mano nuomone:,lengvas,skambus...lengvai isimenamas vardas..
kaip jus galvojate?
ka manote apie si varda? man visada patiko vardas Diana..bet pagalvojau...gal siek tiek atgyvenes
mano nuomone:,lengvas,skambus...lengvai isimenamas vardas.. kaip jus galvojate? QUOTE(Sawlyte22 @ 2010 05 13, 19:28) Dia..? mano nuomone:,lengvas,skambus...lengvai isimenamas vardas.. o mano nuomone, neverta iš gražaus vardo nesąmonių daryt
Tai Dija ar Dia
O apie Dia, tai net nežinau ką pasakyt. Jei gyvenat ne Lietuvoj tada gal ir nieko... QUOTE(Sawlyte22 @ 2010 05 13, 18:28) ka manote apie si varda? man visada patiko vardas Diana..bet pagalvojau...gal siek tiek atgyvenes mano nuomone:,lengvas,skambus...lengvai isimenamas vardas.. kaip jus galvojate? bet visi visada rasys varda su klaidomis nes Dia ir Dija labai panasiai skamba.
Nei Dia, Dija nei Diana nera man grazus.
Dia tai is viso - trys sudetos raides ir tiek, joks vardas.
mes gyvename anglijioje..tai galvojame rasyti Dia...na juk tariasi kaip Dija...
Dija nenoriu rasyti..nes anglai manau skaitys kaip didzia beja..ziurejau vardas Dia yra egzistuojantis vardas..vardu zodyne,kaip Dianos trumpinys..
negražus, tiksliau nesąmonė
QUOTE(Sawlyte22 @ 2010 05 14, 12:31) Dija nenoriu rasyti..nes anglai manau skaitys kaip didzia Tai jau tikrai O del Dia- kaip jus tada mazybiskai vadinsite, nors gyvenate ne LT,bet jus lietuve, noresis kazkaip meiliai mazyle
man grazesnis DIANA
QUOTE(ciuke @ 2010 05 14, 22:20) Tai jau tikrai O del Dia- kaip jus tada mazybiskai vadinsite, nors gyvenate ne LT,bet jus lietuve, noresis kazkaip meiliai mazyle Dijyte,Dijukas,Di Di ,Du Du:) Dukryte lietuve nebus..jios tevelis ne lietuvis..ir ne lietuvoj gyvename..tvirtai zinau ,kad niekada negrysiu i lietuva..tiesiog nemanau kad reiketu dukryte vadinti lietuvisku vardu..na o mazybine priesaga manau galima uzdeti prie betkokio vardo.. QUOTE(Sawlyte22 @ 2010 05 14, 14:39) Dijyte,Dijukas,Di Di ,Du Du:) Dukryte lietuve nebus..jios tevelis ne lietuvis..ir ne lietuvoj gyvename..tvirtai zinau ,kad niekada negrysiu i lietuva..tiesiog nemanau kad reiketu dukryte vadinti lietuvisku vardu..na o mazybine priesaga manau galima uzdeti prie betkokio vardo.. Tai jei LT negyvens, tai vardas kaip vardas. Reikėjo temą užvedant tai parašyti QUOTE(Sawlyte22 @ 2010 05 14, 13:39) Dukryte lietuve nebus..jios tevelis ne lietuvis..ir ne lietuvoj gyvename..tvirtai zinau ,kad niekada negrysiu i lietuva..tiesiog nemanau kad reiketu dukryte vadinti lietuvisku vardu..na o mazybine priesaga manau galima uzdeti prie betkokio vardo.. tada nesuprantu, kodėl lietuviškuose forumuose nuomonės klausiat. Dukrytė lietuvė nebus
net nežinau
Ne lietuviukei - gražu
Gražus, švelnus, mergaitiškas
Atsisakėt lietuvybės, tai ir lietuviško smalsumo atsisakykit...
Nesąmonė, o ne vardas...
man giminaite turi kalyte vardu Dija
gal dar pagalvokit del to vvardo,bet manau jus jau nusprende
labai negražus
negrazus
Man visai nieko
jei uzsieny tai labai grazus, Lietuvoje tai gerai pagalvokit pries duodami si varda..
a grazu
Dia is svedu kalbos isvertus reiskia zisti.
Gal ir nieko. As pazistu Dina.
Teta mano Anglijoj gyvena ir jos vardas Diana, tai labai daug kas taria kaip Dajana, man taip labai negražiai skamba, o Dia ir Diana tai gražu man asmeniškai
Mano nuomone, ne vardas čia, o vardo trumpinys.
Reikšmė kokia?
negirdėtas, keistas.
Ar apskritai yra toks vardas? As neradau, tik daininke tokiu pseudonimu buvo...
Pirma mintis, kad tai trumpinys iš Diana
O MES SAVO DUKRA PAVADINOME DIJA.MAN GRAZUS VARDAS
paprastas ir skambus, bet neduociau vaikui tokio, nes kaip sunio vardas gaunas
man laabai grazus vardas,kazkaip labai svelniai skamba. mano sarasiuke pirmoj vietoj.
Mano nuomone kažko trūksta šiam vardui.
Na, temos autorė jau pavadino dukrytę Diana
O apie vardą Dija (Dia) esu tokios pat nuomonės, kaip ir apie daugelį trumpinių, vedinių ar mažybinių formų - palikim tai "buitiniam" bendravimui, o dokumentuose įrašykime pilnus vardus. Jei renkamės tarptautinį vardą - rinkimės formą, atitinkančią tėčio ar mamos tautybę arba gyvenamąją vietą. |