Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aerobika
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Eria
Sveikutes,

Gal zinote kur Vilniuje galima lankyti aerobika? Aisku, tuos didziuosius sporto klubus as zinau, bet gal yra dar kur visai papigiai?
Parasykit, prasau, tos kurios zinot. Labiausiai tinka fabijoniskes ir rajonai aplinkui.
Aciu smile.gif
Bajm
pavasarį bendradarbė lankė prie Telekomo Žemaitės g.
1 užsiėmimas 5 Lt
buvo labai patenkinta

dabar ji atostogauja, grįš - daugiau sužinosiu
*erikute*
Juk yra tema "Viskas apie sporto klubus" būtent ta tema apie sportą Vilniuje 4u.gif
Eria
QUOTE(*erikute* @ 2005 08 01, 15:55)
Juk yra tema "Viskas apie sporto klubus" būtent ta tema apie sportą Vilniuje  4u.gif
*

Yra. Ir visa perskaiciau. Ale ten tik apie tuos pagrindinius sporto klubus prirasyta, ka as ir pati zinau... blink.gif As noreciau suzinot, ar Vilniuj kur yra siaip koks ar klubelis ar siaip kur nors kokioj mokyklos sporto salej renkasi moteriskaites pastrakaliot papigiai...? ax.gif

Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Vilniaus seipingo kluba Sigmoj?
Meškėnija
QUOTE(Eria @ 2005 08 17, 12:37)
Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Vilniaus seipingo kluba Sigmoj?

Perskaityk viską ir tikrai rasi. Kažkur mačiau.
Marinčik
QUOTE(Eria @ 2005 08 01, 16:50)
Sveikutes,

Gal zinote kur Vilniuje galima lankyti aerobika? Aisku, tuos didziuosius sporto klubus as zinau, bet gal yra dar kur visai papigiai?
  Parasykit, prasau, tos kurios zinot. Labiausiai tinka fabijoniskes ir rajonai aplinkui.
Aciu  smile.gif
*

Aš mačiau didžiule iškabą Karolineškese prie Elguvos unsure.gif
Eria
QUOTE(Meškėnija @ 2005 08 17, 12:34)
Perskaityk viską ir tikrai rasi. Kažkur mačiau.
*

Maciau ir as. Tik ten vienos gyre, o kitos peike. Taip man ir liko neaisku...
Gal, sakau, dar kas ka pasakys...
rudukė
Kažkada lankiau Sigmos sporto klubą (prieš 2-3 metus). Treniruokliai siek tiek senoviski, bet visai tinkami naudojimui. O aerobika tai man labai patiko, nes būdavo kombinuota: ir pastrikinėji, ir pilvo presas, ir rankutės. Trenerės irgi malonios, pasižiūri, ar gerai darai, pataria. O kas labiausiai patiko - kad buvo vandens geriamo, kiek nori smile.gif
farfalla
Sveikos, ir as noreciau koki pigu sporto kluba susirast. Eria, kaip tau sekasi ieskot?
Shindila
Aha, Eria jau naujas temas kuri mirksiukas.gif o kodel manes nepakvieti? as ir noriu... blush2.gif ( skrybele mirksiukas.gif )
zujkiz
QUOTE(Bajm @ 2005 08 01, 16:55)
pavasarį bendradarbė lankė prie Telekomo Žemaitės g.
1 užsiėmimas 5 Lt
buvo labai patenkinta

dabar ji atostogauja, grįš - daugiau sužinosiu
*

Bajm,
Suintrigavai mane labai labai drinks_cheers.gif Lauksiu žinių iš Tavęs thumbup.gif
Eria
Sveikos,

Radau vieta kur kuriamos naujos grupes visokiems sokiams ar aerobikai. Uzsiemimai vyks mokykloj Kalvariju 87. 2 kartai per savaite po 1 valanda kainuos tik 50-60lt/men. Aerobika vyks nuo 19 iki 20val, tik nepamenu kuriom dienom. Jau ketinau ten lankyt, bet deja, man labai nepatogios sitos valandos.

