti trumpą mirksiukas.gif
ingora
Mano sunelis irgi Kristupas biggrin.gif . Sutrumpint neiseina, tai as ji Kristupeliu arba Kristupuku vadinu thumbup.gif
Betse
QUOTE(light blue @ 2006 08 08, 17:27)
Netrumpink jo, gražus gi vardas  mirksiukas.gif  Meiliais vardais ir taip vaikus vadiname, tai lai bent vardas "sveikas" be trumpinių lieka  smile.gif
*

Netrumpinčiau ir aš.
Galima pridėti mažybinę galūnę (turbūt nevisai teisingai išsireiškiau 4u.gif )
Zarazza
Pažįstu vieną... Vieningai trumpinamas Kšysjka.
Aleksia
Kristus
smail
o man drauges sunaus vardas Matas,mazybiskai Matutis tai ji taip pat tuciu vadina
Mrs Freken Bok
as trumpinciau KRISTIS man kakzaip graziai skamba mirksiukas.gif ir siaip garzus vardas Kristupas mirksiukas.gif
Gabanne
QUOTE(Mažė_:) @ 2005 12 19, 01:42)
mano sunaus vardas Kristupas. taciau nezinau kaip ji galima trumpinti  ax.gif kaip jus trumpinate?
*

Labai grazus vardas! kam ji trumpinti ir niokoti mirksiukas.gif
Ryna
O kam jį trumpinti? g.gif
Jolitukas*
Kristutis, Kristis, Kristupėlis ax.gif gražu visaip ax.gif
vytule
Kristis, Kristukas 4u.gif
ievuschka
Kristupas - labai gražus vardas ir ,manau, jo trumpinti visai nereikia. O čia siūlyti Kristukas, Kristupėlis iir pan. - visai ne trumpiniai(Raidžių kartais net daugiau), o mažybiniai, maloniniai vardai. Nėra jis toks ilgas,kad reiktų trumpinti biggrin.gif
ausand
Man irgi Kristupas gražus vardas ir nereikia jo trumpinti.
Vėliau, mokykloje vaikai sutrumpins tai nors tėvai vadinkit pilnu vardu.
ema88
grazus vardas biggrin.gif
o jei trumpai gal tiesiog...Kris? 4u.gif
Meka Pinavija
Kristukas ax.gif
Auksiukė
O kam tokį puikų vardą trumpinti? schmoll.gif Nebent draugai jį trumpins, o mamai manau būtų gražu, kad pilnu vardu vadintų. Juk jis taip gražiai skamba.
Paul@
Krisas ax.gif
viktutes
man ir sis vardas toks grazus kad jo trimpint tikrai nereikia
musu seima turi viena drauga Kristupa, tai ji beveik visi kazkodel vadina Kriviu smile.gif , bet as niekada tongue.gif , siaip as apskritai nelinkus iskraipyti vardu
Soterija
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 08, 11:24)
Kristupas - labai gražus vardas ir ,manau, jo trumpinti visai nereikia. O čia siūlyti Kristukas, Kristupėlis iir pan. - visai ne trumpiniai(Raidžių kartais net daugiau), o mažybiniai, maloniniai vardai. Nėra jis toks ilgas,kad reiktų trumpinti  biggrin.gif
*

PRITARIU - jei norėjote trumpo vardo - reikėjo iškart duoti trumpą vardą, o jei davėte ilgą - tai ir vadinkite taip....
man kažkaip nekaip atrodo, kai tėvai trumpina vardą...
draugai - gerai drinks_cheers.gif thumbup.gif
tėvai g.gif
Margita
Auginame Kristupą,patys vadiname Kristupėliu,Kristuku bigsmile.gif O dėl trumpinimo galiu pasaky,ėjo į darželį,eina į mokyklą ir niekas jo vardo niekada netrumpina,o kaip tik pabrėžia Kristupas-koks gražus vardas thumbup.gif
Isila
QUOTE(Velniukstis @ 2006 10 05, 22:04)
PRITARIU - jei norėjote trumpo vardo - reikėjo iškart duoti trumpą vardą, o jei davėte ilgą - tai ir vadinkite taip....
man kažkaip nekaip atrodo, kai tėvai trumpina vardą...
draugai - gerai drinks_cheers.gif  thumbup.gif
tėvai  g.gif
*

pritarsiu šitai nuomonei. Jei davėt ilgą vardą, taip ir vadinkit. Norėjot trumpo, kam rinkotės ilgą. Malonybiškai, mažybiškai vadinti yra gražu ir miela, bet kam vardą kraipyti jį trumpinant? NEGanau draugai trumpins, tai dar ir tėvai. AŠ esu prieš schmoll.gif
*Miurielė*
Kristupas nėta toks jau ilgas vardas, šiaip trumpint nebent Kristis, bet ką besakykit, pilnas vardas daug gražiau skamba. smile.gif
JM
Man tai nesitrumpina,bet vaikai tai greit trumpini sugalvos
Jurlin
Alpstu dėl šio vardo, bet deja neleido man antrajam sūnui jo uždėti bash.gif
Krisčius irgi gražu naudot namuose wub.gif
Lakūdra
mes irgi sakom Kristis, o mazaji Kristuku vadinam wub.gif
Langoza
man Kristupas ir Kristijonas patys graziausi berniuku vardai rolleyes.gif
Kristis... nu kaip cia ir besutrumpint daugiau
Gajux
Labai gražus vardas. Tikrai netrumpinkite jo. Taip reikalą sugadinsite. Jei norisi labai jau meiliai pakviesti, tai "sūnyti, Kristupai". Labai gražus vardas. thumbup.gif
Mikasiene
Tupas biggrin.gif O jei rimtai, tai Kristis (laabai gražus ir vardas ir trumpinys) thumbup.gif
Ramasta
kristis
strazdanėlė...
QUOTE(aastuliukas @ 2007 03 21, 01:29)
kristis
*

