Tairutia
2010 05 29, 23:23
tei wa ,,,nuo ko cia pradejus,,,gal nuo planavimo:) su vyru esam palyginti jauni,man 20 jam 22, bet abudu labai norejom vaikucio todel nusprendem pabandyti,,,na kazkaip po sprendimo per dvi savaites isejo:) kazkaip greitokai:) tei wa suzinau kad laukiuosi ir negaliu tuom patiket,,tarsi sapne  tik iskart gyditojai man kaip tycia "geri" ispuole tai zinote:) na ispradziu moteru gydytoja-pas ja buvau kai suzinojau kad laukiuosi,pirmi zodziai jos-bijau kad nesilauktum,veliau jeigu persilesi ne tu kalta,taciau kadangi pas ja nuejau del skausmu pilvo tai itare negimdyvini,bet i ultragarsa neskubejo siusti,menesi laiko laukiau,i ta laika paskaiciau apie negimdyvini nestuma,pasekmes jeigu nenustamos laiku...neiskenciau su vyru nuejom i ultragarsa,aciu dievui viskas vietoje kaip sakant-na persirasiau pas kita gyditoja zinoma.na slenka nestumas lyg ir gerai viskas isskyrus tai kad per pirmus 3 men numeciau 7 kg ,pilvelio nesimate iki 6-7 men,niekas net netikejo kai sakydavau kad laukiuosi:) ispranasavo mergyte,termina.atejo terminas...nieko...sako laukiam...niu laukiam tai laukiam...9 dieneles praslinko...nebesinori laukti...sutariu kad atvaziuoju kita diena ir ziurim ka darom,sako bukit po 8.15 ryte,sakom ok ir iki.atvykstam...sako laukiam dar...sakau ne,siandien ir taskas as nusiteikus  tai kita malonioji gyditoja pradeda" kas jum cia pageidavimu konertas?!" ir pan. sakau daugiau nelauksiu,tai visgi nusileidzia,apziuri 4 cm...reiskia prasau:) 10 val. nuleidzia vandenis,ne zali aciu dievui:) bet kai prakirpo atrodo kad ant tu repliu mano vaikucio plaukiuku kuokstas....galvoju siaubas nevykeliai sutraumuos nezinau ka jiems padarysiu:( taigi eina gulet i salta palata su legendiniais naktiniais...  prasideda saremiai,,dar tik 2-3 balai is 12 o kentet nebenoriu....vaje vaje labai skauda ir nerviskai zudo...skatina...uzeina gyditoja ir sako jeigu norit epiduros db laikas...sakau vyrui nepyk,reikia...(buvau sau ir jam prisiekus kad nereikes).na isejo kaip isejo...ateina daryt epidura ten dokumentai ir pan...sako sujudesi,gimdysim be ,cia tik tau kad komfortiskiau butu...na neskaudejo nieko siaip ne taip padare,nors tikrai gerai padare(dave anestiozologei 20 euru,tai ji su sesele juos pasidalino ir varinejo pazeti kas 5min kaip as)...juokinga buvo:D ateina anestiozologe-tuoj pagimdysi,cia pagreitina viska ir pan-iseina,ieina gyditoja-nieko nebus cia letina viska epiduras bet 8 vakaro nieko nebus-ir taip gal 10 kartu viena paskui kita,gulim juokiames,nieko neskauda...staiga atlekia gyditoja pradeda deti deguonies kauke nieko nesuprantu nes nesiajuciu blogai,taciau nerodo mazyles ritmo...  kalba apie cezari...staiga sugalvoja pazeti dirzus tuos kur fiksuoja tonus,,,pf,,,vienas atsoko ir mano pulsa pradejo rodyt o ne mazytes sirdute...netikeliai...kokia puse 4 ateina gyditoja apziuri,vis dar sako kad be 8 nieko nebus ir papraso vyro gyditojo priziureti o ji iseina pusvalandziui,vyrukas malonus,ssypsosi(buvau prisiekus kad jei vyras gyditojas bigom leksiu is ten),apziuri sako 9 cm...kazka ten padaro..na wa 10 cm nori stumt stumk...stumiu,neiseina klausyt gyditoju nurodymu nes atrodo kunas pats stumia vaikuti nors tu ka....nieko neskauda...po 4 13 gimsta musu dziaugsmas Kamilyte...ooo....o rinksmas,gerklia kaip mamos gera turi  paguldo ant pilvelio....tik jauciu siltaaaa....ooooo...apsis......sakau dzin-mano vaikas!paima ja prie manes apvalo sutvarko ir vel duoda,taip pora valandeliu pagulim,tryse:) deja gimem su hematoma-sako gimdymo trauma,bet jau susitvarke viskas:)nueinu i palata ,pasirodo turiu temperaturos ,bet normalu sako...nekirpo,neplysau aciu dievui nors mazyte gime 3.852g,palgint nemaza...nueinam i palate mazyte jau ten.budinti ginekologe tikra rakstisn s....nemaloni,isterike,sesutes tyliu...mazyte nevalgo is kruties o man ir taip skauda ateina speneli suspaudzia lyg dzin ir gruda...klykt norisi ir taip kelis kartu...sako pades pirma namkti....aha viena karta atejo pervystiti per visa laika...isvsio dave