Mergikė
2010 05 25, 12:21
Dieta ganėtinai paprasta, svarbiausios ne kalorijos, o tam tikros, organizme įvykstančios cheminės reakcijos. Todėl negalima nieko keisti ir būtina griežtai laikytis visų normų ir nurodymų. Įprasti kaip ir visoms dietoms bendri patarimai: * Gerkite kuo daugiau vandens; * Daržovės verdamos vandenyje, galima įberti nebent druskos, pipirų, svogūnų, česnakų; * Jokiu būdu nepridėkite sviesto, grietinės, kitų riebalų; * Gazuoto vandens galite gerti bet kada ir du kartus per dieną galite gerti limonadą; * Bet kuriuo metu galite gerti kavą ar arbatą, tačiau be cukraus ir pieno; * Jeigu esate labai alkanos, galite užkrimsti morkų, pomidorų ar salotų, tačiau po paskutinio valgio turi būti praėjusios ne mažiau negu dvi valandos; * Privalote valgyti būtent nurodytus produktus ir tik nurodytais kiekiais, nevalia pietų meniu sukeisti su vakarienės ir pan.; * Jeigu seksite, kaip kinta Jūsų svoris sverkitės kartą dienoje, ryte, grįžusios iš tualeto; * Jeigu dietą tenka nutraukti, negalite pradėti nuo tos vietos, ties kuria sustojote turite pradėti iš naujo. Ta pati taisyklė galioja, jeigu padarėte klaidą; * Patartina sportuoti; * Po šios dietos, Jūsų skrandis įpras prie mažo kiekio maisto ir tai tęsis dar kokius du mėnesius. Stenkitės vartoti mažiau kaloringą maistą; * Jeigu norėsite dietą pakartoti, kartokite tik du kartus pirmąją ir ketvirtąją savaites; * Jeigu nenurodomas maisto kiekis, vadinasi, galite valgyti kiek norite; * Šios dietos gali laikytis bet kokio amžiaus žmonės ir nebūtina vartoti papildomų vitaminų.PIRMOJI SAVAITĖKiekvienos dienos pusryčiai: pusė apelsino arba greipfruto ir 1-2 virti kiaušiniai. PirmadienisPietūs: kokie nors vieni iš šių vaisių bet kokiu kiekiu (apelsinai, obuoliai, kriaušės, abrikosai, arbūzai). Vakarienė: kepta arba virta mėsa (liesas faršas arba raumuo). Negalima avienos. AntradienisPietūs: virta arba kepta vištiena be odos. Vakarienė: 2 virti kiaušiniai, salotos (agurkai, salotos, pomidorai, pipirai, morkos), skrudinto batono riekė ir vienas apelsinas arba greipfrutas. TrečiadienisPietūs: neriebus sūris, viena skrudinto batono riekė, pomidorai. Vakarienė: kepta arba virta mėsa (liesas faršas arba raumuo). Negalima avienos. KetvirtadienisPietūs: kokie nors vieni iš šių vaisių bet kokiu kiekiu (apelsinai, obuoliai, kriaušės, abrikosai, arbūzai). Vakarienė: kepta arba virta mėsa (liesas faršas arba raumuo). Negalima avienos. Salotos. PenktadienisPietūs: 2 virti kiaušiniai, virtos daržovės (aguročiai arba pupelės, arba morkos, ar žirneliai). Vakarienė: kepta arba virta žuvis, salotos, vienas apelsinas arba greipfrutas. ŠeštadienisPietūs: kokie nors vieni iš šių vaisių bet kokiu kiekiu (apelsinai, obuoliai, kriaušės, abrikosai, arbūzai). Vakarienė: kepta arba virta mėsa (liesas faršas arba raumuo). Negalima avienos. Salotos. SekmadienisPietūs: virta arba kepta vištiena be odos, pomidorai, virtos daržovės, vienas apelsinas arba greipfrutas. Vakarienė: virtos daržovės. ANTROJI SAVAITĖKiekvienos dienos pusryčiai: pusė apelsino arba greipfruto ir 1-2 virti kiaušiniai. PirmadienisPietūs: kepta arba virta mėsa, salotos. Vakarienė: 2 virti kiaušiniai, salotos, vienas apelsinas arba greipfrutas. AntradienisPietūs: kepta arba virta mėsa, salotos. 