Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumo metu patiriamos baimės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Redkissa
Sveikos būsimos mamytės 4u.gif
Aš laukiuosi pirmą kartą, vaikelio labai norėjome abu su vyru, tačiau dabar jaučiu, kad labai daug dalykų gazdina mane blink.gif Vis mastau, kad galiu nesusitvarkyti, ar būsiu gera mama, kaip praeis gimdymas (nes paniškai bijau gimdyti) ir dar begalės milijonų dalykų blink.gif
Norėčiau pasidalinti išgyvenimais su būsimomis mamytėmis, smagu jaustis, kad esi ne viena tokia bailiuke blush2.gif

user posted image
chocolife
Sveikute , sveikinu su busimu leliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na as irgi pirma karta nestuke.gif bijau gimdyti , nezinau kaip eisis man kai maziukas ant rankyciu bus , ar busiu gera mama ir t.t.... bet nuramina tai , kad nei as Pirma nei as Paskutine kuri nestuke.gif ir kuriai iskyla tokie klausimai ax.gif tai naturalu , jaudintis , nerimauti
Manau viskas bus thumbup.gif , nes viska darysi taip kaip tau geriausia atrodys , nei tetu patarimai nepades ...Elgsiesi taip kaip tau geriausiai atrodys rolleyes.gif
Sekmes
Evi
As antra karta gimdysiu (17 sav. dabar), tai kaip ir viskas zinoma ir del to baimiu neturiu, taciau mane visai netiketai uzpuole kazkokia klaustrofobija :/ kai tik atsiduriu nedidelej uzdaroj patalpoj (lifte, traukinio vagone, tunelyje), mane apima silpnumas, pradeda pykinti ir, atrodo, tuoj apalpsiu. Labai nepatogi baime, nes kiekviena diena i darba traukiniu vaziuoju..
Redkissa
Ačiū Ritute už gražius žodžius 4u.gif
Vis baisu kažkaip dėl leliuko, nes nesu iš tų moterų kurios jau nuo prigimties yra "mamiškos" nekalbinu svetimų vaikuči smile.gif ų mieste ir n smile.gif nelabai moku elgtis net su verysad.gif draugių vaikais blush2.gif valdingo charakterio, kartais manau kad karjera daryti man sektųsi geriau nei šeima kurti, nors va bandau rast tą aukso vidury 4u.gif reikia susirasti nėštukių kursus manyčiau, gal ten ką pamokins bigsmile.gif

O dėl uždarų patalpų baimės, Evi, manyčiau čia taip pat kažkaip susiję su nėštumu...Nors mano mama visa gyvenimą turi šią baimę, ji net su mašina sunkiai važiuoja, geriau pėstute visur biggrin.gif
Laba linkiu tau, kad gimus vaikeliui baimės dingtų, o pakol kas manau geriausia sėdint traukinyje įsivaizduoti kitus, širdžiai malonesnius dalykus...Arba planuoti lėliuko atėjimo reikaliukus, tas bent jau nukreips mintis kita linkme smile.gif Man padeda toks minčių nukreipimas kai labai pradedu jaudintis ir mąstyt kas bus kai gims vaikelis smile.gif
HappyAngel
Tema apie baimes nėštumo metu jau yra http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7841&st=432
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.