mano sunaus vardas Kristupas. taciau nezinau kaip ji galima trumpinti
Kristis, daugiau nieko nesugalvoju
Tutis...?Nežinau, Veite
Aš tai niekaip netrumpinu, man tuo šis vardas ir gražus, kad nelabai sutrumpinsi, nes pvz. vyras Rimantas, o dauguma to net nežino, vadina Rimu. JAV labai populiarus vardas yra Krisas, bet lietuviškai tai kažkaip nelabai skamba...
Mano drauge savo sunu vadina Kristučiu
Mano draugai sūnų vadina Tiučiu
mes tai klasioka Kristu vadinom (Kristas), cia mano trumpinimo variantas, bet butu geriau isvias netrumpinti, tai taip visi ir vadintu, nes labai grazus vardas
Nu tikrai kam tada duoti ilga varda, jei norite trumpinti.
Krisas arba Tupas trumpiniai Galima kreiptis- Sunau, bus ir i tema ir trumpai, arba Vaike Arba duokit antra varda, pvz, Jonas. Galesit antru vardu vadinti. O jau kieme vaikai ras kaip trumpinti- gal ir jums tiks Na, cia biski pajuokavau, biski nepajuokavau
siaip as irgi manau, kad bent jau tevai vaika turetu vadinti pilnu vardu...
QUOTE(Levanderblu @ 2006 01 08, 12:08) Vos ne kaip žiurkė išvertus iš rusų kalbos. Mano vaikas Kristupas, tai vadinam Kristučiu, Kristupėliu. Nesuprantu kam iš vis trumpinti vardą ir tyčiotis iš vardo. Tada reikėjo duoti trumpą vardą. Ar dėl malonumo galima vadinti vaiką kitaip, sakykim pupa,kukuli, saulyte....O beto sako trumpindami vardą trumpinate vaiko gyvenimą. QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 29, 22:51) Nu tikrai kam tada duoti ilga varda, jei norite trumpinti. Krisas arba Tupas trumpiniai Galima kreiptis- Sunau, bus ir i tema ir trumpai, arba Vaike Arba duokit antra varda, pvz, Jonas. Galesit antru vardu vadinti. O jau kieme vaikai ras kaip trumpinti- gal ir jums tiks Na, cia biski pajuokavau, biski nepajuokavau mes ir daveme jam antra varda Jonas
as ir netrumpinciau
Kai sutrumpini- vardo grozis nublanksta
man sis vardas labai grazus
Labai grazus vardas
Man ir teko girdeti, kaip Kristupa trupina Kristis
man grazus trumpinys o vaikiuka galima kristupeliu, kristuciu, krisciuku vadinti
+ tai is tiesu grazus vardas
O gal žinote ką šis vardas reiškia? Beja, man irgi labai labai gražus berniuko vardas
Kristupas (07.24, 07.25) trumpinys iš Kristoforas graikų: Kristaus nešėjas
Kristis... gal ir nieko toks butu, o Tupas tai joooooo...
man tai kazkaip nesinori sutrumpint sito vardo, jis graziai skamba netrumpintas
O kam trumpinti tokį gražų vardelį?
Buvo klasiokas Kristupas. Niekada netrumpinom. Vadindavom Kristupėliu. Bet visi tie Krisis, Krispis, Kristis ir dar visokie kris...kažkaip visai
O as tai kazkur skaiciau, kad zmogaus vardo negalima trumpinti, nes tada jam trumpini ar apsunkini gyvenima, nu kazkas panasaus. Todel mamos savo vaikus vadina kaciukais, meskiukais ir pan. Tai reiskia kuo ilgesniu zodziu vadinsi savo vaika ar kita zmogu, tuo jam gyvenimas bus grazesnis ar lengvesnis
Mamyte spelioja, kaip vaikai trumpins šitą vardą mokykloje, bet gal vaikams šitas vardas visai "neužklius", o pravardę sugalvos trumpindami vaiko pavardę
Kam trumpint tokį gražų vardą, nesuprantu
Kristis.
Manau,kad neblogas vardelis,bet kam ji trumpinti
Aš irgi manau, kad nereikia trumpinti, vardas tam ir yra, kad būtų toks, koks sugalvotas, koks duotas, kitaip ir reiktų duoti vaikui ne vardą, kuris tėvams atrodo ilgas, o jo trumpinį kokį...
As irgi esu tos nuomones,kad vardu trumpinti nereiktu.Bet man daug graziau skamba Kristijonas nei Kristupas
Per daug grazus vardas ir nemanau,kad reiketu trumpinti
Na,o jei labai reikia,tai graziausiai skambetu Kristas
kriss, kristupelis, kristis
Auginu Kristupą ir niekada netrumpinu jo vardo, net atvirkščiai - pailginu, nes dažniausiai vadinu Kristupėliu, Kristupučiu, Kristupuliu
man pats gražiausias berniuko vardas Kristupas
man galune -tupas visai nepatinka
Labai gražus vardas
Kristis trumpinciau, Kristupeliu saukciau arba Kristupu
QUOTE(Mažė_:) @ 2006 07 30, 23:02) as neklausiau kas patinka nepatinka.. pasilaikyk savo nuomone sau. as tavo vaiku vardu neaptarineju. as tik klausiau sutrumpinimo teisingai grazus vardas, kam ji trumpinti? kol Kristupas mazas, as tik ilginciau- Kristupukas, Kristupelis. o jei jau sutrumpintai, tai manrods paprastai sako Kristis (man gerai skamba)
KRISTIS, VAIKAI KIEME TAIP TRUMPINA.
man kaip tik gražu Kristis
Mano draugė augina Kristupėlį, tai ji trumpina - Tutis, net nežinau kodėl. O kai paklausiau pasakė, kad gražiai skamba.
Netrumpink jo, gražus gi vardas
Krisas arba Kristis
|