2 virti kiaušiniai, vienas apelsinas arba greipfrutas. TrečiadienisPietūs: kepta arba virta mėsa, agurkai. Vakarienė: 2 virti kiaušiniai, vienas apelsinas arba greipfrutas. KetvirtadienisPietūs: 2 virti kiaušiniai, bet koks baltas sūris, virtos daržovės. Vakarienė: 2 virti kiaušiniai. PenktadienisPietūs: kepta arba virta žuvis. Vakarienė: 2 virti kiaušiniai. ŠeštadienisPietūs: 2 virti kiaušiniai, pomidorai, vienas apelsinas arba greipfrutas. Vakarienė: sumaišyti švieži vaisiai (apelsinai, mandarinai, arbūzai, persikai, obuoliai). SekmadienisPietūs: kepta arba virta vištiena be odos, pomidorai, virtos daržovės, vienas apelsinas arba greipfrutas. Vakarienė: arba virta vištiena be odos, pomidorai, virtos daržovės, vienas apelsinas arba greipfrutas. TREČIOJI SAVAITĖPirmadienisVisą dieną valgykite bet kokiu kiekiu vaisių, išskyrus: vynuoges, bananus ir datules. AntradienisVisą dieną valgykite bet kokias virtas daržoves, išskyrus bulves. TrečiadienisVisą dieną valgykite bet ką ir kiek norite anksčiau minėtų daržovių, salotų ir vaisių. KetvirtadienisVirta žuvis, salotos (tik salotos arba kopūstai), virtos daržovės. PenktadienisKepta arba virta mėsa, tik ne aviena, galite valgyti vištieną. Virtos daržovės. Savaitgalio dienosKažkokie vaisiai (tik abuoliai arba tik kriaušės, arba tik persikai, ar tik abrikosai). KETVIRTOJI SAVAITĖMinimus produktus turite pasiskirstyti per visą dieną, nevalia valgyti daugiau, tačiau valgymo laikas neribojamas ir nenurodomas. Pirmadienis4 riekelės keptos arba virtos mėsos, arba ¼ virtos vištos; 3 pomidorai, 4 agurkai; 1 tuno savo sultyse skardinė; 1 skrudinto batono riekė; 1 apelsinas arba greipfrutas. Antradienis2 gabalėliai virtos arba keptos mėsos (daugiausiai 200 gramų); 3 pomidorai, 4 agurkai; 1 skrudinto batono riekė; obuolys arba kriaušė, arba 1 riekė arbūzo, arba vienas apelsinas ar greipfrutas. Trečiadienis1 šaukštas varškės arba balto sūriaus; maža lėkštutė virtų daržovių; 2 pomidorai ir 2 agurkai; 1 skrudinto batono riekė; 1 skrudinto batono riekė; 1 apelsinas arba greifrutas. Ketvirtadienis½ virtos arba keptos vištienos; 3 pomidorai, agurkas; 1 skrudinto batono riekė; 1 apelsinas arba greifrutas. Penktadienis2 virti kiaušiniai; 1 salota, 3 pomidorai; 1 apelsinas arba greifrutas. Šeštadienis2 virtos vištienos krūtinėlės 1/8 kilogramo varškės arba brinzos sūrio; 1 skrudinto batono riekė; 1 pomidoras, 2 agurkai; 1 apelsinas arba greifrutas. Sekmadienis1 šaukštas varškės; viena tuno savo sultyse skardinė; maža virtų daržovių lėkštė; 2 pomidorai, 2 agurkai; 1 skrudinto batono riekė; 1 apelsinas arba greifrutas. DĖMESIO!Jeigu parašyta, kad reikia valgyti mėsos, vadinasi privalote valgyti mėsą, jeigu žuvies žuvį. Virtos daržovės visos kokias tik žinote daržovės, išskyrus bulvės. Sūris ne riebesnis nei 16-17%. Jeigu nustebote, kodėl ši dieta vadinasi kiaušinių dieta, nors jų ne tiek ir daug, tai įsidėmėkite mokslininkų pateiktas išvadas moterys, kurios pusryčiams valgo kiaušinius, lieknėja 65% greičiau ir sėkmingiau nei tos, kurios renkasi kitokius pusryčius. Dieta paimta iš čia:)
FrostyFrosty
2010 05 26, 17:07
Kaip tik ja domiuosi, galbut laikaisi?
