Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aerobika
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Märchen
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2011 12 21, 22:55)
Kaune geriausia FANKAS, tiek kainos atžvilgiu, tiek profesionalumu, tiek emocijomis  mirksiukas.gif

rekomenduoju  4u.gif
*

Gal galite papasakoti plačiau apie "Fanką"? Kokios treniruotės jums labiausiai patinka? Ar ir į dienos metu vykstančias treniruotes prisirenka labai daug merginų? Gal einate ir į treniruoklius?
NIDA
Sveikos merginos. Turiu toki klausima jums. Visa gyvenima po truputi(ir po daug biggrin.gif ) sportavau. Ir dabar labai noreciau pati vesti aerobikos uzsiemimus. Gauciau treneres licencija. noriu paklausti-pasitarti,ar atsirastu norinciu sportuoti mazoje(5-6zmones) grupeje pas mane namuose.butu aerobikos,stepo, veliau gal pole dance(sioje srityje turiu pagrindu,tai reiketu paciai dar pasimokyti). Kai geras oras, galima butu sportuoti lauke, pievuteje.taip pat krosiuka galima lauke pabegioti.Neesu profesionale kol kas,bet ateity zadu mokytis. Veiksmas Vilniaus r. Netoli Biciuliu gyv.Uzsiemimai butu pigesni,nes sales nuomuoti nereiketu.Bet esam nuosalesnej gyvenvietej.Tiesiog nezinau,ar man apsimoka pradeti sita reikala,ar butu norinciu. Gal visos iesko diplominiu profesionalu ir kokiuose "rimtesniuose" klubuose...
Clarion Mergyte
QUOTE(Märchen @ 2011 12 22, 00:37)
Gal galite papasakoti plačiau apie "Fanką"? Kokios treniruotės jums labiausiai patinka? Ar ir į dienos metu vykstančias treniruotes prisirenka labai daug merginų? Gal einate ir į treniruoklius?
*

http://www.fankas.lt/tvarkarastis-3/lt/

Man asmaniškai labiausiai patinka pas Eriką ir Andžej
Ambra*
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2012 01 03, 20:56)

*

O man pas Agne, aisku, ten gal pradedantiesiems nelabai tinkamos trefkes, gal kiek per sunkios. Dienos metu zmoniu maziau, bet siaip pats klubas - super thumbup.gif
Alinutia
QUOTE(giedru @ 2011 09 24, 15:58)
Sveikos,paneles. Ziuriu tema truputi apmirus, bet gal kas atsilieps smile.gif Ieskau, kur galeciau lankyti aerobika. Siaip esu beveik nesportavus, tai noreciau kur nors, kur mazesnes grupes ir daugiau demesio skiriama kiekvienam individualiai. Tiesiog noriu teisingai sportuoti ir mesti svori smile.gif Gal kas nors zino ka nors Lazdynuose,Karoliniskese,Savanoriu prospekte?.. smile.gif
*

As irgi ieskau situose rajonuose, tai radau:

http://www.supergym.lt/klubas/gym/aerobika/ laisves 82

http://www.egoforte.lt/sporto-klubas-paslaugos/aerobika.html savanoriu 124a

Märchen
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2012 01 03, 21:56)

*

Ačiū už nuomonę smile.gif

QUOTE(Ambra* @ 2012 01 04, 12:02)
O man pas Agne, aisku, ten gal pradedantiesiems nelabai tinkamos trefkes, gal kiek per sunkios. Dienos metu zmoniu maziau, bet siaip pats klubas - super thumbup.gif
*

Bet tvarkaraštyje mačiau, kad Agnė veda ir jėgos treniruotes, tokias kaip wheel shaping, tai ir ten būtų labai sudėtinga pradedančiajai? blush2.gif O kaip, pavyzdžiui, aero dance-1? Rašo, kad tinka ir pradedantiesiems, bet kažin kaip iš tikrųjų? biggrin.gif
Clarion Mergyte
QUOTE(Ambra* @ 2012 01 04, 12:02)
*

Tikrai negaliu prieštaraut... pas Agnę geros trefkės, po jos antrą treniruotę sunku atlaikyt... duoda kruvio...

Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2012 01 04, 17:50)
Bet tvarkaraštyje mačiau, kad Agnė veda ir jėgos treniruotes, tokias kaip wheel shaping, tai ir ten būtų labai sudėtinga pradedančiajai? blush2.gif O kaip, pavyzdžiui, aero dance-1? Rašo, kad tinka ir pradedantiesiems, bet kažin kaip iš tikrųjų? biggrin.gif
*

Tai, kad wheel shaping veda tik Erika, bent jau kiek žinau, nebent pasikeitė kažkas...
Manau, eik į visas pabandysi ir atsirinksi...
na tarkim man atrodo, kad pas Agnę- pirmadienį functional training, lengviau, nei pas ją trečdienį Active fitnese...

o pas Eriką wheel shapingas ir pilvo presas lengviau, nei body fitnes pas ją...

Bet kaip minėjau eik į visas ir atsirinksi kas tau labiausiai tinka ir patinka...
Naujokus kantriai priima wink.gif
Jasje
Turiu klausimą, kuo skiriasi funkcinė aerobika nuo kitų jos rūšių?
lauryna
Funkcinė treniruotė - intensyvi jėgos treniruotė, skirta raumenų balansui bei sąnarių stabilumui gerinti, traumų rizikai mažinti, todėl ji tinka įvairaus fizinio pasirengimo lankytojams, norintiems tobulėti.
Muse
Sveikos,

As jau po visu komandiruociu grizau, vakar siek tiek lanka pasukau. Neziuriu as i minutes, suku, kol jau visai kristi pradeda, matyt pavargstu. Kazkokiu pokyciu tai nematau visai, bet siaip smagu smile.gif
Märchen
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2012 01 04, 21:04)
Tai, kad wheel shaping veda tik Erika, bent jau kiek žinau, nebent pasikeitė kažkas...
Manau, eik į visas pabandysi ir atsirinksi...
na tarkim man atrodo, kad pas Agnę- pirmadienį functional training, lengviau, nei pas ją trečdienį Active fitnese...

o pas Eriką wheel shapingas ir pilvo presas lengviau, nei body fitnes pas ją...

Bet kaip minėjau eik į visas ir atsirinksi kas tau labiausiai tinka ir patinka...
Naujokus kantriai priima wink.gif

*

Oi, sumaišiau su active fitness smile.gif O kas per treniruotė functional training? Ji, kaip suprantu, nechoreografinė?
aš+jis
sveiki,
gal kas nors lankiesi cia http://www.lvjc.lt/index.php?page=sveikati...p;paslauga=1734 ?
kokie atsiliepimai apie step aerobika?
aistuliaa
Gal būtų kokių atsiliepimų apie „AEROBIKĄ PAGAL JANE FOND METODIKĄ“ šokių studijoje „Magnolija“ ?
zanuda
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 23, 12:54)
Gal būtų kokių atsiliepimų apie „AEROBIKĄ PAGAL JANE FOND METODIKĄ“  šokių studijoje „Magnolija“ ?
*

JANE FOND METODIKĄ kažkaip stipriai paseno sad.gif ir pati JANE FOND žiūriu i jogos praktikos puse http://www.youtube.com/watch?v=-jrXuxgKOQM
marianela
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 23, 11:54)
Gal būtų kokių atsiliepimų apie „AEROBIKĄ PAGAL JANE FOND METODIKĄ“  šokių studijoje „Magnolija“ ?
*

