Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matuotojų sekta :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
auxxe
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą!

user posted image

BT grafikų pildymas anglų kalba
Gali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą

GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBA

Užsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas.

PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS,
REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ!
taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys

*Norint išsaugoti grafiką reikia:
1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai.
2. surink www.radikal.ru
3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai.
4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti".
tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit".
5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji.
6. nukopintą adresą įkelk čia.

*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip :
kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

user posted image

Kaip įkelti grafiką per nuorodą:
1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.
2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

user posted image

user posted image
BT - Bazinė temperatūra
NT - nėštumo testas
CD - ciklo diena
mm arba mmm - turim omeny mėnesines
DPO - kiek dienų po ovuliacijos
O - Ovuliacija
OT - ovuliacijos testas
TB - tavo brangusis arba vyras
ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai
HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.

Dar šis tas:

Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas:

GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH.
FSH (Follicle stimulating hormone)–folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės.
LH (Luteinizing hormone)– liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija.
Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją.
Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus.
Androgenai (Androgenes) – gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją.
hCG (human chorion gonadotropin)– žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH.

user posted image

Papildoma naudinga informacija:
Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių.
2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo.
Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu.
Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.

Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:
user posted image

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo.

user posted image

Naudinga informacija!!!
SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II !
user posted image
Pastojusių BT grafikėliai
irute1984
Labai grazus namuciai verysad.gif Saunuole drinks_cheers.gif
Zemaiciuke
skubu registruotis. saunus namuciai thumbup.gif
Zemil
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 05 24, 19:06)
skubu registruotis. saunus namuciai  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
mmeda
labai grazus namuciai, tikekimes, bus dar sekmingesni virusiuku klausimu nei praeje smile.gif

registruojuos ir einu zuvytes kepti - nu negaliu kaip uzsimaniau.....

Gelyte13
registruojuosi ir as naujuose namuciuose- aciu drinks_cheers.gif
Chenelle
ačiū už naujus namučius wub.gif
irute1984
QUOTE(Garbane26 @ 2010 05 24, 19:00)
Irute pasigydys V ir grisi pas mus 4u.gif
*

Zinote jau praradau vilti nestuke.gif nes bija kol MB bus vel darbinas tai sitas men jau iskrenta o pokol pilnai atsistays sperma praeis 6 men nes po tiek laiko liepe po operacijos pakartoti tyrima. Tiek laiko laukiant leliuko jau man psichika nelaiko. (dar bijau del tos oreracijos maza kas gali nutikti, juk jos visos rizikingos net pati menkiausia kuri atrodo vieni niekai)
Zamba
Sveikutės,
aš ir parbėgu į naujus namučius biggrin.gif
Bitute thumbup.gif
Ingutevi ir man virusiukio mirksiukas.gif
Mano tyrimai baigti, visi tyrimai geri (gyd. sake, kad su tokiais rezultatais ir į kosmosą galimą lotuliukas.gif ), tempa nukrito, nors dėl ko pakilusi buvo taip ir liko neaišku g.gif Gine sakė galima drąsiai toliau planuoti.
Loveco
labai atsiprasau uz offtopic, bet BT yra mano informatyvas, taigi siek tiek ir i tema...paskutines mm prasidejo balandzio 16. Ovuliacija buvo 29-30 CD.

Manes klausia, kada paskutines mm buvo , tai as sumelavau sikart, sakau geguzes 1... (nu kad butu standartiskai iki O 14 dienu, nes pagal tai ten ta hcg vertina, nu ir siaip).... siaip nenoreciau, kad mano gimdymo data paskaiciuotu vos ne menesiu anksciau, ir paskui aiskintu, kad jau terminas suejo, pernesiojai tai vos ne skatinam. Na as cia ne tai kad taip toli ziuriu, bet tiesiog mastau, kaip cia gydytojams aiskinti, kada buvo paskutines mm ir kad tiksliai zinau O diena, nes su O diena beveik visi mano sutikti gydytojai elgiasi skeptiskai, atseit skaiciuoja nestumo savaites nuo mm ir vsio. nenoriu nesusipratimu tiesiog...
Zamba
QUOTE(irute1984 @ 2010 05 24, 20:28)
Zinote jau praradau vilti  nestuke.gif nes bija kol MB bus vel darbinas tai sitas men jau iskrenta o pokol pilnai atsistays sperma praeis 6 men nes po tiek laiko liepe po operacijos pakartoti tyrima. Tiek laiko laukiant leliuko jau man psichika nelaiko. (dar bijau del tos oreracijos maza kas gali nutikti, juk jos visos rizikingos net pati menkiausia kuri atrodo vieni niekai)

