Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: „Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos“!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
2005 12 20 – 2006 01 15 Kviečiame dalyvauti nuotaikingame foto konkurse „Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos“.

Lauksime daugybės šventinių foto: prie išdabintų eglių Kalėdų Senelio apdovanoti laimingi mažyliai, kaukės ir kostiumai, kalėdiniuose spektakliukuose vaidinantys mažieji "aktoriai" ir visa, kas susiję su šia smagia didele šeimos švente! newyear.gif 000054.gif Tai gali būti ir namuose, ir Kalėdiniuose renginiuose darytos nuotraukos, tad per visas šventes nesiskirkite su fotoaparatu! Būtų smagu pamatyti kuo daugiau šeimyninių fotografijų, ne vien mažylių, juk tai – šeimos šventės!

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto.

Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus – kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! štai čia:

Paraišką dalyvauti konkurse rasite čia: http://www.supermama.lt/foto

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 12 20 iki 2006 01 07
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosite 2006 01 08 – 2006 01 15.

Švęskite, fotografuokite ir dalyvaukite konkurse – laimėkite firminių supermama.lt prizų! santa2.gif
Džiuga+
Jau kiek Kalėdų senelių nuotraukose hihihi.gif Aš jau irgi išsiunčiau savo nuotraukėlę... wub.gif
SuperBaba
Man labai grazi profo daryta nuotraukyte: Dideles storos Kaledos thumbup.gif
Naglica
Na bet ir baisūs lietuviški Kalėdų seniai biggrin.gif ph34r.gif
gabce
Vai koks grozis. Ir kiek daug raudonos spalvos.
rencew
labai jau gražios nuotraukytės thumbup.gif , bet mūsų niekas nenori įkelti, matyt, dėl to, kad rėmeliuose doh.gif . O juk tokia graži blush2.gif
Erszebeth
QUOTE(rencew @ 2005 12 27, 00:58)
labai jau gražios nuotraukytės thumbup.gif , bet mūsų niekas nenori įkelti, matyt, dėl to, kad rėmeliuose doh.gif . O juk tokia graži blush2.gif
*

Kantrybės, juk moderatoriai irgi švenčia Kalėdas mirksiukas.gif alc.gif Mes irgi jau gan ilgai laukiam, ir lauksim, kiek reikės. Kita vertus, kas per rėmelis? Ir ar yra šiame konkurse apribojimai kompiuteriniams pagražinimams? Tokiu atveju nelabai tiktų ir studijinė foto, kuri akivaizdžiai apdorota... g.gif
DuDU
QUOTE(Naglica @ 2005 12 22, 17:32)
Na bet ir baisūs lietuviški Kalėdų seniai  biggrin.gif  ph34r.gif
*

Aha lotuliukas.gif
Voverė
O man tai eglutė žiauriai patiko thumbup.gif žvengiau nerealiai biggrin.gif Prašom nesupykti, bet tikrai pralinksmino tos eglutės autorė thumbup.gif Turbūt spec. floristikos kursus lankė biggrin.gif O nuotrauka :
Visus metus aš geras buvau
Todėl daug dovanu gavau!
rencew
QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 27, 02:27)
Kantrybės, juk moderatoriai irgi švenčia Kalėdas  mirksiukas.gif  alc.gif Mes irgi jau gan ilgai laukiam, ir lauksim, kiek reikės. Kita vertus, kas per rėmelis? Ir ar yra šiame konkurse apribojimai kompiuteriniams pagražinimams? Tokiu atveju nelabai tiktų ir studijinė foto, kuri akivaizdžiai apdorota...  g.gif
*

tai va, pasirodo tikrai neįkelia jei nuotrauka su rėmeliais g.gif . Taigi teko siųsti mums kitą unsure.gif .
Erszebeth
QUOTE(rencew @ 2005 12 28, 22:24)
tai va, pasirodo tikrai neįkelia jei nuotrauka su rėmeliais g.gif . Taigi teko siųsti mums kitą unsure.gif .
*

Jei tikrai labai graži nuotrauka, tai gal verčiau ne kitą, o tos pačios rėmelius "nukirpti"?
c-girl
Man kol kas graziausios ir svarbiausia kitokios nei visos:
Kalediniai pirkiniai thumbup.gif ir
Kaledu vakaro sviesa wub.gif
rencew
QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 28, 23:26)
Jei tikrai labai graži nuotrauka, tai gal verčiau ne kitą, o tos pačios rėmelius "nukirpti"?
*

tai matai, kad su rėmeliais visas grožis ir gaunasi
LT saulele
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 29, 00:30)
Kalediniai pirkiniai thumbup.gif  ir
*

kažkodėl maniau, kad "kalėdiniai pirkiniai" tavo nuotrauka g.gif unsure.gif lotuliukas.gif,
man irgi labai patinka 'Kalėdų vakaro šviesa", kažkaip jaukiai nuteikia ax.gif
daliuxx
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 29, 01:30)
*

