Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI 24-ta tema :)
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ajaja
Sveiki užsukę į XXIV breketų temelęuser posted image

Maloniai kviečiam prisijungti prie mūsų forumo- paskaitinėti, padalyvauti, pasidalinti savo patirtim, džiaugsmais ir vargais user posted image
Mes turime savo foto albumuką www.fotki.com, kuriame dalinamės nuostabiais pokyčiais pakeliui į gražesnę šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami aktyviems forumo dalyviams įtrauktiems i sąrašiuką, kurie irgi ketina parodyti savo dantukus user posted image

user posted image

Sykį gyveno šypsena ir keliavo sau po pasaulį. Ji buvo širdinga, džiugi, maloni. Kaip kiekviena šypsena, ji jautėsi laiminga, todėl žygiuodama kartkartėmis švilpiniavo.
Vieną dieną atkako į miestelį ir privertė nusišypsoti pašto darbuotoją, ir visa laukiančiųjų eilė pratrūko linksmai šnekučiuotis.
Nušvietė dėstytojo veidą, ir studentai ėmė atidžiau jo klausytis.
Suspindo ant poliklinikos gydytojo veido, ir ligoniai išsyk pasijuto geriau.
Po to aplankė įstaigos vadovą, prekybos centro kasininkę, grįžtantį namo šeimos tėvą, du nuolatos besikivirčijančius berniukus…
Vakare šypsena iškeliavo. Ji buvo šiek tiek pavargusi, bet miestelis tapo laimingesnis.
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
Taigi šypsokis! Nesiliauk!

user posted image

Mūsų sąrašiukas abėcėlės tvarka: user posted image
user posted image

Sveikinam Svajaaa ir Shin, kurioms breketukus jau nuims labai labai LAAABAI greitai, mes laukiam ir džiaugiamės kartu su jumis! clap.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif

Jūsų dėmesiui senesnės temukės, kuriose pilna naudingos info apie breketukus:

I tema
II tema
III tema
IV tema
V tema
VI tema
VII tema
VIII tema
IX tema
X tema
XI tema
XII tema
XIII tema
XIV tema
XV tema
XVI tema
XVII tema
XVIII tema
XIX tema
XX tema
XXI tema
XXII
XXIII tema
user posted image

Dar truputukas info apie breketukų rūšis čia

Mūsų gydytojai doctor.gif

KAUNAS:
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6

VILNIUS:
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2
Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K Ladygos 1- 123

beje, kai kurios merginos yra žiaurios pleputės hihihi.gif apie breketus jos plepa čia, o apie visus kitus reikalus štai cia smile.gif maloniai kviečiam apsilankyti ir paplepėti gathering.gif

ir nepamirškite šypsotis !
user posted image
ajaja
panos, priedas prie sarasiuko:

Gytaute- Klaipeda- virsus bus 2010m birzelio 2d- metaliste- gyd J Liautukiene
aistuliaa
Registruojuosi naujoje temoje, tikiuosi kitos temos breketuotųjų sąrašiuke jau būsiu ir aš blush2.gif
Kavytė
Labai faina nauja tema. Šaunuolė, ajaja 4u.gif
Aktyvisčių dešimtukas biggrin.gif :

1. ajaja 67 first.gif
2. *sunshine* 62 second.gif
3. Svajaaa 50 third.gif
4. beprotiskai_fantastiska 47
5. natale 37
6. Rudnosiene 37
7. *Amelie* 23
8. lo-lo 20
9. Kavytė 18
10. Brendy 18
ajaja
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 10:33)
Birželio 8 dieną užsirašiau pas ortodontę, jau klijuos apačią  smile.gif
*

ooo kokios geros naujienos 4u.gif 4u.gif
turbut vel pajausi ka reiskia kai veiksmas ryskiai vyksta, labai saunu!

QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 10:34)
O as ryt vaziuoju pas gydytoja,des gumytes. Jau kaip laukiu nesulaukiu! greiciau viskas prasides greiciau ir baigsis
*

o kada jau breketus, ar rytoj jau paskirs data? turetu buti jau neuzilgo, po savaites ar panasiai po to kai gumytes sudeda?

