Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Martyno Mažvydo mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
aura771
Sveiki esamieji ir būsimieji mažvydiečiai. Kadangi neradau būtent šiai mokyklai sukurtos temos, imuosi iniciatyvos ax.gif . Manau, čia dalindamiesi patirtimi, mintimis ir įspūdžiais pagelbėsime ne tik savo mokinukams, bet ir susidraugausime 4u.gif . Kviečiu jungtis ė supermamų mažvydiečių bendruomenę drinks_cheers.gif
vaižgantė
Taip, nėra. Tik pavadinime reikėtų pataisyti- Martyno Mažvydo progimnazija smile.gif

Papildyta:
Matau, vaikas gimęs 2003 m. Į pirmą klasę eisit?
aura771
Sakoma, kaip pavadinsi - nepagadinsi. Ar gimnazija, ar pro-, ar vidurinė - vis tiek ji mokykla mirksiukas.gif ir mano vaikis žygiuos į pirmą klasę. Todėl ir įdomu virtualiai (kol kas) susipažinti smile.gif
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 23, 19:54)
Sakoma, kaip pavadinsi - nepagadinsi. Ar gimnazija, ar pro-, ar vidurinė - vis tiek ji mokykla  mirksiukas.gif ir mano vaikis žygiuos į pirmą klasę. Todėl ir įdomu virtualiai (kol kas) susipažinti  smile.gif
*

Ir mano dukra keliaus į pirmą klasę. Taip jau išeina, kad du vaikai eis į gimnaziją, o trečia- į progimnaziją. Bet dukrą užrašiau pas Pilaitės mokykloje dirbančią mokytoją, tai gali būti, kad bent jau kol kas visi vaikai keliaus į tą patį mokykos pastatą...
aura771
Prisiklausiau jau milijoną nuomonių, taip ir nesuprantu - o kas blogo, kad Mažvydas bus progimnazija, o Pilaitė gimnazija blush2.gif ? Ar čia mokslai kentės, ar visi tiesiog iš įpratimo nori, kad būtų po senovei g.gif Ma, gal sunkiau tiems, kas turės pereiti į itą mokyklą, bet gi ne vieni eis, o su visais klasiokais, tai vaikams manau didelio streso nebus - tėvams tik katastrofa atrodo doh.gif . Ar aš neteisi?
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 23, 20:22)
Prisiklausiau jau milijoną nuomonių, taip ir nesuprantu - o kas blogo, kad Mažvydas bus progimnazija, o Pilaitė gimnazija  blush2.gif ? Ar čia mokslai kentės, ar visi tiesiog iš įpratimo nori, kad būtų po senovei  g.gif Ma, gal sunkiau tiems, kas turės pereiti į itą mokyklą, bet gi ne vieni eis, o su visais klasiokais, tai vaikams manau didelio streso nebus - tėvams tik katastrofa atrodo  doh.gif . Ar aš neteisi?
*

Taigi mokytojų kolektyvus išdraskys, kiek jiems streso, nervų bus- gi krūviai keisis, klasės keisis...Kai kurių klasių auklėtojai keisis...Bet koks draskymas visuomet nemalonus...
aura771
g.gif sutinku, kad mokytojams bus sunkiausia, bet manau tikrai atlaikys jų nervų sistema pertvarkas (mokytojai gi su tokiom gaujom klasėje dirba, kad nervai jau geležiniai turėt būt blink.gif ). O vaikams gal bus net geriau. Būtų pilaitėj pradnė mokykla, tikrai ten leisčiau. Man kažkaip saugiau atrodo, kai mažiukai be dičkiu mokosi.
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 23, 20:55)
g.gif sutinku, kad mokytojams bus sunkiausia, bet manau tikrai atlaikys jų nervų sistema pertvarkas (mokytojai gi su tokiom gaujom klasėje dirba, kad nervai jau geležiniai turėt būt  blink.gif ). O vaikams gal bus net geriau. Būtų pilaitėj pradnė mokykla, tikrai ten leisčiau. Man kažkaip saugiau atrodo, kai mažiukai be dičkiu mokosi.
*