*

Irute1984, ir operacija ir II bus, tik reikia neprarasti vilties. Gaudyk 4u.gif
Kristiandra
Registruojuos 4u.gif Auxxe, aciu uz grazius namucius bigsmile.gif

QUOTE(Loveco @ 2010 05 24, 16:25)
*moterytes, prikolas...
**situs daresi mano vyras. mus uztikrino, kad jei pas ji nera, pas mane NEGALI buti, nebent as neistikima, o as istikima biggrin.gif
*

*oi kaip saunu, kad taip pasisuko viskas...dabar tik, kad isitvirtintu kruopyte, wub.gif
**netiesa, kad pas tave 100% nera tu bacilu schmoll.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 24, 18:50)
Sveikos merginukes bye1.gif
*

kokios geros naujienos, kaip smagu girdeti, kad pas jus viskas gerai, saugok save ir kruopyte, pasilepink...nepersidirbk mirksiukas.gif
Gaudau virusiuka ir saugau iki rudens wub.gif
QUOTE(irute1984 @ 2010 05 24, 19:45)
Na ka merginos man jau cia ne vieta bent jau kuriam laikui, sian buvome pas urologa vyrui laukia varikocele operacija  blink.gif sake daktaras nor musu spermograma ir nebloga, bet tai irgi gali itakoti jo turto judruma ( o jis pas mus mazokas)
*

Irute, lauksim sugriztant, greit issispresit problemele ir ateis dziaugsmelis pas jus wub.gif

Zamba, geros naujienos thumbup.gif zalia sviesa duota, tai sekmingo starto ir sekmingo finiso thumbup.gif
*DJD*
QUOTE(Loveco @ 2010 05 24, 17:09)
na logiskai mastant, tai 3 cd tau yra folikuline faze, turbut. tai viskas normose...smile.gif
*

aciuks.gif

QUOTE(Gelyte13 @ 2010 05 24, 17:21)
*kiek zinau idealu kai lh/fsh iki 1. iki 1,5 dar nieko, o jei arteja link 2- galima itarti policistines.
Papildyta:
**viskas idealu  thumbup.gif
*

* as irgi taip maniau g.gif
** tai tada thumbup.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 05 24, 17:24)
tiesa, susimaisiau nuo 1 iki 1,5  doh.gif  blush2.gif
*

nu as irgi galvoju praejusi karta kai buvo 1,5 santykis mergytes is kitos temos sake kad nera labai gerai tai dabar manau kad viskas ciki piki pas mane rolleyes.gif tai dabar tik reikia ziureti ar uztaikysiu ant O nes vaziuosiu namo i UK ir bijau kad per O busim kelyje doh.gif tai reiks vyra lauzti kur pakely hihihi.gif
auxxe
jolantida o as kaip tik skaiciau, kad daugiausia kimba atostogu metu arba po kelioniu wink.gif
Loveco
QUOTE(auxxe @ 2010 05 24, 20:18)
jolantida o as kaip tik skaiciau, kad daugiausia kimba atostogu metu arba po kelioniu wink.gif
*

arba tada, kai pilnu tempu maitini pirmagimi, naktimis nemiegi, o del vaiko alergijos esi priversta laikytis 5 produktu dietos biggrin.gif biggrin.gif

juokas pro asaras, bet man taip nutiko smile.gif
bum
Sveikos,

Sveikinimai naujoms nėštukėms thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 24, 18:50)
O toliau  - buvau vaisingumo klinikoje pas gydytoja - maciau savo leliuka, jis atitinka 7 savaites ir 1~3 dieneles  wub.gif maciau plakancia sirdele  wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 05 24, 19:45)
Na ka merginos man jau cia ne vieta bent jau kuriam laikui, sian buvome pas urologa vyrui laukia varikocele operacija  blink.gif sake daktaras nor musu spermograma ir nebloga, bet tai irgi gali itakoti jo turto judruma ( o jis pas mus mazokas)
*

Kuo didesnės sėkmės per operaciją 4u.gif Nepastebėsi ir prabėgs tie mėnesiukai, ir ateisi pasigirti kad jau nestuke.gif mirksiukas.gif

mmeda, o kur grafikėlis g.gif Aš ir už pirmą OT ax.gif
Kristiandra
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 21:56)
Sveikos,
*