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 10:58)
Ryt einu konsultacijai pas Stomą, o birželio 8 dieną pas Budrienę  smile.gif  na ir tada jau žiūrėsiu pas kurią dėtis  rolleyes.gif
*

gerai, kad pas kelias pasikonsultuosi, issirinksi kuri labiau prie sirdies. tik galvoju jei man dvi gydytojos pasakytu du skirtingus gydymo budus, tada jauciu negaleciau issirinkti ir eiciau pas trecia... doh.gif

kai jau zinosi breketu dejimo data ir gyd, atsiusi viska man i az ir busi prideta prie sarasiuko 4u.gif

Shin
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*fabulouslife*
sveikutes wink.gif oj plepute as biggrin.gif
kaip as lauko birzelio 30 wub.gif
vaio
ajaja,man des ne breketus o herbsta kuri apie metus nesiosiu,o po to jau metus breketus,nes dantys nera labai kreivi(apatiniai labai minimaliai ir virsutinius dar truputuka patiesins). labai dziaugiuos kad breketus tik metus teks nesiot. is vis as savo problema visai kitaip isivaizdavau o pasirodo kad didziausia problema ne dantys o sakandis
aistuliaa
QUOTE(ajaja @ 2010 06 02, 13:51)
gerai, kad pas kelias pasikonsultuosi, issirinksi kuri labiau prie sirdies. tik galvoju jei man dvi gydytojos pasakytu du skirtingus gydymo budus, tada jauciu negaleciau issirinkti ir eiciau pas trecia...  doh.gif

kai jau zinosi breketu dejimo data ir gyd, atsiusi viska man i az ir busi prideta prie sarasiuko  4u.gif
*

Tai ir noriu pas kelias, nes esu ėjusi į konsultaciją pas Svajaa gydytoją, nepamenu pavardės, nepatiko man pas jį, tai buvau jau nutarusi nesidėti rolleyes.gif todėl dabar ir noriu pas kelis nueti 4u.gif labai norėjau pas Latkauskienė, bet neįmanoma pakliūti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 13:58)
ajaja,man des ne breketus o herbsta kuri apie metus nesiosiu,o po to jau metus breketus,nes dantys nera labai kreivi(apatiniai labai minimaliai ir virsutinius dar truputuka patiesins). labai dziaugiuos kad breketus tik metus teks nesiot. is vis as savo problema visai kitaip isivaizdavau o pasirodo kad didziausia problema ne dantys o sakandis
*

Kas tas herbstas? blush2.gif
Mano problema esminė irgi sukandime, jei būtų tik kreivumas, nesidėčiau gal breketų. Na, ir tai, kad nėra kai kurių dantukų krūminių..
Kavytė
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:03)
nepatiko man pas jį
*

o kuom tau jis nepatiko? ax.gif
vaio
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:05)

Papildyta:
Kas tas herbstas?  blush2.gif
Mano problema esminė irgi sukandime, jei būtų tik kreivumas, nesidėčiau gal breketų. Na, ir tai, kad nėra kai kurių dantukų krūminių..
*

vat toks aparaciukas
http://www.daviddwynndds.com/images/pic_herbst.jpg

kaip dabar kraupiai jis man atrodyt pradejo unsure.gif
ajaja
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 11:06)
Labai faina nauja tema. Šaunuolė, ajaja  4u.gif
Aktyvisčių dešimtukas  biggrin.gif  :

*

aciu Kavyte, bet man si temele tokia jau nieko naujo, gryna kopija praeitos. kai uzklausei apie nauja tema, tai supanikavau, tai ant greicio kuriau ryte pries darba...
o del plepumo tai *sunshine* laiko savo pozicijas topuose ploja.gif , o va Natale visai tylene pasidare, na bet mes suprantam, pas ja dabar pats darbymetis.
o vat man tai ramintis reikia, as gi dirbu dienom doh.gif
lo-lo
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:05)
Tai ir noriu pas kelias, nes esu ėjusi į konsultaciją pas Svajaa gydytoją, nepamenu pavardės, nepatiko man pas jį, tai buvau jau nutarusi nesidėti  rolleyes.gif  todėl dabar ir noriu pas kelis nueti  4u.gif  labai norėjau pas Latkauskienė, bet neįmanoma pakliūti  doh.gif
*

