Taigi, lauksiu laiškų.
Pagarbiai,
B. Mikelevičiūtė
Sveiki. Esu psichologė. Turiu aukštąjį psichologinį išsilavinimą. Dirbu su suaugusiais. Taip pat, matydama kas dedasi Lietuvoje, neatsisakau pasiūlyti ir konsultacijos internetu. Taigi, mielos mamos, galit man parašyt į el. paštą b.mikeleviciute@gmail.com . Gal Jūsų problemos ir ne tokios jau didelės, kaip Jūs jas įsivaizduojat.
Taigi, lauksiu laiškų. Pagarbiai, B. Mikelevičiūtė QUOTE(B.Mikeleviciute @ 2010 05 26, 18:09) Sveiki. Esu psichologė. Turiu aukštąjį psichologinį išsilavinimą. Dirbu su suaugusiais. Taip pat, matydama kas dedasi Lietuvoje, neatsisakau pasiūlyti ir konsultacijos internetu. Taigi, mielos mamos, galit man parašyt į el. paštą b.mikeleviciute@gmail.com . Gal Jūsų problemos ir ne tokios jau didelės, kaip Jūs jas įsivaizduojat. Taigi, lauksiu laiškų. Pagarbiai, B. Mikelevičiūtė Konsultuojate nemokamai?
Atsiprašau nepaminėjau. Taip, konsultuoju nemokamai.
Sveikintina iniciatyva, manau Lietuvoj tikrai sunku rast, kas nemokamai patartų, padėtų
QUOTE(B.Mikeleviciute @ 2010 05 26, 19:09) Sveiki. Esu psichologė. Turiu aukštąjį psichologinį išsilavinimą. Dirbu su suaugusiais. Taip pat, matydama kas dedasi Lietuvoje, neatsisakau pasiūlyti ir konsultacijos internetu. Taigi, mielos mamos, galit man parašyt į el. paštą b.mikeleviciute@gmail.com . Gal Jūsų problemos ir ne tokios jau didelės, kaip Jūs jas įsivaizduojat. Taigi, lauksiu laiškų. Pagarbiai, B. Mikelevičiūtė sveiki, norejau jums parasyt ,bet panasu ,kad el pasto adresas neteisingas, neissisiuncia
deja elektroninio pasto adresas neteisingas
Pabandykit gal pažaisti su didžiomis ir mažosiomis raidėmis arba rašykite narei į až.
Kaip del tos konsultacijos, ar issiaiskinote?... Nemokamu konsultaciju, retai atrasi
Sveiki.
Prisidedu prie sios grazios iniciatyvos - taip pat galiu teikti nemokamas konsultacijas internetu, klauskit forume, asmenine zinute ar resshagati@gmal.com. Esu busima psichologe (kolkas dar studente), manau, kad daugeliu atveju galiu gerai patarti, padeti rasti iseiti. Lauksiu laisku, sekmes ! |