Pilaitėje trūksta pradinės mokyklos.
Na, mano ne geležiniai, todėl pakeičiau profesiją.
Būtų buvę kur kas paprasčiau dalį klasių permesti į Pilaitės mokyklą, kad susivienodintų mokinių skaičius abiejose mokyklose, ir nebūtų reikėję tokių draskymų...Bet maišatis kažkam visgi reikalinga...
roocike
Sveikos, radau šią temą ir sugalvojau prisijungti, nes mano "mažylis" šiemet taip pat keliaus į pirmą klasę. Tai neturėdama ką veikt darbe ieškojau kokios nors info apie mokytoją, kuri lyg ir turėtų mokyti maniškį - tai Verutė Raugalienė. Gal jūs ką apie ją žinot?
Papildyta:
Beje, pamiršau paminėt, kad mes taip pat eisim į M. Mažvydo progimnaziją (jau taip vadint, ar dar ne?). smile.gif
vaižgantė
Mes dar nežinom, kur eisim. Praneš smile.gif Man svarbiau mokytoja, o ne mokykla smile.gif
Čiobrelis
Mokytoja Verutė- gana gera mokytoja, griezta, biski senoviniu paziuru, slopina kurybiskuma sakyciau, Seip reikli ir tikrai nebloga mokytoja
roocike
O gal kas žinot kaip ten su I - II pamainom? Girdėjau kad Mažvyde tai praktikuoja, tikiuosi 1-4 klasėse taip nebus?
vaižgantė
QUOTE(roocike @ 2010 05 24, 15:29)
O gal kas žinot kaip ten su I - II pamainom?  Girdėjau kad Mažvyde tai praktikuoja, tikiuosi 1-4 klasėse taip nebus?
*

Tikėkimės, kad mums pasiseks ir nebebus...
aura771
Džiaugiuosi, kad būrelis didėja. Ta proga klausimą turiu: gal kuri ką žinot apie mažvydietes būsimas pirmokų mokytojas? Siūlė rinktis, kai užrašinėjau mažių, bet nė vienos nežinau. Būčiau dėkinga.
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 20:49)
Džiaugiuosi, kad būrelis didėja. Ta proga klausimą turiu: gal kuri ką žinot apie mažvydietes būsimas pirmokų mokytojas? Siūlė rinktis, kai užrašinėjau mažių, bet nė vienos nežinau. Būčiau dėkinga.
*

Tai kad visos pirmokų mokytojos bus mažvydietės...
aura771
hihihi.gif tai joo, vis pasimiršta. Bet tikriausia jei Mažvyde užsirašinėjom, tai bus kažkuri iš mažvydiečių. Mano kliackui reikėtų griežtos, bet ir švelnios vienu metu. Kaži ar kuri ten tokia yra? doh.gif Gal minčių kokių yra g.gif
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 21:21)
hihihi.gif tai joo, vis pasimiršta. Bet tikriausia jei Mažvyde užsirašinėjom, tai bus kažkuri iš mažvydiečių. Mano kliackui reikėtų griežtos, bet ir švelnios vienu metu. Kaži ar kuri ten tokia yra?  doh.gif Gal minčių kokių yra  g.gif
*

Čia vaikui reikia ar mamai?
aura771
lotuliukas.gif mielu noru grįžčiau į pirmą klasę - nepriima schmoll.gif . Todėl ieškau vaikui.
Žinau savo vyruką - jei labai minkšta mokytoja bus, tas ant galvos jai užlips, per griežta irgi negerai. blush2.gif
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 21:25)
lotuliukas.gif mielu noru grįžčiau į pirmą klasę - nepriima  schmoll.gif . Todėl ieškau vaikui.
Žinau savo vyruką - jei labai minkšta mokytoja bus, tas ant galvos jai užlips, per griežta irgi negerai.  blush2.gif
*

O aš neįsivaizduoju, kokia mokytoja turėtų būti mano dukrai, nes ji jau trečia mano pirmokė...Mes, mamos, išties visiškai neįsivaizduojam, ko reikia mūsų vaikui...
Pirmą mano sūnų mokė pradinių klasių mokytoja, kuriai per 4 m. neturėjau nė vienos pretenzijos. Antrą sūnų mokė trys pradinių klasių mokytojos ir nė viena jam netiko...Po tokios patirties aš išvis nieko nežinau...Parinkau dukrai tokią mokytoją, kuri jau trejus metus ją moko "Yamaha" muzikos mokykloje...
aura771
Gerai, kai yra su kuo lyginti, gerai, kai patirties daugiau... Dabar truputį jaudinuos. Mano manymu, pirmoji mokytoja labai svarbi vaikui. Todėl labai labai norėciau, kad jiedu sutartų 4u.gif
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 24, 21:42)
Gerai, kai yra su kuo lyginti, gerai, kai patirties daugiau...  Dabar truputį jaudinuos. Mano manymu, pirmoji mokytoja labai svarbi vaikui. Todėl labai labai norėciau, kad jiedu sutartų  4u.gif
*

