Sakykit kaip elgtumetes tokioj situacijoj? prasau patarkit, nes stogas vaziuoja.,...
Aciu uz Jusu laika....
Sakykit kaip elgtumetes tokioj situacijoj? prasau patarkit, nes stogas vaziuoja.,... Aciu uz Jusu laika....
As tai nieko cia patart negaliu, bet tavo anyteles elgesys santaza primena (kad neateis, jei tu zmogeliu nepakviesit). O tavo vietoj, tai as dziaugciausi, kad svogerka su savo sesute toli toli...
Tikrai, tik džiaugtis reikia, kad yra toli ir nereikia bendrauti.nemyliu ir aš savo anytos-bet va, turiu bendrauti, bent jau per savo vaiką.Tai nuvykusi pas ją išsiviepiu kaip kvailė, pasėdžiu kiek reikia ir tiek žinių.Ve, kaip nefaina..Ką darysi, ne už anytos tekėjau..
Dazniausiai laikas tokias situacijas issprendzia- nuramina. Man atrodo tu savo mintyse issiaiskink sia problema ir atleisk.
Ko gero tau truksta tvirtumo...jausmuose santykiuose su vyru. Be to , atrodo, kad kazkas nutyleta. QUOTE(Crassula @ 2005 12 26, 16:44) Dazniausiai laikas tokias situacijas issprendzia- nuramina. Man atrodo tu savo mintyse issiaiskink sia problema ir atleisk. Ko gero tau truksta tvirtumo...jausmuose santykiuose su vyru. Be to , atrodo, kad kazkas nutyleta. o man rodos,kad tu nebuvai su tuo susidurus tiesiog yra zmoniu,kurie nuolat jaucia juoda pavyda.o gal ir kerstaut nori,galvoja tegu pasipyksta,gal issiskirs. QUOTE(sandralita @ 2005 12 26, 19:50) o man rodos,kad tu nebuvai su tuo susidurus tiesiog yra zmoniu,kurie nuolat jaucia juoda pavyda.o gal ir kerstaut nori,galvoja tegu pasipyksta,gal issiskirs. Manau, kad cia problrma ne visai pavydo, o tame, kad ji sesuo buvusios vyro meiles ir nuolat primena apie tai, kad kazkas kitas mylejo vyra iki taves...Oi, mano anyta irgi papasakoja, kokia buvo didele meile tarp mano vyro ir jo ex zmonos. Jau tokia ddddddiiiiiiidele O del pavydo, tai tikrai esu susidurusi su tuo. Bet pavydeti visada atsiras kam ir del ko. Daznai buna, kad net nesupranti kuo sukeli tokius jausmus kitiems. As irgi daug kam pavydziu.
taip.meeeeeeeeeeile tooooooooookia didele,kad baigesi skyrybom.tokios dideles aistros ima kartais ir sudega.o rami ugnele sau dega metu metus..