Mergikė
2010 05 26, 17:11
Sveikute  galvoju pabandyti, šiandien antra diena, žiūrėsiu rezultatus ir jauseną po savaitės ir tada spręsiu, ar tęsti toliau Gal jungsies kartu, FrostyFrosty?
FrostyFrosty
2010 05 26, 17:16
As noreciau, tik nuo rytojaus  kaip tik uzvakar ja uztikau, sian parsinesiau kiausiniu ir vaisiu....  O kaip jautiesi, ar netruksta jegu? Beja, koks tavo svoris ir ugis?  nes man tai labai daug kg reikia atsikratyti, kiek zinau si dieta butent tam ir skirta, daug kg pamesti
Mergikė
2010 05 26, 17:36
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 05 26, 18:16) As noreciau, tik nuo rytojaus  kaip tik uzvakar ja uztikau, sian parsinesiau kiausiniu ir vaisiu....  O kaip jautiesi, ar netruksta jegu? Beja, koks tavo svoris ir ugis?  nes man tai labai daug kg reikia atsikratyti, kiek zinau si dieta butent tam ir skirta, daug kg pamesti  Mano svoris mano paraše (linuotėje) yra  ūgis 170cm Jautėsi vakar, kad mažiau nei paprastai suvalgiau, tai truputį valgyti norėjosi  dėl energijos.. Vakar gan sunki diena buvo, tad labai pavargus visą dieną buvau, bet nesiečiau šito su mažesniu kiekiu maisto. Šiandien (antra diena) ir maistukas skanesnis buvo - vištiena, salotos. Parašyta, kad skrandis pripranta prie mažesnio kiekio maisto, tai, manau, pradžia sunkesnė būna, o po to pripranti. Turbūt verta pamėginti  Beje, buvo gana sunku pirmą diena vietoj kažkokių normalių pietu valgyti tik obuolius, nes esu pripratus skaniai per pietus pavalgyt
Mano Mama praeitais metais jos laikėsi ,išbuvo sąžiningai visą mėnesį ,numetė ..tiksliai nepamunu ,kažkas 7-8kg..
Mergikė
2010 05 26, 17:43
QUOTE(Inguti @ 2010 05 26, 18:41) Mano Mama praeitais metais jos laikėsi ,išbuvo sąžiningai visą mėnesį ,numetė ..tiksliai nepamunu ,kažkas 7-8kg.. O kaip po dietos? Negrįžo kg?  beje, ar daug reikėjo mamai numesti? Gal tiek ir tereikėjo, kad susinormalizuotų svoris? (jei nepaslaptis  )
QUOTE(Mergikė @ 2010 05 26, 18:43) O kaip po dietos? Negrįžo kg?  beje, ar daug reikėjo mamai numesti? Gal tiek ir tereikėjo, kad susinormalizuotų svoris? (jei nepaslaptis  ) Na ,ūgis apie 160cm ,svėrė virš 70..gal 74 kokius , pasieke iki mažiau nei 70,bet gryžo viskas  O beto su visą mėnesį manau sunku išbūt nenuklydus  ,galima ir lengviau jo numest O jums dideliausios sėkmės ,kas laikysitės ir laikotės
Mergikė
2010 05 26, 18:02
QUOTE(Inguti @ 2010 05 26, 18:53) Na ,ūgis apie 160cm ,svėrė virš 70..gal 74 kokius , pasieke iki mažiau nei 70,bet gryžo viskas  O beto su visą mėnesį manau sunku išbūt nenuklydus  ,galima ir lengviau jo numest O jums dideliausios sėkmės ,kas laikysitės ir laikotės   ot nenuteikia pozityviai...eh na pabandyti galima  svarbu po dietos nenuklysti į persivalgymus, šokoladus ir picas Ačiū
Mergikė
2010 05 27, 09:21
FrostyFrosty, na kaip? Jungies į bandomuosius triušius?