Mergyt, tau sekmes LAP, kad tik pagelbetu susilaukt stebuklelio...is visos sirdies linkiu to wub.gif Butinai prasinesk kaip seksis, laikysiu kumscius suspaudus...
mmeda
QUOTE(bum @ 2010 05 24, 21:56)
Sveikos,

Sveikinimai naujoms nėštukėms thumbup.gif  wub.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kuo didesnės sėkmės per operaciją 4u.gif Nepastebėsi ir prabėgs tie mėnesiukai, ir ateisi pasigirti kad jau nestuke.gif  mirksiukas.gif

mmeda, o kur grafikėlis g.gif Aš ir už pirmą OT ax.gif
*

grafikelis buvo siandienos ryte... bet pakartosiu grazu raga smile.gif
OT teigiamo antro nezymesiu gal.... nes pagal mano skaiciavimus ir BT O man jau tikrai ivykus smile.gif

labai laukiam jau patvirtintu nauju nestuke.gif ir virusiuku....
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 05 24, 19:18)
*

nu tikiuos kad man taip ir nutiks rolleyes.gif
QUOTE(Loveco @ 2010 05 24, 19:44)
arba tada, kai pilnu tempu maitini pirmagimi, naktimis nemiegi, o del vaiko alergijos esi priversta laikytis 5 produktu dietos biggrin.gif biggrin.gif

juokas pro asaras, bet man taip nutiko smile.gif
*

nu cia irgi geras variantas hihihi.gif
kioske
sveikutes,
pareinu ir as i naujaja temele ir lauksiu O na, o pakui bus matyt kas is tos O iseis 4u.gif
visas sulaukusias II svejkiju thumbup.gif
Selva
QUOTE(Loveco @ 2010 05 24, 18:33)
labai atsiprasau uz offtopic, bet BT yra mano informatyvas, taigi siek tiek ir i tema...paskutines mm prasidejo balandzio 16. Ovuliacija buvo 29-30 CD.

Manes klausia, kada paskutines mm buvo , tai as sumelavau sikart, sakau geguzes 1... (nu kad butu standartiskai iki O 14 dienu, nes pagal tai ten ta hcg vertina, nu ir siaip).... siaip nenoreciau, kad mano gimdymo data paskaiciuotu vos ne menesiu anksciau, ir paskui aiskintu, kad jau terminas suejo, pernesiojai tai vos ne skatinam. Na as cia ne tai kad taip toli ziuriu, bet tiesiog mastau, kaip cia gydytojams aiskinti, kada buvo paskutines mm ir kad tiksliai zinau O diena, nes su O diena beveik visi mano sutikti gydytojai elgiasi skeptiskai, atseit skaiciuoja nestumo savaites nuo mm ir vsio. nenoriu nesusipratimu tiesiog...
*

gimdymo data galutinai nustato pagsl leliuko dydi tikrinant echokopu, pagal mm tik pirmime preliminari data nustatoma mirksiukas.gif
mmeda
Labas rytas,

prisiduodu smile.gif
aistuzele
Sveikutes 4u.gif

Dideliausi sveikinimai musu nestukems wub.gif

Na, o as leidziuosi grafikelio net nebedesiu, siandien Bt nukrito iki 36.55. Bet nieko, tai dar tik antras mano ciklas, vistiek buvau nusiteikus ilgai planuoti, nes pirmasis mums pavyko is 13 ciklo.

Geros dienos visoms 4u.gif
Zemil
QUOTE(aistuzele @ 2010 05 25, 07:22)
Sveikutes  4u.gif

Dideliausi sveikinimai musu nestukems  wub.gif

Na, o as leidziuosi grafikelio net nebedesiu, siandien Bt nukrito iki 36.55. Bet nieko, tai dar tik antras mano ciklas, vistiek buvau nusiteikus ilgai planuoti, nes pirmasis mums pavyko is 13 ciklo.

