Sveiki užsukę į XXIV breketų temelę Maloniai kviečiam prisijungti prie mūsų forumo- paskaitinėti, padalyvauti, pasidalinti savo patirtim, džiaugsmais ir vargais Mes turime savo foto albumuką www.fotki.com, kuriame dalinamės nuostabiais pokyčiais pakeliui į gražesnę šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami aktyviems forumo dalyviams įtrauktiems i sąrašiuką, kurie irgi ketina parodyti savo dantukus Sykį gyveno šypsena ir keliavo sau po pasaulį. Ji buvo širdinga, džiugi, maloni. Kaip kiekviena šypsena, ji jautėsi laiminga, todėl žygiuodama kartkartėmis švilpiniavo. Vieną dieną atkako į miestelį ir privertė nusišypsoti pašto darbuotoją, ir visa laukiančiųjų eilė pratrūko linksmai šnekučiuotis. Nušvietė dėstytojo veidą, ir studentai ėmė atidžiau jo klausytis. Suspindo ant poliklinikos gydytojo veido, ir ligoniai išsyk pasijuto geriau. Po to aplankė įstaigos vadovą, prekybos centro kasininkę, grįžtantį namo šeimos tėvą, du nuolatos besikivirčijančius berniukus
Vakare šypsena iškeliavo. Ji buvo šiek tiek pavargusi, bet miestelis tapo laimingesnis. Šypsena tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. Taigi šypsokis! Nesiliauk! 
Mūsų sąrašiukas abėcėlės tvarka:  Sveikinam Svajaaa ir Shin, kurioms breketukus jau nuims labai labai LAAABAI greitai, mes laukiam ir džiaugiamės kartu su jumis! Jūsų dėmesiui senesnės temukės, kuriose pilna naudingos info apie breketukus:I temaII temaIII temaIV temaV temaVI temaVII temaVIII temaIX temaX temaXI temaXII temaXIII temaXIV temaXV temaXVI temaXVII temaXVIII temaXIX temaXX temaXXI temaXXIIXXIII tema Dar truputukas info apie breketukų rūšis čia Mūsų gydytojai KAUNAS: Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42 Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 VILNIUS:Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2 Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2 Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A Janina Stoma, 8-614-36878, K Ladygos 1- 123beje, kai kurios merginos yra žiaurios pleputės apie breketus jos plepa čia, o apie visus kitus reikalus štai cia maloniai kviečiam apsilankyti ir paplepėti ir nepamirškite šypsotis !
panos, priedas prie sarasiuko:
Gytaute- Klaipeda- virsus bus 2010m birzelio 2d- metaliste- gyd J Liautukiene
aistuliaa
2010 06 02, 11:59
Registruojuosi naujoje temoje, tikiuosi kitos temos breketuotųjų sąrašiuke jau būsiu ir aš
Labai faina nauja tema. Šaunuolė, ajaja Aktyvisčių dešimtukas  : 1. ajaja 67  2. *sunshine* 62  3. Svajaaa 50 4. beprotiskai_fantastiska 47 5. natale 37 6. Rudnosiene 37 7. *Amelie* 23 8. lo-lo 20 9. Kavytė 18 10. Brendy 18
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 10:33) Birželio 8 dieną užsirašiau pas ortodontę, jau klijuos apačią  ooo kokios geros naujienos turbut vel pajausi ka reiskia kai veiksmas ryskiai vyksta, labai saunu! QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 10:34) O as ryt vaziuoju pas gydytoja,des gumytes. Jau kaip laukiu nesulaukiu! greiciau viskas prasides greiciau ir baigsis o kada jau breketus, ar rytoj jau paskirs data? turetu buti jau neuzilgo, po savaites ar panasiai po to kai gumytes sudeda? QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 10:58) Ryt einu konsultacijai pas Stomą, o birželio 8 dieną pas Budrienę  na ir tada jau žiūrėsiu pas kurią dėtis  gerai, kad pas kelias pasikonsultuosi, issirinksi kuri labiau prie sirdies. tik galvoju jei man dvi gydytojos pasakytu du skirtingus gydymo budus, tada jauciu negaleciau issirinkti ir eiciau pas trecia... kai jau zinosi breketu dejimo data ir gyd, atsiusi viska man i az ir busi prideta prie sarasiuko
*fabulouslife*
2010 06 02, 12:52
sveikutes  oj plepute as  kaip as lauko birzelio 30
ajaja,man des ne breketus o herbsta kuri apie metus nesiosiu,o po to jau metus breketus,nes dantys nera labai kreivi(apatiniai labai minimaliai ir virsutinius dar truputuka patiesins). labai dziaugiuos kad breketus tik metus teks nesiot. is vis as savo problema visai kitaip isivaizdavau o pasirodo kad didziausia problema ne dantys o sakandis
