Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antibiotikai nuo 6 metų tabl. ir kapsulėmis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Vaistai
Liutaure
Labas visoms 4u.gif

Man iškilo klausimas g.gif Kai dukrai suėjo 6 metai (dabar jau greit bus 7) mūsų pediatrė susirgus išrašė antibiotikų tabletėmis, atseit nuo 6 metų suspensijos nebeskiria. Nebeprisimenu pavadinimo, nes pirma kartą kaip ir dėmesio neatkreipiau. Antrą kartą išrašė Azitroxs antibiotiku tabletėmis, dukrai buvo blogai, ėmė dar labiau karščiuoti, paskaičiau informacinį lapelį ten parašyta, kad vartoti vaikams nuo 12 metų blink.gif
Kitą kartą išrašė Medoklav - tai vėl parašyta kad tokio amžiaus neskiriama.
Dabar geriam Biodroxil tai paskaičiau informacinį lapelį ten 500 mg (ką dabar ir geriam) skiriama 9-12 metų vaikams ir pagal svorį nuo 30 kg (mano sveria 20 kg ) Po kiekvienos išgertos kapsulės pykina širdį, anksčiau to nebūdavo.

Šį kartą daktarei minejau, sako nekreipkit dėmesio kas ten rašoma blink.gif

Nežinau nuo kada galima nekreipti dėmesio į informacinį lapelį verysad.gif

Kokio pavidalo antibiotikus skiria pediatras jūsų vaikams 6-7 metų.
Donma
QUOTE(Liutaure @ 2010 05 16, 09:44)
Labas visoms  4u.gif

Man iškilo klausimas  g.gif Kai dukrai suėjo 6 metai (dabar jau greit bus 7) mūsų pediatrė susirgus išrašė antibiotikų tabletėmis, atseit nuo 6 metų suspensijos nebeskiria. Nebeprisimenu pavadinimo, nes pirma kartą kaip ir dėmesio neatkreipiau. Antrą kartą išrašė Azitroxs antibiotiku tabletėmis, dukrai buvo blogai, ėmė dar labiau karščiuoti, paskaičiau informacinį lapelį ten parašyta, kad vartoti vaikams nuo 12 metų  blink.gif
Kitą kartą išrašė Medoklav - tai vėl parašyta kad tokio amžiaus neskiriama.
Dabar geriam Biodroxil tai paskaičiau informacinį lapelį ten 500 mg (ką dabar ir geriam) skiriama 9-12 metų vaikams ir pagal svorį nuo 30 kg (mano sveria 20 kg ) Po kiekvienos išgertos kapsulės pykina širdį, anksčiau to nebūdavo.

Šį kartą daktarei minejau, sako nekreipkit dėmesio kas ten rašoma  blink.gif

Nežinau nuo kada galima nekreipti dėmesio į informacinį lapelį  verysad.gif

Kokio pavidalo antibiotikus skiria pediatras jūsų vaikams 6-7 metų.
*

Mums ir taip buvo,aiskinau kad netinka sakau,aiskiai parasyta vaistu anotacijoje,bet gydytoja aiskino man savo tiesa ir nieko nelaimejau doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.