Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Sypsaliukas
Mano istorija labai paprasta....Panaši į visas, tačiau tuo pačiu ir skirtinga.

Iš ryto testas rodė dvi juosteles....patikėti negalėjau. Buvo baugu: su būsimu tėčiu nesusituokę, mokslai nebaigti....Bet panašu, kad kažkas žinojo anksčiau už mane....

Pamenu dieną prieš, pas tėvus kraustydama senus daiktus radau pačios savo mažą, mažą antklodėlę... Lyg tarp kitko mama tarė, kad ji bus ir anūkui.....Vėliau tada jau būsima močiutė, prieš darydama pietus garsiai pareiškė, kad pietus virs 7 asmenim....O tada po kambarį vaikščiojo tik 6....Septintasis jau tyliai laukė mamytės pilvelyje....

Pavakary nuvažiavom aplankyti neseniai gimusio kūdikėlio....neapsakoma jėga traukė mane jį palaikyti, pamyluoti....Lygiai taip prie vaikelio veržėsi ir draugas....Tada dar nė neįsivaizdavome, kad vos po keletos mėnesių ant rankų supsime savo angelėlį....

Būsimas tėtis buvo netgi labiau sunerimęs nei aš...jam buvo baugu dėl ateities- gi dabar jis bus atsakingas už mažą žmogutį.... Tačiau netrukome su šia mintimi apsiprasti, su mintimi, jog nedaug liko iki dienos kai būsime trise....

Pilvelis augti neskubėjo, nors tėtis labai jau norėjo jį pamatyti, o ta diena kai galu gale apsirengus pilvukas gražiai išryškėjo, jis labai džiaugėsi. Pilvelis vis augo ir augo, o mes juo vis labiau džiaugėmės...Vakare skaitydavau ir ruošdavaus paskaitom, o tėtis ilsėdavosi ir šnekindavo mažąjį pilvelio gyventoją....

Suspindo akys, kai tėčiui pranešiau jog keliausim ultragarso tyrimo atlikti....Tėtis mus lydėjo. Seselė atlikusi tyrimą nebuvo itin miela, todėl aš pati vaikučio nemačiau...bet mačiau, kaip drebėjo busimo tėčio rankos, kaip vis platėjo šypsena jo veide ir kaip nepaliaujamai jis pasakojo apie mažą žmogiuką pakeliui namo.....gydytoja mums nesakė ko laukiam, o mums ir nebuvo svarbu- mes laukėm vaikelio.

Stipresnius judesiukus pradėjo jausti ir tėtis....jiedu žaisdavo „gaudynes“- tėtis barbendavo į pilvą, mažylis stuktelėjo koja, tada mažylis stukteli koja, o tėtis jį gaudydavo. Dažniausia laimėdavo mažylis- tėčiui retai kada pavykdavo jį sugauti.

Tačiau ne viskas buvo taip gražu....37 savaitę dėl sveikatos sutrikimų teko gultis į ligoninę....sveikata nesitaisė, ir likus vienai dienai iki nustatyto termino gydytoja pareiškė, kad nėra kitos išeities, tik skatinti gimdymą.....

Naktį negalėjau miegoti, ilgai šnekėjom telefonu su tėčiu, negalėdami patikėti, kad jau rytoj.

Ryte seselės palydėjo, tėtis pramigęs , visas sustresavęs įlėkė į gimdyklą kiek vėliau....nesitraukė nuo manęs nė per žingsnį. Viskas ėjo gana sklandžiai, ir lygiai 11 val gimė mūsų stebuklėlis....

Nekantravau, laukiau kol galų gale pasakys kas gi....? Daktarė lyg mažą varliuką pakėlė vaikelį- Mergytė atsidusau ir su palaima padėjau galvą, o tėtis nesuregavęs vis blaškėsi- tai kas gimė? Tyliai pasakiau, kad mergytė....Gydytoja padėjo suvystytą mažytę man ant krūtinės....Abu tylėjom, netekę žado....Tik vieninteliai jau dabar TĖČIO žodžiai – Labas, Gabriele.....

Mažos mėlynos akytės žiūrėjo į mus....
EvelinaS.B.
labai mielas pasakojimas 4u.gif aukit dideles ir sveikos 4u.gif
ŽanetaKava
Aukit sveikutes biggrin.gif

