Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažas nėštumas, vaikelio/širdelės nesimato
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
Jolancik
Sveikos,
Itariamas 4 savaiciu nestumas, o vaikelio nesimato, ar kam taip yra buve? Kaip pasibaige?
Vaniliukė7
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 12:37)
Sveikos,
Itariamas 4 savaiciu nestumas, o vaikelio nesimato, ar kam taip yra buve? Kaip pasibaige?
*

Sveika, o ką tau sako gyd? Manau šiaip kad dar labai anksti, neteko girdėti kad kam tokio laiko jau pamytų, paprastai 5 sav. pamato, bet dar laukia kol širdutė pasimatys, nes ji dar vėliau būna matoma. Nemanau kad tau reikėtų nerimauti, gal tik dažniau reikės nueiti echo, kol pamatys kad viskas gerai, vaikutis auga, širdutė plaka. 4u.gif
Jolancik
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 05 17, 12:45)
Sveika, o ką tau sako gyd? Manau Å”iaip kad dar labai anksti, neteko girdėti kad kam tokio laiko jau pamytų, paprastai 5 sav. pamato, bet dar laukia kol Å”irdutė pasimatys, nes ji dar vėliau bÅ«na matoma. Nemanau kad tau reikėtų nerimauti, gal tik dažniau reikės nueiti echo, kol pamatys kad viskas gerai, vaikutis auga, Å”irdutė plaka. 4u.gif
*

Gydytoja itaria negimdibini nestuma. Jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, tai praejo lygiai 4 savaites. Neramina tai, kad duria kairi sona. Panika didziausia.
rakatanga
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 13:50)
Gydytoja itaria negimdibini nestuma. Jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, tai praejo lygiai 4 savaites. Neramina tai, kad duria kairi sona. Panika didziausia.
*

Man taip yra buvę, kai nematė 5 savaičių nėštumo, tada pasidariau kraujo tyrimą kuris rodė esantį ir augantį nėštumą, tačiau praėjus kelioms dienoms vistiek nematė gimdoje tik laisvo skysčio aplink gimdą, tada net siuntė į Klinikas, nes bijojo paleisti namo doh.gif Kiek nervų išgadinau ir ašarų išliejau tada ir skaudėjo visur, net bijojau pajudėti. Tačiau viskas buvo gerai, ir po kelių dienų praleistų ligoninėje pagaliau jį pamatė, o nematė todėl, kad Ov įvyko vėliau, o mano ciklas buvo 33-35 dienos, todėl ir nespėjo mažiukas atkeliauti į gimdą. Pagal mmm paskutę dieną turėjo būti 6 savaitės ir kelios dienos, o realiai buvo dar tik 5 savaitės ir 3 dienos. Tad dar tikrai anksti nerimauti mirksiukas.gif Tiesiog tavo vaikiukas dar mažas, kad jį pamatytų mirksiukas.gif
egllute
mano atveju 5 savaiciu su virsum (nuo paskutiniu mmm) dar nemate, o dar po savaites jau matesi puslyte, man ovuliacija pasirodo buvo daug veliau, nors ir maniau, kad jutau kai ji buvo/turejo buti smile.gif Man tai viena tai kita soneli vis pamausdavo, neilgai, jokio kraujavimo nebuvo, o as pergyvenau del kiekvienos smulkmenos, dabar jau daug ramiau nes perzengiau i antra trimestra, o per pirma tai tiek laiko prie interneto praleidau, kad dabar dar akis skauda, o knygas tai bent 4 perskaiciau smile.gif
Pasakysiu tai ka ir visos pasakytu, nors kazin ar paklausysi smile.gif
Nepergyvenk, pasiskaitinek ramiai, kad daugiau zinotum ir tiek, nes nelabai ka galima ir pakeisti, kadangi pirmame trimestre jei kas blogo ivyksta tai ir turi ivikti, o vat antrame tai jau nuo nestuke.gif daugiau priklauso nei pirmame.
Sekmes nestuke.gif
ixchel
Tokio dar gali nematyti. Man ginius sake, kad daznai dar nemato 3 savaiciu gemaliuko(5 savaiciu nestumo). Deja, man nemate 5, bet panasu, kad jis ir buvo ne gimdoj. O tau dar yra vilties wub.gif
Jolancik
Daktare, dar dave 10 dieneliu, o tada jeigu nieko nematys, tai reikes i ligonine keliauti verysad.gif
Papildyta:
Kraujas rodo 1180,0 g.gif
Pagal viska 3-4 savaites, o daktare aiskina, kad 4 ar daugiau, net nera tokios galimybes, kaip veliau ivykusi ovuliacija, jog nebutinai as pastojau nuo pirmos menesiniu dienos, arba as cia kazko nesuprantu g.gif
Selva
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 16:09)
Daktare, dar dave 10 dieneliu, o tada jeigu nieko nematys, tai reikes i ligonine keliauti  verysad.gif
Papildyta:
Kraujas rodo 1180,0  g.gif
Pagal viska 3-4 savaites, o daktare aiskina, kad 4 ar daugiau, net nera tokios galimybes, kaip veliau ivykusi ovuliacija, jog nebutinai as pastojau nuo pirmos menesiniu dienos, arba as cia kazko nesuprantu  g.gif
*