Jei kas norit, skambinkites tel.: 865081381
Eria
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 18, 22:18)
Aha, Eria jau naujas temas kuri mirksiukas.gif  o kodel manes nepakvieti? as ir noriu... blush2.gif  ( skrybele mirksiukas.gif )
*

Nori kartu sportuot? Prasom, prisijunk, kai tik rasim kur! smile.gif O kokiam rajone tu gyveni?
Shindila
Zujka gi cia buvusi Juree mirksiukas.gif biggrin.gif as zveryne tongue.gif bet zinok aerobika reik lankyt dazniau..o dar geriau step aerobika...patikek idomiau... thumbup.gif
another
Vytenio 6 yra kažkoks sporto klubas. Reklamoje rašo, kad aerobika ten kainuoja 55lt/mėn Tik nepamenu kiek kartų per savaitę doh.gif
InguleJ
Sveikos mamytes,
Labai norečiau lankyti aeorobokos užsiėmimus Fabijoniškėse. Gal kas žinote, kur Fabijoniškėse vyksta nebrangūs tokie užsiėmimai? Pernai lankiau Pašilaičiuose vaikų darželyje "Aitvaras", tačiau čia užsiėmimai jau nevyksta. Žinoma vaikų darželyje nebuvo nei dušų, nei kitų privalumų, kurie paprastai yra moderniuose sporto klubuose, bet čia dirbo iš tiesų puiki trenerė. Kažko panašaus norėčiau ir dabar. Gal kas žinote tokią vietelę?
Bezdžionė
1. "Aitvaras", bet gal ne as pats?
http://www.w3alchemy.net/users/aitvaras/kaipmusrasti.html

2. lt.gym prie Juozapo, po "Nacionaliniu baldų centru" - aerobika+treniruokliai - 80,- Lt.

3. Stanevičiaus g. 86
"Jėga" (step, jėgos, kūno dizaino ir kt. aerobika)
tel. 2430360, Virginija

Niekur nelankiau, tik turiu šią informaciją, gal kas nors jau ir pasikeitė. Ieškosi toliau - papasakok, kaip sekėsi. mirksiukas.gif
InguleJ
Labai ačiū už informaciją. Man labai tiktų tas klubas Stanevičiaus gatvėje, bet deja niekaip negaliu ten priskambinti. Bandysiu dar karteli.
Bezdžionė
QUOTE(InguleJ @ 2005 12 21, 10:28)
Labai ačiū už informaciją. Man labai tiktų tas klubas Stanevičiaus gatvėje, bet deja niekaip negaliu ten priskambinti. Bandysiu dar karteli.
*

Gal vakarais? Skelbimas buvo spalio mėnesį g.gif
Roshalde
vat vat,is tikruju ir mane domintu,kur butu galima lankyti aerobika Fabijoniskese,gal kas galetu placiau papasakoti apie uzsiemimus Staneviciaus gatvej,gal kam pavyko prisiskambintis rolleyes.gif ? rolleyes.gif
.oOo.
QUOTE(Roshalde @ 2005 12 29, 21:20)
vat vat,is tikruju ir mane domintu,kur butu galima lankyti aerobika Fabijoniskese,gal kas galetu placiau papasakoti apie uzsiemimus Staneviciaus gatvej,gal kam pavyko prisiskambintis rolleyes.gif ? rolleyes.gif
*

Kažkada seniau ten vaikščiojau. Virginija (trenerė) išmano savo darbą ir šiaip fainas žmogus thumbup.gif
.oOo.

Vilniaus pedagoginiam universitete yra sporto klubas, aerobika 40-60 Lt, treniruokliai irgi panašiai kainuoja. Daugiau info 869980827
InguleJ
Sveikosios mielosios, pradejau as lankyti aerobikos uzsiemimus vaiku darzelyje "Sakalelis" (Fabijoniskese). Ten veikia vaiku ir jaunimo klubas "Jega". Vakarais profesonali trenere Virginija veda aerobikos uzsiemimus (kiek suprantu ji ir kitos treneres dienos metu vaikus ir paauglius ruosia aerobikos konkursams). Per savaite vyksta uzsiemimai keris kartus. Zinoma, ten salygos nera tokio, kaip moderniuose sporto klubuose, bet man labai svarbu gera ir nuosirdi tenere, ir zinoma - uzsiemimai salia namu. Apie uzsiemimus galite daugiau suzinoti adresu www.bravissimo.lt
Bezdžionė
QUOTE(InguleJ @ 2006 02 21, 16:02)
Sveikosios mielosios, pradejau as lankyti aerobikos uzsiemimus vaiku darzelyje "Sakalelis" (Fabijoniskese). Ten veikia vaiku ir jaunimo klubas "Jega". Vakarais profesonali trenere Virginija veda aerobikos uzsiemimus (kiek suprantu ji ir kitos treneres dienos metu vaikus ir paauglius ruosia aerobikos konkursams). Per savaite vyksta uzsiemimai keris kartus. Zinoma, ten salygos nera tokio, kaip moderniuose sporto klubuose, bet man labai svarbu gera ir nuosirdi tenere, ir zinoma - uzsiemimai  salia namu. Apie uzsiemimus galite daugiau suzinoti adresu www.bravissimo.lt
*