Geros dienos visoms  4u.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu, kad tiek nereiketu laukti
labas rytas
aaukseliss
Labas rytas 4u.gif
Stai kaip atrodau siandien http://www.babyplan.ru/profile/77196
Taciau vidine nuojauta nieko gero nezada..intuicija ir tiek.. doh.gif
Chenelle
Labas rytelis user posted image

VIP gavau 5 dienoms user posted image

QUOTE(irute1984 @ 2010 05 24, 20:28)
Zinote jau praradau vilti

Stiprybės tau 4u.gif ir jokiu būdu neprarask vilties mirksiukas.gif Sėkmės ir lauksim sugrįžtant group.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 05 24, 21:18)

drinks_cheers.gif
Zemil
QUOTE(aaukseliss @ 2010 05 25, 07:48)
Labas rytas  4u.gif
Stai kaip atrodau siandien http://www.babyplan.ru/profile/77196
*

QUOTE(Chenelle @ 2010 05 25, 07:54)
Labas rytelis user posted image

VIP gavau 5 dienoms user posted image
Stiprybės tau  4u.gif  ir jokiu būdu neprarask vilties  mirksiukas.gif  Sėkmės ir lauksim sugrįžtant group.gif
drinks_cheers.gif
*

pas abi labai grazu smile.gif
Chenelle
QUOTE(aaukseliss @ 2010 05 25, 08:48)

man patinka grafikiukas bigsmile.gif thumbup.gif tongue.gif
aaukseliss
QUOTE(Chenelle @ 2010 05 25, 10:04)
man patinka grafikiukas  bigsmile.gif  thumbup.gif  tongue.gif
*

Zinok man tavo irgi labai patinka lotuliukas.gif
Laikykimes abi drinks_cheers.gif
Loveco
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

nt ryyyyskesnis tikrai dvigubai- tai jau ramesne as.noretusi aukstesnes bt, bet jei prog 100, tai manau jaudintis nereikia? sakau su pirmagime prog buvo 169, o cia 100, nu bet tongue.gif ax.gif gerai turi buti....

sianakt prastai miegojau, neisitaisiau, biske strenas maude, mazoji salia pasiguldziau ir teko saugot pilvuka, ka nespardytu,... ;] paskui kur nors papasakosiu "pirmaji pozymi", tiksliau dar ne nebuvo O, bet mazoji jau zinojo, kad bus brolis ar sese wub.gif bet paskui kada papasakosiu.

auxxe, kaip tu?
||Indrute||
smile.gif Labas rytas mergaites. Prasau pakomentuokit mano grafikeli, nes jau nebesigaudau... http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php seip realiai pagal ovuliacijos testus ovuliacija ivyko 12-14 d. g.gif bet man tai kazkaip nesitiki (pirma kart dariausi testus ir nuo pirmos darymo dienos prasidejo ovuliacija rolleyes.gif ) ciklas apie 40 d. nereguliarus...
Chenelle
QUOTE(Loveco @ 2010 05 25, 09:12)
nt ryyyyskesnis tikrai dvigubai- tai jau ramesne as.noretusi aukstesnes bt, bet jei prog 100, tai manau jaudintis nereikia? sakau su pirmagime prog buvo 169, o cia 100, nu bet  tongue.gif  ax.gif gerai turi buti....

Sveikinu 4u.gif Beje labai gera tavo BT, pats tas thumbup.gif

QUOTE(||Indrute|| @ 2010 05 25, 09:19)
smile.gif Labas rytas mergaites. Prasau pakomentuokit mano grafikeli, nes jau

Mielai, bet nuoroda blogai įdėjai mirksiukas.gif
Loveco
indrute, nerodo man grafiko tavo.. o testukus gal nufotkink ir parodyk?
||Indrute||
nu pavariau cia blush2.gif o kaip man ikelt grafikeli???
Chenelle
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 05 25, 09:27)
nu pavariau cia blush2.gif o kaip man ikelt grafikeli???
*

1 psl paskaityk 4u.gif
irute1984
QUOTE(Chenelle @ 2010 05 25, 07:54)
Stiprybės tau  4u.gif  ir jokiu būdu neprarask vilties  mirksiukas.gif  Sėkmės ir lauksim sugrįžtant group.gif

kol as susiruosiu sugrizti jusu cia jau nebebus sito jums visoms ir linkiu ko greiciau patapti nestuke.gif (jei griziu, nes sian pagalvojau kad muz gal nelemta tureti vaiku todel dabar svarbiausia kad jis pasveiktu, ne del turto pagerejimo o del to kad ateityje del tokiu nemknekiu nnekiltu rimtu problemu su prostata)
Loveco
irute, maniskis irgi turi bedu, ir su prostata, ne tik su turtu (letinis prostatitas), bet jokia cia ne geda ir ne paslaptis..ziurek, kaip sluostom gydytojams nosis!!! reikes istirt mb ir paziuret, kokia situacija siandienai, su kokiu turtu uzkibom iss pirmo karto. jauciu, kad pagerejimas jam siuo metu ax.gif
Bitute1977
QUOTE(mmeda @ 2010 05 24, 22:49)
grafikelis buvo siandienos ryte... bet pakartosiu grazu raga  smile.gif
OT teigiamo antro nezymesiu gal.... nes pagal mano skaiciavimus ir BT    O man jau tikrai ivykus smile.gif

