Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: „Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos“!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Krisliukas
Na as taip smulkiai visko neanalizuoju. Dziaugiuosi, kad vyksta toki konkursai ir galiu juose dalyvauti, parodyti savo mazylio nuotraukeles. Man mano nuotraukos grazios jau vien del to, kad jos primena ta akimirka, ta nufotografuota minute, kaip kas vyko...(buna, kad fotografuojant mazus vaikus tiek prisijuoki, kad...) O ziurint svetima nuotrauka, matai tik tai kas nufotografuota ir viskas (zinoma grazu irgi). Todel ir yra sakoma, ,,kad visos nuotraukos grazios bet mano graziausia". smile.gif

Na gal ir supratot ka norejau pasakyti biggrin.gif
Peperoni
Ačiū Aurėjai už pakoreguotą mūsų foto pavadinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jurgita_b
Aciu moderatoriam, kad uzdejot ant a nosine:)
Rashkyte
su Naujaisiais!!! drinks_cheers.gif kazkodel musu sheimyneles nepatvirtina jau nuo praeitu metu verysad.gif
Ausra25
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 04, 15:48)
Na as taip smulkiai visko neanalizuoju. Dziaugiuosi, kad vyksta toki konkursai ir galiu juose dalyvauti, parodyti savo mazylio nuotraukeles. Man mano nuotraukos grazios jau vien del to, kad jos primena ta akimirka, ta nufotografuota minute, kaip kas vyko...(buna, kad fotografuojant mazus vaikus tiek prisijuoki, kad...) O ziurint svetima nuotrauka, matai tik tai kas nufotografuota ir viskas (zinoma grazu irgi). Todel ir yra sakoma, ,,kad visos nuotraukos grazios bet mano graziausia". smile.gif

Na gal ir supratot ka norejau pasakyti biggrin.gif
*

Krisliuk tu taikliai parasiai doh.gif
Bet zinai gal visa pusdieni vargau, buten del to konkurso, tai paskui ir idomu buvo ziuret kaip kas daro ir t.t.
o del kitu konkursu kaskaip taip nebuvo, gal todel labai paskui perziurejom ir nesupratom kame cia kampas g.gif
na bet gerai. baigiu ta tema cool.gif
Timbuktu
O mano nuotrauka kazkodel netinka, gal galetumet pasakyti del ko blush2.gif ax.gif 4u.gif Pakoreguosiu :rolleyes
Ausra25
????
kritikavau ne mazuosius stebuklelius bigsmile.gif

ir , et , ka cia jau besigincisi, visiem juk neitiksi... tongue.gif
Aurėja
QUOTE(Anasko @ 2006 01 04, 18:53)
O mano nuotrauka kazkodel netinka, gal galetumet pasakyti del ko blush2.gif  ax.gif  4u.gif  Pakoreguosiu :rolleyes
*

bendrosiose fotokonkursų taisyklėse (kurias būtina perksaityti dar prieš siunčiant nuotrauką) rasite taisyklę, kuri skelbia:

"9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"
Solle
Nu jau ta notrauka su vejaraupiais ...tai net siurpas nukrate unsure.gif ,gaila vaikiuko kad sventes taip pasipuosusiam sutikt reikejo 4u.gif
Voverė
QUOTE(Solle @ 2006 01 05, 16:58)
Nu jau ta notrauka su vejaraupiais ...tai net siurpas nukrate unsure.gif ,gaila vaikiuko kad sventes taip pasipuosusiam sutikt reikejo 4u.gif
*

O mano voveraitę labai žavi vėjaraupiai doh.gif Tuoj puolė mane tampyti už rankovės, kad ir ji taip nori biggrin.gif
Krisliukas
Kokia sauni nuotraukyte ,,Santa Klausu seimynele!". Pamacius nusisypsojau. Smagu. Labai graziai atrodo visa seima. Tikrai.
Aurėja
fainas kadras pagautas "Imk kuo didesnį ir labiau blizgantį!" thumbup.gif ir taikliai pavadinta!
gabce
Va je, kiek daug raudonos spalvos. Kaip reikes issirinkti?
Džiuga+
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 06, 14:03)
fainas kadras pagautas "Imk kuo didesnį ir labiau blizgantį!"  thumbup.gif ir taikliai pavadinta!
*