tik paracitamolio jeigu temp uzkiltu dar auksciau...ten atvirai pasakysiu...ant mamos nusis....svarbu kudikis...mama 0 emociju.prasiau misinuko bent laso nedave,pientraukio negalima...soskes negalima...vnz..trecioj paroj pasitaike gera budinti moteru gyditoja pamate kaip is lovos keliuosi tai iskart nuskausminamuju,zvakute jeigu prireiktu...geriau buvo su priziurincia gyditoja...visa nestume lankemes pas ja,ji dirbo ten,o ji kai jau uz 2 val namo ruosiausi vaziuoti netycia atejo(seip buvom sutare su vyru pinigeliu duoti uz viska),sako jau pagimdei,kaip ejos ir pan kaip as cia tave uzmirsau...matau kad kazko nori...galvoju tik bek ,nieko negausi...ir liko vista nieko nepesus...isleido mus is ten 4 dienele.nepatiko man ten visiskai...bet vien del epiduros gimdyciau turbut ten vel...beje uz ja nieko neprase,nieko nemokejom  net nezinom reikejo ,nereikejo...stai tokia dukrytes istorija,dabar jau mes dideles  4 menesiu ir augam puikiai:)
medlink
2010 05 30, 10:47
nuosirdziausi sveikinimai
aukit sveikos ir sekmes jaunai mamytei
sepallaa
2010 05 30, 21:43
grazu jaunos mamytes  sekmes Jums
mmamuliuke
2010 05 30, 21:57
sveikinu  aukit sveiki
*Grazina*
2010 05 31, 00:29
Grazu
GudriLapė
2010 05 31, 07:58
sėkmės jums augant
Drugeliukas
2010 05 31, 17:35
Labai graži istorija
floridija
2010 05 31, 19:18
Sveikinimai, kad issipilde noras tureti vaikeli  Aukit laimingi
Tairutia
2010 07 23, 18:37
aciu:)
Sveikinu  beja, tikra nesamone yra, kai vaikiukas nepavalgo is kruties, o misinuko neleidzia  nes vat mano sese nesenai siauliuose gimde, tai vakiukas po gimimo daugiau nei puspari nevalgius buvo, nes is kruties neistrauke, o butelioko neleido  o Jums sveikatėles ir kantrybes
*fujimi
2010 07 27, 23:46
man pagimdzius irgi vaikui nieko nedave, nors pienelio nebuvo dar para po gimdymo nei laso. aukit sveikutes
jurgeresta
2010 07 28, 07:53
Aukit sveikutes-bukit didutes
Žemietė
2010 07 29, 11:47
sėkmės jums  , bet jau gydytojai tai siaubas
Tairutia
2010 07 29, 15:42
apie gyditojus tikrai nieko gero negaliu pasakyti  aciu jums mielosios,laimes ir stiprybes jums visoms:)
domutiene
2010 07 31, 22:24
Bukit sveiki.
sveikateles jums
sekmes jums
Ritukekas
2010 08 04, 08:38
na kas liecia gimdyma ir akusere su gydytoja tai turbut vel vaziuociau ten gimdyti, nes bent man buvo tikrai labai rupestingai priziurejo, bet kas liecia palatas po gimdymo tai siaubas, irgi suspaudzia speneli taip, kad gali ir i kelnes pridet, sakiau geriau antra karta pagimdyciau negu taip spaudytu. prasiau, kad duotu valgyt, nes rekia, nedave, paskui kita sesele matyt to rekimo neapsikente tai atnese misinuko, o kas liecia parodyt kaip pamperius uzdeti, niekada nebuvau dejusi, o manoji lelyte labai maza gime, baisu buvo, kad nesulauzyti tik perenginejant atejo nakti sesele tipo ko cia reket niekas miegot per jus negali, tai ir sakau perengineju tai tipo greicau. kitos nakti paprasiau misinelio, kad nauja padarytu, nes likes buvo vesus ir jau pastovejas, tai isejus paprasiau, o man ir sako ko tu nori kuo sitas blogas juk jis kambario temperaturos sumaitink, viena atnese ciulptuka, bet neeme tai savo daviau, kita kita diena atejus tipo kaip cia su papsium guli, o as ir naglai pradejau, zodziu gimdyt ten gimdyciau, bet po gimdymo ten gulet nenoreciau tikrai. O jus bukits sveikos ir aukit didutes.
lauroone
2010 08 06, 00:47
egllute
2010 08 06, 11:12
 nukankino ligoninej... Semes jums
loraliu
2010 08 15, 10:51
Gabanne
2010 08 15, 14:10
Sekmes
as taipat nieko gero negaliu pasakyt apie gydytojus nes ir nukentejau per gimdyma,bjauri daktare buvo
liolia79
2010 08 16, 02:03
Sekmes ir sveikateles augant
Tairutia
2010 08 16, 19:16
na tikrai gera anesteziologe nes tikrai gerai ir kokybiskai epidura padare,akusere jaunute labai gera ,o gyditojas tai vyras tas geras tikrai ir malonus ir viska,o apie kitas tai tyliu,dar viena moteru gyditoja maloni pasitaike per 4dieneles,pazystama klinikose mokamoj gulejo,tai vajetau kokia palata,kokia prieziura,ant ranku nesioja:)   va ten noreciau pagulet:)
|
|