Ačiū visoms kurios pasidalins patirtimi ir padės apsispresti
Nuomonės, kritika, pagyros.....
Ačiū visoms kurios pasidalins patirtimi ir padės apsispresti
LAbas,turime si vazimeli,na puikus jis mums,trumpasi pasakysiu antram vaikuciui vel toki pirkciau.DAbar savaji jau ruosiames parduoti.MAnevringas,lengvas,uzima mazai vietos,labai lengvai susilanksto.
Mane irgi dominas sis vezimelis... Kiek ziuriu,kiek skaitau jo tech.duomenis,lb jau jis limpa man. Vienintelis klausimas trinciom,kaip suprantu,pakojukas nesikelia? O kaip sedyne realiai? Erdvi,ilga?
apie si vezima daug didkutuota chia:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7945&st=132 QUOTE(looo @ 2012 02 05, 13:38) Maciau lyg pati siuvot pakloteli, kojytems istieti. Gal principa galetumet papasakot? Is kokiu medziagu? Ieskosim sio vezimelio, tad norisi iskart viska apgalvot.
Labas
Aš turiu šį vežimą. Pirkom prieš 1 metus ir dabar jau jį reikia keisti. Nes išplyšo medžiaga apačioje. Sakyčiau per greitai susidėvėjo Taip tai vežimėlis manevringas, labai tinka,jei nėra žiemos Bet tik tas,kad sakyčiau trumpai tarnavo QUOTE(-ELI- @ 2012 02 12, 11:03) Labas Aš turiu šį vežimą. Pirkom prieš 1 metus ir dabar jau jį reikia keisti. Nes išplyšo medžiaga apačioje. Sakyčiau per greitai susidėvėjo Taip tai vežimėlis manevringas, labai tinka,jei nėra žiemos Bet tik tas,kad sakyčiau trumpai tarnavo Nu neteko dar skaityt tokiu minusu Na mes ji jau uzsisakem, tad lieka viltis jog tarnaus ilgiau QUOTE(FLEXE @ 2012 02 12, 22:14) Gal jums laikys ilgai... Man tik buvo keista,kad jų puslapyje: http://www.nurseryvalue.com/ Labai daug tokių perdirbtų: http://www.nurseryvalue.com/reworked/default.aspx Važinėti tai tikrai su juo pasaka Mano vyras tai sako pirk tokį patį, bet aš jau nelabai noriu... Nors gražumo gražūs man jie Nebežinau kokį rinksiuosi Ir vaikučiui patiks, maniškės dabar į Britax b smart neina įkelt QUOTE(-ELI- @ 2012 02 13, 16:29) Gal jums laikys ilgai... Man tik buvo keista,kad jų puslapyje: http://www.nurseryvalue.com/ Labai daug tokių perdirbtų: http://www.nurseryvalue.com/reworked/default.aspx Važinėti tai tikrai su juo pasaka Mano vyras tai sako pirk tokį patį, bet aš jau nelabai noriu... Nors gražumo gražūs man jie Nebežinau kokį rinksiuosi Ir vaikučiui patiks, maniškės dabar į Britax b smart neina įkelt Man nerima kelia tik del pakojo, kad nepasikelia...na bet imanoma ta patiesaliuka pasisiut... O del ilgaamziskumo, laiko klausimas...bet idomu kaip kitiems sekes? QUOTE(FLEXE @ 2012 02 13, 22:16) Man nerima kelia tik del pakojo, kad nepasikelia...na bet imanoma ta patiesaliuka pasisiut... O del ilgaamziskumo, laiko klausimas...bet idomu kaip kitiems sekes? Aš nelabai suprantu kas dėl to pakojo Vaikui ir tėvams labai patogus vežimukas.
neatsiranda, nes vezimas egzotinis, tylt neparduodamas. reikia siustis.
mes vazynejam, aisku ziema nelabai, bet seip jei reikia vezimo, naudojame butent ji.o savaji dzipuka quinny pardaviau an dienu, seip laaabai jau mums mazai reikalingas vezimukas. esame beveik 2ju metuku. bet zia buvo nepamainoma kelionese, laaaaabai kompaktiska. ta apacia prapliso mums irgi, del to kad orouoste krovejai vilko ja zeme(pasieme i sauja kelis vezimelius), su grauduliu ziurejau per lektuvo langeli.... o seip, lyg nieko nesuluzo, aisku naudojam ja tik prekybcentriuose, ir leituvoje geru oru :)veziuoja liuks, labai maneuringas.ypac paprastai nusiima ratukai, jei reikai sudeti dar kompaktiskiau
Tai vat kad Lt jo nera...mes ir pazistamu UK paprasem, o vyrs vaziuodamas i komandiruote kis i lagamina ir gale menesio pargabens mums
O del lektuvu...mano maxi cosi mura mums ir apgadino kelioneje
Gavom savo zia
Tik dabar idomu pasidare...visur raso, jog jis sveria 6,3kg...pasveriau musu, tai sakyciau 7,3
Sunku rasti buti vezima, kurio svoris skelbiamas gamintoju, atitiktu realu
QUOTE(gitulia @ 2012 03 02, 08:23) Sunku rasti buti vezima, kurio svoris skelbiamas gamintoju, atitiktu realu na bet ir is mamyciu nieks nebuvo to sakes...gal nieks nebande sverti
Mergaitės, o sakykit, ar šis vežimėlis buomelio neturi? Kiek nuotraukose žiūrėjau, nebuvo jo. Kaži, gal atskirai galima jį pirkt?