Mano didžiausia svajonė, kad pradinių klasių mokytojos liautųsi rėkti ir nesmukdytų vaikų kūrybiškumo...
klaara

g.gif kodėl visos?Kai užrašinėjau savo būsimą pirmokę,užklausiau raštinės vedėjos kiek bus pirmų klasių nuo rudens,tai minėjo kaip ir visada-gal keturios,o gal ir penkios..O reforma,jei gerai supratau,tai nuo šių metų dar smile.gif
anaid79
Sveikos 4u.gif

Atsikraustome į Pilaitę, tai teks vyresnėlei keisti mokyklą. Rugsėjį ji bus jau ketvirtokė. Ar teisingai supratau, kad turėčiau dukrą rašyti į Mažvydo mokyklą, ar dar yra tikimybė, kad mus priimtų ir į Pilaitės mokyklą g.gif .
vaižgantė
QUOTE(klaara @ 2010 05 24, 22:10)

g.gif kodėl visos?Kai užrašinėjau savo būsimą pirmokę,užklausiau raštinės vedėjos kiek bus pirmų klasių nuo rudens,tai minėjo kaip ir visada-gal keturios,o gal ir penkios..O reforma,jei gerai supratau,tai nuo šių metų dar smile.gif
*

Pilaitės seniūnijos bendruomenei

Vadovaudamasis Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos 2010 m. gegužės 12 d. sprendimu Nr. 1-1534, kuriuo patvirtintas Vilniaus miesto savivaldybės bendrojo lavinimo mokyklų pertvarkos planas 2010-2012 metams, informuoju, kad nuo 2010 m. rugsėjo 1 d. Vilniaus Pilaitės vidurinė mokykla pertvarkoma į gimnaziją, nekomplektuojant 1-ų ir 5 –ų klasių.

Pilaitės seniūnija turės savo gimnaziją, vaikams nereikės anksti keltis, per šalčius, lietų važiuoti į kitas miesto gimnazijas.

Pilaitės vidurinės mokyklos mokytojų ir vadovų vardu sveikinu visus Pilaitės seniūnijos bendruomenės narius ir kviečiu vaikus mokytis būsimoje Pilaitės gimnazijoje.

Mokyklos direktorius Zotikas Popovas
Ingrida71
Sveikos būsimų klasiokų mamos smile.gif

O man Pilaitės m-loje sakė, kas pirmokus perkels kartu su mokytojom. Pas kai kurias mokytojas jau pilnos klasės susikomplektavo. Aš irgi ant pareiškimo parašiau paskurią mokytoją pageidautumėm..smile.gif
Ingrida
vaižgantė
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 25, 19:50)

O man Pilaitės m-loje sakė, kas pirmokus perkels kartu su mokytojom. Pas kai kurias mokytojas jau pilnos klasės susikomplektavo. Aš irgi ant pareiškimo parašiau paskurią mokytoją pageidautumėm..smile.gif
Ingrida
*

Perkels? O aš taip tikėjausi...
Mano pasirinktos mokytojos kabinetas suremontuotas, su naujais suolais...Nemanau, kad naujokams duos kabinetus su naujais suolais ir t.t.
klaara
Kaip įdomu dėl tų pertvarkų.. blink.gif
Na bet kokiu atveju tuomet gerai kad ieškojom mokytojos Mažvydo mokykloj,nes buvo minčių bandyti leisti ir į Pilaitės.
O dėl pirmokėlių mokytojų-kovo 1-ą nuėjau ir užrašiau saviškę,dabar laukiam birželio 9-os su nekantrumu smile.gif
vaižgantė
Kodėl būtent tos dienos?
klaara

Šitą dieną numatytas būsimų pirmokų(ir jų tėvelių) susipažinimas su mokytojomis ir apskritai mokykla smile.gif
vaižgantė
QUOTE(klaara @ 2010 05 25, 22:29)
Šitą dieną numatytas  būsimų pirmokų(ir jų tėvelių) susipažinimas su mokytojomis ir apskritai mokykla smile.gif
*

