Sypsaliukas
2010 05 26, 19:15
Mano istorija labai paprasta....Panaši į visas, tačiau tuo pačiu ir skirtinga.
Iš ryto testas rodė dvi juosteles....patikėti negalėjau. Buvo baugu: su būsimu tėčiu nesusituokę, mokslai nebaigti....Bet panašu, kad kažkas žinojo anksčiau už mane....
Pamenu dieną prieš, pas tėvus kraustydama senus daiktus radau pačios savo mažą, mažą antklodėlę... Lyg tarp kitko mama tarė, kad ji bus ir anūkui.....Vėliau tada jau būsima močiutė, prieš darydama pietus garsiai pareiškė, kad pietus virs 7 asmenim....O tada po kambarį vaikščiojo tik 6....Septintasis jau tyliai laukė mamytės pilvelyje....
Pavakary nuvažiavom aplankyti neseniai gimusio kūdikėlio....neapsakoma jėga traukė mane jį palaikyti, pamyluoti....Lygiai taip prie vaikelio veržėsi ir draugas....Tada dar nė neįsivaizdavome, kad vos po keletos mėnesių ant rankų supsime savo angelėlį....
Būsimas tėtis buvo netgi labiau sunerimęs nei aš...jam buvo baugu dėl ateities- gi dabar jis bus atsakingas už mažą žmogutį.... Tačiau netrukome su šia mintimi apsiprasti, su mintimi, jog nedaug liko iki dienos kai būsime trise....
Pilvelis augti neskubėjo, nors tėtis labai jau norėjo jį pamatyti, o ta diena kai galu gale apsirengus pilvukas gražiai išryškėjo, jis labai džiaugėsi. Pilvelis vis augo ir augo, o mes juo vis labiau džiaugėmės...Vakare skaitydavau ir ruošdavaus paskaitom, o tėtis ilsėdavosi ir šnekindavo mažąjį pilvelio gyventoją....
Suspindo akys, kai tėčiui pranešiau jog keliausim ultragarso tyrimo atlikti....Tėtis mus lydėjo. Seselė atlikusi tyrimą nebuvo itin miela, todėl aš pati vaikučio nemačiau...bet mačiau, kaip drebėjo busimo tėčio rankos, kaip vis platėjo šypsena jo veide ir kaip nepaliaujamai jis pasakojo apie mažą žmogiuką pakeliui namo.....gydytoja mums nesakė ko laukiam, o mums ir nebuvo svarbu- mes laukėm vaikelio.
Stipresnius judesiukus pradėjo jausti ir tėtis....jiedu žaisdavo gaudynes- tėtis barbendavo į pilvą, mažylis stuktelėjo koja, tada mažylis stukteli koja, o tėtis jį gaudydavo. Dažniausia laimėdavo mažylis- tėčiui retai kada pavykdavo jį sugauti.
Tačiau ne viskas buvo taip gražu....37 savaitę dėl sveikatos sutrikimų teko gultis į ligoninę....sveikata nesitaisė, ir likus vienai dienai iki nustatyto termino gydytoja pareiškė, kad nėra kitos išeities, tik skatinti gimdymą.....
Naktį negalėjau miegoti, ilgai šnekėjom telefonu su tėčiu, negalėdami patikėti, kad jau rytoj.
Ryte seselės palydėjo, tėtis pramigęs , visas sustresavęs įlėkė į gimdyklą kiek vėliau....nesitraukė nuo manęs nė per žingsnį. Viskas ėjo gana sklandžiai, ir lygiai 11 val gimė mūsų stebuklėlis....
Nekantravau, laukiau kol galų gale pasakys kas gi....? Daktarė lyg mažą varliuką pakėlė vaikelį- Mergytė atsidusau ir su palaima padėjau galvą, o tėtis nesuregavęs vis blaškėsi- tai kas gimė? Tyliai pasakiau, kad mergytė....Gydytoja padėjo suvystytą mažytę man ant krūtinės....Abu tylėjom, netekę žado....Tik vieninteliai jau dabar TĖČIO žodžiai Labas, Gabriele.....
Mažos mėlynos akytės žiūrėjo į mus....
EvelinaS.B.
2010 05 26, 19:48
labai mielas pasakojimas  aukit dideles ir sveikos
ŽanetaKava
2010 05 26, 21:57
Kiviukė
2010 05 26, 22:09
 taip gražiai ir jaukiai papasakojai  aukit didutės
siaubas kaip miela
mamymamy
2010 05 27, 07:51
Labai miela istorija, be stresų ir kitokių navarotų  .
agotele1111
2010 05 27, 11:05
grazi istorija
sepallaa
2010 05 27, 13:19
sekmes Jums
GudriLapė
2010 05 27, 13:25
*Grazina*
2010 05 27, 15:20
mama-zmona 2in1
2010 05 27, 17:41
Bona -pari
2010 05 27, 21:35
jauki istorija ,aukit didutės,sėkmės jums
brigitiki
2010 05 28, 16:52
Labai grazi istorija
auksiukas22
2010 05 29, 22:27
grazi istorija  sekmes jums
Sypsaliukas
2010 05 31, 21:53
Sypsaliukas
2010 06 17, 10:02
KashaloTe
2010 06 17, 16:59
Kaip grazu, net susigraudinau
~Serpentine~
2010 06 17, 18:07
 sekmes jusu seimai
Grazi istorija ... Sekmes jusu seimynelei
Red&Red
2010 06 19, 18:51
Labai graži istorija  Labai šiltai aprašyta..