Ačiū, InguleJ!
Aš pati mačiau tik "Jėgą", bet kad tai tas pats - nesupratau blush2.gif , po to - nesidomėjau. Dar keli klausimai - ar ten tik aerobika? Treniruoklių nėra? Ar yra dušai, rūbinė (bent rakinama spintelė)? Koks aerobikos intensyvumas? Ar sudėtinga choreografija? Kaina?
InguleJ
Na, ten vyksta tik aerobikos uzsiemimai. Treniruokiu nera. Salygos kaip sakiau nera super: tipine vaiku darzelio sale su veidrodziais, dusas yra, rubine, kur mes persirengiame, bet ten tik pakabos, uzraktu nera, bet vyksta viskas salia.Del intensyvumo labai man sunku pasakyti, cia jau nuo kiekvienos priklauso, bent man jo pilnai uztenka. Choreografijos tikrai ismokstama, nors is pradziu gan sunkoka (dar ir dabar nevisada pavyksta). Per menesi mokam 60 Lt, plius uz kiekviena apsilankyma po 2 lt. Uzsiemimai vyktas pirmadieniais (18 val.), antradieniais (17.30 ir 19.00 val.), ketvirtadieniais (18.00 val.), sestadieniais (11 val.).

Dovyte
O as pradejau lankyti Aitvare- fabijoniskiu -305. Salygos panasios kaip darzelyje, apie kuri snekat, bet ir kaina atitinkama 60 lt, studentams - 50. Dabar visi kaulai skauda lotuliukas.gif
pagrandukasss
QUOTE(Dovyte @ 2006 02 21, 23:27)
O as pradejau lankyti Aitvare- fabijoniskiu -305. Salygos panasios kaip darzelyje, apie kuri snekat, bet ir kaina atitinkama 60 lt, studentams - 50. Dabar visi kaulai skauda  lotuliukas.gif
*

60lt.bet nereikia papyldomai uz kiekviena karta 2lt.moket. thumbup.gif .as savo vaika vedu i darzeli SAKALELIS.kaip ir patogu butu...bet kai uzejau i ta sale(rudeni)toks kvapelis g.gif .geriau vazineju i sigma.kaina panasi,bet ieina ir treniruokliai fitness4.gif vaziuju ryte,vaika nuvedus arba pries pasiimant,kad butu pakeliui thumbup.gif
Bezdžionė
Ačiū, InguleJ smile.gif
Ačiū, Dovyte smile.gif
O kaip Aitvare - kiek kartų per savaitę, intensyvumas, choreografija, dušai, spintelės?
Dovyte
QUOTE(Bezdžionė @ 2006 02 22, 09:59)
Ačiū, InguleJ smile.gif
Ačiū, Dovyte smile.gif
O kaip Aitvare - kiek kartų per savaitę, intensyvumas, choreografija, dušai, spintelės?
*

Aitvare 3 kartus pers savaite- antradieni, ketvirtadieni ir sestadieni is ryto. Jokiu spinteliu nera, yra vienas merginu persirengimo kambarys. Duse maudytis neisdrisau, ties sakant jo ir neieskojau ( po to kai isibroviau i vaikinu persirengimo kambari blush2.gif ), bet man tai neaktualu, nes gyvenu salia ir po treniruotes begu praustis namo. Buvau tik viena karta, tai dar nelabai zinau kaip kas.
Treniruote vidutinio intensyvumo.
Papildyta:
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 02 22, 00:37)
60lt.bet nereikia papyldomai uz kiekviena karta 2lt.moket. thumbup.gif .as savo vaika vedu i darzeli SAKALELIS.kaip ir patogu butu...bet kai uzejau i ta sale(rudeni)toks kvapelis g.gif .geriau vazineju i sigma.kaina panasi,bet ieina ir treniruokliai fitness4.gif vaziuju ryte,vaika nuvedus arba pries pasiimant,kad butu pakeliui thumbup.gif
*

