Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby sound - vaikelio širdelės plakimui klausytis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4
egllute
QUOTE(saule19841984 @ 2011 07 12, 14:36)
mes dabar pasiklausom, kai musiske zagsi...jau taip meiliai...gaila tik, kankinasi vistik  wub.gif
*

man irgi budavo gaila, nors as aparato neturejau, taip puikiai jauciasi, tai sakoma, kad mazyliui tie zagsiukai nera nemalonus kaip kad mums
PaulaL
Superinis daikciukas biggrin.gif mano laimes aparatas nestuke.gif thumbup.gif
HappyAngel

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"!
imdigo
Labas visoms busimoms mamytėms,man iškilo toks klausimas.Turiu vaisiaus širdies tonų klausymosi aparatą.Jis fiksuoja ne tik širdelės ritmą bet ir judesius,taip pat rodo kiek dužių per minute suplaka širdelė.Instrukcijoje parašyta kad normalus ritmas yra nuo 120 iki 160.Bet mane šiek tiek neramina tai kad kartais širdies dūžiai per dideli arba per maži kelioms sekundėms,o tai nutinka tada kai vaisius juda.Kažin ar tai normalu ,kad galbūt aparatėlis nesugeba fiksuoti normalaus ritmo kai vaisius juda ar kažkas gali būti netaip? Nes kuo mes didesni tuo judesiuku daugiau tai tuo ir dažniau tas aparačiukas man taip rodo.Ištikrųjų mane tai neramina...Pas gdytoja kai nueinu tai ir ji tikrina vaisiaus tonus tai jie būna idealus.... Bet to nieks jokių pakitimų,nukrypimų ir taip toliau nemato,sako kad viskas vystosi kuo puikiaisiai.Prašau pasidalinkite savo patirtimi
~Rojana~
Buvau nutarusi isigyti si aparaciuka, vien del idomumo, o ir teveli norejom nudziuginti nes jam vis nepavyksta pajusti kai musu maziukas spardosi, kai tik uzdeda ranka taip maziukas guli ramut ramutelis smile.gif Bet paskaicius toliau persigalvojau. Kadangi nestumas be komplikaciju, savijauta gera tai tikriausiai nera ko trukdyti musu aukseli. Kai nueinam pas gydytoja tai ji vis leidzia paklausyti sirdele, nors ana kart pastebejau kad kai tik gydyt.pridejo ta aparata prie pilvuko tai maziukas pabego ir isitaise visai kitoje pilvuko puseje. Tai tikriausiai jis viska kuo puikiausiai jaucia ir jam tai nepatinka, kitaip guletu ramus ax.gif
Cia manau pagal kiekvienos pasirinkima smile.gif
lauriuksis
nuostabus daikciukas,kai mamyte jaudinasi,kad nejaucia judesiuku 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.