FrostyFrosty
2010 05 27, 09:25
Labas rytas  aha, sudorojau du kiausinius, puse apelsino, isgeriau vitaminu ir mastau ka pietums, obuolius tu valgei, ane? Beja o kaip ta mesyte, tieisog be nieko valgei? as atsidejau sau vistos krutineles virtos....
Mergikė
2010 05 27, 09:37
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 05 27, 10:25) Labas rytas  aha, sudorojau du kiausinius, puse apelsino, isgeriau vitaminu ir mastau ka pietums, obuolius tu valgei, ane? Beja o kaip ta mesyte, tieisog be nieko valgei? as atsidejau sau vistos krutineles virtos....  Taip, obuolius dorojau, kurie erzino mano skrandį (juk jis vargšas pripratęs mėsytės, o ne kažkokių nupiepusiu vaisių gauti)  o vakare faršo valgiau (gan keista be nieko valgyti  ) šiandien man pietūs - sumuštinis su sūriu ir pomidoras. eh!!!  o gal jau laikas pasisverti? juk jau 3 diena. Gal bus kokie rezultatai (optimistė)  beje, manau, jei parašyta mėsa, reik valgyti kiaulieną ar jautieną, o jei konkrečiai vištiena, tada jau ją... na, aš bent tokios logikos laikausi
FrostyFrosty
2010 05 27, 09:55
Na taip, bet as is vis nesu mesaede  tai man ta krutinele visai sueis  o ka su farsu darei, kaip ji paruosei?
Mergikė
2010 05 27, 09:58
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 05 27, 10:55) Na taip, bet as is vis nesu mesaede  tai man ta krutinele visai sueis  o ka su farsu darei, kaip ji paruosei?  Leidau sau svogūną pasijaustyt  prieskonių pridėjau.Po dienos su obuoliais buvo be proto skanu vakare maisto užvalgyt  eisiu kaip tik dabar papusryčiauti  Gražios ir lengvos dienos!
bet remiantis maisto derinimo principu kazkuo itartina dieta..suvalgai 2 kiausinius pusryciam ir puse apelsino - viska virskins 8val. Apskritai juk vaisiu negalima valgyti is karto po kazkokio maisto, nebent ryte tada reiketu suvalgyt ta apelsina ir laukt puse valandos iki kol suvirskins tada isgert vandens ir tada dar 20min laukt ir tuomet kiausinius  ir daug kur taip...kiausinis su skrudinta duona...:/
Mergikė
2010 05 27, 23:41
QUOTE(godzes @ 2010 05 28, 00:35) bet remiantis maisto derinimo principu kazkuo itartina dieta..suvalgai 2 kiausinius pusryciam ir puse apelsino - viska virskins 8val. Apskritai juk vaisiu negalima valgyti is karto po kazkokio maisto, nebent ryte tada reiketu suvalgyt ta apelsina ir laukt puse valandos iki kol suvirskins tada isgert vandens ir tada dar 20min laukt ir tuomet kiausinius  ir daug kur taip...kiausinis su skrudinta duona...:/ Sveika  na, aš apelsiną suvalgau, po kiek laiko kiaušinį. O vaisiai ryte gerai  beto, greit virškinasi.. Juk ne visos dietos iki galo suderintos tuo principu  Aišku, ir man kiek keistoka, kad kai ko nederino, bet nepameginęs, nesužinosi
as irgi zinau kad vaisiai ryte gerai, o baltymai vakare gerai..  keista cia su tuo kiausiniu...lyg ir noretusi pabandyt bet bijau, siuo metu kinietiskos laikausi bet pasitrumpinau ja siek tiek nes ziuriu sirdis keistai plaka:)
Mergikė
2010 05 28, 09:28
QUOTE(godzes @ 2010 05 28, 01:00) as irgi zinau kad vaisiai ryte gerai, o baltymai vakare gerai..  keista cia su tuo kiausiniu...lyg ir noretusi pabandyt bet bijau, siuo metu kinietiskos laikausi bet pasitrumpinau ja siek tiek nes ziuriu sirdis keistai plaka:) Labas ryyttas.Žinok ir man kiek keistoka buvo dieta  na, bet kaip sakiau, žiūrėsim  Visada laukiama prisijungti  FrostyFrosty, kaip tau sekėsi? Ar pradėjai?