Taip 4u.gif Latkauskienė thumbup.gif
ajaja
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 11:52)
:thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  ...  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

nuostabios naujienos Shin 4u.gif

papasakok daugiau apie baltus dantukus

QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 11:58)
ajaja,man des ne breketus o herbsta ...
*

ai jo, prisiminiau dabar, anksciau jau pasakojai. paziurejau i ta nuoroda kur herbstas parodytas, manau nebus labai baisu, gal tik is isvaizdos atrodo gelezies galbalas burnoj, bet manau bus viskas ciki. pamenu cia seniau viena pana voriuka nesiojo, plete jai virsutini zandikauli, turedavo kas vakara kazkoki varzciuka pasukti. irgi kai pagalvoji kraupu, bet ji pasakojo, kad nebaisu visai. bus viskas gerai su tuo herbstu susidraugausi smile.gif
lo-lo
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 13:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

man atrodo kad ir vielutės ir plokšteles dar geriau 4u.gif
Shin
QUOTE(ajaja @ 2010 06 02, 14:24)
nuostabios naujienos Shin 4u.gif

papasakok daugiau apie baltus dantukus

*

na nelabai ka turiu papasakot ax.gif sake kai nusiimsiu breketus nueit pakalbet su jos vyru odontologu jis paziures kokio dydzio fluoroze pas mane ir pasakys ka daryt imanoma.. nes sake viena mergaite irgi su fluoroze balino dantis tai jai viskas super gavos smile.gif

QUOTE(lo-lo @ 2010 06 02, 14:25)
man atrodo kad ir vielutės ir plokšteles dar geriau  4u.gif
*

nesigyncisiu 4u.gif nesu zinove ax.gif
Fudzijama
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 13:52)
kaip as lauko birzelio 30 wub.gif
*

O kada tau isleistuves? Ar buvo jau? blush2.gif Pati nuo mokyklos taip jau labai nutolau, sakyciau, o vaikai dar nepriartejo, tai visai nesiorentuoju blush2.gif Ar nuims tau breketus iki isleistuviu, kaip kad svajojai?
Degtine
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 13:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

sveikinu biggrin.gif gatvej jau turesi akint visus savo zavia sypsena cool.gif biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:35)
O kada tau isleistuves?  Ar buvo jau?  blush2.gif Pati nuo mokyklos taip jau labai nutolau, sakyciau, o vaikai dar nepriartejo, tai visai nesiorentuoju  blush2.gif Ar nuims tau breketus iki isleistuviu, kaip kad svajojai?
*

man isleistuves liepos 10 smile.gif tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10 wink.gif
Shin
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:37)
man isleistuves liepos 10 smile.gif tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10 wink.gif
*

kazkaip praziopsojau kad ir tau jau greit nuims smile.gif smagumelis kad musu tiek daug beveik vienu metu kurioms nuims breketukus mirksiukas.gif thumbup.gif

Degtine aciu 4u.gif
Fudzijama
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:37)
*

bigsmile.gif Nuuuuu kaip fainaaaa, kai svajones pildosi thumbup.gif Jau kaip smagu bus tau, isivaizduoju wub.gif

Dabar biski pati susiveliau g.gif Birzelio 30 vizitas, per kuri pasakys nuima ar ne? Ar jau tiksliai zinai, kad nuims birzelio 30? g.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:40)
bigsmile.gif Nuuuuu kaip fainaaaa, kai svajones pildosi  thumbup.gif Jau kaip smagu bus tau, isivaizduoju  wub.gif

Dabar biski pati susiveliau  g.gif Birzelio 30 vizitas, per kuri pasakys nuima ar ne? Ar jau tiksliai zinai, kad nuims birzelio 30?  g.gif
*

birzelio 30 paskirs vizita kada nuimam smile.gif o tas vizitas turetu but iki liepos 10 4u.gif
Fudzijama
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:43)
birzelio 30 paskirs vizita kada nuimam smile.gif o tas vizitas turetu but iki liepos 10 4u.gif
*

Nu tada is visos sirdies linkiu, kad viskas taip ir ivyktu 4u.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:48)
Nu tada is visos sirdies linkiu, kad viskas taip ir ivyktu  4u.gif
*

aciu labai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
intelligence
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 14:35)
na nelabai ka turiu papasakot ax.gif  sake kai nusiimsiu breketus nueit pakalbet su jos vyru odontologu jis paziures kokio dydzio fluoroze pas mane ir pasakys ka daryt imanoma.. nes sake viena mergaite irgi su fluoroze balino dantis tai jai viskas super gavos smile.gif
nesigyncisiu 4u.gif  nesu zinove ax.gif
*