Istikruju labai originali ,,Kalediniai pirkiniai,, nuotraukyte
daliuxx
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 29, 13:34)
kažkodėl maniau, kad "kalėdiniai pirkiniai" tavo nuotrauka  g.gif  unsure.gif  lotuliukas.gif,
man irgi labai patinka 'Kalėdų vakaro šviesa", kažkaip jaukiai nuteikia  ax.gif
*

S U P E R ! ! !
daliuxx
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 29, 13:34)
kažkodėl maniau, kad "kalėdiniai pirkiniai" tavo nuotrauka  g.gif  unsure.gif  lotuliukas.gif,
man irgi labai patinka 'Kalėdų vakaro šviesa", kažkaip jaukiai nuteikia  ax.gif
*

Paziurejau Kristupo fotosesija-nu super!!! Tikras modeliukas!
Džiuga+
Man ir patinka "Kalėdų vakaro sviesa", taip pat ir dar pora, kur mazuliai graziai atrodo... ir dar zinoma manoji... didis.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Naglica
Atitinkančios temą tik kelios nuotraukos (vaikiukas su šližikais, vaikiukas su didžiuliu pyragu ir t.t, katinas, kuris viską pasakys per Kalėdų naktį...); man "storos ir lietuviškos" asocijuojasi su maistu. doh.gif
Coca - cola
o as tai nesuprantu kur tas nuotraukas galima paziuret doh.gif nu jau durna durna turbut esu biggrin.gif
Coca - cola
ups, jau radau jeee, dar nevisai durna lotuliukas.gif
Džiuga+
QUOTE(Naglica @ 2005 12 29, 16:54)
Atitinkančios temą tik kelios nuotraukos (vaikiukas su šližikais, vaikiukas su didžiuliu pyragu ir t.t, katinas, kuris viską pasakys per Kalėdų naktį...); man "storos ir lietuviškos" asocijuojasi su maistu.  doh.gif
*

Bet siaip tai temoje ivardijami karnavaliniai kostiumai, tai i si punkta pataiko daugybe nuotrauku, juk net ir kaledu senelio kostiumas yra puikus kostiumas, tinkantis tik sioms sventems...
*PM*
QUOTE(Naglica @ 2005 12 22, 08:32)
Na bet ir baisūs lietuviški Kalėdų seniai  biggrin.gif  ph34r.gif
*

lotuliukas.gif Naglica man jie asmeniskai visada buvo lietuvoj baisus,bet i nuotraukas pasiziurejus atrodo kad jie taip ir nepasikeite, kaip visada "savam stiliui" thumbup.gif
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 28, 16:30)
*

drinks_cheers.gif Sitos dvi nuotraukytes labai krito iskarto kaip paziurejau ta konkursa, kaledu vakaro sviesa grazu tikrai labai labai....bet ar tai storos lietuviskos kaledos g.gif Va kalediniai pirkiniai visai nieko wub.gif
c-girl
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 29, 12:34)
kažkodėl maniau, kad "kalėdiniai pirkiniai" tavo nuotrauka  g.gif  unsure.gif   lotuliukas.gif,
*

lotuliukas.gif
Nu dar nesu tokia izuli, kad savo nuotrauka komentuociau kaip "GERA" lotuliukas.gif biggrin.gif bigsmile.gif

Beje, man sis konkursas kuo toliau tuo labiau panaseja i "mazuju stebukliuku" konkursa bigsmile.gif Nu cia mano taip akys mato ax.gif kas antra nuotrauka leliukas ir viskas...Grazu...BET...cia juk ne leliuku konkursas bigsmile.gif Kaledos seimynine svente, kazkaip norisi ir daugiau matyti seimyniniu nuotrauku cool.gif Na, kur daugiau nei vienas zmogutis...Katinas irgi gerai thumbup.gif biggrin.gif
Scarlett
na tokio dar nebuvo, iš pradžiu matosi viena nuotrauka, o kai paspaudi atsiranda visai kita blink.gif "Čia viskas tik man?"
konkin
na,bet tikrai blink.gif x-failai g.gif
c-girl
QUOTE(Scarlett @ 2005 12 30, 00:30)
na tokio dar nebuvo, iš pradžiu matosi viena nuotrauka, o kai paspaudi atsiranda visai kita  blink.gif  "Čia viskas tik man?"
*