Man irgi sita nuotrauka nuostabi. Ir dar Santa klausu seimynele... 2 balsai garantuoti.
RUDOJI
O maniškė kaži kuo netinka g.gif verysad.gif
Sapokliaka
QUOTE(Ausra25 @ 2006 01 04, 14:15)
tai vat ir negaliu atsakyti, matyt mano nuomone laaabai nesutapo su vieno konkurso vertinimu g.gif ; na o jai tikrai tai as net nekalbu apie 1-a ar 2-a, ar dar zemesne vieta. tiesiog tame konkurse sakykim nuotrauka uzemusi 5-a vieta, ir nuotrauka surinkusi tik 3 balsus ar pan. buvo labai panasios, paskui vel visokiu kabliuku prisigalvojau, na tiesiog vat kaskaip kitaip pasirode ir tiek... bet gi cia tik mano nuomone, jai idomu del kokio konkurso kalbu, tai kur galima buvo programu pagalva kurti atvirukus. nenoriu tikrai nieko izeisti. bet man paciai pasirode ,kad nuotraukos darytos profesionaliai buvo ivertintos prasciau (aisku kiekvienas dar ir vertina ta profesionaluma, pagal save, todel sunku gincitis). arba daug panasiu nuotrauku, o viena is ju ivertinta labai gerai, o kitos visai be balu, nors jos sakyciau lygevertes buvo...
*

Nu man tam konkurse balsavimas kaip tik labai teisingas.. IS triju nuotrauku, uz kurias balsavau, 2 pirmose dvejose vietose smile.gif PAcios graziausios ir subtiliausios nuotraukytės laimėjo....Kai kas tam konkurse is didelio rašto išėjo is krašto (kitaip tariant smarkiai persistengė) smile.gif

O vat aš asmeniškai visada balsuoju už namines nuotraukas (ne fotosesines pas fotografus). Nes man atrodo, profesionalų darytos ir paprastos nėra lygiavertės....
Tos naminės tokios jaukios, nuoširdžios...

RUDOJI
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 06, 21:16)
Nu man tam konkurse balsavimas kaip tik labai teisingas..  IS triju nuotrauku, uz kurias balsavau, 2 pirmose dvejose vietose smile.gif PAcios graziausios ir subtiliausios nuotraukytės laimėjo....Kai kas tam konkurse is didelio rašto išėjo is krašto (kitaip tariant smarkiai persistengė)  smile.gif

O vat aš asmeniškai visada balsuoju už namines nuotraukas (ne fotosesines pas fotografus). Nes man atrodo, profesionalų darytos ir paprastos nėra lygiavertės....
Tos naminės tokios jaukios, nuoširdžios...
*

drinks_cheers.gif O aš dar norėčiau pridurti, kad turėtų būti nurodoma kiekviename konkurse ar tai turėtų būti mėgėjiškos, ar fotografų, studijinės, fotosesinės... žodžiu, kaip pavadinsi taip nepagadinsi, supratote vistiek apie ką čia, nes jos toli gražu nelygiavertės g.gif
*Nendria*
QUOTE(Solle @ 2006 01 05, 16:58)
*

o man shi nuotraukavisai smagi pasirode bigsmile.gif
*PM*
QUOTE(NRima @ 2006 01 04, 04:42)
aš tai irgi manau, kad čia juk ne vaikų grožio konkursas, kad vaikus vertint, čia svarbiausia įdomi ir originali nuotrauka....... į temą
*

100% drinks_cheers.gif Tikrai daug graziu nuotraukeliu yra , sunku bus isirinkti wub.gif
*PM*
QUOTE(*Julyte* @ 2006 01 06, 15:41)
Netyčia paspaudžiau aptarti ir atsidarė ši tema, galite uždaryti ar pašalinti. ax.gif
*

Ne tu viena as irgi norejau pasakyti moderatoriams, kad anksciau budavo mygtukelis aptarti o dabar ten rodo kazkodel pradeti aptarima ! g.gif Cia gal SM streikuoja, nes man tai taip pirma karta visus kitus konkursus normaliai atidarinejo...nezinau...tiesiog pastebejimas sioks toks....
Taurė
Taip yra todėl, kad jau esanti aptarimų tema atidaryta ne per ten kur dedamos nuotraukos, o paprastu būdu smile.gif
zelviene
visos nuotraukytes tikrai grazios! thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(RUDOJI @ 2006 01 07, 00:01)
drinks_cheers.gif  O aš dar norėčiau pridurti, kad turėtų būti nurodoma kiekviename konkurse ar tai turėtų būti mėgėjiškos, ar fotografų, studijinės, fotosesinės... žodžiu, kaip pavadinsi taip nepagadinsi, supratote vistiek apie ką čia, nes jos toli gražu nelygiavertės g.gif
*

bendrosiose fotokonkursų taisyklėse tai yra nurodyta (o jas perskaitote dar prieš dalyvaudami kiekviename konkurse):

"Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. "