aistuliaa
2010 06 02, 13:05
QUOTE(ajaja @ 2010 06 02, 13:51) gerai, kad pas kelias pasikonsultuosi, issirinksi kuri labiau prie sirdies. tik galvoju jei man dvi gydytojos pasakytu du skirtingus gydymo budus, tada jauciu negaleciau issirinkti ir eiciau pas trecia... kai jau zinosi breketu dejimo data ir gyd, atsiusi viska man i az ir busi prideta prie sarasiuko  Tai ir noriu pas kelias, nes esu ėjusi į konsultaciją pas Svajaa gydytoją, nepamenu pavardės, nepatiko man pas jį, tai buvau jau nutarusi nesidėti  todėl dabar ir noriu pas kelis nueti  labai norėjau pas Latkauskienė, bet neįmanoma pakliūti Papildyta:QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 13:58) ajaja,man des ne breketus o herbsta kuri apie metus nesiosiu,o po to jau metus breketus,nes dantys nera labai kreivi(apatiniai labai minimaliai ir virsutinius dar truputuka patiesins). labai dziaugiuos kad breketus tik metus teks nesiot. is vis as savo problema visai kitaip isivaizdavau o pasirodo kad didziausia problema ne dantys o sakandis Kas tas herbstas? Mano problema esminė irgi sukandime, jei būtų tik kreivumas, nesidėčiau gal breketų. Na, ir tai, kad nėra kai kurių dantukų krūminių..
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:03) o kuom tau jis nepatiko?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:05) Papildyta:Kas tas herbstas? Mano problema esminė irgi sukandime, jei būtų tik kreivumas, nesidėčiau gal breketų. Na, ir tai, kad nėra kai kurių dantukų krūminių.. vat toks aparaciukas http://www.daviddwynndds.com/images/pic_herbst.jpgkaip dabar kraupiai jis man atrodyt pradejo
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 11:06) Labai faina nauja tema. Šaunuolė, ajaja Aktyvisčių dešimtukas  : aciu Kavyte, bet man si temele tokia jau nieko naujo, gryna kopija praeitos. kai uzklausei apie nauja tema, tai supanikavau, tai ant greicio kuriau ryte pries darba... o del plepumo tai *sunshine* laiko savo pozicijas topuose  , o va Natale visai tylene pasidare, na bet mes suprantam, pas ja dabar pats darbymetis. o vat man tai ramintis reikia, as gi dirbu dienom
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:05) Tai ir noriu pas kelias, nes esu ėjusi į konsultaciją pas Svajaa gydytoją, nepamenu pavardės, nepatiko man pas jį, tai buvau jau nutarusi nesidėti  todėl dabar ir noriu pas kelis nueti  labai norėjau pas Latkauskienė, bet neįmanoma pakliūti Taip  Latkauskienė
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 11:52) nuostabios naujienos Shin papasakok daugiau apie baltus dantukus QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 11:58) ajaja,man des ne breketus o herbsta ... ai jo, prisiminiau dabar, anksciau jau pasakojai. paziurejau i ta nuoroda kur herbstas parodytas, manau nebus labai baisu, gal tik is isvaizdos atrodo gelezies galbalas burnoj, bet manau bus viskas ciki. pamenu cia seniau viena pana voriuka nesiojo, plete jai virsutini zandikauli, turedavo kas vakara kazkoki varzciuka pasukti. irgi kai pagalvoji kraupu, bet ji pasakojo, kad nebaisu visai. bus viskas gerai su tuo herbstu susidraugausi
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 13:52) man atrodo kad ir vielutės ir plokšteles dar geriau
QUOTE(ajaja @ 2010 06 02, 14:24) nuostabios naujienos Shin papasakok daugiau apie baltus dantukus na nelabai ka turiu papasakot  sake kai nusiimsiu breketus nueit pakalbet su jos vyru odontologu jis paziures kokio dydzio fluoroze pas mane ir pasakys ka daryt imanoma.. nes sake viena mergaite irgi su fluoroze balino dantis tai jai viskas super gavos  QUOTE(lo-lo @ 2010 06 02, 14:25) man atrodo kad ir vielutės ir plokšteles dar geriau  nesigyncisiu  nesu zinove
Fudzijama
2010 06 02, 13:35
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 13:52) kaip as lauko birzelio 30  O kada tau isleistuves? Ar buvo jau?  Pati nuo mokyklos taip jau labai nutolau, sakyciau, o vaikai dar nepriartejo, tai visai nesiorentuoju  Ar nuims tau breketus iki isleistuviu, kaip kad svajojai?
