kur, kaip įrengiat darbo kampelį? mes naujam bute vieną darbo kampą darysim iš miegamojo palangės, o kitą (mano) kaip virtuvės tęsinį... stalviršis eis palei langą, po juo nieko nebus. sėsėsiu laiminga priešais langą
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 29, 12:27) kur, kaip įrengiat darbo kampelį? mes naujam bute vieną darbo kampą darysim iš miegamojo palangės, o kitą (mano) kaip virtuvės tęsinį... stalviršis eis palei langą, po juo nieko nebus. sėsėsiu laiminga priešais langą Taip galima padaryti ir labai gražiai atrodo, jei palangė yra tinkamame aukštyje, t.y,. 70-80 cm nuo grindų. Mes irgi taip planavom, bet kai įsigijome butą - tam buvo tinkama buvo nebent virtuvės palangė. Nes visi kiti langai prasideda apie 60 cm. nuo grindų.... Taigi , naujos statybos butuose ši idėja nevisur įgyvendinama
kai zinau, kad pas mus visi horizontalus pavirshiai buna ishkart apkraunami daiktais, tai variantas prie lango man netinka
QUOTE(aistia @ 2005 12 29, 12:26) kai zinau, kad pas mus visi horizontalus pavirshiai buna ishkart apkraunami daiktais, tai variantas prie lango man netinka stacionaraus kompo nedėčiau ant palangės
kadangi totaliai apsiknisu popieriais ir kitokiu geriu bedirbdama, su vyru nusprendem name isirengt atskira darbo kambari. bet itariu busiu iskelta i rusi, kaip gadinanti prezentacini darbo kambario vaizda
pas mane dabar popierių sklaida panaši
QUOTE(aistia @ 2005 12 29, 16:59) Pacituosiu iš Feng shui knygos: "Niekada nelaikykite po laiptais to, ko nenorėtumėte mindžioti. Rašomąjam stalui, svarbiems dokumentasms ne vieta po laiptais. Ten galima įrengti nebent sandėliukus, podėlius." Na, va, kai kurioms ir knygų nereikia, iš karto jaučiat kas blogai
o gal patartumėte, kur geriausia ieškoti biuro baldų darbo kambariui?
Darbo vietos patobulinimo klausimas man irgi aktualus, nes be kompo būtinųjų dalių ant stalo laikau muzikavimui skirtą klaviatūrą, dar reikia vietelės kompaktams, kurie yra muzikiniai, žaidiminiai, programiniai, visada reikia ir rašymo priemonėms vietos, žodynams, na printeriui, normalioms kolonėlėms, o ne toms kur dabar piepsi užmestos ant monitoriaus. Žodžiu reikia stebuklingo baldo, kokio nepardavinėja, ar nemoku atpažinti. ech...
QUOTE(Enija @ 2005 12 29, 17:32) Darbo vietos patobulinimo klausimas man irgi aktualus, nes be kompo būtinųjų dalių ant stalo laikau muzikavimui skirtą klaviatūrą, dar reikia vietelės kompaktams, kurie yra muzikiniai, žaidiminiai, programiniai, visada reikia ir rašymo priemonėms vietos, žodynams, na printeriui, normalioms kolonėlėms, o ne toms kur dabar piepsi užmestos ant monitoriaus. Žodžiu reikia stebuklingo baldo, kokio nepardavinėja, ar nemoku atpažinti. ech... enija, nestandartinius variantus galima pagaminti pagal individualu uzsakyma
aš kažkaip neįsivaizduoju darbastalio be dienos šviesos... labiausiai tai man prie lango patinka... kitaip ir neįsivaizduoju pas save namie
po laiptais ar dar kur užgrūsto tai tikrai nea...
Mes tai sienineje miegamojo spintoje padareme.
Kai nedirbi- uzstumi duris ir grazu
stiklas, veidrodis, ir darbo vieta "ištirpsta" erdvėje
Man irgi aktualus sis klausimas, ar geriau darbo kampeli isirengti svetaineje, ar miegamajame ?