Registruojuos naujoj temoj drinks_cheers.gif Ot aš kad priplepėjau thumbup.gif
Kavyte, labai labai džiagiuosi dėl tavęs, žinau kad ilgai laukei tu apačios 4u.gif
Shin, o gal galėtum papasakot, kas ta fluorozė? g.gif
aistuliaa
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 14:05)
o kuom tau jis nepatiko?  ax.gif
*

Apskritai kaip žmogus nelabai ir prigąsdino, kad galiu atnešioti breketus, o sukandimo nepadarys, tipo dar tada papildomai operciją daryt.. Užtai ir noriu išgirsti kitų gydytojų nuomonę..
Papildyta:
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 02, 14:23)
Taip  4u.gif Latkauskienė  thumbup.gif
*

Bet Vilniuje visą vasarą nėra vietų pas ją rolleyes.gif
*4ever
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 21:17)
Apskritai kaip žmogus nelabai ir prigąsdino, kad galiu atnešioti breketus, o sukandimo nepadarys, tipo dar tada papildomai operciją daryt.. Užtai ir noriu išgirsti kitų gydytojų nuomonę..
*

man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija schmoll.gif
o pas jus atviras sąkandis,ane? smile.gif
natale
QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 13:58)
*

Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det rolleyes.gif na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta. ax.gif Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L.
Kavyt, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geros zinios bigsmile.gif Sveikinu drinks_cheers.gif
P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype doh.gif
Pasiilgau visu rolleyes.gif
aistuliaa
QUOTE(*4ever @ 2010 06 02, 21:22)
man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija schmoll.gif
*

Ne, sukandimas pas mane giluminis smile.gif
Svajaaa
QUOTE(natale @ 2010 06 02, 21:38)
Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  rolleyes.gif  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  ax.gif  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L.
Kavyt,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  geros zinios  bigsmile.gif  Sveikinu  drinks_cheers.gif
P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype  doh.gif
Pasiilgau visu  rolleyes.gif
*

O kaip faina,o kiek palauk nesiosi ji?smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 06 02, 21:38)
Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  rolleyes.gif  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  ax.gif  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L.
Kavyt,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  geros zinios  bigsmile.gif  Sveikinu  drinks_cheers.gif
P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype  doh.gif
Pasiilgau visu  rolleyes.gif
*

mes ir taves pasiilgom !! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tinar
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 13:33)
Birželio 8 dieną užsirašiau pas ortodontę, jau klijuos apačią  smile.gif
*

o kaip smagu bigsmile.gif ..lauki turbut nerealiai ax.gif 4u.gif

QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 14:52)
thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

bigsmile.gif na va ..puikios naujienos 4u.gif kad tik pavyktu ..
aistuliaa
QUOTE(*4ever @ 2010 06 02, 21:22)
*

nemaišau, pas Stomą dėjotės? Tai Latkauskienė pasakė, kad padės tik operacija? O ką Stoma sakė tuomet? smile.gif
Svajaaa
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif thumbup.gif zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma wub.gif wub.gif cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
1 val vyksiu pasiimti plokstele,kuria nesiosiu metus istisai,paskui naktimis,nes kitaip dantys gris atgal.Vielutes virsuje neklijuoja,nes nukasiu as ja(taip ir maniau).Plokstele pati nebjauri,nes ant gomurio niekas nesideda,bent jau taip manau(rode ja),klause kokios noriu,tai kazkokia uzrase,kad kuo maziau matytusi,nepamenu kaip vadinasi doh.gif Dar atsirado skylute nuo ziedo ir vel higiena daryt,nors pirmadieni dare,nes po ziedu yra akmenu,paprasyisu savo odontologes,kad ten pavalytu ir viskas smile.gif Ka reiks atsisveikinti su liniuote rolleyes.gif
Shin
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 02, 17:14)
Registruojuos naujoj temoj  drinks_cheers.gif Ot aš kad priplepėjau  thumbup.gif
Kavyte, labai labai džiagiuosi dėl tavęs, žinau kad ilgai laukei tu apačios 4u.gif
Shin, o gal galėtum papasakot, kas ta fluorozė?  g.gif
*

Dantų fluorozė – tai biogeocheminės kilmės liga, kai dėl ilgalaikio fluoro veikimo padidintomis dozėmis yra pakenkiami danties audiniai, jų formavimosi ir vystymosi metu. cia moksliskai smile.gif dauguma pajuryje gyvenanciu zmogeliuku tuom serga, nes cia vandeni labai daug fluoro.. dantukai atrodo demeti..albume musu jei gerai paziuresi i mano dantis tai matosi kaip jie atrodo..

QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 09:41)
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif  thumbup.gif zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma wub.gif  wub.gif cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
1 val vyksiu pasiimti plokstele,kuria nesiosiu metus istisai,paskui naktimis,nes kitaip dantys gris atgal.Vielutes virsuje neklijuoja,nes nukasiu as ja(taip ir maniau).Plokstele pati nebjauri,nes ant gomurio niekas nesideda,bent jau taip manau(rode ja),klause kokios noriu,tai kazkokia uzrase,kad kuo maziau matytusi,nepamenu kaip vadinasi doh.gif Dar atsirado skylute  nuo ziedo ir vel higiena daryt,nors pirmadieni dare,nes po ziedu yra akmenu,paprasyisu savo odontologes,kad ten pavalytu ir viskas smile.gif Ka reiks atsisveikinti su liniuote rolleyes.gif
*

oooo sveikinu thumbup.gif laukiu ir as to jausmo bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Fudzijama
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 09:41)
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif  thumbup.gif zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma wub.gif  wub.gif cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Sveikinimai didziausi 4u.gif Kaip smagu nuo ryto toki nuotaikinga posta perskaityt wub.gif wub.gif wub.gif Dabar belieka tik palinket, kad dantukai tavo isitvirtintu kaip reikiant ir ne krust is savo vietos 4u.gif
ajaja
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 07:41)
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif ...
*

atjau i foruma, galvoju reikia palinketi sekmes siandien Svajaaai, o ta jau be breketu vaiksto !!! sakes kaip fainai!!!!!!!!! SVEIKINU SVEIKINU !!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif clap.gif clap_1.gif nail.gif yahoo.gif yu.gif ploja.gif assa.gif
parodyk gi parodyk savo grozius, tiek jau laukem! photo.gif photo.gif
ir po to butinai plokstele parodyk. jei be gomurio tokia tik aplink dantis kaip as isivaizduoju tai puse velnio smile.gif
papasakok apie pati nuemima: kiek laiko truko, ar labai jau ziauru, ar visai nieko????
dar karta sveikinu 4u.gif
asta_pasta_prakasta
uch..na jūs ir plepios:) tik dienelę kitą neapsilankyt i žiūrėk, jau vėluoji su naujienom wink.gif
labai džiugu girdėti, kad kažkas jau gali džiaugtis gražia šypsena 4u.gif

na o aš jau antra diena kaip su breketais 4u.gif
ajaja
asta_pasta na kaip sekasi su breketukais?? ziurejau tavo foto, nera ten pas tave labai taip baisu kaip tu anksciau buvai rasiusi. idek dar su breketukais foto 4u.gif

Degtine, paziurejau ir tavo foto, virsutiniai tavo beveik isvis be problemu, siek tiek viena kita dantuka reikes pastumti. is tiek kiek matosi, atrodo apatiniai kreivoki, bet nelabai ten jie matos, nes virsutiniai uzdengia..

Svajaaa, nekankink, greiciau daryk fotosesija!
*Amelie*
Svajaaa, sveikinu clap.gif

Gal kas turit kokią nuorodą, kaip ta plokštelė atrodo g.gif
asta_pasta_prakasta
[quote=ajaja,2010 06 03, 14:09]
asta_pasta na kaip sekasi su breketukais?? ziurejau tavo foto, nera ten pas tave labai taip baisu kaip tu anksciau buvai rasiusi. idek dar su breketukais foto 4u.gif

baik jau baik jau..nieko ten gero pas mane nebuvo, kramtydavau tik su viena puse, nes dantys nesueidavo..ir jau tas jų įstrižumas man nervus gadindavo..

na bet pradžia jau padaryta..vakar tai kaip krokodilas jaučiaus..tik išsišiepiu ir, atrodo, bėga tie breketai lauk iš burnos biggrin.gif biggrin.gif

šiaip po nakties lūpą labai nutrynė, na bet čia baika..

