Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Esu per silpna.........
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Mazule
Sveikutes 4u.gif
noriu su jumis pasidalinti savo baime - as paniskai bijau ligu........ypac vezio........
Is kur tokia baime?Matyt esu per silpna.......
Liudniausia, kad pati savo noru isitraukiau i paramos fonda vaikams, sergantiems sia baisia liga.........Visos tos istorijos mane zlugdo, o sunegalavus mano mazajai as nerandu sau vietos, pries akis matau tik baisias diagnozes ir liudna pabaiga...............
Gazdina ir tai, kad dazniausiai likimas padaro taip, jog ko labiausiai bijai, tas gyvenime ir istinka...........
Esu per silpna.........
Lenkiuosi pries tas musu forumo ir kitas mamas, kurios aktyviai dirba siu ligoniuku paramos fonduose, pacios savo iniciatyva jiems padeda, juos remia, su jais leidzia savo laisvalaiki.............
Ir man labai gaila, kad as ne tokia................ verysad.gif
klumpele
Visi mes skirtingi, todel ka daro vieni zmones, neprivalo daryti kiti, svarbiausia kad tavo mintys yra geros.
Del vezio....atrodo kad si liga plinta kaip infekcija, nes per vienerius metus nuo vezio mire 3 pazystami vid. amziaus zmones.... unsure.gif As stengiuosi apie ji negalvoti, o tiksliau tikiu likimu, bijok nebijojes o jei bus lemta tai ir susirgsi. Man irgi kartais baisu, kad va atrodo auga sveikas vaikas, o klastinga liga leukemija gali pasireiksti ir po 3 metu... Na ka gi kaip bus taip bus...kaip sakoma come what might..
Elina
QUOTE(klumpele @ 2005 12 23, 12:10)
Del vezio....atrodo kad si liga plinta kaip infekcija, nes per vienerius metus nuo vezio mire 3 pazystami vid. amziaus zmones.... unsure.gif 
Man irgi kartais baisu, kad va atrodo auga sveikas vaikas, o klastinga liga leukemija gali pasireiksti ir po 3 metu...
*

Nu labai tu čia- į temą, klumpele doh.gif .
Mazule2, turiu ir aš tą problemą, tas baimes unsure.gif . Reaguoju labai jautriai, o jau prisigalvoju.... blink.gif . Paprasčiausia vaikų sloga man- baisiausias baubas. Elementariausias skausmelis- vėžys. Sėdžiu tuomet prie interneto ir ieškau diagnozių pagal simptomus. Ir ką tu manai? Išmeta baisiausias ligas doh.gif . Tada sėdžiu ir žliumbiu....Jei tu nebesusitvarkai su šitom baimės, jei jos tave sekina, kol kas išsijunk iš to paramos fondo vaikams. Stenkis negirdėti ir nesiklausyti nelaimingų istorijų unsure.gif . O jei jau visai sunku, nueik pas gydytoją, papasakok. Panašu jog tau koks nors nerimo sutrikimas smile.gif
Beje, nieko tu ne silpna schmoll.gif . Jautri tu. Jautrumas- ne blogybė schmoll.gif . Tik kai jo pas mus per daug, tada sunku verysad.gif .... Kaip išmokti jį valdyti?
rosa
Na, ir aš bijau. Diagnozių ir ligų interneto pagalba nenustatinėju ir neieškau, bet bijau. Nežiūriu laidų ta tema, neskaitau spaudoj liūdnų istorijų. Yra tokia Mamontovo daina - ko bijosi, tas ir bus. Stenkimės nebijot 4u.gif
Mazule
Aciu mamytes - kazkaip susigrazinau ramybe..........
Is to judejimo laikinai pasitraukiau ir sau uzdraudziau bent minimaliai sumazinti nosies kisima i interneta bei baisias laidas..........
Tikrai sunku jautriems zmogeliukams, o mes - mamos - turbut visos daugiau ar maziau tokiom tampam doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.