Skaiciukai pas tave dideli, gali pakartoti tyrima po poros dienu- turetu buti padvigubejes.

O siaip bendra taisykle nestukems palaukti bent iki 6sav ir tada eiti pas gine, tai isvengiama nereikalingo streso, nes tikrai daug kam nepamato net taskiuko. Kai kurios gines jau isvis atsisako praktikos taip anksti vaginalini echo daryti, kad neuzkabint besiimplantuojancio zirniuko. Nebent, aisku, yra indijacijos- tepliojimas, astrus skausmas ir panasiai.
Carol
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 18:09)
Pagal viska 3-4 savaites, o daktare aiskina, kad 4 ar daugiau, net nera tokios galimybes, kaip veliau ivykusi ovuliacija, jog nebutinai as pastojau nuo pirmos menesiniu dienos, arba as cia kazko nesuprantu  g.gif

Ginekologai, gydytojai ir panašiai nėštumą skaičiuoja nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, nuo tos dienos net atskaičiuojama, kada gimdysite. Realiai jis būna 2 savaitėmis mažesnis, nes daugumai ovuliacija vyksta viduryje ciklo, kuris paprastai būna apie 28 dienas. smile.gif
Jolancik
QUOTE(Selva @ 2010 05 17, 18:16)
Skaiciukai pas tave dideli, gali pakartoti tyrima po poros dienu- turetu buti padvigubejes.

O siaip bendra taisykle nestukems palaukti bent iki 6sav ir tada eiti pas gine, tai isvengiama nereikalingo streso, nes tikrai daug kam nepamato net taskiuko. Kai kurios gines jau isvis atsisako praktikos taip anksti vaginalini echo daryti, kad neuzkabint besiimplantuojancio zirniuko. Nebent, aisku, yra indijacijos- tepliojimas, astrus skausmas ir panasiai.
*

Na as matyt paskubejau, iki vizito nieko neskaudejo, o dabar viska doh.gif
Is baimes matyt rolleyes.gif
Na dabar lauksiu ax.gif
Gydytoja is karto prigasdino, kad negimdibinis, kad reikes operacija daryti, o kita pasake laukti, nes dabar nieko nepadarys, nes nieko dar nezino schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Carol @ 2010 05 17, 18:20)
Ginekologai, gydytojai ir panašiai nėštumą skaičiuoja nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, nuo tos dienos net atskaičiuojama, kada gimdysite. Realiai jis būna 2 savaitėmis mažesnis, nes daugumai ovuliacija vyksta viduryje ciklo, kuris paprastai būna apie 28 dienas.  smile.gif
*

Na mano ciklas ir buvo 28 dienos, reguliarus, tik pries paskutini menesi velavo 2 dienom, o si isvis neaplanke rolleyes.gif
xingx
Na,bet ir gydytoja, atsiprasau. Bet kokiu atveju negalima taip gazdinti pacienciu. Tuo labiau, kad gali lauktis sveiko besivystancio vaikucio. Man irgi 5sav.nemate, o jau 5sav.6d. pamate, taip, kad turi dar laiko, be reikialo nestresuok, kad nepakenktum maziukui 4u.gif
Jolancik
QUOTE(xingx @ 2010 05 17, 18:40)
Na,bet ir gydytoja, atsiprasau. Bet kokiu atveju negalima taip gazdinti pacienciu. Tuo labiau, kad gali lauktis sveiko besivystancio vaikucio. Man irgi 5sav.nemate, o jau 5sav.6d. pamate, taip, kad turi dar laiko, be reikialo nestresuok, kad nepakenktum maziukui  4u.gif
*