FrostyFrosty
2010 05 28, 13:16
Na man jau antra diena, tiesa vakar kai pirma diena tai biski prichimicinau, prie mesos pora saukstu virtu darzoviu suvalgiau  Vakare eurovizija ziurejom , is tu nervu,kad nepatekom atsilauziau pora gabaleliu sokolado  siandien meniu gausesnis, manau viskas bus labai gerai , einu pietu  beja, man tai apelsinas niekaip ant tuscio skrandzio nelimpa, as suvalgau kiausinius, paskui apelsina, rugstus jis, nenoriu erzinti skranduko
Mergikė
2010 05 28, 22:19
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 05 28, 14:16) Na man jau antra diena, tiesa vakar kai pirma diena tai biski prichimicinau, prie mesos pora saukstu virtu darzoviu suvalgiau  Vakare eurovizija ziurejom , is tu nervu,kad nepatekom atsilauziau pora gabaleliu sokolado  siandien meniu gausesnis, manau viskas bus labai gerai , einu pietu  beja, man tai apelsinas niekaip ant tuscio skrandzio nelimpa, as suvalgau kiausinius, paskui apelsina, rugstus jis, nenoriu erzinti skranduko  Oi nukrypimų neturėtų būti  aš jau kilogramo nebeturiu  Pagal dietos aprašymą, negalima nieko keisti, nes viskas sudėliota pagal "chemines reakcijas" (nors aišku, ką čia gali žinoti  ). O man tragiška diena  šiandien nusprendė mano draugės atšvęsti gimtadienį mano: nupirko vaišių - tortą didžiulį sūrio, traškučių, šokolado  ir viską paliko išeidamos sugesti
Mergikė
2010 05 31, 12:36
Sveikos mergaites Kaip sekasi mesti svorį? Paskaitinėjimui: Forumas ir pasisakymai apie šią dietąApie kiaušinius ir dietąApie lukštų savybesArbata mažina cholesterolio kiekį10dalykų mažinančių cholesterolio kiekį ir dar: KIAUŠINIO MAISTINĖS SAVYBĖS Vištos kiaušinio didžiausią dalį sudaro baltymas. Jame gausu baltymų, mineralinių medžiagų (Na, Ca, Fe, P, Cl, S, Hg, Cu ir kt.), B grupės vitaminų. Pati vertingiausia kiaušinio dalis yra trynys. Jame yra daug biologiškai visaverčių baltymų su beveik visomis svarbiausiomis amino rūgštimis. Mineralinių medžiagų trynyje dvigubai daugiau negu baltyme, gausu ir vitaminų A, D, E, B1, B2, PP, B12, biotino ir kt. Vištų kiaušinis yra vienintelis produktas, kurį žmogaus organizmas įsisavina iki 97-98% ir praktiškai nepalieka šlakų žarnyne. Tačiau kiaušinis turi būti tinkamai paruoštas, jį geriausiai valgyti minkštai virtą. Vienintelė nepageidautina kiaušinio savybė - jame gana daug cholesterino, kurio didesnis kiekis nepageidaujamas žmogui. Todėl nereikia nepamiršti, kad piktnaudžiauti kiaušiniais nereikėtų. Gražios dienos
Mergikė
2010 06 03, 17:15
na va, dietos pradžioje svėriau 70,7kg, šiandien 67,7kg (-3kg) Tačiau nebežadu laikytis šitos dietos. Kodėl? pradėjo gąsdinti tokie kiekiai kiaušinių  beto dvi dienas svaigsta galva, bet gal dėl to, kad buvo užkietėję viduriai ir teko juos su arbatom atlaisvinti  žodžiu, nekaip jaučiuosi. Gal reikėjo, kaip parašyta, bet kokiais kiekiais valgyt ir savęs neriboti (pvz renkantis faršo kiekį). Paskaičiavau kalorijas pagal savo pasirenkamus kiekius, gavosi tik 900 Kaip tau FrostyFrosty?
