Sveiki, mielosios ir mielieji, ką manote ar verta vasarą išleisti savo atžalą į stovyklą ar geriau pas močiutę į kaimą, o gal kartu išvykti atostogauti į šiltuosius kraštus?
QUOTE(maryray @ 2010 05 17, 17:00) Sveiki, mielosios ir mielieji, ką manote ar verta vasarą išleisti savo atžalą į stovyklą ar geriau pas močiutę į kaimą, o gal kartu išvykti atostogauti į šiltuosius kraštus? Jus geriausiai zinote savo materialine padeti QUOTE(maryray @ 2010 05 17, 15:00) Sveiki, mielosios ir mielieji, ką manote ar verta vasarą išleisti savo atžalą į stovyklą ar geriau pas močiutę į kaimą, o gal kartu išvykti atostogauti į šiltuosius kraštus? as geriau kartu isvykciau atostogauti i siltus krastu jei tik leidzia seimos finansine padetis. Stovykla gerai,bet as ne per maza jusu dukryte Ir mociute kaime irgi gerai. Bet jei galeciau rinkciausi siltus krastus,pas mociute kaime ir savaitgali gali pabuti ir siaip savaitelei nulekti.
nu, 3 metų vaikams kažin ar stovyklų yra
Na, taip mano mazosioms tikrai dar ankstoka. tiesiog, pati organizuoju stovyklas ir man tiesiog labai idomu kokia yra situacija ir ko tiketis, kokios nuomones.
Saviškę pirmą kart išleidau į sporto stovyklą 5m., bet buvo pažįstamas kolektyvas, trenerė. Puikiai praleido laiką ir liko patenkinta. O ko tikėtis iš tokių mažių? Pirmiausiai ne visi dar pakankamai savarankiški, ne visiem užtenka protelio savim pasirūpint tinkamai. Ir realiausia kas gali nutikt tokiame amžiuje, tai tėvelių ir namų ilgesys, gali užsinorėt važiuot namo anksčiau ir tai visai nereiškia kad stovykla bloga
O šiaip aš už stovyklas, nes ten vaikui įvairesnė veikla nei su seneliais, daugiau nuotykių. O paskui jau galima ir pas senelius, juk vasara tai ilga QUOTE(maryray @ 2010 05 17, 16:00) Sveiki, mielosios ir mielieji, ką manote ar verta vasarą išleisti savo atžalą į stovyklą ar geriau pas močiutę į kaimą, o gal kartu išvykti atostogauti į šiltuosius kraštus? As uzrasiau i dienine stovykla, kur mokinsis anglu kalbos. Noreciau isleisti ir i kitokia stovykla. Praeitais metais buvom, patiko jam, taciau dabar nenori vienas vaziuoti, nori su draugu, o draugo tevai neleidzia.
Mano sūnus ketvirtokas,tad šiemet bus skautų stovykla.Tai jau zyyyzia ar išleisiu.Na bus matyti,bet greičiausiai,kad išleisiu,nes ta stovykla netoli mūsų miestelio
|