liolia79
2010 06 21, 01:29
Sypsaliukas
2010 07 23, 19:23
Aciu labai  Man irgi labai miela viska prisiminti....
liudmilkaa
2010 07 23, 21:07
sveikos mamytes na va mes tik vakar parsiradome namo po gimdymo liepos 1 01.50 gime sunelis 3480kg, 56cm o viskas vyko taip, birzelio 30d nuvaziavom i rk, nes jau pradejau saremuoti, taigi po apziuros mane pagulde ir pasake jei pati nepagimdysi kita diena skatinsim gimdyma. taciau apie 6vakaro mane perkele i gimdykla, prasikankinau ten iki 1nakties. viskas buvo is pradziu tvarkoj, bet paskui pradejo mazetri vaikelio tonusai, tai mane zaibo greiciu perkele i operacine ir atliko cezario pjuvi, vaikelio nei maciau, nei girdejau vaikiukas gime labai priduses (2 kartus virkstele buvo apsisukusi aplink kakla) tai teko gaivinti. kai atsigavau po narkozes nieks man nieko nepasake kaip, kas, tik pasake, kad berniukas. po pietu atejo gydytoja ir viska paaiskino, kas yra vaikui, kad jam truksta gliukozes, kad jam turi leisti laseline, tai vos negavau infarkto, verkiau ko ne visa diena nuo to soko... po gimdymo man surado kazkokia infekcija kraujyje, tai pradejo leisti antibiotikus man ir laaselines statyt...kai jau normalizavosi vaikeliui gliukoze. lauke kita baisi zinia, vaikas taip pat gavo infekcija kraujyje, tai pradejo ir jam leisti antibiotikus ir laselines statyt. viena karta ateina gydytoja ir sako: "kur jus pasigavote ta infekcija...? mes nezinome nuo ko ir kaip jus gydyti..." po tokiu zodziu vos akys ant kaktos neissoko...taip mes ir prasikankinome 2savaites rk viena ryta, vaiku gydytoja sako, daugiau jusu cia laikyt mes negalime, tai vaziuosit i santariskes. po situ zodziu dar baisiau pasidare...atvaziavus i santariskes, mums viska istyre ir krauja ir daug kitko, tai aciu dievui, nieko nerado, ir infekcijos jokios. tai po poros dienu ir paleido mus namo tai va dabar jau esame namie, sveiki ir laimingi
maukis2
2010 07 25, 20:27
viskas buvo taip.. pagal paskaiciavimus sunelio laukem birzelio 30d..laukiam  pasirodo nenori mano sunus gimti taip anksti ir mes toliau laukiam kada jis nuspres su mumis susitikti  na kaip tik liepos 9d vyras nori savaitgali iseit i darba, deja nesigauna ir gaunu is jo sms ,,ZMONA, KAD JAU MAN NEPAVYKO SI SAVAITGALI ISEIT I DARBA, TAI BUK GERA PASISTENK PAGIMDYTI..,, (juokinga  ) paskaiciau sms, pasijuokiau, atrasiau ir toliau sau ramiai ruosiu valgyt..sestadienio rytas, pabundu su keistais skausmais, bet nepergyvenu, nes su netikru pavojum jau du kart i ligonine vaziavom ir vis grizdavom namo  visa diena vaikstau, nuvaziuojam i draugo futbolo rungtynes, vakare visi susedam pas mus atsvesti laimetu rungtyniu, pasedim ir ramiai einam miegoti..o as vis vartausi, man skauda, per miegus vos suprantu kodel man skauda, tai 3nakties pabudau, pazadinau vyra, gvau prasyma palaukti bent iki pietu, nes jis lb nori miegot  taip pravaiksciojau gal iki 7 ar 8ryto, issikvietem taksa, nuvaziavom i ligonine ir jau 12.18val likiau savo maziuka ant ranku  tai gavosi, kad maziukas gime pagal vyro uzsakyma
*fujimi
2010 07 27, 23:38
labai labai graziai aprasyta
loraliu
2010 08 15, 10:55
Dallyte
2010 08 16, 19:53
cia jau likimo zenklas buvo jums kai ta savo maza dekuti pamatei
Sypsaliukas
2010 08 27, 21:33
QUOTE(Dallyte @ 2010 08 16, 21:53) cia jau likimo zenklas buvo jums kai ta savo maza dekuti pamatei  turbut  bet tada apie tai ne nepagalvojau
Sypsaliukas
2010 09 13, 20:37
Redute20
2010 09 14, 18:13
labai miela istorija
Sypsaliukas
2011 08 25, 14:44
Aciu
|
|