Sveikutes, nuo siandien as pradedu laikytis sios dietos, nezinau ar istversiu, bet vistiek pabandysiu. Tik ryte as valgysiu 1 kiausini.
Mergikė
2010 06 04, 11:00
QUOTE(blykse @ 2010 06 04, 09:46) Sveikutes, nuo siandien as pradedu laikytis sios dietos, nezinau ar istversiu, bet vistiek pabandysiu. Tik ryte as valgysiu 1 kiausini. Sėkmės  man pati pradžia sunkiausia, o po to pripranti
Sveikutes, zadejau nuo penktadienio laikytis sios dietos, taciau, perkeliau i pirmadieni. Vakar puikiai atsilaikiau ir siandien svarstykles parode -2,2kg  , mano pradinis svoris 71,2kg. Dabar sversiuos penktadieni. Istikruju pirma diena buvo pakankamai sunki. Jei kas laikosi sios dietos pasidalinkit ispudziais
matau, kad niekas nesilaiko kiausiniu dietos, gaila Man siandien penkta diena, o po keturiu dienu -4,3kg. Paziuresiu, kas darysis toliau
Labas rytas,
prabego pirma savaite labai lengvai, visai nesijauciau alkana ir maistas patiko. Per savaite numeciau 4,8kg. Zadu toliau laikytis, paziuresim kas bus.
berta75
2010 06 14, 21:11
QUOTE(blykse @ 2010 06 14, 10:40) Labas rytas, prabego pirma savaite labai lengvai, visai nesijauciau alkana ir maistas patiko. Per savaite numeciau 4,8kg. Zadu toliau laikytis, paziuresim kas bus. Šaunuolė  Svarbiausia nepasiduoti
berta75
2010 06 16, 09:03
QUOTE(blykse @ 2010 06 14, 10:40) Zadu toliau laikytis, paziuresim kas bus. Sveikutė Kaip tau sekasi?
QUOTE(berta75 @ 2010 06 16, 10:03) Sveikutė Kaip tau sekasi? Labutis, kaip tik skaitinejau kefyro dieta, saunuole, kad atlaikei, sveikinimai As laikausi toliau, antra savaite truputeli sunkesne, norisi daugiau vaisiu, saldainiu  Bet rezultatas vis dar patinka, siandien sveriausi, tai per 9 dienas -6kg.
berta75
2010 06 16, 09:12
QUOTE(blykse @ 2010 06 16, 10:08) Labutis, kaip tik skaitinejau kefyro dieta, saunuole, kad atlaikei, sveikinimai As laikausi toliau, antra savaite truputeli sunkesne, norisi daugiau vaisiu, saldainiu  Bet rezultatas vis dar patinka, siandien sveriausi, tai per 9 dienas -6kg. Kaip faina  jeigu ir man taip kris,tai išprotėsiu iš džiaugsmo  Dar noriu paklausti,jeigu nenurodytas mėsos ar žuvies kiekis,tai kiek +- gramais tu suvalgai?