O kiek sigmoje kainuoja (aerobika+ treniruoklai) ir kiek kratu vyksta treniruotes?
Bezdžionė
QUOTE(Dovyte @ 2006 02 22, 12:18)
O kiek sigmoje kainuoja (aerobika+ treniruoklai) ir kiek kratu vyksta treniruotes?
*

http://www.shaping.lt/index2.html
Azazella
QUOTE(Shindila @ 2005 08 19, 17:26)
Zujka gi cia buvusi Juree mirksiukas.gif  biggrin.gif  as zveryne tongue.gif bet zinok aerobika reik lankyt dazniau..o dar geriau step aerobika...patikek idomiau... thumbup.gif
*

Kaip kam.
Man step aerobika visai nepatiko schmoll.gif
godive
Gal žinote kur galima nebrangiai lankyti aerobiką Antakalnyje arba Žirmūnuose? Turiu omenyje ne sporto klubus, o tiesiog aerobikos užsiėmimus, kurie vedami mokyklose ar kt. 4u.gif
shaita
Mane taip pat labai domintu zirmunuose, buciau dekinga jai kas pranestu aisku jai zino 4u.gif
lilijaa
Aš irgi ieškau kokio pigesnio varianto Žirmūnuose. Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų informacija. smile.gif
Loretaaiva
Sveikos gal kas zynot kur lazdynuose butu galima aerobika lankyti?niu but gerai jei dar nebrangiai ax.gif tongue.gif
Dinon
Siūlau lankyti pas mane smile.gif pačios galėsite įvertinti... vyksta centre,pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:30 iki 20:30.nuomuojuosi salę su speciale įranga aerobikai. kaina tik 7 lt smile.gif jei susidomėjote rašykite man smile.gif galima paskambinti... 8- 6 5 2- 1 0 6 4 2
Papildyta:
QUOTE(lilijaa @ 2008 02 01, 19:36)
Aš irgi ieškau kokio pigesnio varianto Žirmūnuose. Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų informacija.  smile.gif
*

Siūlau lankyti pas mane pačios galėsite įvertinti... vyksta centre,pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:30 iki 20:30.nuomuojuosi salę su speciale įranga aerobikai. kaina tik 7 lt jei susidomėjote rašykite man galima paskambinti... 8- 6 5 2- 1 0 6 4 2
kristutee
QUOTE(Dinon @ 2008 03 08, 13:53)

Siūlau lankyti pas mane  pačios galėsite įvertinti... vyksta centre,pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:30 iki 20:30.nuomuojuosi salę su speciale įranga aerobikai. kaina tik 7 lt  jei susidomėjote rašykite man  galima paskambinti... 8- 6 5 2- 1 0 6 4 2
*

o dušai yra ar tiesiog salė?
Dinon
QUOTE(kristutee @ 2008 03 08, 23:31)
o dušai yra ar tiesiog salė?
*

taip dusai yra thumbup.gif salė yra nuomojama sporto klube,todėl jūsų paslaugoms ir dušai ir persirengimmo kabinos... smile.gif
vikute9
QUOTE(Dinon @ 2008 03 08, 23:35)
taip dusai yra  thumbup.gif  salė yra nuomojama sporto klube,todėl jūsų paslaugoms ir dušai ir persirengimmo kabinos... smile.gif
*

O koks adresas? Ar jau yra susidariusi lankanciuju grupele kazkokia? Gal kuri jau buvote ir galite daugiau papasakoti?
Dinon
QUOTE(vikute9 @ 2008 03 11, 17:01)
O koks adresas? Ar jau yra susidariusi lankanciuju grupele kazkokia? Gal kuri jau buvote ir galite daugiau papasakoti?
*

lankanciuju grupe jau yra...yra prie conti viesbucio jei kzkas domina tixlew,galima skambinti smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(Dinon @ 2008 03 08, 13:53)
Siūlau lankyti pas mane  pačios galėsite įvertinti... vyksta centre,pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:30 iki 20:30.nuomuojuosi salę su speciale įranga aerobikai. kaina tik 7 lt  jei susidomėjote rašykite man  galima paskambinti... 8- 6 5 2- 1 0 6 4 2
*