QUOTE(argiedre @ 2006 01 02, 23:50) jei gyvenciau viena - miegamajam. jei su antra puse - svetainej, kad vakarojimas prie kompo netrukdytu kazkuriam vienam ilsetis ar miegot, o kitam dirbt
Va ka siulo 2006 IKEA ktalogas
http://photobucket.com/albums/f139/jolantaa/darbo%20kamps/
![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta:
![]() Papildyta: ![]() Papildyta:
Nepaneigsi, tikrai kampas ir dar darbo
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 14, 16:13) Papildyta: ![]() Papildyta: O kokios aukscio turi buti lubos, kad butu galima taip padaryt? Ir ar labai sudetinga pakabinti... labai idomus variantas
Sveikos supermamos,
Turime 3 kamb. buta. Virtuve sujungta su svetaine, yra vaiko kambarys ir miegamasis.IR BUTINAI REIKIA DARBO VIETELES nes daug dirbu namie prie kompiuterio. Svetaineje negaliu statyti, nes gausis visiskas chaosas- virtuve, telikas ir t.t. vaiko kambarys taip pat netinka.Lieka miegamajame irengti kokia mini darbo vietele...Jei turetume dideli miegamaji tai butu daugiau ideju...bet dabar yra mini miegamasis.Jame yra sienine spinta su stumdomomis durimis, dvigule lova ir nuo jos iki spintos truputi daugiau nei metras, o iki lango nuo lovos nepilnai du metrai. O reikia ir kazkokiu spinteliu prie lovos(lova irgi keisime) ir reikia stalo kompiuteriui. NENORIU paprasto kompiuterinio kampinio staliuko miegamajame...Man rodos taip nesmagu butu... Noriu ka nors kita pritaikyti. Gal Jus rengete miegamajame darbo vieta? Ar kur matete kokiu ideju? Buciau labai dekinga jei pasidalintumete. O tai negi teks paprasta kompiuterini stala pirkt.... Labai reikia jusu patarimu. ![]() ![]() Čia keli man patikę variantai.antrąjį bandysiu įgyvendinti ir pas save.tikiuos, kad bent kiek matosi Papildyta: 7 psl gali rasti temelę apie darbo kampelius
Mes kol vaiku neturim, isirengsim busimu vaiku kambaryje ir sedesim abu su kompais
Gangstere, man patiko pirmas variantas, bet manau, užsigriozdinsiu ir taip anksta kambariuka...Man labai patiko ir variantai su širmomis kur darbo vieta užsidengia, bet vel gi neturiesiu vietos.
Gal prie lango ką sugalvojus?
Mūsų "raštinė" įrengta "uošvės kambariuke". Tilpo stalas ir kėdė, virš stalo iki lubų lentynos knygoms ir pan. Durys išimtos, tai klaistrofobija negresia, tik gal tam kompiuterio spinduliavimui nėra kur sklaidytis, gavom kritikos, kad nesveika taip. Taupydami namų erdvę, jau keli draugai iš mūsų tą idėją nusikopijavo.
Parodysiu jums savo ilgai skaiciuota, mastyta, ieskota ir laukta darbo kampeli
gal kas turit kokia ideja del darbo kampo:) jis tikrai bus salone, bet turetu buti su uzdaromis lentynomis knygoms. noriu ideti i kampa, mat toki viena turiu, bei padaryti iki lubu.turetu but su simetriskomis lentynomis, kad pasidet butu dagiau vietos. viskas galetu but uzdara, kad nesimatytu darbo betvarkes:) gal kas matet, kur toki pav:) nes jau nebegaliu, kaip dabo popieriai nebetelpa:)
Ariella, labai fainutis darbo kampelis
Neturiu savo darbo kampelio(butai maži:D) KAi ką dirbu virtuvėje, kai ką kambaryje. Perskaičius temą kilo keletas sumanymų. GAl pavyks įgyvendinti
o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas
esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui tik kompas nusuktas, nes vaikas jungineja ji
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 29, 17:02) Aciu Uzsakynejau Audejo balduose, o gamino siauliskiai, pagamino labai kokybiskai, briaunos plastiku apklijuotos, o ne popierium, tik uz tas skirtingu spalvu derini 10% daugiau teko sumoket, bet mano spinta kambary raudonmedzio spalvos, tai norejau kad deretu prie jos Papildyta: QUOTE(Ivetaa @ 2006 10 30, 11:41) o mes va sitaip issirengem "darbo kampa", spintoj, duris uzsidaro ir kompas pasleptas esu tuom patenkinta, taip, kad sedziu kaip ir svetainej, kaip ir kolidoriui tik kompas nusuktas, nes vaikas jungineja ji ![]() Labai geras sprendimas |