o šiaip tai galvojau, kad labiau stresuosiu dėl bendro vaizdo..man visiškai nulis emocijų, kad su priedas burnoj esu 4u.gif

prie progos kada nusifotkinsiu smile.gif
Svajaaa
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas doh.gif o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko 4u.gif
Dedu foto smile.gif
Likus dienai iki nuemimo.
user posted image
nuemus 4u.gif
user posted image
su plokstele:)
user posted image
o plokstele tokia,tik mano be jokiu spalvu biggrin.gif
user posted image
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
daugiau nieko negaliu pasakyt 4u.gif
Tinar

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 03, 13:59)
uch..na jūs ir plepios:) tik dienelę kitą neapsilankyt i žiūrėk, jau vėluoji su naujienom wink.gif
labai džiugu girdėti, kad kažkas jau gali džiaugtis gražia šypsena  4u.gif

na o aš jau antra diena kaip su breketais  4u.gif
*

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif man ir tas pats buvo kai nusisypsodavau ..bet buvau ismokus sypsotis kad ju nesimatytu lotuliukas.gif
dabar noriu nenoriu islenda.. blush2.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 17:17)
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas doh.gif o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko 4u.gif
Dedu foto smile.gif
Likus dienai iki nuemimo.
user posted image
nuemus 4u.gif
user posted image
su plokstele:)
user posted image
user posted image
*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif eiktusau kaip grazuu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu sveikinu sveikinu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ause makaliause
VVVAAAUUU.... ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
ajaja
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:17)
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles...
user posted image
*

jetau kaip fainai, dantukai kaip perliukai wub.gif wub.gif o baltumas wub.gif

su plokstele normaliai atrodo, bet vistik ant gomurio plokstele irgi eina, bent jau pagal paveiksliuka taip atrodo?

o kodel tu butum nukandus vielute?? pas tave apatiniai dantukai eina iki pat virsutiniu virsaus (na is vidines puses) ar kaip??

kada dabar apacia nuims, rytoj?? irgi plokstele darys??
ause makaliause
As irgi tokiu dantuku noriu ax.gif
Svajaaa
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 16:32)
jetau kaip fainai, dantukai kaip perliukai  wub.gif  wub.gif o baltumas  wub.gif

su plokstele normaliai atrodo, bet vistik ant gomurio plokstele irgi eina, bent jau pagal paveiksliuka taip atrodo?

o kodel tu butum nukandus vielute?? pas tave apatiniai dantukai eina iki pat virsutiniu virsaus (na is vidines puses) ar kaip??

kada dabar apacia nuims, rytoj?? irgi plokstele darys??
*

aciu wub.gif tikrai kazkaip dantys balti atrodo :)jo eina ant gomurio,bet visai normaliai ,galvojau bus baisiau,manau priprasiu(ne manau,o teks).Nukandusi ,nes kaip ir sakei,dantukai sukandus eina iki virsutiniu,apatiniais lieciu virsu,apacia nuims treciadieni pasirodo(maniau pirmadieni),klijuos vielute smile.gif
Papildyta:
aciu uz komplimentus,tikrai esu laiminga wub.gif
lo-lo
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17)
Dedu foto smile.gif
*

Oj kaip fainiai wub.gif Sveikinu, žinau kokia tau laiminga diena ir.... dienos smile.gif
Nu metalinius tai paprasta, o keramiką bjauriau nuiminėt rolleyes.gif Ji išsitaško smile.gif
ajaja
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:40)
aciu wub.gif tikrai kazkaip dantys balti atrodo :)jo eina ant gomurio,bet visai normaliai ,galvojau bus baisiau,manau priprasiu(ne manau,o teks).Nukandusi ,nes kaip ir sakei,dantukai sukandus eina iki virsutiniu,apatiniais lieciu virsu,apacia nuims treciadieni pasirodo(maniau pirmadieni),klijuos vielute smile.gif
Papildyta:
aciu uz komplimentus,tikrai esu laiminga wub.gif
*

o kaip sekasi su plokstele kalbeti? svepluoji ar nea? siaip tai aisku priprasi ir net nesijaus. pirmas kelias dienas tik bus keista. galesi mums pasakoti po to ir duoti patarimu is patirties.
tai kad ir yra jie balti. man ta vidurine nuotrauka kokia grazi sakes, kur be breketu ir be ploksteles wub.gif
nesake, kada turesi vel gyd pasirodyti jau kai nuims ir apatinius??

o tau gipsiniu antspaudu neatidave?? na kuriuos nueme pries pradedant gydyma?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.