Mano Gabijos gimimo istorija

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=538548
Kiviukė
wub.gif taip gražiai ir jaukiai papasakojai wub.gif aukit didutės mirksiukas.gif
spunke
siaubas kaip miela 4u.gif 4u.gif
mamymamy
Labai miela istorija, be stresų ir kitokių navarotų 4u.gif .
agotele1111
4u.gif
linkur
grazi istorija 4u.gif
sepallaa
sekmes Jums 4u.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Grazina*
4u.gif wub.gif
mama-zmona 2in1
thumbup.gif wub.gif
Bona -pari
jauki istorija ,aukit didutės,sėkmės jums wub.gif 4u.gif
brigitiki
Labai grazi istorija wub.gif
auksiukas22
grazi istorija 4u.gif sekmes jums 4u.gif
Sypsaliukas
aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Sypsaliukas
4u.gif
KashaloTe
Kaip grazu, net susigraudinau blush-anim-cl.gif
~Serpentine~
wub.gif sekmes jusu seimai 4u.gif
jul3ka
wub.gif wub.gif wub.gif
Lotyna
Grazi istorija ... Sekmes jusu seimynelei 4u.gif
Red&Red
Labai graži istorija wub.gif Labai šiltai aprašyta.. wub.gif
liolia79
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu jusu grazia seima 4u.gif
Sypsaliukas
Aciu labai 4u.gif Man irgi labai miela viska prisiminti....
liudmilkaa
sveikos mamytes na va mes tik vakar parsiradome namo po gimdymo liepos 1 01.50 gime sunelis 3480kg, 56cm smile.gif
o viskas vyko taip, birzelio 30d nuvaziavom i rk, nes jau pradejau saremuoti, taigi po apziuros mane pagulde ir pasake jei pati nepagimdysi kita diena skatinsim gimdyma. taciau apie 6vakaro mane perkele i gimdykla, prasikankinau ten iki 1nakties. viskas buvo is pradziu tvarkoj, bet paskui pradejo mazetri vaikelio tonusai, tai mane zaibo greiciu perkele i operacine ir atliko cezario pjuvi, vaikelio nei maciau, nei girdejau vaikiukas gime labai priduses (2 kartus virkstele buvo apsisukusi aplink kakla) tai teko gaivinti. kai atsigavau po narkozes nieks man nieko nepasake kaip, kas, tik pasake, kad berniukas. po pietu atejo gydytoja ir viska paaiskino, kas yra vaikui, kad jam truksta gliukozes, kad jam turi leisti laseline, tai vos negavau infarkto, verkiau ko ne visa diena nuo to soko... po gimdymo man surado kazkokia infekcija kraujyje, tai pradejo leisti antibiotikus man ir laaselines statyt...kai jau normalizavosi vaikeliui gliukoze. lauke kita baisi zinia, vaikas taip pat gavo infekcija kraujyje, tai pradejo ir jam leisti antibiotikus ir laselines statyt. viena karta ateina gydytoja ir sako: "kur jus pasigavote ta infekcija...? mes nezinome nuo ko ir kaip jus gydyti..." po tokiu zodziu vos akys ant kaktos neissoko...taip mes ir prasikankinome 2savaites rk viena ryta, vaiku gydytoja sako, daugiau jusu cia laikyt mes negalime, tai vaziuosit i santariskes. po situ zodziu dar baisiau pasidare...atvaziavus i santariskes, mums viska istyre ir krauja ir daug kitko, tai aciu dievui, nieko nerado, ir infekcijos jokios. tai po poros dienu ir paleido mus namo
tai va dabar jau esame namie, sveiki ir laimingi mirksiukas.gif
maukis2
viskas buvo taip..
pagal paskaiciavimus sunelio laukem birzelio 30d..laukiam smile.gif pasirodo nenori mano sunus gimti taip anksti ir mes toliau laukiam kada jis nuspres su mumis susitikti smile.gif na kaip tik liepos 9d vyras nori savaitgali iseit i darba, deja nesigauna ir gaunu is jo sms ,,ZMONA, KAD JAU MAN NEPAVYKO SI SAVAITGALI ISEIT I DARBA, TAI BUK GERA PASISTENK PAGIMDYTI..,, (juokinga biggrin.gif ) paskaiciau sms, pasijuokiau, atrasiau ir toliau sau ramiai ruosiu valgyt..sestadienio rytas, pabundu su keistais skausmais, bet nepergyvenu, nes su netikru pavojum jau du kart i ligonine vaziavom ir vis grizdavom namo blush2.gif visa diena vaikstau, nuvaziuojam i draugo futbolo rungtynes, vakare visi susedam pas mus atsvesti laimetu rungtyniu, pasedim ir ramiai einam miegoti..o as vis vartausi, man skauda, per miegus vos suprantu kodel man skauda, tai 3nakties pabudau, pazadinau vyra, gvau prasyma palaukti bent iki pietu, nes jis lb nori miegot doh.gif taip pravaiksciojau gal iki 7 ar 8ryto, issikvietem taksa, nuvaziavom i ligonine ir jau 12.18val likiau savo maziuka ant ranku wub.gif tai gavosi, kad maziukas gime pagal vyro uzsakyma biggrin.gif
*fujimi
labai labai graziai aprasyta wub.gif
Brauna
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rino
4u.gif
loraliu
4u.gif
Dallyte
cia jau likimo zenklas buvo jums kai ta savo maza dekuti pamatei 4u.gif
Sypsaliukas
QUOTE(Dallyte @ 2010 08 16, 21:53)
cia jau likimo zenklas buvo jums kai ta savo maza dekuti pamatei  4u.gif
*

turbut 4u.gif bet tada apie tai ne nepagalvojau smile.gif
Sypsaliukas
4u.gif
Redute20
labai miela istorija wub.gif 4u.gif
Sypsaliukas
Aciu 4u.gif blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.