Nieko nežinau apie tai, nes dukrą užrašiau žiemą.
Nega
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 25, 17:50)

Ingrida
*

Bet, kiek supratau, tas perkėlimas bus tik "popierinis". Mokiniai priklausys Mažvydo mokyklai, bet mokysis Pilaitės mokyklos patalpose, nes į Mažvydo mokyklą niekaip nesukiš visų doh.gif
vaižgantė
QUOTE(Nega @ 2010 05 26, 07:35)
Bet, kiek supratau, tas perkėlimas bus tik "popierinis". Mokiniai priklausys Mažvydo mokyklai, bet mokysis Pilaitės mokyklos patalpose, nes į Mažvydo mokyklą niekaip nesukiš visų doh.gif
*

Pirmokai gal tilps?
Nega
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 26, 05:59)
Pirmokai gal tilps?
*

Oi, aš tai tikiuosi, kad ne tik pirmokai, bet ir 5-okai netilps doh.gif Visiškai nenoriu 2-os pamainos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif O jei į ir taip perpildytą Mažvydą sukiš dar ir visus pirmokus, penktokus ir dar nežinia ką, tai visko gali būti verysad.gif
Ingrida71
1okai ir 5okai fiziškai pereis į Mažvydą, 9 ir 12 klasės iš Mažvydo į Pilaitės...ar ne taip suprantu?
I.
roocike
Čia taip spėliojant kaip bus - galima ir pražilt unsure.gif Siūlyčiau palaukt birželio 9 ir tuomet gal daug kas paaiškės??? Tikiu kad II-os pamainos niekas nenori...
vaižgantė
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 26, 10:45)
1okai ir 5okai fiziškai pereis į Mažvydą, 9 ir 12 klasės iš Mažvydo į Pilaitės...ar ne taip suprantu?
I.
*

12-ų klasių nejudins.
aura771
Na va, tik neprisijunk porą dienelių, ir jau vos spėju vytis doh.gif Siūlau, jei padarys dar ir dvi pamainas kelti didelį škandalą bash.gif Gal man tik vaidenasi, bet pagal higienos normas antros pamainos būti negali.

Dabar kitas klausimas: pas kokias moytojas užrašėt savo vaikučius? Ką apie jas žinot?

Ir dar klausimėlis. Pernai lyg ir buvo kalba, kad nuo šių metų užsienio kalba bus jau pirmoje klasėje. Ką apie tai manot? mastau.gif
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2010 05 27, 06:30)
Na va, tik neprisijunk porą dienelių, ir jau vos spėju vytis  doh.gif  Siūlau, jei padarys dar ir dvi pamainas kelti didelį škandalą  bash.gif Gal man tik vaidenasi, bet pagal higienos normas antros pamainos būti negali.

Dabar kitas klausimas: pas kokias moytojas užrašėt savo vaikučius? Ką apie jas žinot?

Ir dar klausimėlis. Pernai lyg ir buvo kalba, kad nuo šių metų užsienio kalba bus jau pirmoje klasėje. Ką apie tai manot?  mastau.gif
*

Užrašiau pas Enriką Karvelienę.
Būčiau labai patenkinta, jeigu anglų kalbos mokytų nuo pirmosios klasės, nes manoji jau kalba angliškai sakiniais. Ji darželyje lankė anglų k pamokėles. Norėtųsi tęstinumo.

Vakar man skambino viena pažįstama, dejuodama, kad jau gavo pasirašyti sutikimą, kad jos būsimasis penktokas eis į M.Mažvydo mokyklą. Ji irgi labai pergyvena, kad vaikui gali tekti antra pamaina...
Dzin Maneliui tos higienos normos. Gi pats, vaikydamasis krepšelių, priėmė tiek mokinių. Galėjo Pilaitės mokyklai atiduoti dar pora gatvių ir nebūtų buvę tos antros pamainos.
Nega
QUOTE(aura771 @ 2010 05 27, 04:30)
Na va, tik neprisijunk porą dienelių, ir jau vos spėju vytis  doh.gif  Siūlau, jei padarys dar ir dvi pamainas kelti didelį škandalą  bash.gif
*

