Sveiki.Truputi parasysiu istorijos....12 metu susirgau M , iki pastojimo nebuvo jokiu skausmingu ovuliaciju, ju net nejauzdavau ir man tada net neskaudedavo del to galvos, bet po gimdymo ir dar po triju metu (nes tuos tris metus po gimdymo nesiojau spirale) nejauciau jokiu skausmu, priesingai- buvo ypac lengvos negausios menesines ir reguliarios bet pries pusmeti iseme man ta spirale nes baigesi jos galiojimo laikas, tai dabar ypač gerai jauciu ta vadinama ovuliacija nes ji pas mane nuo menesiniu pradzios kartojasi apie 15-17 dieną.....Pas savo gine buvau tik kai emiaus spirale lauk, zadu eit birzeli per darbo komisija,tada reiks eit ir pas ja....Todel noriu dar jusu paklaust gal kazkam irgi po spirales isemimo taip yra?Dar noriu paklaust ar rimtai tie skausmai liaujasi kai pastoji?ar cia tik dar viena teorija?
Na galiu pasakyti,kad tikrai po spirales su skausminga ovuliacija susiduriau ir as. O ji prasidejo 11 diena po spirales isemimo. Skauda kiauside, net akyse zalia. Bet tikiuosi ,kad praeis, nes paeiti normaliai nesugebu...Guleti geriausiai tik sekasi
o man kai iseme spirale iskart pastojau nesulaukusi kitu mm
Man skausminga ovuliacija pasidarė po pirmo gimdymo. Jei įsidėjote greitu metu po jo spiralė, tai gal sutapimas. Tiesa mano situacija panaši kaip iš Jūsų - mm nuo 12 m. jokių skasmingų ciklo vidurių ir pan. O po gimdymo tai kelis kartus, kol neišsiaiškinau, kad čia O skausminga net iki ligoninės priimamojo nuvažiavus nuvau, nes nei paeit, nei pavažiuot pačiai neišeidavo.
|