Aišku, galėtume, bet prieš tai norisi sužinoti, kokia kvalifikacija, patirtis, įdirbis g.gif
Galų gale, kokia aerobika - step, dance, kūno dizainas...? Intensyvumas?
Yra galimybė pabandyti su vienkartiniu?
Pienė.
Noriu pasikalbėti su tomis, kurios kada nors lankė aerobiką, ar girdėjo apie ją atsiliepimų. Verta eiti ar ne? Po kiek laiko realiai pradeda kristi svoris? Ar seniai lankote, ar nepabosta, kaip prisiverčiate? Kodėl verčiau renkatės aerobiką, o ne treniruoklius? Kiek kartų į savaitę einate? Žodžiu, išsamiai. 4u.gif
kukuruze7
verta verta verta!!!!!!!is 10balu as duodu 11 clap.gif del svorio as pasakyt negaliu,nes lankau ne del antsvorio,taciau tai toks malonumas,jokio prisivertimo bent jau man nereikia,nes ten taip smagiai ir nuotaikingai nuvargsti,taciau tokia nuotaika ateina,zodziu,as uz visom keturiom thumbup.gif aisku,daug priklauso ir nuo trenerio ar treneres,jei moka uzvesti,jei su nuotaika,jei sugalvoja idomiu kompoziciju,soki energinga,muzika,zodziu,daug nuo to priklauso,taciau ir nuo saves.jei ateisi su sypsena,geru nusiteikimu,tai iseisi dar labiau issisiepusi,nors ir nuvargusi showoff.gif as lankau 3menesius ir vis dar negaliu atsidziaugti.treniruokliai tikrai neprilygsta treniruotei,nes pati greiciausiai neprisiversi tiek padaryti,o kai visos kartu,su muzika ir trenere darysit,tai daugiau is saves isspausi karsta.gif as einu 4kart i savaite,bet dazniausiai tik grizus po treniruotes jau noriu vel atgal lekti hihihi.gif
trumpai tariant,as tik uz!esu labai laiminga,kad atradau toki uzsiemima!o tu bent pabandyk,jei nepajegsi ar nepatiks,eik pas kita trenere,jei ir visos isbandytos nepatiks,eisi i treniruoklius ir tiek.sportas bet kuriuo atveju teigiama good.gif
neshi
Patariu eiti 4u.gif Aerobika tikrai stulbinantis energijos užtaisas. Aš pati lankau tik 2 k. per savaitę, nes kitų treniruočių laikas man netinkamas. Kitus 2 k. einu į treniruoklius, bet juos mielai iškeisčiau į aerobiką, jei tik turėčiau galimybę thumbup.gif biggrin.gif
Ieva-Pieva
aš irgi už aerobiką. juda visas kūnas, dega kalorijos, linijos dailėja thumbup.gif
tik reikia išbandyti visas treniruotes, atsirinkti, kas labiausiai patinka.
pvz. man nepatinka su šokiais, joga, pilatesas, o stepas, treniruotės su svoriais labai super 4u.gif
solo
Viskas priklauso nuo trenerio. Ne visuose klubuose yra "zavadylų", kurios tikrai sugeba nuteikti žmogų ateiti dar ir dar kartą. Kaip sporto rūšis, aerobika puikus dalykas svorio metimui. Kiek numesi, priklauso nuo tavo mitybos. Normaliai maitinantis vidutiniškai su 3-4/sav. aerobikos įmanoma nusikratyt 1-3 kg, priklausomai nuo tavo dabartinio svorio. Ar tau patiks, vėlgi, negali žinoti. Mėgstančios šokti neįsivaizduoju geresnės alternatyvos. Dėl energijos, vėlgi - vieną aerobika pakrauna, kitą - išsunkia. Aš pati einu 3-4 k. aerobika, kartais į treniruoklius nueinu. Reziume - turi pabandyti pati mirksiukas.gif
Ida66
Aš irgi už aerobiką. thumbup.gif Jau daug metų sportuoju ir ne tik kad nenusibodo, bet kuo toliau tuo sunkiau nenueiti į treniruotę. Tikrai reikia labai rimtos priežasties, kad po darbo eičiau ne į sporto klubą, o kur nors kitur. lotuliukas.gif
eglincia
as irgi uz aerobika,tai nerealu,aisku priklauso nuo trenerio kokia choreografija pateiks,kaip uzves,sudomins,veza thumbup.gif
linute23
Kuo daugiau aerobikos, tuo geriau thumbup.gif Tik reikia issirinkti tau patinkancia rusi, ar stepas, ar sokiai, ar jega, ar kas ramiau ir eiti, eiti, eiti. Kaifas thumbup.gif Tiesa, reikia, kad treneris butu geras. Kitaip ir susitraumuoti gali, ir vietoj energijos anpludzio, pavargsi. Ieskok. Nepatiks vienam klube, pabandyk kitam. Bet manau, kad karta pabandzius, neimanoma sustoti.
eglincia
tik kad amortizacija biski stuburui nuo aerobikos,bet jei jau fanas nepagydomas tai ir sok su ta mintim,kad nugara gali saibom iseit lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.