Nuo to karto ji jų bijo. Kaip mums su ta baime išsiskirti ? Mes jai bandome paaiškinti, kad tos musės pačios dreba ją pamačiusios, kad jai pakanka pasakyti tik štiš ir ji nuskris, bet viskas veltui...
Mano mergytė (jau turim 3m) labai
Nuo to karto ji jų bijo. Kaip mums su ta baime išsiskirti ? Mes jai bandome paaiškinti, kad tos musės pačios dreba ją pamačiusios, kad jai pakanka pasakyti tik štiš ir ji nuskris, bet viskas veltui...
Mano vienas dvynis (4.5m.) irgi paniskai bijo musiu ir ... pukeliu
Idomu kodel?
Na ka jus cia snekat, as ju iki siol bijau
Juokai juokais, bet mes irgi susidūrėme su ta problema. Sūnus, kuriam 3,5 m., be galo bijo visokių skraidančių tipų - nesvarbu, ar tai kamanė, ar uodas. Tas pats buvo ir pernai - vasaros pradžioje net klykdavo pamatęs. Ką daryt, neįsivaizduoju.
reikia jam iteigti, koks kaifas yra tuos skrajunus vaikytis ir tvoti per juos Padarykite vaikui atrakcija is tu skrajunu
Aha, pabandyk tu jam įteigti, kai jis tik pamatęs ką nors skrendant, bėga šalin ir nieko nesiklauso. Dar ir kepurės snapelį ant akių užsitempia, kad nematytų. Na, o tuos visus ropojančius tai mindo...
Eikit svilpt, fuuuuuuuui, niekaip ne. Zmogui duot i snuki liuosiai galeciau, bet nudobt pritvota muse... Ne. Ne mano jegoms Papildyta @ [mergetime]1084314755[/mergetime] He he, as cia asmeniskai sau pritaikiau
Aš suprantu, kad tai suaugusiam nesuvokiama
mums padejo telebimbam daina"mushiu shita maza muse o kai ja pagausiu, niekad nedraugausiu" Dar labai voru bijo, perdainavom ta dainele vorui-veikia
Mano dukrytė irgi mėsta kartu dainuoti.
www.mama.lt
maniskiui jau 7.5, bet ir vel vasara pasitinka dusaudamas - viskas gerai butu, bet tos muses ir sirses! Jis taip bijo skraidanciu padaru, kad "burzgianciam" padarui skrendant pro sali visas sustingsta, o paskui leidziasi begti neziuredamas kur, bijau kad siki po masina taip nepakliutu. Jau gi didelis, jau turetu suprasti kas jam sakoma, kad ner ko bijoti ir tt. - bet baime didesne uz bet koki paaiskinima ar blaivu prota
Mano sunus irgi bijo musiu, biciu ir visko kas skraido. Bet jam ta baime buvo tikrai pagrista. Jam po bites ikandimo buvo beveik anafilaksinis sokas. Gulejom ligoninej, gavom daug ampuliu. Tai kaip po to jam isaiskint, kad vabzdziu bijoti nereikia?
maniskis jau tiek isidrasino6 kad jau "gelbeja" tuo baisunus. Sekmadieni paskutini karta Atvares raportuoja: mama, zinok isgelbejau vabaliuka nuo skausmo...Jam buvo suluze kojos kazkas uzmyne tai as ji darzelyje uzkasiau kad jam nereiketu kankintis ropojant suluzusiom kojom...vistiek badu butu numires juk jis nebegreitai begineja ir nebutu nieko sumedziojes...Be komentaru.
niu, mano vaikis irgi bijo musiu ir kt. vargiai iziurimu vabaliuku, bet as labai nesistebiu. pati mirstu is baimes, kai pamatau... drugeli. ir dar turiu paniska baime, kad naktinis drugelis neisiveltu i plaukus- tada jau turbut negyvai uzsiklyciau
atsimenu, vaikystėje vilkdavau namo vabalus, skruzdeles ir kitokius gyvius
stebėti bites, skruzdėles, vorus, žodžiu, nieko nebijojau, o dukra paniškai bijo mažiausios musytės ir niekaip negaliu jos įtikinti, nors tu ką.... |