Jus tiktai paziurekit cia ne aerobika cia šeipingas, daugiau nei puse pratimu negalima naudoti tokiu greitu tempu doh.gif kur ziuri aerobikos asociacija?
http://www.youtube.com/watch?v=GJx0r2R0To8 blink.gif
AisteLalala
QUOTE(marianela @ 2012 02 29, 17:33)
Jus tiktai paziurekit cia ne aerobika cia šeipingas, daugiau nei puse pratimu negalima naudoti  tokiu greitu tempu doh.gif kur ziuri aerobikos asociacija?
http://www.youtube.com/watch?v=GJx0r2R0To8  blink.gif
*

Kaip galima pavadinti šita nesamonė AEROBIKA schmoll.gif
sandddra
QUOTE(Märchen @ 2012 01 06, 13:45)
Oi, sumaišiau su active fitness smile.gif O kas per treniruotė functional training? Ji, kaip suprantu, nechoreografinė?
*

Functional training - Funkcinė treniruotė wink.gif Šiek tiek virš jūsų žinutės buvo paaiškinimas kas tai per treniruotė wink.gif Gali būti choreografinė ir nechoreografinė. wink.gif
karolinar2
QUOTE(Märchen @ 2012 01 04, 15:50)
*

Esme ko tu nori, jei nori svori mest tai patariu eit pas Agne arba Asta... kruvio daug, pradedantiesiems sunkoka, bet isivaziuoji po keliu kartu smile.gif
jei nori jegos ir svori didint , stangrint geriausia pas Andzej.. siaip nezinau, Erika man patinka, bet jos treniruotes tinka vyresnioms moterims, manau jaunesnems patinka intensyviau, labiau kad uzdegtu per treniruote..aisku kas megsta pagulet galima rinktis Erika, ir jos pilvo treniruotes per kurias pilvo vistiek nesumazinsit.. smile.gif
IDeina
QUOTE(AisteLalala @ 2012 03 17, 10:44)
Treniruotės vedamos pagal Tracy Anderson metodą? doh.gif Kas čia?   
Dar viena youtubine nesamone su youtubine versija? doh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=HK_A-A7PBXc
Zmones saugokit savo sveikatą!
*

Įsiterpsiu apie Tracy Anderson. Jei jūsu apie ją nieko nežinojote iki šiol, tai kodėl nesąmonė doh.gif Amerikoje ji jau puikiai žinoma įžymybių trenerė. Jos pratimai tikrai neiįprasti, bet vien dėl to ji padeda sukurti "long, lean" raumenis (net nežinau kaip lt). Pati namie ne per seniausiai pradėjau sportuoti pagal jos dvd mirksiukas.gif
AisteLalala
QUOTE(IDeina @ 2012 03 17, 11:24)
Įsiterpsiu apie Tracy Anderson. Jei jūsu apie ją nieko nežinojote iki šiol, tai kodėl nesąmonė doh.gif  Amerikoje ji  jau puikiai žinoma įžymybių trenerė. Jos pratimai tikrai neiįprasti, bet vien dėl to ji padeda sukurti "long, lean" raumenis (net nežinau kaip lt). Pati namie ne per seniausiai pradėjau sportuoti pagal jos dvd mirksiukas.gif
*

Susidaro toks įspūdis, kad daro bile ka ir bile kaip. Nelogiski pratimai labai daug enercijos ir staigių judesių, kuriuos atliekant iškyla grėsmė patempti raumenis. Labai panasu i fitneso parodija!
http://www.youtube.com/watch?v=ajsAMcC3v40
-chile-
Merginos, ziuriu internete sporto klubus, esancius centre/senamiestyje ir visi grupinius aerobikos uzsiemimus turi ryte, ~12val ir vakarais. Ieskau kur butu 14-15val. Radau tik Ciurlionio g. esanti Royal club. Gal kuri zino kur aerobika vyktu dienos metu? Gal nebutinai grynai sporto klube...
caramelcandy
QUOTE(-chile- @ 2012 04 11, 09:41)
Merginos, ziuriu internete sporto klubus, esancius centre/senamiestyje ir visi grupinius aerobikos uzsiemimus turi ryte, ~12val ir vakarais. Ieskau kur butu 14-15val. Radau tik Ciurlionio g. esanti Royal club. Gal kuri zino kur aerobika vyktu dienos metu? Gal nebutinai grynai sporto klube...
*