Degtine
2010 06 02, 13:36
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 13:52) sveikinu  gatvej jau turesi akint visus savo zavia sypsena
*fabulouslife*
2010 06 02, 13:37
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:35) O kada tau isleistuves? Ar buvo jau?  Pati nuo mokyklos taip jau labai nutolau, sakyciau, o vaikai dar nepriartejo, tai visai nesiorentuoju  Ar nuims tau breketus iki isleistuviu, kaip kad svajojai? man isleistuves liepos 10  tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:37) man isleistuves liepos 10  tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10  kazkaip praziopsojau kad ir tau jau greit nuims  smagumelis kad musu tiek daug beveik vienu metu kurioms nuims breketukus  Degtine aciu
Fudzijama
2010 06 02, 13:40
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:37) man isleistuves liepos 10  tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10   Nuuuuu kaip fainaaaa, kai svajones pildosi  Jau kaip smagu bus tau, isivaizduoju  Dabar biski pati susiveliau  Birzelio 30 vizitas, per kuri pasakys nuima ar ne? Ar jau tiksliai zinai, kad nuims birzelio 30?
*fabulouslife*
2010 06 02, 13:43
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:40)  Nuuuuu kaip fainaaaa, kai svajones pildosi  Jau kaip smagu bus tau, isivaizduoju  Dabar biski pati susiveliau  Birzelio 30 vizitas, per kuri pasakys nuima ar ne? Ar jau tiksliai zinai, kad nuims birzelio 30?  birzelio 30 paskirs vizita kada nuimam  o tas vizitas turetu but iki liepos 10
Fudzijama
2010 06 02, 13:48
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:43) birzelio 30 paskirs vizita kada nuimam  o tas vizitas turetu but iki liepos 10  Nu tada is visos sirdies linkiu, kad viskas taip ir ivyktu
*fabulouslife*
2010 06 02, 13:48
intelligence
2010 06 02, 16:14
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 14:35) na nelabai ka turiu papasakot  sake kai nusiimsiu breketus nueit pakalbet su jos vyru odontologu jis paziures kokio dydzio fluoroze pas mane ir pasakys ka daryt imanoma.. nes sake viena mergaite irgi su fluoroze balino dantis tai jai viskas super gavos  nesigyncisiu  nesu zinove  Registruojuos naujoj temoj  Ot aš kad priplepėjau Kavyte, labai labai džiagiuosi dėl tavęs, žinau kad ilgai laukei tu apačios Shin, o gal galėtum papasakot, kas ta fluorozė?
aistuliaa
2010 06 02, 20:20
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 14:05) o kuom tau jis nepatiko?  Apskritai kaip žmogus nelabai ir prigąsdino, kad galiu atnešioti breketus, o sukandimo nepadarys, tipo dar tada papildomai operciją daryt.. Užtai ir noriu išgirsti kitų gydytojų nuomonę.. Papildyta:QUOTE(lo-lo @ 2010 06 02, 14:23) Taip  Latkauskienė  Bet Vilniuje visą vasarą nėra vietų pas ją
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 21:17) Apskritai kaip žmogus nelabai ir prigąsdino, kad galiu atnešioti breketus, o sukandimo nepadarys, tipo dar tada papildomai operciją daryt.. Užtai ir noriu išgirsti kitų gydytojų nuomonę.. man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija o pas jus atviras sąkandis,ane?
QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 13:58) ajaja,man des ne breketus o herbsta kuri apie metus nesiosiu,o po to jau metus breketus,nes dantys nera labai kreivi(apatiniai labai minimaliai ir virsutinius dar truputuka patiesins). labai dziaugiuos kad breketus tik metus teks nesiot. is vis as savo problema visai kitaip isivaizdavau o pasirodo kad didziausia problema ne dantys o sakandis Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L. Kavyt,  geros zinios  Sveikinu P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype Pasiilgau visu
aistuliaa
2010 06 02, 20:51
QUOTE(*4ever @ 2010 06 02, 21:22) man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija o pas jus atviras sąkandis,ane?  Ne, sukandimas pas mane giluminis
Svajaaa
2010 06 02, 21:01
QUOTE(natale @ 2010 06 02, 21:38) Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L. Kavyt,  geros zinios  Sveikinu P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype Pasiilgau visu  O kaip faina,o kiek palauk nesiosi ji?
*fabulouslife*
2010 06 02, 21:03
QUOTE(natale @ 2010 06 02, 21:38) Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L. Kavyt,  geros zinios  Sveikinu P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype Pasiilgau visu  mes ir taves pasiilgom !!