Aš irgi manau, kad reikės kelti klausimą dėl tų pamainų- jei jau mokyklos pertvarkos turi gerinti mokymosi kokybę, ir pan., tai tegu nuo to pradeda drinks_cheers.gif
Šiandien Pilaitės mokyklos 4-okų tėveliai kviečiami į susirinkimą Mažvydo mokykloje, tai reiks ten žvalgyba užsiimti mirksiukas.gif Nes kol kas tai esu labai karingai nusiteikusi visokių antrų pamainų atžvilgiu gun_bandana.gif
vaižgantė
Tėvai turėtų triukšmą pakelti dėl tos antros pamainos, nes jeigu ji liks ir mokyklas pertvarkius, tada koks tikslas to pertvarkymo?
klaara
Galim kelti.Triukšmą turiu omeny,tik vargu ar padės tai..Mano vyresnioji trečiokė bus rudenį,šitoj mokykloj (bent iki šiol)visi trečiokai ir eidavo į antrą pamainą ir dzin mokyklos valdžiai visokios normos...

Aura771,taip,anglų kalba nuo pirmos klasės,antrokams-trys savaitinės anglų pamokos jau buvo smile.gif
vaižgantė
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 08:42)

Aura771,taip,anglų kalba nuo pirmos klasės,antrokams-trys savaitinės anglų pamokos jau buvo smile.gif
*

Būtų puiku. Mano šeimoje anglomanija- visi vaikai tarpusavyje kalbasi angliškai. Manau, kad tai yra gerai, nes jei norės, galės studijuoti užsienyje.
Nega
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 06:05)
Tėvai turėtų triukšmą pakelti dėl tos antros pamainos, nes jeigu ji liks ir mokyklas pertvarkius, tada koks tikslas to pertvarkymo?
*

Aš asmeniškai tai tikrai nusiteikusi kelti vėją, eiti iki švietimo skyriaus, ministerijos it kt., nes pertvarka dėl pertvarkos, nei kiek negerinant vaikų mokymosi sąlygų manęs netenkina schmoll.gif
vaižgantė
QUOTE(Nega @ 2010 05 27, 08:49)
Aš asmeniškai tai tikrai nusiteikusi kelti vėją, eiti iki švietimo skyriaus, ministerijos it kt., nes pertvarka dėl pertvarkos, nei kiek negerinant vaikų mokymosi sąlygų manęs netenkina schmoll.gif
*

Gali mane į kompaniją pasiimti.
Nega
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 06:50)
Gali mane į kompaniją pasiimti.
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
vaižgantė
QUOTE(Nega @ 2010 05 27, 09:11)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Kam jau kam, bet tokiam darbui tinku. O dar kai Pilaitės MT apsitryniau, žinau, kaip galima ant blakstienų statyti... Kartais, deja, to reikia...
klaara
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 10:14)
Kam jau kam, bet tokiam darbui tinku. O dar kai Pilaitės MT apsitryniau, žinau, kaip galima ant blakstienų statyti... Kartais, deja, to reikia...
*

Na visai įdomu būtų jei pabandytumėt,turėčiau su kuo palygint lotuliukas.gif
Mes pirmoj klasėj buvom nepatenkinti mokytoja(dalis klasės tėvelių),"kėlėm triukšmą" dėl to,bet sekėsi daug sunkiau nei buvo galima įsivaizduoti.Bet vistiek permainų į gerąja puse įvyko.
vaižgantė
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 09:54)
Na visai įdomu būtų jei pabandytumėt,turėčiau su kuo palygint lotuliukas.gif
Mes pirmoj klasėj buvom nepatenkinti mokytoja(dalis klasės tėvelių),"kėlėm triukšmą" dėl to,bet sekėsi daug sunkiau nei buvo galima įsivaizduoti.Bet vistiek permainų į gerąja puse įvyko.
*

Mes bandysim, o tu žiūrėsi?
klaara
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 12:43)
Mes bandysim, o tu žiūrėsi?
*

Kur žiūrėsiu?Lyg ir neminėjau kad žiūrėsiu mirksiukas.gif
vaižgantė
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 11:49)
Kur žiūrėsiu?Lyg ir neminėjau kad žiūrėsiu mirksiukas.gif
*

Taip supratau, kad mes bandysim, o tu lyginsi biggrin.gif
Na, kadangi mano jau trečias vaikas eis į mokyklą, patirties esama biggrin.gif
Išties tėvai turėtų būti vieningesni...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.