labai laukiam jau patvirtintu nauju  nestuke.gif  ir virusiuku....
*

Labas rytas,mergaiciukes smile.gif ,mmeda,kai as dariau OT melynus ,tai man teigiami po 8 dienas budavo,nieko as ten nesupratau doh.gif ,o kai isigijau zalius OT si men. juos naudojau,tai teigiamas aiskiausias tik 1 diena buvo,va,ir pataikem thumbup.gif ir uzkibo thumbup.gif ,tikiuosi ir isitvirtins gerai rolleyes.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
P.S kaip jums atrodo,kada mano ta O buvo g.gif ,ar 16 CD,kaip manot g.gif
||Indrute||
http://www.fertilityfriend.com na tikiuos pavyko biggrin.gif
Chenelle
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 25, 09:36)
*

Aš už 16 cd 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 05 25, 09:39)

Nea biggrin.gif

Tada bandyk taip :
išsaugok kaip paveikslėlį ir įdėk į www.radikal.ru
aaukseliss
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 05 25, 10:39)

Nepavyko.. g.gif
Zemil
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 25, 08:36)
Labas rytas,mergaiciukes smile.gif ,mmeda,kai as dariau OT melynus ,tai man teigiami po 8 dienas budavo,nieko as ten nesupratau doh.gif ,o kai isigijau zalius OT si men. juos naudojau,tai teigiamas aiskiausias tik 1 diena buvo,va,ir pataikem  thumbup.gif ir uzkibo  thumbup.gif ,tikiuosi ir isitvirtins gerai  rolleyes.gif
*

galejo buti ir 16 CD ir 18 smile.gif
linkur
sveikutes mirksiukas.gif

prisiduodu ir as ax.gif
mmeda
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 25, 09:36)
Labas rytas,mergaiciukes smile.gif ,mmeda,kai as dariau OT melynus ,tai man teigiami po 8 dienas budavo,nieko as ten nesupratau doh.gif ,o kai isigijau zalius OT si men. juos naudojau,tai teigiamas aiskiausias tik 1 diena buvo,va,ir pataikem  thumbup.gif ir uzkibo  thumbup.gif ,tikiuosi ir isitvirtins gerai  rolleyes.gif
*

ai, kol kas as tuos OT paliksiu ramybeje.... jei dar nepavyks pagauti zirniuko, reikes eiti darytis hormonu tyrimus, ir MB kazkaip nutempti (bus sunku, bet vaikuciu abu labai norim). Tada ir OT reikes normalius nusipirkti... nes vakar kai isdziuvo darytas OT, tai abu 20 ir 23 CD vienas prie vieno - nieko ten jie nesiskiria... ai, kol kas BT matavimo uzteks - ziuresim kas daros....
labai stengiuos i viska kas su manim dedas ziureti skeptiskai, bet ne visada iseina...ax.gif
Chenelle
QUOTE(linkur @ 2010 05 25, 09:57)
sveikutes mirksiukas.gif

prisiduodu ir as ax.gif
*

OT tik vieną darei?
mmeda
QUOTE(linkur @ 2010 05 25, 09:57)
sveikutes mirksiukas.gif

prisiduodu ir as ax.gif
*

kilk kilk tik aukstyn bigsmile.gif
auxxe
labas rytas..
Loveco dar karta sveikinu 4u.gif aukit ir siprekit!!
matome graziu grafikeliu vel bigsmile.gif
o as leidinejuosi is leto, tai jau tikrai pabaiga, belieka sulaukti mm..
http://www.babyplan.ru/profile/73948
Chenelle
QUOTE(auxxe @ 2010 05 25, 10:05)
o as eidinejuosi is leto, tai jau tikrai pabaiga, belieka sulaukti mm..

labai gaila user posted image
||Indrute||
http://s001.radikal.ru/i195/1005/34/13657581b140.jpg
nu dabar tai tikrai biggrin.gif
linkur
dariausi dar ir sekancia diena, tik nezinau, ar toki galiu uzskaityt, kaip teigiama doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.