Na is tikruju tai labai isgasdino, mes su vyru nekokie is kabineto isejome. Jos balsas buvo toks, tarsi as jau valyma padariau ir be leliaus likau verysad.gif doh.gif
Na lauksiu blush2.gif
Papildyta:
Ka as be Jusu daryciau wub.gif
Nuraminote 4u.gif
Aciu visoms drinks_cheers.gif
Jolancik
Ir tiesa dar daktare pasake, kad gimda apsitraukusi storom gleivem kaip ir pasiruosusi priimti nestuma g.gif
*didi*
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 17:03)
Ir tiesa dar daktare pasake, kad gimda apsitraukusi storom gleivem kaip ir pasiruosusi priimti nestuma  g.gif
*

nepergyvenk,mergit,viskas bus gerai pasidaryk po keliu dienu pakartotinai kraujo tyrimus ir viskas paaiskes blush2.gif
Jolancik
QUOTE(*didi* @ 2010 05 17, 23:04)
nepergyvenk,mergit,viskas bus gerai pasidaryk po keliu dienu pakartotinai kraujo tyrimus ir viskas paaiskes blush2.gif
*

O ka duos pakartotini kraujo tyrimai? g.gif
Jolancik
O gal kas zino, jeigu tarkim po poros dieneliu padarysiu dar karta kraujo tyrima ir hormonu skaiciukai padvigubes, tai gimdinis nestumas? O jeigu liks tokie pat tai negimdinis? Ar esant negimdiniui nestumui hormonai ir toliau dideja?
caramelcandy
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 18, 16:46)
O gal kas zino, jeigu tarkim po poros dieneliu padarysiu dar karta kraujo tyrima ir hormonu skaiciukai padvigubes, tai gimdinis nestumas? O jeigu liks tokie pat tai negimdinis? Ar esant negimdiniui nestumui hormonai ir toliau dideja?
*

Gimdinis ar negimdinis, skaičiukai vis tiek man rodos didėja. Va kai sesei buvo nesivystantis tada skaičiukai sustojo augti ir vėliau pradėjo mažėti...
Nepergyvenki taip, viskas bus gerai 4u.gif
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 23:05)
O ka duos pakartotini kraujo tyrimai?  g.gif
*

QUOTE(Jolancik @ 2010 05 18, 16:46)
*

nepakankamai dideja, jei negimdinis, man rodos. bent jau pas mane buvo per mazi skaiciukai.
Pakartok butinai, nes stresuot daug blogiau. Issklaidyk nezinomybe 4u.gif
liusė
Buvo ir man taip. Irgi gydytoja prigąsdino apie negimdinį, nors aš tiksliai žinojau, kad pastojau pačiam ciklo gale, 3-4 dienos iki būsimų, taip ir nepasirodžiusių mmm. T.y. nėštumas buvo mažesnis negu pagal gydytojos skaičiavimus nuo paskutinių mėn., bet ji mano pastojimo datos nepaisė ir man streso įvarė. O viskas buvo gerai.
Jolancik
QUOTE(liusė @ 2010 05 19, 14:06)
Buvo ir man taip. Irgi gydytoja prigąsdino apie negimdinÄÆ, nors aÅ” tiksliai žinojau, kad pastojau pačiam ciklo gale, 3-4 dienos iki bÅ«simų, taip ir nepasirodžiusių mmm. T.y. nÄ—Å”tumas buvo mažesnis negu pagal gydytojos skaičiavimus nuo paskutinių mėn., bet ji mano pastojimo datos nepaisė ir man streso ÄÆvarė. O viskas buvo gerai.
*

