Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip pasirinkti KT
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
Mirėja
Laba diena 4u.gif

Jau 5 metus geriu KT, nuo 2004-11 iki 2005-09 dariau pertrauką. Prieš tai geriau tri-minuletą. Po pertraukos, baigus tyrimus, vėl norėjau KT, nes tikrai bijau pastuot ir kiti būdai atrodo nepatikimi. Lankausi pas ginekologę moterų konsultacijoi, ir vasarą lankiausi VK. Abejų gydytojų paklausiau kokias KT pasirinkt. Abi buvo kategoriškos: tik vienfazį, pasakė viena; tik trifazį pasakė kita g.gif Pasirinkau vienfazį variantą (Yarina) pasiūlytą VK. Jau baigiu 4 ciklą, o tepliojimas nepraeina (nėra stiprus) ir dar likųs 10-8 tablėtėm pradedu jaustis kaip prieš mmm: maudžia pilvą. Beje, mano mmm labai-labai silpnos ir be KT, tik LABAI skausmingos, o su KT tik porą-trėjetą dienų pateplioja rudai.

Gal tos tabletės man per silpnos ar tiesiog netinka? Kaip pasirinkt tinkamas nes susidaro įspūdis kad skiriamos "pagal madą"? Kada geriau gerti vienfazes, o kada trifazes?

Ačiū smile.gif
Rita Matulionytė
Dauguma ginekologų mano, kad geriau rinktis vienfazį preparatą, nes geriant KT nereikalingas toks hormonų svyravimas.tačiau kiekvienas organizmas į vaistus reaguoja skirtingai, ir to iš anksto numatyti neįmanoma.Gaila, bet visi hormoniniai kontraceptikai parenkami tik bandymo keliu.
Taigi, jei JUMs tiko "Tri- minulet"as, ir toliau jį gerkite.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.