Pirmadieniais 18h ir trečiadieniais 17h adresu Studentų g. 39.
Mėnesinis abonementas (9 užsiėmimai) 45 lt.
Pumpum
QUOTE(-chile- @ 2012 04 11, 08:41)
*

Aš shaping'e lankau aerobiką, ten vyksta užsiėmimai ir dienos metu smile.gif ir kaina prieinama ir trenerės fainos smile.gif
-chile-
QUOTE(caramelcandy @ 2012 04 16, 20:24)
*

Dekoju, bet ieskau visai juk ne to, senamiiestyje/centre (studentu g., rodo, uz 3km nuo senamiescio), ir diena 4u.gif

QUOTE(Pumpum @ 2012 04 16, 21:19)
Aš shaping'e lankau aerobiką, ten vyksta užsiėmimai ir dienos metu  smile.gif  ir kaina prieinama ir trenerės fainos  smile.gif
*

bigsmile.gif
lekiu ziureti, aciu!
Papildyta:
Ir sis ne centre sad.gif
aistuliaa
QUOTE(caramelcandy @ 2012 04 16, 20:24)
*

Čia VPU? Jūs pati lankot? bigsmile.gif ten ne tik studentės renkasi? biggrin.gif
O vasarą kaži vyksta užsiėmimai?

Tik aš kainas kitas randu:
http://www.vpu.lt/ssf/sc/Page.aspx?pageID=5104

g.gif

Ar čia turit omeny ne vedamas dėstytojos, o kur nuomojasi Karolina? Kaip tada su ja susisiekti? g.gif
caramelcandy
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 24, 12:16)
Čia VPU? Jūs pati lankot?  bigsmile.gif  ten ne tik studentės renkasi?  biggrin.gif
O vasarą kaži vyksta užsiėmimai?

Tik aš kainas kitas randu:
http://www.vpu.lt/ssf/sc/Page.aspx?pageID=5104

g.gif

Ar čia turit omeny ne vedamas dėstytojos, o kur nuomojasi Karolina? Kaip tada su ja susisiekti?  g.gif
*

Taip, čia vpu aerobikos salė išsinuomota smile.gif
El. paštas: aerobikavilniuje@gmail.com
Dar yra feisbuke: Aerobika Vilniuje
Sekmės!
Miaška
Sveikos smile.gif

kitose temose nėra atsiliepimų, arba jie šimtmečio senumo, gal čia kas atsilieps... Ar kas lankote Vilniaus šeipingo klubą Kalvarijų g.? Pati ten pradėjau sportuot prieš 15 metų, dabar gal grįžčiau, nes man patogiose vietose tik čia yra treniruotės tinkamu laiku, bet įdomu, kaip ten dabar situacija.
Buvau užėjusi, norėjau apsižiūrėt, kituose sportklubiuose paprastai pavedžioja po patalpas, parodo kažką, papasakoja... Čia nesugebėjau išpešt nieko, tik spausdintą grafiką, kurį įbruko į rankas ir davė suprast, kad viso gero biggrin.gif , tai nuomonės nesusidariau biggrin.gif
aistuliaa
QUOTE(caramelcandy @ 2012 04 24, 17:31)
Taip, čia vpu aerobikos salė išsinuomota smile.gif
El. paštas: aerobikavilniuje@gmail.com
Dar yra feisbuke: Aerobika Vilniuje
Sekmės!
*

Ačiū wink.gif ar daug žmonių grupėj? Gal būtų gera proga man pagaliau pradėt sportuot biggrin.gif
caramelcandy
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 25, 09:18)
Ačiū wink.gif ar daug žmonių grupėj? Gal būtų gera proga man pagaliau pradėt sportuot  biggrin.gif
*

Kol kas tik po 4-6 merginas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.