Na taip, bet man kraujo tyrimas rodo 1180 hormonu. Tai pagal ju skaiciavima, 4 savaite. O nieko nesimato.
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 19, 18:27)
Na taip, bet man kraujo tyrimas rodo 1180 hormonu. Tai pagal ju skaiciavima, 4 savaite. O nieko nesimato.
*

nezinau kiek tiesos, bet kazkur tik nuo 1000 hcg pradeda matyti puslyte. Tai tavo turbut dar ne nebuvo 1000, juk turbut tik po echo darei hcg tyrima. 4u.gif
Siulyciau pakartot tyrima arba echo.
Jolancik
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 18:34)
nezinau kiek tiesos, bet kazkur tik nuo 1000 hcg pradeda matyti puslyte. Tai tavo turbut dar ne nebuvo 1000, juk turbut tik po echo darei hcg tyrima. 4u.gif
Siulyciau pakartot tyrima arba echo.
*

Na man padare echo nieko nemate, tada paeme krauja, buvo 1180, po keliu valandu padare vel echo ir nieko dar nemate ;(
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 19, 18:46)
Na man padare echo nieko nemate, tada paeme krauja, buvo 1180, po keliu valandu padare vel echo ir nieko dar nemate ;(
*

na taigi galejo nematyt- kur 1000, o kur 1180- skirtumo beveik jokio mirksiukas.gif ir kaip rasiau, tik su gerais aparatais ta nuo 1000 man rodos mato. Tu pakartok hcg tyrima. Nuo pirmojo skaiciuojant, tas 1180 turi mazdaug kas antra diena dvigubeti. Kelinta geguzes darei hcg?
Jolancik
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 18:50)
na taigi galejo nematyt- kur 1000, o kur 1180- skirtumo beveik jokio mirksiukas.gif ir kaip rasiau, tik su gerais aparatais ta nuo 1000 man rodos mato. Tu pakartok hcg tyrima. Nuo pirmojo skaiciuojant, tas 1180 turi mazdaug kas antra diena dvigubeti. Kelinta geguzes darei hcg?
*

Pirmadieni dariau, 17 diena.
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 19, 18:56)
Pirmadieni dariau, 17 diena.
*

Tai ryt pakartok, turetu virs 2000hcg buti. Juk dabar nezinioj gyveni. Vilniuje santariskese 31.30 lygtais kainuoja, aisku ir kitur galima.
Jolancik
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 19:29)
Tai ryt pakartok, turetu virs 2000hcg buti. Juk dabar nezinioj gyveni. Vilniuje santariskese 31.30 lygtais kainuoja, aisku ir kitur galima.
*

O jeigu negimdinis tai skaicius toks pat lieka? g.gif
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 19, 21:07)
O jeigu negimdinis tai skaicius toks pat lieka?  g.gif
*

visaip gali buti- jei nesivysto- nedideja, jei mazeja, vadinas jau atsisluoksniuoja (nezinau kaip tiksliai vadinas), O jei negimdinis, tada per mazai padvigubeja(teisingiau- nedvigubeja).
Jolancik
QUOTE(ixchel @ 2010 05 20, 00:12)
visaip gali buti- jei nesivysto- nedideja, jei mazeja, vadinas jau atsisluoksniuoja (nezinau kaip tiksliai vadinas), O jei negimdinis, tada per mazai padvigubeja(teisingiau- nedvigubeja).
*

Pirmadieni buvo 1180, o siandien 4043 thumbup.gif
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 20, 12:32)
Pirmadieni buvo 1180, o siandien 4043  thumbup.gif
*

Nu va, panasu, kad viskas tiesiog super thumbup.gif
Tyliai sveikinu wub.gif Dabar jau ir echo turetu matyti mirksiukas.gif
Jolancik
QUOTE(ixchel @ 2010 05 20, 12:48)
Nu va, panasu, kad viskas tiesiog super thumbup.gif
Tyliai sveikinu wub.gif Dabar jau ir echo turetu matyti mirksiukas.gif
*

O jeigu dar nesimatys? Rytoj kaip tik uzsirasiusi echo daryti. Tyrimu centre pasake, lb gerai, kad toks HCG reiskia vystosi smile.gif lengviau pasidare.
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 20, 13:39)
O jeigu dar nesimatys? Rytoj kaip tik uzsirasiusi echo daryti. Tyrimu centre pasake, lb gerai, kad toks HCG reiskia vystosi smile.gif lengviau pasidare.
*