siandien pasisveriau, tai per 11 dienu pameciau 6,8kg
berta75
2010 06 20, 13:49
QUOTE(blykse @ 2010 06 18, 13:53) siandien pasisveriau, tai per 11 dienu pameciau 6,8kg  Šaunuolė  Kaip malonu  žiūrėti į tavo liniuotę
berta75
2010 06 22, 07:06
QUOTE(blykse @ 2010 06 18, 13:53) siandien pasisveriau, tai per 11 dienu pameciau 6,8kg  Sveika,nuo rytojaus jungiuos ir aš  kartu bus smagiau
QUOTE(berta75 @ 2010 06 22, 08:06) Sveika,nuo rytojaus jungiuos ir aš  kartu bus smagiau  sveikute, labai dziaugiuosi, kad busiu ne viena nes vienai truputeli liudna, be to man labai keista, kodel daugiau niekas sitos dietos nesilaiko, nes rezultatai stulbinantys, tikrai nera alinanti, ar neskani. Juk nebutina ja visa butinai issilaikyti, kiek iseina, tiek, svarbiausia, kad nuo pirmu dienu kg krenta. O jeigu kiausiniu bijo del cholesterolio kiekio, tai tikrai bereikalo, nes jeigu organizmas nelinkes cholesterolio kaupti, tai tikrai nuo kiausiniu jo nepadauges, o jei linkes kaupti, tai pasiims ir is aliejaus, kur jo nedaug.
berta75
2010 06 22, 13:28
QUOTE(blykse @ 2010 06 22, 14:22) sveikute, labai dziaugiuosi, kad busiu ne viena Prisipirkau mėsos,vištos ir žuvies ,tai dabar dėliojuos į maišelius ir į šaldiklį.Nuo rytojaus prasideda darbo savaitė,tai neturėsiu kada po parduotuves lakstyt. Kiek jau šiai dienai turi pametusi kg? Jei gali ,tai užsukinėk čia dažniau  aš visada po darbo užsuksiu
QUOTE(berta75 @ 2010 06 22, 14:28) Prisipirkau mėsos,vištos ir žuvies ,tai dabar dėliojuos į maišelius ir į šaldiklį.Nuo rytojaus prasideda darbo savaitė,tai neturėsiu kada po parduotuves lakstyt. Kiek jau šiai dienai turi pametusi kg? Jei gali ,tai užsukinėk čia dažniau  aš visada po darbo užsuksiu  pasistengsiu dazniau uzsukineti, bet nevisada iseina, nes su mazuteliu stengiuos kuo daugiau buti lauke. Vakar sveriausi tai buvo -7kg. Tikiuosi tau irgi gerai svoris kris
berta75
2010 06 22, 14:04
QUOTE(blykse @ 2010 06 22, 14:51) pasistengsiu dazniau uzsukineti, bet nevisada iseina, nes su mazuteliu stengiuos kuo daugiau buti lauke. Tai kaip išeis Papildyta:QUOTE(blykse @ 2010 06 22, 14:51) Vakar sveriausi tai buvo -7kg. Tikiuosi tau irgi gerai svoris kris  ir aš tikiuosi
KLEVELIS
2010 06 22, 17:23
Ar laikantis kiaušinių dietos pusryčia, pietūs ir vakarienė vienodu laiku valgot ar kada norit?
berta75
2010 06 22, 17:53
QUOTE(KLEVELIS @ 2010 06 22, 18:23) Ar laikantis kiaušinių dietos pusryčia, pietūs ir vakarienė vienodu laiku valgot ar kada norit? Nežinau kaip kitos mergaitės,bet aš visada (nuo 2010.01.03 ) stengiuosi valgyt vienodu laiku.O po šešių nevalgau  gal žadi prisijungt?
