Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: APIE BERNIUKUS
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
manu
auginu berniuka. begalo ji myliu. glaudziu ji prie saves, myluoju, buciuoju. toks mano elgesys labai nepatinka vyrui. jis sako,  kad su berniuku taip elgtis negalima. jis  busimas vyras, o jeigu tu ji taip glostinesi, kas is jo uzaugs.
kuris is mudvieju teisus?
Kara
Priklauso nuo to, kokio amziaus berniukas. 5-7 metu jau ir pats nelabai leisis myluojamas wink.gif O maziukai - jiems reikia mamos meiles ir silumos, isreiskiamos t.p. ir fiziniu kontaktu, nepriklausomai nuo to, berniukas tai, ar mergaite wink.gif
kika
Mano vyras irgi visada priestarauja, neseiliok vaiko, o jis toks gerutis mazutis :smile.gif.
Kara
Mano vyras irgi visada priestarauja, neseiliok vaiko, o jis toks gerutis mazutis :smile.gif.

Butu dukra, pats kibintu visaip  ;D
manu
mano biciukui tuoj puse metuku sueis:)
Ugne
auginu berniuka. begalo ji myliu. glaudziu ji prie saves, myluoju, buciuoju. toks mano elgesys labai nepatinka vyrui. jis sako,  kad su berniuku taip elgtis negalima. jis  busimas vyras, o jeigu tu ji taip glostinesi, kas is jo uzaugs.

Lygiai taip pat ir as elgiuosi  :)

O kada daugiau ji galesi taip myluoti  ??? Kai uzaugs, kai bus didesnis, jis gal ir pats nebesileis glaudziamas, myluojamas. Dziaukimes, kol dar maziukas, kol dar jam reikalinga  mamos siluma, svelnumas ir meile  :)

O kas isauga is neismyluoto, neisbuciuoto vaikelio  ??? Laukinukas  :( vargsas zmogelis, kuris nemoka nei pats myleti, nei priimti ir ivertinti kito zmogaus meile  :(...
SALVIJA

Aisku, kad Tu teisi :smile.gif Kiekvienam vaikuciui reikia tevu meiles ir silumos, tikrai lytis cia skirtumo nesudaro. As taip pat glostau savo  berniuka, vadinu ji saunuoliu, jei graziai elgiasi, jei padaro ar pasako ka nors protingo smile.gif Jis prie manes prisiglaudzia, pabuciuoju - jis toks laimingas, akutes ziba :smile.gif

aukse

Irgi pritariu, kad esi teisi. Negi dabar reikia vaikutį nuo mažų dienų pradėti muštruoti ir auklėti kaip "tikrą vyrą"? Nors mano sūnui tik mėnuo, neįsivaizduoju, kaip galėčiau elgtis šaltai su juo?
O tarp kitko, kaip jūs manote, kas tai yra "??? koks jis turi būti?
Ramsius
Galiu tik tiek pasakyt- nesvarbu kokios lyties vaikas, glauskit ir myluokit, kol galit, ir kol jis pats nori. Veliau, kai paaugs, nebenores, nors mano bernaitis dar irgi noretu, bet kazkaip jau jam lyg ir geda...O kiti vaikai visai to nenori...
Psichologe
Manau, kad mamos meilės tikrai nebus per daug. Kai vaikas paaugs, pats jums parodys, kad nebenori būti myluojamas. Dabar turbūt gerai yra ir Jums ir jam. O vyras, ar nekilo mintis, kad galėtų truputį pavyduliauti Jūsų meilės ir dėmesio vaikui?
diana
Maniškiai bernai tai jau tikrai nemaži, tai ir jie mėgsta ir prisiglausti ir pasimyluoti ir pasibučiuoti. Mano mama dėl to visada pyksta. Jinai irgi tą patį sako kaip ir Manu vyras.
Mano vyresnysis, tai jo charakteris nuo gimimo yra kuklesnis, santūresnis, tai jis mažiau šiek tiek "glaustosi", nu bet mažasis tai nu toks meilus, nu toks lipšnus, aš jį kartais juokais pavadinu prielipa.  ;D ;D ;D Prie svetimų jau elgiasi šalčiau, jau kreipia dėmesį, kad kažkas šalia yra  :smile.gif . Aišku su laiku tas meilumas pamažu mažės, bet manau, kad vaikams to švelnumo, meilumo reikia ir nebus per daug, ypač kai tokie laikai, kai visur leki, skubi...
sharka111
Nemyletas vaikas nemokes myleti kitu.Naudokites tom siltom akimirkom,kol vaikas priima glamones.Juk tai truks taip neilgai.
Giedrule
Tai kad neįmanoma atsispirt nemyluot tų mažų gražių  lėliukų :-* biggrin.gif
Sesilija
Reikia ir butina tuos mazulelius myluoti. [smiley=000177.gif] [smiley=1800.gif] [smiley=heart.gif] [smiley=knuddel.gif]
Lašelis
Mylavau, myluoju, myluosiu
Buciavau, buciuoju, buciuosiu
Nesiojau, nesioju, nesiosiu
Ir i ausyte snibzdesiu , kad mylejau, myliu ir mylesiu!!!!!  ;D ;D ;D