Nesuprantu temos autorės
Taigi brolio žmona, su kuria tu retsykiais priversta matytis - ne buvus tavo vyro draugė, o tik jos sesuo. Ta prasme, tavo vyras su ja nepabėgs Antra vertus, kad uošviai nori, kad jų kito sūnaus žmonos tėvai dalyvautų vestuvėse - tai tik parodo gerą ir sugyvenamą jų charakterį. Todėl kad dažnai atsitinka, kad žmonos ir vyro tėvai tarpusavy pjaunasi, tai ar taip geriau? Gal ir su tavo tėvais jie normaliai sutars, ko čia viską nurašyt į intrigas, sąmokslą prieš tave ir panašiai? O jei nenori, kad jie būtų piršliai, taigi labai gražiai atsistoji ir pasakai - nu mol, nekvieskit jų, nereikia, aš nenoriu, man nesmagu, jūs patys pagalvokit, ar ir jiems bus smagu piršliaut buvusiam savo dukters draugui? Brolis neatvyko į kito brolio vestuves, reiškia, bjauri žmona įkalbėjo? Nieko tai nereiškia, gal tiesiog negalėjo. O tu sau prisikūrei ir dar vyrui prikūrei... Kita vertus, jei abi tos giminės šitaip normaliai, net, sakyčiau, geranoriškai, reaguoja į tavo vestuves, tai gal reiškia, kad su ana viskas buvo seniai ir neteisybė, gal ana turi kitą kadrą, dar geresnį, kuris ją ant rankų nešioja - kodėl manai, kad ana nieko neveikia, tik galvą suka, kaip tavo vyrą susigrąžint, naktim dėl to nemiega? Manau, nesusireikšmink taip ir baik daryt iš musės dramblį. Na nepatinka tau ta boba - nebendrauk, bendrauk minimaliai... Kaip mykolė sako - ne už jos tekėjai, ne su ja ir gyveni, tavo vyras analogiškai... QUOTE(mykolė @ 2005 12 26, 14:03) Tikrai, tik džiaugtis reikia, kad yra toli ir nereikia bendrauti.nemyliu ir aš savo anytos-bet va, turiu bendrauti, bent jau per savo vaiką.Tai nuvykusi pas ją išsiviepiu kaip kvailė, pasėdžiu kiek reikia ir tiek žinių.Ve, kaip nefaina..Ką darysi, ne už anytos tekėjau.. Kaip matau turi sunu QUOTE(kitik @ 2005 12 19, 17:34) Kažko nekęsdama, kenki pati sau.Tavo nuotaikos ir stiprūs neigiami jausmai anksčiau ar vėliau atsilieps sveikatai. Kas ėjo praėjo, negali kaltinti žmonių už buvusį artumą. Negali jie pykti ant tavęs, jeigu pati į jų santykius neįsiterpei. Man atrodo, pirmiausia reikia susiimti ir išgyvendinti tą neapykantos jausmą, o jau tada viskas matysis kotaip, gal mažiau tragiškai. Juk ana tarsi senbuvė, ji gali savo komentarais tavo atžvigiu daryti įtaką tavo statusui toje šeimoje. Pavadins kaip nors negražiai ir visi tikės labiau ja. Aš tai bandyčiau susidraugauti savo pačios labui. QUOTE(mirėja @ 2005 12 29, 17:15) Jei zinai konkrečių būdų kaip susidraugaut su nemėgstamu žmogumi (kuris dar ir pats tavęs nemėgsta) rašyk. Bučiau labai dekinga 1. Nustoji jo nemėgt. 2. Nustoji matyt jo demonstravimų, kaip jis tavęs nemėgsta. 3. Elgiesi maloniai Tik vat nežinau kaip pirmą punktą įgyvendint QUOTE(Noa @ 2005 12 29, 18:49) 1. Nustoji jo nemėgt. 2. Nustoji matyt jo demonstravimų, kaip jis tavęs nemėgsta. 3. Elgiesi maloniai Tik vat nežinau kaip pirmą punktą įgyvendint Man tai "pirmas punktas" atsirado po penkių metų elgėsio pagal antrą ir trečią punktus. Iki tol maniau kad žmonės kurie neturi ką dalint negali nesutart, ir vis bandžiau ir bandžiau antrą ir trečią punktus. QUOTE(mirėja @ 2005 12 29, 17:15) Jei zinai konkrečių būdų kaip susidraugaut su nemėgstamu žmogumi (kuris dar ir pats tavęs nemėgsta) rašyk. Bučiau labai dekinga Esu bandžiusi ne kartą susidraugauti su bjaurybe tik tam,k ad nebekankintų. Pradėt reikia nuo ypatos išstudijavimo: kuo domisi, kokie mygtukai, kaip kalba apie save, kur silpnos vietos. Ir pradedi nuo malonaus bendravimo. Aišku tai bus klasta iš tavo pusės, bet ar gi mes, moterys, neturime teisės į žiupsnelį klastos savo laimės vardan. Kai jau būsi susidariusi asmens "topografinį" žemėlapį, žinosi ar iš viso verta kautis, gal ten iš senų naujienų tik dūlys belikęs. Pačiai lengviau bus. O gudrybių tai vistiek turėsi išmokti savo pačios labui. Sakau kaip sena viedma, kažkada buvusi jautria gėlele. Receptą duoti nieko nemačius- beviltiška, pati žinai. O kai gerai pažinsi priešą, tai viskas pačiai bus kaip ant delno.Stiprybės. Ech, norėčiau pati ištirti tą jūsų situaciją, bet ne burtininkė...