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 13:33) Birželio 8 dieną užsirašiau pas ortodontę, jau klijuos apačią  o kaip smagu  ..lauki turbut nerealiai QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 14:52)  na va ..puikios naujienos  kad tik pavyktu ..
aistuliaa
2010 06 03, 08:15
QUOTE(*4ever @ 2010 06 02, 21:22) man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija o pas jus atviras sąkandis,ane?  nemaišau, pas Stomą dėjotės? Tai Latkauskienė pasakė, kad padės tik operacija? O ką Stoma sakė tuomet?
Svajaaa
2010 06 03, 08:41
Na panos,as jau be virsutiniu breketu  zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma  cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto 1 val vyksiu pasiimti plokstele,kuria nesiosiu metus istisai,paskui naktimis,nes kitaip dantys gris atgal.Vielutes virsuje neklijuoja,nes nukasiu as ja(taip ir maniau).Plokstele pati nebjauri,nes ant gomurio niekas nesideda,bent jau taip manau(rode ja),klause kokios noriu,tai kazkokia uzrase,kad kuo maziau matytusi,nepamenu kaip vadinasi  Dar atsirado skylute nuo ziedo ir vel higiena daryt,nors pirmadieni dare,nes po ziedu yra akmenu,paprasyisu savo odontologes,kad ten pavalytu ir viskas  Ka reiks atsisveikinti su liniuote
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 02, 17:14) Registruojuos naujoj temoj  Ot aš kad priplepėjau Kavyte, labai labai džiagiuosi dėl tavęs, žinau kad ilgai laukei tu apačios Shin, o gal galėtum papasakot, kas ta fluorozė?  Dantų fluorozė tai biogeocheminės kilmės liga, kai dėl ilgalaikio fluoro veikimo padidintomis dozėmis yra pakenkiami danties audiniai, jų formavimosi ir vystymosi metu. cia moksliskai  dauguma pajuryje gyvenanciu zmogeliuku tuom serga, nes cia vandeni labai daug fluoro.. dantukai atrodo demeti..albume musu jei gerai paziuresi i mano dantis tai matosi kaip jie atrodo.. QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 09:41) Na panos,as jau be virsutiniu breketu  zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma  cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto 1 val vyksiu pasiimti plokstele,kuria nesiosiu metus istisai,paskui naktimis,nes kitaip dantys gris atgal.Vielutes virsuje neklijuoja,nes nukasiu as ja(taip ir maniau).Plokstele pati nebjauri,nes ant gomurio niekas nesideda,bent jau taip manau(rode ja),klause kokios noriu,tai kazkokia uzrase,kad kuo maziau matytusi,nepamenu kaip vadinasi  Dar atsirado skylute nuo ziedo ir vel higiena daryt,nors pirmadieni dare,nes po ziedu yra akmenu,paprasyisu savo odontologes,kad ten pavalytu ir viskas  Ka reiks atsisveikinti su liniuote  oooo sveikinu  laukiu ir as to jausmo
Fudzijama
2010 06 03, 09:53
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 09:41) Sveikinimai didziausi  Kaip smagu nuo ryto toki nuotaikinga posta perskaityt  Dabar belieka tik palinket, kad dantukai tavo isitvirtintu kaip reikiant ir ne krust is savo vietos
asta_pasta_prakasta
2010 06 03, 11:59
uch..na jūs ir plepios:) tik dienelę kitą neapsilankyt i žiūrėk, jau vėluoji su naujienom  labai džiugu girdėti, kad kažkas jau gali džiaugtis gražia šypsena na o aš jau antra diena kaip su breketais
asta_pasta na kaip sekasi su breketukais?? ziurejau tavo foto, nera ten pas tave labai taip baisu kaip tu anksciau buvai rasiusi. idek dar su breketukais foto Degtine, paziurejau ir tavo foto, virsutiniai tavo beveik isvis be problemu, siek tiek viena kita dantuka reikes pastumti. is tiek kiek matosi, atrodo apatiniai kreivoki, bet nelabai ten jie matos, nes virsutiniai uzdengia.. Svajaaa, nekankink, greiciau daryk fotosesija!