Man atrodo taip buna, kai dalyvis is pradziu ideda viena nuotrauka, o paskui pakeicia i kita... g.gif Po keliu dienu pasitaiso tas reikalas ir matosi ta, kuri turi matytis. Paspausk Ctrl+F5 , turetu pasitaisyti mirksiukas.gif
Aurėja
Taip, teisingai, atsistokit su pele ant nuotraukos ir spauskit Ctrl ir F5 ir matysit paskutinę įdėtą dalyvio foto (į kurią jis pakeitė buvusią prieš tai foto).
Aurėja

i 
Šventinėmis dienomis (12 31- 01 02) atsiųstas konkursui nuotraukas kurį laiką matysite kaip "Nepatvirtintos", tačiau nesijaudinkite, sausio 3 dieną visos tinkamos konkursui foto bus patvirtintos.

Linksmų švenčių ir įdomių foto kadrų!
Lauksime Jūsų šaunių nuotraukų foto konkursuose ir kitais metais!

[attachmentid=43477]
ievast
Super kokios grazios nuotraukytes:) gaila musu maziukas neturi dar savo nuotraukyciu is pirmuju kaledu verysad.gif cia jau tevelei turi raudonuot blush2.gif
Džiuga+
O kaip jau ideta nuotrauka pakeisti kita? As nerandu kur tai galima padaryti... unsure.gif
Aurėja
QUOTE(Džiuga+ @ 2005 12 30, 13:49)
O kaip jau ideta nuotrauka pakeisti kita? As nerandu kur tai galima padaryti... unsure.gif
*

pats dalyvis pakeisti negali, jei nuotrauka jau atsidūrė konkurso galerijoje, todėl reikia parašyti moderatoriui (man) asmeninę žinutę, tuomet aš ištrinu senąją foto, kad iš naujo galėtumėt pildyti paraišką ir prikabintumėt naują foto. Lauksiu , jei tikrai nutarėt keisti, ir sausio 3 d. sutvarkysiu (jei šiandien nebeprieisiu prie kompo). Iki.
SANTA
Man fainiausia nuotraukyte ''Kaledu vakaro sviesa'' wub.gif thumbup.gif
Mamsius
QUOTE(SANTA @ 2005 12 30, 19:05)
Man fainiausia nuotraukyte ''Kaledu vakaro sviesa'' wub.gif  thumbup.gif
*

man irgi sita foto thumbup.gif
Mamsius
ir dar Brangiausia Kalėdinė dovana thumbup.gif
Neigaja
gražus konkursas
Daiva73
as irgi ydejau nuotrauka y konkursa,bet dar jos nematyti. Na bet Aurute rase kad viso tikamos bus sausio 3, ydetos. Tikiuosi ir mano bus.
Ar bus pradesama jei kas netinka?
Aidairi
Nebūkit tokios nekantrios.. Juk žinot, kad sausio 3d. bus peržiūrėtos nuotraukos ir tuomet bus viskas aišku..

Beja, aš turiu tiek daug nuostabių nuotraukų, kad nežinau kurią pasirinkt ir pateikti supermamyčių vertinimui.. rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(Daiva73 @ 2006 01 02, 16:53)
Ar bus pradesama jei kas netinka?
*

Kiap jau rašėme bendrosiose konkursų taisyklėse (žr. klausimyną), tokiu atveju nuotraukos perkeliamos į skiltį "Neužpildytos". Jei nuotrauka atsidūrė ten, vadinasi, ji nepatvirtinta ir galima savo paraišką redaguoti: prikabinti kitą tinkamesnę konkursui nuotrauką, keisti pavadinimą ir vėl siųsti patvirtinimui. Asmeniškai kiekvienas dalyvis neinformuojamas, nes tai būtų rankinis darbas ir reikalautų daugybės laiko ir jėgų.

sėkmės!
Ausra25
na vat, ikeliau ir as savo nuotraukele... nors jau galvojome nebedalyvauti nei viename is siu konkursu... bet paskui kaskaip pasikeite nuomone...
na zinote kaip buna: teveliams sava nuotraukele visuomet graziausia (nors negrazu taip kalbeti), o kai lieki neivertintas, tai buna liuuuuuuudna:)))
na bet vis tik nereikia ranku nuleisti biggrin.gif
Daiva73
nu siaubas kokia as lebeda varna. kazka netaip ten padariau rasydama paraiska,matyt viskas buvo dinge.O laukiu kol patvirtins.
blush-anim-cl.gif doh.gif
Bet dabar dasilo.Pagaliau issiunciau. biggrin.gif
Krisliukas
QUOTE(Ausra25 @ 2006 01 03, 14:06)
na vat, ikeliau ir as savo nuotraukele... nors jau galvojome nebedalyvauti nei viename is siu konkursu... bet paskui kaskaip pasikeite nuomone...
na zinote kaip buna: teveliams sava nuotraukele visuomet graziausia (nors negrazu taip kalbeti), o kai lieki neivertintas, tai buna liuuuuuuudna:)))
na bet  vis tik nereikia ranku nuleisti biggrin.gif
*