taip, bet geriau netrumpinti mirksiukas.gif
...Dream...
tai mes jo ir netrumpinam schmoll.gif man tik idomu kaip vaikai galitrumpinti ax.gif kai rinkau varda turejau 2 variantus: Kristupas ir Jonas (Jonas, nes gime per jonines ir mamyte Jone ax.gif cia pas mus toks sutapimas buvo) bet del Jono vyras nesutiko, o vat tik po puses metu sugalvojau Kristijonas doh.gif nu bet nieko, man ir Kristupas laaabai patinka ir gal jam tas vardas net labiau tinka rolleyes.gif o Jonas yra kriksto vardas biggrin.gif
animam
mūsų sūnaus vardas - Kristupas smile.gif bet kažkaip niekad iki šiol negalvojom trumpinti.atvirkščiai pas mus dar ilgesnis variantas išeina, nes visi kol kas tik mažybiškai, Kristupėliu, kreipiamės į jį.
O paskui kai ateis laikas, tai draugai manau greit sutrumpins arba kristis(nors man keistokai skamba šiek tiek tongue.gif ) bus arba chris.
O gal išvis gaus kokią pravardę ir nereikės jokio vardo trumpinio tongue.gif
mau
o man patinka kai tėvai trumpina vaikų vardus. tuomet santykiai atrodo šiltesni, nėra barjero tarp draugų ir tėvų. vieną pažįstamą Kristupą draugai vadina Krisčiu. "Kristis" man visai gerai skamba 4u.gif
ditamo
Na mes draugu tarpe turim Kristupa vadiname ji Krisium man trumpinys nelabai biggrin.gif
bubunka
darzelyje mano maziu buvo Kriste pradeje vadinti,tai man labai nepatiko blink.gif
o namuose mes ji kristupeliu,Kristupiuku,kai supykstam Kristupioku vadinam biggrin.gif mazas kai buvo ir mokinosi savo varduka sakyti tai sakydavo Tututis,visai graziai skamba(bent jau man).o dabar va drauges tetis Kristoferiu pavadino doh.gif bet zinot visiems patiko,o jis paaiskino kad jo vardas Kristupas o ne Kristoferis ax.gif .bet karts nuo karto pramogai pavadinam ir Kristoferiu,niekas nepyksta tik skaniai pasijuokiam lotuliukas.gif thumbup.gif smile.gif
Chippie
man grazus wub.gif
siena
Mano anūkas Kristupas.Nereikia trumpinti,juk toks gražus vyriškas vardas wub.gif
cūgga
Kadangi mano sūnus vardu Kristupas tai man šis vardas superinis biggrin.gif o vadinam Kristupėliu arba sutrumpintai Krisčium smile.gif
Raile
Grazu thumbup.gif O trumpinti gal ir nereikia rolleyes.gif Mazybine forma-Kristupelis, Kristutis... mirksiukas.gif
Eimy
Kristis thumbup.gif
Aidete
As kaip tik dabar laukiuosi antro berniuko ir noriu ji pavadinti Kristupu. Man labai grazus vardas thumbup.gif Bet mano vyrui nelabai unsure.gif Kaip cia surasti kompromisa g.gif g.gif
Bahara
QUOTE(Aidete @ 2009 02 06, 18:41)
As kaip tik dabar laukiuosi antro berniuko ir noriu ji pavadinti Kristupu. Man labai grazus vardas  thumbup.gif  Bet mano vyrui nelabai  unsure.gif  Kaip cia surasti kompromisa  g.gif  g.gif
*

labuka smile.gif mano Kristupui jau 7 metai,tai as tik pagimdziusi vyrui sakau tegul buna Kristupas,jie ta minute sutinka su viskuo,nes buna ekstazeje smile.gif PATS GRAZIAUSIAS VARDAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Džinė79
man labai gražus vardas, turėjom klasioką ir niekaip netrumpinom - Kristupu vadinom thumbup.gif
Europiete
QUOTE(ditamo @ 2008 11 26, 21:07)
Na mes draugu tarpe turim Kristupa vadiname ji Krisium man trumpinys nelabai biggrin.gif
*

Mano pazistamas Kristupas, tai trumpinam irgi Krysium (kai kas negraziai ir ziurkenu pavadina) lotuliukas.gif
Aune
Mes patys sūnų pilnu vardu vadinam ir kitų prašom netrumpinti. Juk kaip vaikas įpras girdėti savo vardą, taip paskui ir pats taip save pristatys...
Na, o jei norim mažybiniu maloniniu žodeliu pavadinti, šaukiam Kristupėliu ax.gif
In-Grid@
QUOTE(bubunka @ 2009 01 06, 21:28)

mazas kai buvo ir mokinosi savo varduka sakyti tai sakydavo Tututis,visai graziai skamba(bent jau man).
*

Tututis thumbup.gif Musu mazasis sunulis Kristupelis. Pirmam suneliui as jo norejau, bet neisejo.
bimkutele
Gražus vardas,vadinčiau sutrumpintai Kristis 4u.gif
Juste23
manau Kristis būtų sutrumpintai smile.gif
Jazira
Krysia lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.