Čili
išsiunčiau patvirtinimui foto, bet turbūt jau per vėlai.. unsure.gif
Dovile&Vidas
Man labai graži nuotrauka su mažąja Kalėdų fėja mirksiukas.gif . Gal jūs žinote kaip padaryti nuotrauką, kad fonas liktų nespalvotas, o pagrindinis herojus (taip kaip ta fėja) būtų ryškus? g.gif
Scarlett
Santa Klausų šeimynėlė ! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*ziurkyte*
QUOTE(Scarlett @ 2006 01 07, 23:36)
Santa Klausų šeimynėlė !  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

ir man sita pati paciausia!!! 4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ZIGOTA...
QUOTE(crristinka @ 2006 01 08, 00:56)
ir man sita pati paciausia!!! 4u.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

g.gif Ir istikruju gal daug kas pagalvos, kad as neteisi, bet negrazu aptarineti, kuri foto grazi ir skelbti uz ka balsavai... ir t.t. Tai kiekvieno asmeninis reikalas, koks jo supratimas, skonis tegul uz ta ir balsuoja.... smile.gif
nlvl
QUOTE(astrid @ 2006 01 08, 01:17)
g.gif Ir istikruju gal daug kas pagalvos, kad as neteisi, bet negrazu aptarineti, kuri foto grazi ir skelbti uz ka balsavai... ir t.t. Tai kiekvieno asmeninis reikalas, koks jo supratimas, skonis tegul uz ta ir balsuoja....  smile.gif
*

pritariu tiems gal smagu už kurią balsavai pasiskaityti,o už kurią nebalsuota nuotrauką...čia juk skonio reikalas.o beto visos nuotraukėlės super...
Nieko sau
Kaledu Seneliai Vaikysteje thumbup.gif
extraño
QUOTE(astrid @ 2006 01 08, 01:17)
g.gif Ir istikruju gal daug kas pagalvos, kad as neteisi, bet negrazu aptarineti, kuri foto grazi ...

reikia grudintis: naudinga isgirsti ivairiu nuomoniu tiek apie savo foto, tiek apie kitas. kartais labai sveika suzinoti, kaip tos tavo nuotraukos atrodo is salies, "nepriklausomu vertintoju" akimis. atrodo idejai faina foto, o va konkurse liko nepastebeta, vadinas nebuvo jau ji tokia idomi ir isskirtine... i kita konkursa jau siunti labiau atsirinkdamas, ir t.t.
iCute
Visos nuotraukos labai fainos, visi vaikučiai thumbup.gif , bet balsuoti galima tik tris kartus, mano balsai atiteko, DIIIdelei šeimynai karėtoje mirksiukas.gif , pačiai didžiausiai dovanai maiše biggrin.gif ir pagaliau - paskutinis balsas už tigriuką ir boružę ar bitutę (berods g.gif ) smile.gif
O mes pražiopsojom konkurso pradžią ir pabaigą ir spėjom tik į balsavimą cry.gif cry.gif cry.gif
SuperBaba
QUOTE(Scarlett @ 2006 01 08, 00:36)
Santa Klausų šeimynėlė !  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Taip tikrai, sita nuotrauka super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
westa
Mažieji Kalėdų seneliai thumbup.gif ir Kalėdų vakaro šviesa wub.gif
kjurate
nu mandaug gražių nuotraukų išsikirti vienos net nenorėčiau,kažkaip nekorektiška kitų dalyvių atžvilgiu
westa
QUOTE(kjurate @ 2006 01 08, 18:49)
nu mandaug gražių nuotraukų išsikirti vienos net nenorėčiau,kažkaip nekorektiška kitų dalyvių atžvilgiu
*

nu va g.gif , tai tada ir gražiausią rink nekorektiška jaučiu g.gif
ZIGOTA...
QUOTE(extraño @ 2006 01 08, 13:13)
reikia grudintis: naudinga isgirsti ivairiu nuomoniu tiek apie savo foto, tiek apie kitas. kartais labai sveika suzinoti, kaip tos tavo nuotraukos atrodo is salies, "nepriklausomu vertintoju" akimis. atrodo idejai faina foto, o va konkurse liko nepastebeta, vadinas nebuvo jau ji tokia idomi ir isskirtine... i kita konkursa jau siunti labiau atsirinkdamas, ir t.t.
*