*Amelie*
2010 06 03, 14:00
Svajaaa, sveikinu Gal kas turit kokią nuorodą, kaip ta plokštelė atrodo
asta_pasta_prakasta
2010 06 03, 14:14
[quote=ajaja,2010 06 03, 14:09] asta_pasta na kaip sekasi su breketukais?? ziurejau tavo foto, nera ten pas tave labai taip baisu kaip tu anksciau buvai rasiusi. idek dar su breketukais foto baik jau baik jau..nieko ten gero pas mane nebuvo, kramtydavau tik su viena puse, nes dantys nesueidavo..ir jau tas jų įstrižumas man nervus gadindavo.. na bet pradžia jau padaryta..vakar tai kaip krokodilas jaučiaus..tik išsišiepiu ir, atrodo, bėga tie breketai lauk iš burnos šiaip po nakties lūpą labai nutrynė, na bet čia baika.. o šiaip tai galvojau, kad labiau stresuosiu dėl bendro vaizdo..man visiškai nulis emocijų, kad su priedas burnoj esu prie progos kada nusifotkinsiu
Svajaaa
2010 06 03, 15:17
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas  o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko Dedu foto  Likus dienai iki nuemimo.  nuemus  su plokstele:)  o plokstele tokia,tik mano be jokiu spalvu
*fabulouslife*
2010 06 03, 15:23
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 03, 13:59) uch..na jūs ir plepios:) tik dienelę kitą neapsilankyt i žiūrėk, jau vėluoji su naujienom  labai džiugu girdėti, kad kažkas jau gali džiaugtis gražia šypsena na o aš jau antra diena kaip su breketais  sveikinu  man ir tas pats buvo kai nusisypsodavau ..bet buvau ismokus sypsotis kad ju nesimatytu dabar noriu nenoriu islenda.. QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 17:17) Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas  o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko Dedu foto  Likus dienai iki nuemimo.  nuemus  su plokstele:)  o plokstele tokia,tik mano be jokiu spalvu   eiktusau kaip grazuu  sveikinu sveikinu sveikinu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ause makaliause
2010 06 03, 15:30
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:17) Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles... o plokstele tokia,tik mano be jokiu spalvu  jetau kaip fainai, dantukai kaip perliukai  o baltumas su plokstele normaliai atrodo, bet vistik ant gomurio plokstele irgi eina, bent jau pagal paveiksliuka taip atrodo? o kodel tu butum nukandus vielute?? pas tave apatiniai dantukai eina iki pat virsutiniu virsaus (na is vidines puses) ar kaip?? kada dabar apacia nuims, rytoj?? irgi plokstele darys??
ause makaliause
2010 06 03, 15:34
As irgi tokiu dantuku noriu
Svajaaa
2010 06 03, 15:40
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 16:32) jetau kaip fainai, dantukai kaip perliukai  o baltumas su plokstele normaliai atrodo, bet vistik ant gomurio plokstele irgi eina, bent jau pagal paveiksliuka taip atrodo? o kodel tu butum nukandus vielute?? pas tave apatiniai dantukai eina iki pat virsutiniu virsaus (na is vidines puses) ar kaip?? kada dabar apacia nuims, rytoj?? irgi plokstele darys?? aciu  tikrai kazkaip dantys balti atrodo :)jo eina ant gomurio,bet visai normaliai ,galvojau bus baisiau,manau priprasiu(ne manau,o teks).Nukandusi ,nes kaip ir sakei,dantukai sukandus eina iki virsutiniu,apatiniais lieciu virsu,apacia nuims treciadieni pasirodo(maniau pirmadieni),klijuos vielute Papildyta:aciu uz komplimentus,tikrai esu laiminga
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17) Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas  o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko Dedu foto  Oj kaip fainiai  Sveikinu, žinau kokia tau laiminga diena ir.... dienos Nu metalinius tai paprasta, o keramiką bjauriau nuiminėt  Ji išsitaško
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:40) aciu  tikrai kazkaip dantys balti atrodo :)jo eina ant gomurio,bet visai normaliai ,galvojau bus baisiau,manau priprasiu(ne manau,o teks).Nukandusi ,nes kaip ir sakei,dantukai sukandus eina iki virsutiniu,apatiniais lieciu virsu,apacia nuims treciadieni pasirodo(maniau pirmadieni),klijuos vielute Papildyta:aciu uz komplimentus,tikrai esu laiminga  o kaip sekasi su plokstele kalbeti? svepluoji ar nea? siaip tai aisku priprasi ir net nesijaus. pirmas kelias dienas tik bus keista. galesi mums pasakoti po to ir duoti patarimu is patirties. tai kad ir yra jie balti. man ta vidurine nuotrauka kokia grazi sakes, kur be breketu ir be ploksteles  nesake, kada turesi vel gyd pasirodyti jau kai nuims ir apatinius?? o tau gipsiniu antspaudu neatidave?? na kuriuos nueme pries pradedant gydyma?
|
|