Ir jokios pasaulio jegos nesutrukdys man to daryti!
alvinija
Maniškis bernužėlis dar mažutis (1,2 mėn.), tačiau myluotis ko tai nelinkęs. Tai aš vis vien išmąsčiau kaip čia pasiglausčius - kai sūnelis pavargsta tai toks neišpasakytai meilus palieka - leidžia ir prisilausti ir pamyluoti ir paglostinėti... Kas belieka - naudojuosi tuo vaiko nuovargiu... [smiley=000177.gif] [smiley=knuddel.gif] [smiley=soske.gif]
ERA
Mylavau, myluoju, myluosiu
Buciavau, buciuoju, buciuosiu
Nesiojau, nesioju, nesiosiu
Ir i ausyte snibzdesiu , kad mylejau, myliu ir mylesiu!!!!!  ;D ;D ;D

Ir jokios pasaulio jegos nesutrukdys man to daryti!

[smiley=kiss2.gif]
100% sutinku.Ir mano bernuzeliui jau 12 metu, bet retsykiais ir dabar mes apsikabinam ir pasimyluojam.Ir buckis pas mus yra kasdieninis dalykas.Pries mokykla ir po jos.Jis pats atkisa nosiuka eidamas i mokykla.Gal del to ,kad sese yra mazesne, o gal del to, kad vyras iseidamas i darba visada mus pabuciuoja ir grizes taip pat."Meiles niekad  nebus per daug".

giedrulka
O maniskiui berniokui isvis dabar uzejo mylavimosi priepuoliai - kur buves, kur nebuves vis pribega, apsikabina, myluoja, buciuoja. Tirpstu is laimes biggrin.gif! Tai jeigu bernas, tai ka, ji tureciau atstumti, tramdyti?! NIEKADA GYVENIME!!!!
1111
Giedrulka, gal cia rudenelis taip veikia ;D Iki siol mano kleckas buvo toks principingas, gal mylavimui nelabai pasiduodavo, bet jau kuris laikas ,tai tik apsisuka ir bega-nu mama ir apsikabines buciuoja :smile.gif Va tada tai tikrai tirpsti is laimes...kas gali buti maloniau nei tu mazu minkstu rankyciu priglaudimas prie skruosto ir tu seiletu lupyciu buckis wink.gif Dievinu kiekviena tokia akimirka (norisi kad tas laikas niekada nesibaigtu-o juk vaikai uzauga ir pradeda glaustytis prie kito zmogaus ;D)
giedrulka
<...> vaikai uzauga ir pradeda glaustytis prie kito zmogaus ;D)

Nu prasidedaaaa! Jau apie marcia galvoji? ;D Ankstoka ;D
O kazkur esu skaiciusi, kad moteris labiau veikia pavasaris, o vyrus ruduo. Taip kad tavo teorija del rudens poveikio musu vyrukams gali buti teisinga  ;D
1111
Giedrulka :-* Ir kaip negalvosi apie marcias, kai cia tiek daug grozybiu auga ;D Maniskis kur buves kur nebuves vis prie paneliu keliauja :smile.gif
Foxenas
Musu vyrui 2m. teti taip "uzseilioja" kad uxxxx... Negirdejau skundziantis nei karto. O aplamai tai jie megdzioja kaip seimoj iprasta. Vyras visada buciuoja i kakla. Neseniai mazekas pradejo daryt ta pati biggrin.gif
ringa
Mano mažiui 5 metai, bet jis visdar nori pasimyluoti, nors vyras taip pat pabamba. O aš irgi manau, kad kol vaikas nori mano artumo, tai aš su malonumu, nes ar beilgai... Beja, jis ne tik man sako, kad myli, bet ir auklėtojai savo vienai biggrin.gif Ir visada pastebi kai aš, močiutės ar auklėtojos su nauju drabužiu ar šukuosena pasirodo ir komplimentus žarsto negailėdamas (o vyras to nemoka sad.gif )
0jura
QUOTE(kika @ 2003 08 12, 23:33)
*

kokie kvaili tokie vyrai schmoll.gif juk vaikiukai dar mažutėliai, jiems reikia tėvų meilės. ir ABIEJŲ. kas išaugs? o kas išaugs iš tų, kurie nepatyrė mamos meilės ir švelnumo? manau, kad tokie ''vyrai'' tikra nelaimė būsimoms jų žmonoms. žinoma, nekalbu apie paauglius - jie ir patys nenoriai priima tokį pasiglaustymą, o dar jei viešoj vietoj... blink.gif va tada jau galima ir rečiau savo jausmus rodyti, nors jie ir nemažėja metams bėgant mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.