Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Folio rugšties dozė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Mikoote
Kiek mg folio rugsties jums skyre ginekologas? smile.gif
Man kadangi 6 mg, tai noriu išsiaiškinti ar čia ne per daug unsure.gif
lauramal
QUOTE(Mikoote @ 2010 05 19, 06:28)
Kiek mg folio rugsties jums skyre ginekologas? smile.gif
Man kadangi 6 mg, tai noriu išsiaiškinti ar čia ne per daug unsure.gif

*

na reikia nuo 4 iki 6 mg, tai kaip suprantu, tai yra norma smile.gif
Vaniliniai Ledai
man prioes pastojant skyre 800 , dabar 400 mg
lauramal
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2010 05 19, 12:55)
man prioes pastojant skyre 800 , dabar 400 mg
*

ne mili gramus tau skyre, o mikro gramus wink.gif
*Viktori*
Sveikos, gydytoja man skyrė 0,4 mg folio rūgšties, o vėliau išrašė vitaminus ELEVIT PRONATAL, kuriuose yra 0,8 mg. Tačiau aš neatsiklausiusi jos mėnesi gėriau ir folinę rūgštį ir vitaminus, tai vat dabar nžn gal per daug jos buvo verysad.gif bet tikiuosi nieko blogo neatsitiks, kažkur skaičiau, kad kiek organizmui jos reikia tiek pasiima, visą kitą pašalina... be to ir gydytoja nieko nepasakė...
Bet jau dabar geriu tik 0,4 mg folinės rūgšties.
maukis2
QUOTE(*Viktori* @ 2010 05 19, 15:58)
Sveikos, gydytoja man skyrė 0,4 mg folio rūgšties, o vėliau išrašė vitaminus ELEVIT PRONATAL, kuriuose yra 0,8 mg. Tačiau aš neatsiklausiusi jos mėnesi gėriau ir folinę rūgštį ir vitaminus, tai vat dabar nžn gal per daug jos buvo  verysad.gif  bet tikiuosi nieko blogo neatsitiks, kažkur skaičiau, kad kiek organizmui jos reikia tiek pasiima, visą kitą pašalina... be to ir gydytoja nieko nepasakė...
Bet jau dabar geriu tik 0,4 mg folinės rūgšties.
*

tai, o elevit daugiau negeri? g.gif nes tokiuose vitaminuose yra ir folio rug ir kitu butinu vitaminu..ir viena men daugiau pavartojus folio tikrai nieko naetsitiks nei tau nei maziukui
*Viktori*
daugiau negeriu vitaminų, gydytoja liepė dar 3 savaites pagerti folio rūgštį 0,4 mg. tai taip ir darysiu... kas man šovė į galvą, kad vitaminuose per mažai jos blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.