Na as neseku sitos temos apie konkursus, tad ir nezinau ar kas cia pasako, kieno foto yra kieno... As pries toky pasisakyma ir pries visokius aptarinejimus... nes poto konkursuose nebuna lygybes...Pasiskaitys, kad cia jau net keliem patiko viena foto, tai kitas irgi pagalvos aha... reikia ir man uz ja balsa atiduoti... Kiekvienas mena ir grozy supranta savaip. Cia kiekvienas kas ka turi ir deda y konkursa. Man pavyzdziui buvo viename konkurse super geru foto, bet tos foto nieko nelaimejo, laimejo visiskai nieko ypatingo neturincios nuotraukos. Tai arba cia mano "kaimietiskas " stilius arba cia kaltas.... pabaiga aiski, bet as ja nutylesiu...
westa
galiu pasakyt tik viena. Mama, siųsdama foto į konkursą turi būt ne tik pasiruošus laimėt, bet ir tam, kad nebus paminėta va šitam aptarime iš gerosios pusės. N kartų dalyvavau konkursuose, jaučiu vos vieną kartą buvo paminėta mano foto kaip verta dėmesio hihihi.gif nu ir nieko - nenumirau. Bet va kai paminėjo buvo laaaabai malonu.. Dabar, paminėjus kažkieno nuotraukas tikiuos irgi pakelsiu tom mamom nuotaiką, Ir visai nereiškia, kad būtent už tas foto balsuosiu beee.gif . tai jei jau renkams tas tris, tai ko čia negalėt jas pagirt g.gif
kacumota
Labai gražios nuotraukos :super Smagu žiūret ,tik pikta,kad balsuot negaliu :oh .Naujokas-ne raupsuotasis :verysad:
ZIGOTA...
QUOTE(RŪTA P @ 2006 01 08, 21:21)
Labai gražios nuotraukos thumbup.gif Smagu žiūret ,tik pikta,kad balsuot negaliu doh.gif .Naujokas-ne raupsuotasis verysad.gif
*

NA DAR 18 PRANESIMU PAPARSYK IR GALESI BALSUOTI! smile.gif
kacumota
Tam reikia laiko ir turet ka pasakyt umn.gif.Ar turesiu rasinet bet ka,kad tik gauti leidima balsuoti gun_bandana.gif?
ZIGOTA...
QUOTE(RŪTA P @ 2006 01 08, 22:20)
Tam reikia laiko ir turet ka pasakyt umn.gif.Ar turesiu rasinet bet ka,kad tik gauti leidima balsuoti gun_bandana.gif?
*

Tai cia daugybe visokiu temu - nesunku surasti kas tave sudomino ar rasti bendraminciu, kazkam patarima duoti ir t.t. Nesakau, kad tu per valanda turi sesti ir rasyti... gali per ilgesny laika, kad galetum balsuoti svarbiausia ir nebutinai sitame konkurse o jau sekanciuose...
Nireglina
Ką tik visas nuotraukas peržiūrėjau ir pabalsavau. Tos, kurias išsirinkau- fantastiškos. thumbup.gif
Lauryteb
Aš už, kad tikrai labai daug gražių nuotraukyčių. Bet reikėtų vertinti namines, o ne tas katalogines. Kai kurios man pasirodė tarsi iš reklaminių žurnalų g.gif
kajote
Jau prabalsavau 4u.gif
Natali
Aš irgi balsavau ax.gif . Man tai visos nuotraukos gražios, bet pačiausios kur mažuliukai kaip maži Kalėdų seneliai aprengti, visos tos nuotraukos tokios Kalėdinės... rolleyes.gif gaila, kad Kalėdos jau praėjo... rolleyes.gif
Čili
QUOTE(kjurate @ 2006 01 08, 18:49)
*

tai tam ir yra šita tema, kad pasidalinti nuomonėmis, pasikonsultuoti techniniais klausimais ir pan mirksiukas.gif
SuperBaba
Prabalsavau ir as biggrin.gif Viena balsa atidaviau profo darytai nuotraukai.

Nesuprantu kodel tureciau vertinti tik namines, Na ir kas,kad fotke katalogine, bet tai nereiskia, kad ji geresne uz namine. Buna tokiu naminiu ciotku, kad nepalyginsi biggrin.gif
extraño
QUOTE(astrid @ 2006 01 08, 20:00)
...Pasiskaitys, kad cia jau net keliem patiko viena foto, tai kitas irgi pagalvos aha... reikia ir man uz ja balsa atiduoti...

taip darytu tik visai savo galvos neturintys zmones, o tokiu yra mazuma, tikiu kad labai nediduke mazuma unsure.gif
daliuxx
QUOTE(westa @ 2006 01 08, 19:30)
Mažieji Kalėdų seneliai  thumbup.gif  ir Kalėdų vakaro šviesa  wub.gif
*

Na ka,reikia ir man prabalsuoti,bet kam deti balsa is tokios gausybes nuotrauku??? Pirmiausia prabalsuosiu uz Kaledu seneliai vaikysteje,o toliau....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.