O man šį kartą sunku vertint
O man šį kartą sunku vertint
Sveikos,
snekates apie noutraukas, o kaip jas pamatyti? pasakykit neismanelei... QUOTE(ju3 @ 2006 01 09, 13:24) paspausk šią nuorodą va čia ir pasirink konkurso pavadinimą: pvz. "Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos", paspausk kompiuterio pele pavadinimą ir atsidarys nuotraukų galerija. puslapyje www.supermama.lt/foto yra ir visų kitų iki šiol buvusių konkursų nuotraukos.
Sveikos
Pasižiūrėjau nuotraukytes, norėjau prabalsuoti, bet kai paspaudžiu ant nuotraukos po apačia parašyta balsuoti gali tik registruoti forumo dalyviai
jetius kaip sunku rinktis kokie man fainai tie vaikiukai visi
QUOTE(taiptaip @ 2006 01 10, 16:08) Sveikos Pasižiūrėjau nuotraukytes, norėjau prabalsuoti, bet kai paspaudžiu ant nuotraukos po apačia parašyta balsuoti gali tik registruoti forumo dalyviai atsijunk iš forumo, tada prisijungiant padėk varnelę ant "atsiminti mane"
kodel jau negaliu nuotraukaideti, siandien gi tik 10 dien. Nera iraso del paraiskos?
Ai, kiek mažų šaunuoliukų. Tiesiog sunku išrinkti. Kai kuriose nuotraukose tai tikri modeliukai
Šis konkursas g.b. padalintas į kelis konkursus ir vienas iš jų vadinasi "Aš senelis šaltis"
Didziausi sveikinimai nugaletojams
Neapsirikau balsuodama
Sveikinu laimetojus ir laimetojas. Labai grazios nuotraukytes.
sveikinu laimėtojas ir visas dalyvavusias mamytes
Kaip gaila, kad mūsų "Didelės storos lietuviškos Kalėdos!" jau baigėsi
[attachmentid=45041] Santuri2, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu bei prizu! [attachmentid=45044] [attachmentid=45042] Kristyn, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu bei prizu! [attachmentid=45045] [attachmentid=45043] vitamama, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu ir prizu! [attachmentid=45046] Dėl prizų atsiėmimo visiems laimėtojams parašysiu asmenines žinutes, iki! Ačiū visiems konkurso dalyviams, pasidalinusiems su mumis savo kalėdinėmis nuotaikomis ir šventinėmis akimirkomis! Laukiame Jūsų nuotraukų ir būsimuose foto konkursuose.
Svekinimai nugalėtojams
|