Pas mane ant dezes,kai gavau ZIA rase tikras svoris beveik kg
O del buomelio nera bedu,nepasigandu kol kas jo,nes kazkaip sedyne gilesne tokia,tai ir nereikia jo QUOTE(Nala24 @ 2012 03 02, 11:29) Pas mane ant dezes,kai gavau ZIA rase tikras svoris beveik kg O del buomelio nera bedu,nepasigandu kol kas jo,nes kazkaip sedyne gilesne tokia,tai ir nereikia jo Tai kiek rase ant dezes? Pas mane lyg apie 7,5 Kaip vezimas? Kol kas labai super QUOTE(spannge @ 2012 03 02, 12:15) Mergaitės, o sakykit, ar šis vežimėlis buomelio neturi? Kiek nuotraukose žiūrėjau, nebuvo jo. Kaži, gal atskirai galima jį pirkt? yra tokiu pat vezimu tik 4rraciu, ir su buomeliu. tik atsiminkite kiekvienas papildomas navarotas prideda svorio. tas keturratis +buomelis berods ~8kg gamintojas raso paziurekite puslapyje, tikrai rasite sia info. QUOTE(FLEXE @ 2012 03 02, 13:00) Tai kiek rase ant dezes? Pas mane lyg apie 7,5 Kaip vezimas? Kol kas labai super Uoj,nepasispaude. Zodziu ant dezes raso,kad svoris beveik 7kg,o jauciamas svoris naudojant kaip 6kg. Taip ir suprask kaip nori Mes siand pirma karta buvom lauke. Na ka,lengvas,minkstai tikrai vaziuoja
Nala24, pabandykit sutept ratus, turetu kazkiek manevravimas palengvet, jei nera kokio remo broko.
Siaip pirma susitepkit ir pavazinekit. Del remo, tai nezinau kaip patikrint tiksliai, nes manevringi ratai net uzfiksuoti turi laisvumo. Bet bandykit uzfiksuoti ir paleisti vezima kur visai lygios grindys pvz prekubcentry, ziurekit kaip ten vaziuoja.
O siaip tai visi saligatviai yra padaryti su nuolydziu i gatves puse, vezimas lengvas, tai gal jus del to jauciat traukima i viena puse. pabandykit stebeti, kai einat skirtingais saligatviais, ar traukia i ta pacia puse, ar vis tik i nuolydzio puse. Nes manevringa lengva vezima stumiant nuolydis smarkiai jauciasi, ko nepasakysi apie sunkius didelius vezimus QUOTE(gitulia @ 2012 03 02, 20:28) Siaip pirma susitepkit ir pavazinekit. Del remo, tai nezinau kaip patikrint tiksliai, nes manevringi ratai net uzfiksuoti turi laisvumo. Bet bandykit uzfiksuoti ir paleisti vezima kur visai lygios grindys pvz prekubcentry, ziurekit kaip ten vaziuoja. O siaip tai visi saligatviai yra padaryti su nuolydziu i gatves puse, vezimas lengvas, tai gal jus del to jauciat traukima i viena puse. pabandykit stebeti, kai einat skirtingais saligatviais, ar traukia i ta pacia puse, ar vis tik i nuolydzio puse. Nes manevringa lengva vezima stumiant nuolydis smarkiai jauciasi, ko nepasakysi apie sunkius didelius vezimus Labai aciu uz patarimus
isbandem snd vezimuka...dickis okupavo vezima
Gal kas is mintis reiskianciuju savo zia isaugo ir noretu parduoti? Laaaabai laukciau pasiulymu i az
Ooo,jau pasirodziusiu yra
FLEXE, liuks
Sveikos, merginos,
ieskau sketuko savo 1,6m mergaitei. Pasiskaiciau jusu forume ir dabar linkstu oire Petite star zia vezimelio. Taciau norejau pakzlausti, ar jis butu patogus tokio amziu vaikui ir kaip jis iveikia bordiurus? Kai kuriuos sketukus reikia koja stumtelt, kad jie uzliptu ant bordiuru... Uzpyliau jus klausimais ir busiu labai dekinga, jei rasit laiko pasidalint patirtim.
nala24, kaip jums baiges su sonine trauka?
sveiki,ar kas nors buvote uzsisake tuos perdarytu svezimelius?nes man ydomu ar ten juos atsiuncia su dideliu broku
QUOTE(vsaida @ 2012 04 10, 15:55) sveiki,ar kas nors buvote uzsisake tuos perdarytu svezimelius?nes man ydomu ar ten juos atsiuncia su dideliu broku Paskaitykit temukej sketukai,bet ne dabartinej,o senesej,ten pries gala mamatyes rase ppaaiskinimus,kokia kalse,ko tiketis,kelios uzsisake,tai gavo brand like new
Mielos mamytes! paskaiciau as apie jusu vezimelius ir isimylejau
savo 1 metu 4 men. pipiriukui tokio labai noreciau Tad jei kuris berniukas jau isaugo ar planuojate atnaujinti technika, labai lauksiu zinuciu i AZ
Mamos, pasufleruokite tarpininkes nika ir saita is kurio sunciates.. ACIU
Bijau gauti ispejima
Bet jei reikia padeti isigyti is UK si vezimuka, rasykite AZ
Kai pradejau dometis siais vezimukais, kiek visokiu modeliu radau.
Tik gaila, kad jie neturi savo puslapio, kur butu tvarkingai surasyta, pavadinimas, tech duomenys ir foto. As manau taip butu zymiai patogiau
sitas na bent jau as turiu omey sita...
QUOTE(Nala24 @ 2012 05 15, 20:14) aga, maciau ir as sita. Geriau panagrinejus, tikrai cia ju puslapis ir informacijos pakankamai daug
Na va, nusipirkom mes
Ooo... mes irgi tokį nusipirkom, ir spalvytė tokia pati graži:)
kol kas labai patenkinti:) o svarbiausia, kad susilanksto į tokį mažą, patogu dėti į mano mašinos mažą bagažinę |