Ir as tau ta pati sakau 4u.gif
Butinai prasinesk, tikiuos geros naujienos bus wub.gif
Jolancik
QUOTE(ixchel @ 2010 05 20, 14:11)
Ir as tau ta pati sakau 4u.gif
Butinai prasinesk, tikiuos geros naujienos bus wub.gif
*

Na ir as tikiuosi smile.gif
Loveco
viskas cia super smile.gif pamatys jau taskiuka tikrai, jau ryt bus dar didesnis skaiciukas smile.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Jolancik
QUOTE(Loveco @ 2010 05 20, 22:40)
viskas cia super smile.gif pamatys jau taskiuka tikrai, jau ryt bus dar didesnis skaiciukas smile.gif 4u.gif  wub.gif  wub.gif
*

As labai tikiuosi 4u.gif wub.gif
Labai nerimauju, kad gali nepamatyti, bet tada manau reikes daktare keisti unsure.gif
Jolancik
Maciau savo maziuka smile.gif viskas gerai. Tik sakykit, o kaip del sunkumu? Jeigu nestumo pradzioje kilnoti, ar pavojinga? Na kaip sunkumai, kalbu apie kokius 6-10 kg.
ixchel
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 21, 11:26)
Maciau savo maziuka smile.gif viskas gerai. Tik sakykit, o kaip del sunkumu? Jeigu nestumo pradzioje kilnoti, ar pavojinga? Na kaip sunkumai, kalbu apie kokius 6-10 kg.
*

assa.gif
valio!
Na, sako iki 5kg reiktu nesiot... Bet ne visada juk tai imanoma. Mano vaikas apie 10 kg, tai irgi reikia nemazai panesioti, pakilnoti- neisvengsi- tai rankytes nuplaut pakelt, tai uzpakaliuka. Man atrodo, jei pries tai tuos svorius kilnojai, neturetu nieko nutikti. Organizmas turetu buti iprates ir atitinkami raumenys "dirbti"
Jolancik
Siandien skaiciau, kad 4 savaiciu apie 2 mm buna gemaliukas 4u.gif
O mano 4 mm, ar cia gali taip buti? g.gif rolleyes.gif
Jolancik
Dar domintu, ar nestumo metu, kad skauda kairi sona, cia yra normalu? g.gif
Tarsi duria unsure.gif
freza80
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 22, 08:41)
Dar domintu, ar nestumo metu, kad skauda kairi sona, cia yra normalu?  g.gif
Tarsi duria  unsure.gif
*

Gaila, nespėjau nuraminti anksčiau - man gydytoja sakė, kad gimdoj kažką mato, kai HCG būna tik virš 1500 4u.gif Apie svorius - pats organizmas pasakys, kiek gali kelti ax.gif O dėl pūslelės ir gemaliuko dydžio - jis tik orientacinis, kaip ir HCG skaičiai. Tiksliausi išmatavimai, kada ir sutikslina gimdymo datą - 12 - 13 savaitė pagal pagal mėnesinių pradžią ax.gif
ixchel
Jolancik- neiskok bedu, kur ju nera 4u.gif
Viskas su tavim gerai, bek bendrauti pas nestukes 4u.gif
Natuke
Aš pakraupus...

4savaitės, tai leliui tik dvi savaitėles, ką ten galima buvo pamatyti???
žinoma, kad nesimate neštumo. O kai negimdvybinis, turi skaudėti ir gan stipriai, manau neįmanoma praleisti ar su kuo sumaišyti
Jolancik
Butu idomu pagal ka jus mamytes nusistatet savo liniuotes? Nes pagal paskutiniu menesiniu pirma diena mums dabar 5 savaites ir 2 dienos, o daktare sake, kad 4 savaites, tai kaip cia yra g.gif
freza80
Aš nustačiau pagal pirmą paskutinių mėnesinių dieną ax.gif Ir man kaip ir atitinka ax.gif