As manau nereikia sukti galvos del to, kad nuotrauka konkurso pabaigoje lieka neivertinta. Juk tau ji graziausia, o tai ir yra svarbiausia. Visi vaikuciai grazus, bet savi graziausi ir mieliausi smile.gif

zelviene
mes ir ydejom savo nuotraukyte. bet manau, kad visi maziukai labai grazus.
extraño

Man patiko ši:

"niu tikrai aš jus pasieksiu, jei ne šiemet,
tai kitais metais tikrai..."

ir dar nestuke.gif "Mano didelės ir tikrai storos lietuviškos Kalėdos! " nestuke.gif

o as siemet sutikau visas sventes be fotoaparato blush2.gif geda-kaleda, bet neradau laiko nusipirkt fotojuosteliu.... taip ir bus gal kitamet dvigubai pavarysiu tongue.gif

Ausra25
aciu Krisliuk uz supratinguma:))) atsimenu kai neturejome vaiku su vyru vis stebedavomes, kaip kiti apie savo vaikus tokios geros nuomones ir pan., dabar gi kai patys turime dukryte , negalime ja atsidziaugti, ir ima juokas, kai prisimenam kaip is kitu stebejomes....

bet ir daug gi nuotraukeliu si kart , o is tikro kokias nuostabias akimirkas pagauna fotoparatas (arba tiksliau tevai jo deka:), grazu!!!!!!!!
extraño
o as niekad nemaniau kad mano pats pats paciausias, netgi manau kad palyginus su aplinkiniu vaikais maniskis "siaip sau", galejo gautis grazesnis "mishinukas", bet va - i seneli atsigime, ne i tevus biggrin.gif o gaila mirksiukas.gif
na, bet konkursuose svarbiausia ne grozis, o idomus saviti kadrai, tikiuosi unsure.gif
Ausra25
sutinku, galbut parasiau per siaurai. kalbejau tikrai ne apie grozi, tiksliau pasakius aisku matai vaiko trukumus ir t.t., bet atrodo kad jis ir sypsosi graziausiai, ir kad viska protingai daro, nors toli grazu iki to protingumo:)))
o kad uz nuotraukos ideja, bet ne grozi, tai pati simta procentu pritariu, tiesiog, vat nepatiko kaip buvo prabalsuota uz viena is siame forume esanciu konskursu. ir tikrai neteigiu kad konkursuose vaiko nuotraukos pacios graciausios, toli grazu... i kitas nuotraukas kai pasiziuri tai net grazu ziuret
Loreli
aš tai irgi manau, kad čia juk ne vaikų grožio konkursas, kad vaikus vertint, čia svarbiausia įdomi ir originali nuotrauka....... į temą
extraño
QUOTE(Ausra25 @ 2006 01 04, 13:38)
tiesiog, vat nepatiko kaip buvo prabalsuota uz viena is siame forume esanciu konskursu.

o tai kuo jis (konkursas tas) isskirtinis buvo, kaip suprantu visada buvo balsuojama vienodai - tie patys forumo dalyviai gi balsuoja kaskart g.gif
Ausra25
tai vat ir negaliu atsakyti, matyt mano nuomone laaabai nesutapo su vieno konkurso vertinimu g.gif ; na o jai tikrai tai as net nekalbu apie 1-a ar 2-a, ar dar zemesne vieta. tiesiog tame konkurse sakykim nuotrauka uzemusi 5-a vieta, ir nuotrauka surinkusi tik 3 balsus ar pan. buvo labai panasios, paskui vel visokiu kabliuku prisigalvojau, na tiesiog vat kaskaip kitaip pasirode ir tiek... bet gi cia tik mano nuomone, jai idomu del kokio konkurso kalbu, tai kur galima buvo programu pagalva kurti atvirukus. nenoriu tikrai nieko izeisti. bet man paciai pasirode ,kad nuotraukos darytos profesionaliai buvo ivertintos prasciau (aisku kiekvienas dar ir vertina ta profesionaluma, pagal save, todel sunku gincitis). arba daug panasiu nuotrauku, o viena is ju ivertinta labai gerai, o kitos visai be balu, nors jos sakyciau lygevertes buvo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.