aciu Jums visoms labai uz komentarus!!!! Na nezinau tiesiog gal reikia man laiko...nezinau kas daros su manimi.....tiesiog kai su vyru apsipykstam, visuomet jam prikisu ta drauge....sakau jei negerai, eik pas ja...ir t.t..nezinau kas su manim??!!!!!!!!! nervai nelaiko....pavydas greiciausiai....kitaip neisivaizduoju kas tai yra....jis dar pries musu draugyste pasakojo, kad jam ji pirma buvo....kaip jie myledavos...Jus ka???galvojat kad man smagu buvO???!!!!!!!!!!!!tiesiog negaliu to pamirsti...
Nors vyras kiekviena diena kartoja, kad myli mane....kad as jam pirma ir paskutine meile...pasake, kad jam tik atrode, kad jis ja myli, bet kai susipazino su manimi...viskas pasikeite ir mane taip myli, kad nieko taip nemylejo gyvenime.Taiva:) Antra vertus, kad uošviai nori, kad jų kito sūnaus žmonos tėvai dalyvautų vestuvėse - tai tik parodo gerą ir sugyvenamą jų charakterį. Todėl kad dažnai atsitinka, kad žmonos ir vyro tėvai tarpusavy pjaunasi, tai ar taip geriau? Gal ir su tavo tėvais jie normaliai sutars, ko čia viską nurašyt į intrigas, sąmokslą prieš tave ir panašiai? O jei nenori, kad jie būtų piršliai, taigi labai gražiai atsistoji ir pasakai - nu mol, nekvieskit jų, nereikia, aš nenoriu, man nesmagu, jūs patys pagalvokit, ar ir jiems bus smagu piršliaut buvusiam savo dukters draugui? Brolis neatvyko į kito brolio vestuves, reiškia, bjauri žmona įkalbėjo? Nieko tai nereiškia, gal tiesiog negalėjo. O tu sau prisikūrei ir dar vyrui prikūrei... na taip....jie gal ir gerai sutaria O dar pamenu draugystes pradzioj: QUOTE(kitik @ 2006 01 04, 13:20) aciu Jums visoms labai uz komentarus!!!! Na nezinau tiesiog gal reikia man laiko...nezinau kas daros su manimi.....tiesiog kai su vyru apsipykstam, visuomet jam prikisu ta drauge....sakau jei negerai, eik pas ja...ir t.t..nezinau kas su manim??!!!!!!!!! nervai nelaiko....pavydas greiciausiai....kitaip neisivaizduoju kas tai yra....jis dar pries musu draugyste pasakojo, kad jam ji pirma buvo....kaip jie myledavos...Jus ka???galvojat kad man smagu buvO???!!!!!!!!!!!!tiesiog negaliu to pamirsti... Nors vyras kiekviena diena kartoja, kad myli mane....kad as jam pirma ir paskutine meile...pasake, kad jam tik atrode, kad jis ja myli, bet kai susipazino su manimi...viskas pasikeite ir mane taip myli, kad nieko taip nemylejo gyvenime.Taiva:) Nusiramink tu del tos buvusios paneles. tikrai neverta kankinti saves. Juk vede jis tave. Dar reik laiko ir giminem pokol tave priims kaip sava ir pamils ir viskas bus ciki. Sekmes |