Nelabai suprantu, kodėl tau reikia tokio tikslumo, nes pirma- tikrai nežinai dienos, kada pastojai (nebent tai dirbtinis apvaisinimas), o antra - echoskopija - šešėlių mokslas, matavimai netikslūs, o kalba pradžioje eina apie milimetrus doh.gif

Siūlau nusiraminti ir džiaugtis nestuke.gif
Mylinti...
normalu , kad nesimato, mane irgi buvo isgasdine,meldziausi , kad viskas butu gerai, galiausiai perkele prie tikslesnio aparato, kuris parode jog mano taskiukas vietoje , kas baisiausiai per apziura nieko nesake tik kraipe galvas , o per ta tikslesne galiausiai isgirdau ''felicitation'' bigsmile.gif biggrin.gif ir nuotraukyte gavau 4 sav ir keliu dienu taskiuko bigsmile.gif
Jolancik
Ar tepliojimas nestumo metu, tai normalu? g.gif
Siandien pradejo negausiai rudai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacioje, bet skausmas pakenciamas unsure.gif
Ar kam taip buvo?
Ksesanko
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 26, 19:33)
Ar tepliojimas nestumo metu, tai normalu?  g.gif
Siandien pradejo negausiai rudai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacioje, bet skausmas pakenciamas  unsure.gif
Ar kam taip buvo?
*

Priklauso nuo nestumo savaiciu. Pradzioje gali pateplioti ir pilvas su nugara paskaudeti, nes keiciasi hormonai, atsipalaiduoja raumenys, sausgysles prilaikancios gimda. pati gimda pradeda augti. O jei teplioja veliau, tai geriau kreiptis i gydytoja smile.gif
Jolancik
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 26, 20:15)
Priklauso nuo nestumo savaiciu. Pradzioje gali pateplioti ir pilvas su nugara paskaudeti, nes keiciasi hormonai, atsipalaiduoja raumenys, sausgysles prilaikancios gimda. pati gimda pradeda augti. O jei teplioja veliau, tai geriau kreiptis i gydytoja smile.gif
*

Na mums, pagal mano skaiciavimus tai 5 savaites ir 5 dienos, o pagal daktares tai 4 savaites ir 5 dienos...
sigita33
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 19:48)
Na is tikruju tai labai isgasdino, mes su vyru nekokie is kabineto isejome. Jos balsas buvo toks, tarsi as jau valyma padariau ir be leliaus likau  verysad.gif  doh.gif
Na lauksiu  blush2.gif
Papildyta:
Ka as be Jusu daryciau  wub.gif
Nuraminote  4u.gif
Aciu visoms  drinks_cheers.gif
*

Sveikos merginos,
Esu naujas zmogutis Jusu gretose, ir apimta didziules baimes ir vilties prasau Jusu patarimo ar komentaru. Siandien buvau pas gydytoja, pagal paskaiciavimus nuo paskutiniu menesiniu, jau 6 savaites kaip laukiuosi, taciau daktare pasake siandien, kad nemato dar sirdeles plakimo, kad pagal dydi, nestumas gali buti tik apie 4 savaites! Kaip taip gali buti? Tiksliai zinau, kad maziau nei 6 sav. tikrai negali buti.
Jolancik
QUOTE(sigita33 @ 2010 05 26, 20:43)
Sveikos merginos,
Esu naujas zmogutis Jusu gretose, ir apimta didziules baimes ir vilties prasau Jusu patarimo ar komentaru. Siandien buvau pas gydytoja, pagal paskaiciavimus nuo paskutiniu menesiniu, jau 6 savaites kaip laukiuosi, taciau daktare pasake siandien, kad nemato dar sirdeles plakimo, kad pagal dydi, nestumas gali buti tik apie 4 savaites! Kaip taip gali buti? Tiksliai zinau, kad maziau nei 6 sav. tikrai negali buti.
*

Gal tikrai dar vaikelis mazas, gal veliau pastojai? g.gif
sigita33
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 26, 21:46)
Gal tikrai dar vaikelis mazas, gal veliau pastojai?  g.gif
*

Aciu uz greita reagavima smile.gif
tai kad neimanomas dalykas, mat mano vyriskis isvyko balandzio 18 diena, o paskutines mmm buvo 04.08, be to siandien daktare dar pamate kraujingo patepliojimo verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.