Ar ziuri Jusu vaikuciai filmukus is Baby Einstein serijos.
Maniskis tiesiog dievina "Baby Einstein" Kai jam buvo kokie 7 menesiai nupirkau filmuka apie vandeni. Sis ir yra jo mylimiausias, jokio kito multiko taip neziuri. Turim dar kelis is tos serijos, visada ploja ir juokiasi, kai tik uzdedu. Tiesa, daug neziurim, gal todel ir patinka.
O as tik pries kelias dienas radau informacija apie situos filmukus. Ijungiau vaikui - patiko.
Nieko nezhinau apie tokius filmukus. Gal galima plachiau? Kokio amzhiaus vaikams jie skirti ir ish kur ju gauti?
QUOTE(raige @ 2005 12 27, 14:41) Nieko nezhinau apie tokius filmukus. Gal galima plachiau? Kokio amzhiaus vaikams jie skirti ir ish kur ju gauti? Jie skirti vaikams nuo 0 iki 3 metu. Mano merginai pradeda labai patikti. Puslapis angliskai CIA Siek tiek rusu kalboje CIA
Mes turim vaizdo kasetę "Baby Van Gogh", skirtą 1-4 metų vaikams mokytis pažinti spalvas. Abiejų buvo labai mėgstamas
Nugis paskaičiau čia jūsų ir pagalvojau su emule paieškot. Tai rado nemažai, tik dar neparsiuntė ir neaišku kas ten bus. Bet faktas kad kažką tokiu pavadinimu rado
Ar Lietuvoje jų galima gauti? Gal kas žinote kur?
Sveikutes
Izida,
Čia nelabai į temą, bet jau dukrytė tavo tai
Aš saviškei jau pora atsiunčiau, tai šiandien vienu kartu ir sudorojo, ir labai supyko, kad daugiau nebėr
Na aš tai tik šianakt pradėjau siųst (su eMule), tai tiek daug dar nespėjau
QUOTE(Brooke @ 2006 01 01, 19:37) Na aš tai tik šianakt pradėjau siųst (su eMule), tai tiek daug dar nespėjau Va stai CIA pasiziurek. Yra filmuku pavadinimai. Liktai 19 suskaiciavau. QUOTE(Brooke @ 2006 01 01, 19:37) Na aš tai tik šianakt pradėjau siųst (su eMule), tai tiek daug dar nespėjau O del muzikos, tai jeigu turi siap klasikos namuose - neverta siustis. Ten yra klasikiniai kuriniai, tik sutrumpinti variantai, po 2-3 minutes.
Dėkui, Izida
Labas vakaras,
Mums šiuos filmukus draugai padovanojo. Ačiū jiems
Mes turim tuos filmukus apie spalvas, gyvunus ir vandeni. Bet mano maze prie ju ilgiau kaip 5 minutes neissedi.
Niu ką.. Per eMule siuntimas vyko tragiškai lėtai (daugumai trūksta šaltinių), tai susiradau torrent'ą ir dabar sėkmingai siunčiu 12 filmų vienam archyve. Dukrai jie labai patinka - jau pati, kai užsinori, prieina ir prašo "noriu filma"
QUOTE(Brooke @ 2006 01 03, 13:46) Niu ką.. Per eMule siuntimas vyko tragiškai lėtai (daugumai trūksta šaltinių), tai susiradau torrent'ą ir dabar sėkmingai siunčiu 12 filmų vienam archyve. Dukrai jie labai patinka - jau pati, kai užsinori, prieina ir prašo "noriu filma" As irgi torrentus siunciu. E-mule tai
Labai norėčiau ir aš tuos filmukus atsisiųsti, tik kad nieko nesuprantu, ką jūs čia šnekat - emule, torrent
Gal galite man paaiškinti, kur tą torrent'ą susirasti ir kaip tuos 12 filmukų archyve atsisiųsti? QUOTE(saulala @ 2006 01 04, 04:16) Labai norėčiau ir aš tuos filmukus atsisiųsti, tik kad nieko nesuprantu, ką jūs čia šnekat - emule, torrent Gal galite man paaiškinti, kur tą torrent'ą susirasti ir kaip tuos 12 filmukų archyve atsisiųsti? Parsisiusk ir isiinstaliok programa, kuri siuncia Torrentus. Pvz. Azureus. Paskui susirask koki nors tinklapi kur dalina torrent failus, prisiregistruok ir siuskis. As siunciaus is CIA Ten ne 12, bet 4 tikrai yra.
O gal kas turit siuos filmukus ir naudojates Dokedos paslaugom ir gali per DC++ pasharinti? taip butu paprasciau (bent jau man
QUOTE(Janike @ 2006 01 04, 18:09) O gal kas turit siuos filmukus ir naudojates Dokedos paslaugom ir gali per DC++ pasharinti? taip butu paprasciau (bent jau man Dokedos paslaugom nesinaudoju. Per DC++ galeciau pasarinti, tik prie kokio HUBO tu prisijungi?
Aš irgi galėčiau, jei išsiaiškinčiau, kodėl man rmDC nebesijungia prie jokio hubo ir paieškų nevykdo
QUOTE(Izida @ 2006 01 04, 12:17) Parsisiusk ir isiinstaliok programa, kuri siuncia Torrentus. Pvz. Azureus. Paskui susirask koki nors tinklapi kur dalina torrent failus, prisiregistruok ir siuskis. As siunciaus is CIA Ten ne 12, bet 4 tikrai yra. Čia yra tai, ką siunčiuos aš: http://thepiratebay.org/details.php?id=3344770 Registruotis nereikia, tik atsisiunti tą failiuką su .torrent galūne ir jį su kad ir tuo pačiu Azureus atidarai QUOTE(Brooke @ 2006 01 05, 01:22) Čia yra tai, ką siunčiuos aš: http://thepiratebay.org/details.php?id=3344770 Registruotis nereikia, tik atsisiunti tą failiuką su .torrent galūne ir jį su kad ir tuo pačiu Azureus atidarai As is ten irgi siunciu, atejo 50% ir kazkodel nutruko
Niu man dar eina, tfu tfu tfu, nes jei vėl teks atšaukt, kaip iš eMulės, tai bus į minusą, ba dėl tų 5 gigų teko ištrint ir 2 jau turėtus filmus (tiesa buvau nelabai patenkinta jų kokybe, tai man tai nelabai gaila)
Čia tų filmukų labai daug
Maniškei labiausiai Baby Beethoven patinka
QUOTE(Brooke @ 2006 01 05, 22:55) Maniškei labiausiai Baby Beethoven patinka Man tai visada patikdavo klasikine muzika. Kartais visai neblogai pasiklausyti. O vyrui patiko po to kai isgirdo Vanessa Mae.
O as jau visus turiu
O mes nė vieno
patarkit prašau QUOTE(rutulux @ 2006 01 10, 20:00) O mes nė vieno patarkit prašau Tikriausiai ka nors ne taip daro. Bandyk parsisiusti BitTornado programa, ten nustatymu jokiu nereikia daryti. Gal su sita pavyks parsisiusti.
Ačiū
QUOTE(xaiva @ 2006 01 12, 11:10) Ačiū Mes anksčiau nežiūrėdavom teletabių, o dabar vis dažniau žiūrim. Sėdi ant sopkės, linguoja pagal muzikikę
nieko nesugebu parsisiųsti
labai norėčiau help |