Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: baisiai piktas vaikas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Melodyy
Nezinau nei ka daryti, mano dukryte kazko patapo tokia pikta , kad net baisu. (ji turi pametinuke jaunesne sesute, gal del to?)
Ryte atsikelia ir prasideda oziai. I viskas yra vienas atsakymas NE!
net nezinau kaip su ja sneket...
Alchemie
mazdaug tokio amziaus visiems vaikams buna periodas kaip as vadinu 'nihilizmas", i viska atsako "ne'..mes tada bandydavom priesinmgai sudarineti klausimus ir prasymus: neuzdaryk duru, nesirenk, nevalgyk ir is prncipo dare atvirksiciai:) gal ir jums suveiks. O vaikas siuo atveju ne piktas, tiesiog uzsispyres ax.gif
Noa
Mano mažius turi tik vyresnį brolį, bet visada būna ryte piktas. Apsikabina mamą arba tėtį, vieną kurį, ir būna, o visus kitus gena šalin. Sako NE smile.gif Ir kas? Kas gi būna linksmas ryte... smile.gif
taja:)
Maniškis irgi ryte atsikelia visas piktas ir ištisai burba doh.gif Labiausiai pyksta ant mažesnės sesutės verysad.gif
Noa
O man tai jie pikti gražūs smile.gif Faini tokie, susiraukę smile.gif Mažius kai pyksta, mes visi džiaugiamės, gražu gi smile.gif Jis - NEEEE, o mes žvengt smile.gif Tai finale jis jau pats rėkia - neeee ir juokiasi biggrin.gif
Juolab kad tik rėkia, o daryt viską daro, ką reikia. Sėdi ant puodo. Prausiasi. Šukuojasi. Rengiasi. Na, kartais pabando pabėgt - tai kas man, aš gi vis tiek didesnė, pagaunu, aprengiu, pabučiuoju ir toliau abu linksmai rėkaujam - neeeeeeeeeee biggrin.gif
pjer
QUOTE(Alchemie @ 2005 12 23, 09:11)
mazdaug tokio amziaus visiems vaikams buna periodas kaip as vadinu 'nihilizmas", i viska atsako "ne'..mes tada bandydavom priesinmgai sudarineti klausimus ir prasymus: neuzdaryk duru, nesirenk, nevalgyk ir is prncipo dare atvirksiciai:) gal ir jums suveiks. O vaikas siuo atveju ne piktas, tiesiog uzsispyres  ax.gif
*

pas mus tokiu periodu buvo tas pats, o ir lygiai taip pat priesingai pasake gaudavome norima rezultata smile.gif dabar jau tai beveik praejo, taciau prasidejo piktumas, irzlumas, isterijos.. tai net nezinau ar cia amzius (2m.) ar jau problema ir reikia ieskoti sprendimo budu.. butu idomus [sichologes komentaras
Volunge
QUOTE(Melodyy @ 2005 12 20, 16:52)
Nezinau nei ka daryti, mano dukryte kazko patapo tokia pikta , kad net baisu. (ji turi pametinuke jaunesne sesute, gal del to?)
Ryte atsikelia ir prasideda oziai. I viskas yra vienas atsakymas NE!
net nezinau kaip su ja sneket...
*

Sveikute,
as irgi labai pergyvendavau, kai vyresnis sunus kazkur pries pora menesiu (beje pas mus su tavim labai panasi situacija biggrin.gif ) pradejo istisai "neniuot" doh.gif . Taip pat meginau siet su amzium (nes panasu, kad daug kas su tuo susiduria), su broliuko atsiradimu...
Galiu nuraminant pasakyti tik tiek, kad tai praeina biggrin.gif, mes jau beveik isaugom ax.gif , nors ir pasitaiko, bet ne taip masiskai, kaip pirma.

O vienintelio teisingo sprendimo kaip ir negaleciau patart g.gif

Mane skaudziausiai veike jo NE i prasymus apsikabinti, pasibuciuoti ir pan.(na pvz.ryte atsikelus jam sakau: "ateik Algirduk as tave pabuciuosiu", o jis:NE verysad.gif
Tai as meginau keisti pati savo elgesi ir kuri laika isvis taip nebekalbeti ir neprasineti, nes tas jo NE man skambedavo labai jau grieztai ir gal net piktai. Veliau palaipsniui pati stengiausi vis dazniau prieiti apsikabindama, pabuciuodama ir vis nenustoju kartoti kad ji labai myliu. O dabar vel jau noriai buciuojames biggrin.gif ir su didele meile superdaznai apsikabinam wub.gif

Beje, MELODYY, uzsuk i musu PAMETINUKU skyreli mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.