Nezinau nei ka daryti, mano dukryte kazko patapo tokia pikta , kad net baisu. (ji turi pametinuke jaunesne sesute, gal del to?)
Ryte atsikelia ir prasideda oziai. I viskas yra vienas atsakymas NE!
net nezinau kaip su ja sneket...
Nezinau nei ka daryti, mano dukryte kazko patapo tokia pikta , kad net baisu. (ji turi pametinuke jaunesne sesute, gal del to?)
Ryte atsikelia ir prasideda oziai. I viskas yra vienas atsakymas NE! net nezinau kaip su ja sneket...
mazdaug tokio amziaus visiems vaikams buna periodas kaip as vadinu 'nihilizmas", i viska atsako "ne'..mes tada bandydavom priesinmgai sudarineti klausimus ir prasymus: neuzdaryk duru, nesirenk, nevalgyk ir is prncipo dare atvirksiciai:) gal ir jums suveiks. O vaikas siuo atveju ne piktas, tiesiog uzsispyres
Mano mažius turi tik vyresnį brolį, bet visada būna ryte piktas. Apsikabina mamą arba tėtį, vieną kurį, ir būna, o visus kitus gena šalin. Sako NE
Maniškis irgi ryte atsikelia visas piktas ir ištisai burba
O man tai jie pikti gražūs
Juolab kad tik rėkia, o daryt viską daro, ką reikia. Sėdi ant puodo. Prausiasi. Šukuojasi. Rengiasi. Na, kartais pabando pabėgt - tai kas man, aš gi vis tiek didesnė, pagaunu, aprengiu, pabučiuoju ir toliau abu linksmai rėkaujam - neeeeeeeeeee QUOTE(Alchemie @ 2005 12 23, 09:11) mazdaug tokio amziaus visiems vaikams buna periodas kaip as vadinu 'nihilizmas", i viska atsako "ne'..mes tada bandydavom priesinmgai sudarineti klausimus ir prasymus: neuzdaryk duru, nesirenk, nevalgyk ir is prncipo dare atvirksiciai:) gal ir jums suveiks. O vaikas siuo atveju ne piktas, tiesiog uzsispyres pas mus tokiu periodu buvo tas pats, o ir lygiai taip pat priesingai pasake gaudavome norima rezultata QUOTE(Melodyy @ 2005 12 20, 16:52) Nezinau nei ka daryti, mano dukryte kazko patapo tokia pikta , kad net baisu. (ji turi pametinuke jaunesne sesute, gal del to?) Ryte atsikelia ir prasideda oziai. I viskas yra vienas atsakymas NE! net nezinau kaip su ja sneket... Sveikute, as irgi labai pergyvendavau, kai vyresnis sunus kazkur pries pora menesiu (beje pas mus su tavim labai panasi situacija Galiu nuraminant pasakyti tik tiek, kad tai praeina O vienintelio teisingo sprendimo kaip ir negaleciau patart Mane skaudziausiai veike jo NE i prasymus apsikabinti, pasibuciuoti ir pan.(na pvz.ryte atsikelus jam sakau: "ateik Algirduk as tave pabuciuosiu", o jis:NE Tai as meginau keisti pati savo elgesi ir kuri laika isvis taip nebekalbeti ir neprasineti, nes tas jo NE man skambedavo labai jau grieztai ir gal net piktai. Veliau palaipsniui pati stengiausi vis dazniau prieiti apsikabindama, pabuciuodama ir vis nenustoju kartoti kad ji labai myliu. O dabar vel jau noriai buciuojames Beje, MELODYY, uzsuk i musu PAMETINUKU skyreli |