Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siūlau konsultaciją internetu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
B.Mikeleviciute
Sveiki. Esu psichologė. Turiu aukštąjį psichologinį išsilavinimą. Dirbu su suaugusiais. Taip pat, matydama kas dedasi Lietuvoje, neatsisakau pasiūlyti ir konsultacijos internetu. Taigi, mielos mamos, galit man parašyt į el. paštą b.mikeleviciute@gmail.com . Gal Jūsų problemos ir ne tokios jau didelės, kaip Jūs jas įsivaizduojat. smile.gif
Taigi, lauksiu laiškų.
Pagarbiai,
B. Mikelevičiūtė
*GG*
QUOTE(B.Mikeleviciute @ 2010 05 26, 18:09)
Sveiki. Esu psichologė. Turiu aukštąjį psichologinį išsilavinimą. Dirbu su suaugusiais. Taip pat, matydama kas dedasi Lietuvoje, neatsisakau pasiūlyti ir konsultacijos internetu. Taigi, mielos mamos, galit man parašyt į el. paštą b.mikeleviciute@gmail.com . Gal Jūsų problemos ir ne tokios jau didelės, kaip Jūs jas įsivaizduojat.  smile.gif
Taigi, lauksiu laiškų.
Pagarbiai,
B. Mikelevičiūtė
*

Konsultuojate nemokamai? g.gif
B.Mikeleviciute
Atsiprašau nepaminėjau. Taip, konsultuoju nemokamai.
Darling_
Sveikintina iniciatyva, manau Lietuvoj tikrai sunku rast, kas nemokamai patartų, padėtų smile.gif
rita79
QUOTE(B.Mikeleviciute @ 2010 05 26, 19:09)
Sveiki. Esu psichologė. Turiu aukštąjį psichologinį išsilavinimą. Dirbu su suaugusiais. Taip pat, matydama kas dedasi Lietuvoje, neatsisakau pasiūlyti ir konsultacijos internetu. Taigi, mielos mamos, galit man parašyt į el. paštą b.mikeleviciute@gmail.com . Gal Jūsų problemos ir ne tokios jau didelės, kaip Jūs jas įsivaizduojat.  smile.gif
Taigi, lauksiu laiškų.
Pagarbiai,
B. Mikelevičiūtė
*

sveiki, norejau jums parasyt ,bet panasu ,kad el pasto adresas neteisingas, neissisiuncia 4u.gif
butterfly_
deja elektroninio pasto adresas neteisingas sad.gif
xlaw
Pabandykit gal pažaisti su didžiomis ir mažosiomis raidėmis arba rašykite narei į až.
Zana
Kaip del tos konsultacijos, ar issiaiskinote?... Nemokamu konsultaciju, retai atrasi g.gif
resshagati
Sveiki.
Prisidedu prie sios grazios iniciatyvos - taip pat galiu teikti nemokamas konsultacijas internetu, klauskit forume, asmenine zinute ar resshagati@gmal.com.
Esu busima psichologe (kolkas dar studente), manau, kad daugeliu atveju galiu gerai patarti, padeti rasti iseiti. Lauksiu laisku, sekmes !
resshagati
QUOTE(resshagati @ 2011 08 07, 16:09)
resshagati@gmal.com.

*

klaida, turi buti resshagati@gmail.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.