Aš laukiuosi pirmą kartą, vaikelio labai norėjome abu su vyru, tačiau dabar jaučiu, kad labai daug dalykų gazdina mane
Norėčiau pasidalinti išgyvenimais su būsimomis mamytėmis, smagu jaustis, kad esi ne viena tokia bailiuke
Sveikos būsimos mamytės
Aš laukiuosi pirmą kartą, vaikelio labai norėjome abu su vyru, tačiau dabar jaučiu, kad labai daug dalykų gazdina mane Norėčiau pasidalinti išgyvenimais su būsimomis mamytėmis, smagu jaustis, kad esi ne viena tokia bailiuke
Sveikute , sveikinu su busimu leliuku
Na as irgi pirma karta Manau viskas bus Sekmes
As antra karta gimdysiu (17 sav. dabar), tai kaip ir viskas zinoma ir del to baimiu neturiu, taciau mane visai netiketai uzpuole kazkokia klaustrofobija :/ kai tik atsiduriu nedidelej uzdaroj patalpoj (lifte, traukinio vagone, tunelyje), mane apima silpnumas, pradeda pykinti ir, atrodo, tuoj apalpsiu. Labai nepatogi baime, nes kiekviena diena i darba traukiniu vaziuoju..
Ačiū Ritute už gražius žodžius
Vis baisu kažkaip dėl leliuko, nes nesu iš tų moterų kurios jau nuo prigimties yra "mamiškos" nekalbinu svetimų vaikuči O dėl uždarų patalpų baimės, Evi, manyčiau čia taip pat kažkaip susiję su nėštumu...Nors mano mama visa gyvenimą turi šią baimę, ji net su mašina sunkiai važiuoja, geriau pėstute visur Laba linkiu tau, kad gimus vaikeliui baimės dingtų, o pakol kas manau geriausia sėdint traukinyje įsivaizduoti kitus, širdžiai malonesnius dalykus...Arba planuoti lėliuko atėjimo reikaliukus, tas bent jau nukreips mintis kita linkme
Tema apie baimes nėštumo metu jau yra http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7841&st=432
|