QUOTE(KLEVELIS @ 2010 06 22, 18:23) Ar laikantis kiaušinių dietos pusryčia, pietūs ir vakarienė vienodu laiku valgot ar kada norit? As taip pat stengiuosi valgyti tuo paciu laiku, bet nevisada taip iseina. O butent sios dietos metu tai tikrai teko labai ivairiu laiku valgyti. Pusryciaudavau 8-11val. diapazone, viena diena 8val, o kita tik 11val. iseidavo. Pietus valgau mazdaug tuo paciu laiku apie 13-14val., na o vakariene tai irgi labai ivairiai, dazniausiai 19val., bet pasitaike ir 18val. ir 21val.
berta75
2010 06 22, 19:39
QUOTE(blykse @ 2010 06 22, 20:30) As taip pat stengiuosi valgyti tuo paciu laiku, bet nevisada taip iseina. O butent sios dietos metu tai tikrai teko labai ivairiu laiku valgyti. Pusryciaudavau 8-11val. diapazone, viena diena 8val, o kita tik 11val. iseidavo. Pietus valgau mazdaug tuo paciu laiku apie 13-14val., na o vakariene tai irgi labai ivairiai, dazniausiai 19val., bet pasitaike ir 18val. ir 21val.  Tik neprapulk  mano brangiausias papuolė į ligoninę,tai manau,kad ir valgyt nebereiks  nes aš,kai nervuojuos,tai nevalgau po kelias dienas.va.
QUOTE(berta75 @ 2010 06 22, 20:39) Tik neprapulk  mano brangiausias papuolė į ligoninę,tai manau,kad ir valgyt nebereiks  nes aš,kai nervuojuos,tai nevalgau po kelias dienas.va. ojai, o kas atsitiko, kad net i ligonine?? zinai ka as darau, kai labai labai noriu kokio nors saldumyno. As turiu nusipirkus Coca cola Zero, ji yra be kaloriju, saldi (ten yra saldiklis), o dieta leidzia 2 kartus dienoj gerti limonada, kai labai norisi kazko as jos isgeriu stikline, zinoma tai dariau nedaznai, pirmoj savaitej dvi dienas, o antroj viena diena. Zodziu ja pasinaudoju, kai uzeina silpnumo akimirka.
berta75
2010 06 22, 20:08
QUOTE(blykse @ 2010 06 22, 20:42) ojai, o kas atsitiko, kad net i ligonine?? pasinaudoju, kai uzeina silpnumo akimirka. Prieš infarktinis stovis
Mergikė
2010 06 22, 21:11
berta, laikykis as zadu grizus is keliones vel laikytis sitos dietos  vel prisirasysiu prie sitos dietos
QUOTE(berta75 @ 2010 06 22, 21:08) Prieš infarktinis stovis  pasistenk nesinervuoti linkiu, kad sveikatele kuo greiciau susitvarkytu
berta75
2010 06 25, 08:55
man ir be dietos neblogai sekasi. Ėjau namo,užpuolė chuliganai,norėjo atimti tašę, Sudaužyta kakta,ranka,lūpa ir t.t.
QUOTE(berta75 @ 2010 06 25, 09:55) man ir be dietos neblogai sekasi. Ėjau namo,užpuolė chuliganai,norėjo atimti tašę, Sudaužyta kakta,ranka,lūpa ir t.t. vajei koks siaubas labai, labai uzjauciu  laikykis
berta75
2010 06 26, 20:11
QUOTE(blykse @ 2010 06 25, 11:48) vajei koks siaubas labai, labai uzjauciu  laikykis  Ačiū Kaip tau sekasi? Aš tai vakar suvalgiau kokius 3 šaukštus avižinės košės,o šiandien visai nevalgiau.Kažkaip negaliu nieko praryti. Depresija puola juodai  Draugas,kai pamatė,tai be žado liko Manau,kad pradėsiu dietos laikytis nuo trečiadienio,tuomet jau bus man išeiginės.
|
|