Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Riešutėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3
Evilka
Ačiu mamukai,kepiau,klijavau ir viskas super gavosi 4u.gif .linksmu švenčiu visoms ,ir geru pyragu biggrin.gif
ricicinuke
Ir mes pilna krepsiuka prisikepem pagal si recepta,super thumbup.gif
Visom linksmu ,skaniu svenciu 4u.gif
JOLKA999
QUOTE(ricicinuke @ 2009 12 23, 22:47)
Ir mes pilna krepsiuka prisikepem pagal si recepta,super  thumbup.gif
Visom linksmu ,skaniu svenciu  4u.gif
*

nieko nematau schmoll.gif biggrin.gif parodykit 4u.gif
asaraa
pagaliau ir as nusipirkau riesuteliu keptuve. Ryt reiks isbandyti thumbup.gif
asaraa
mano kepiniukai. Viduje dejau graikini riesuta, ir kibdziau beze kremu. Kremas man labai patinka, tai jo nepagailejau lotuliukas.gif
Masiania*
QUOTE(asaraa @ 2010 02 04, 08:30)
mano kepiniukai. Viduje dejau graikini riesuta, ir kibdziau beze kremu. Kremas man labai patinka, tai jo nepagailejau  lotuliukas.gif
*

Matosi lotuliukas.gif Grazuciai riesuteliai, o kokie skanus tuetu but wub.gif
MergickaN
Pagaliau ir as prisipirkau keptuviu ir prikepiau visokiu grazuoliu blush2.gif

user posted image

tik su idaru nelabai kas gavos g.gif matyt per mazai viriau dideli indeli kondensuoto pieno nes vis tik skystas gavos doh.gif tai siek tiek isbego.
nimfa_9
QUOTE(MergickaN @ 2010 03 12, 12:02)
Pagaliau ir as prisipirkau keptuviu ir prikepiau visokiu grazuoliu  blush2.gif

user posted image

tik su idaru nelabai kas gavos  g.gif  matyt per mazai viriau dideli indeli kondensuoto pieno nes vis tik skystas gavos  doh.gif  tai siek tiek isbego.
*

be galo gražus tavo gražuoliai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
KLAUSIMAS NELABAI I TEMA blush2.gif o kur tokia keptuve butu galima nusipirk žiurejau ermitaže bet nieko panašaus neradau..
MergickaN
QUOTE(nimfa_9 @ 2010 03 12, 14:34)
be galo gražus tavo gražuoliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
KLAUSIMAS NELABAI I TEMA  blush2.gif o kur tokia keptuve butu galima nusipirk  žiurejau ermitaže bet nieko panašaus neradau..
*

as radau skelbima skelbiu.lt mazeikiuose tokiu keptuviu turi ivairiu thumbup.gif imetu adresiuka http://seija-keptuves.blogspot.com/. gal nesupyks uz reklama ax.gif
nimfa_9
didžiulis AČIŪ. 4u.gif
mikuotuke
QUOTE(MergickaN @ 2010 03 12, 21:09)
as radau skelbima skelbiu.lt mazeikiuose tokiu keptuviu turi ivairiu  thumbup.gif  imetu adresiuka http://seija-keptuves.blogspot.com/.  gal nesupyks uz reklama  ax.gif
*

Labai ačiū, koks geras puslapis! bigsmile.gif
aguonele
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 12, 20:07)
Labai ačiū, koks geras puslapis!  bigsmile.gif
*

o man neatidaro to psl, vien tik antivirusine jungias g.gif nesuprantu , kad prie to psl prisikabine g.gif
rugiagele26
Ech, ka ta keptuviu puslapi buciau anksciau radusi... unsure.gif as uz riesutuku keptuve 75 lt mokejau... na bet jei siust, tai turbut panasiai ir is ten buciau sumokejus...
MergickaN
I Kauna siuntimas sake kainuotu 20lt. Bet man pasiseke nes jie vaziavo i Kauna tai atveze bigsmile.gif as pirkau keleta keptuviu tai dar nuolaidele gavau thumbup.gif
rugiagele26
Kepiau pagaliau ir as riesutukus smile.gif tik pritrukau Rududu, dar kiek buvo puseliu, tai kokiu 2-3 bankiu reikia. Tik man su Rududu saldoka... gal kas zinot koki dar idara? g.gif

user posted image
Renacio
gal kas žinot ar tokia pati tešla tinka riešutėliams kepamiems metalinėse formelėse? taip norėčiau išsikept, bet turiu tik riešutėlių formeles.
mamkaa
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 14, 15:17)
Kepiau pagaliau ir as riesutukus smile.gif tik pritrukau Rududu, dar kiek buvo puseliu, tai kokiu 2-3 bankiu reikia. Tik man su Rududu saldoka... gal kas zinot koki dar idara?  g.gif

as riesutelius darau su aisingu, kai lieka nuo torto smile.gif, ir su pirktiniu sokoladiniu kremu, kur buna indeliuose pirkti. su rududu ir man per saldu.
rugiagele26
QUOTE(mamkaa @ 2010 03 14, 19:11)
as riesutelius darau su aisingu, kai lieka nuo torto smile.gif, ir su pirktiniu sokoladiniu kremu, kur buna indeliuose pirkti. su rududu ir man per saldu.
*

Jezau del sokoladinio kremo kokia gera mintis bigsmile.gif
lialytia
Pirkau prieš kelias dienas Thomas Phillips Vilniuje Ukmergės g. keptuvę bigsmile.gif

Panaši į šią, bet vietoj visokių žvaigždučių yra avytė kiškis ir viščiukas biggrin.gif
user posted image
Dar neišbandžiau, bet kaina 90,65 Lt thumbup.gif
Mano tokia:
user posted image
user posted image

Ir turiu klausimą:
kokį įdarą be Rududu dedat ? Nes su Rududu manau bus per saldu g.gif
ricicinuke
Turim ir mes tokia keptuve,liuks kepa,man si labiau patiko,siu riesuteliu sieneles storesnes,ir įdaro reikia maziau
O va turim ir ant dujines virykles keptuve,tai kevalas toks plonas issikepa,reik daugiau idaro,tai saldus lb gaunasi
Nors as kartais i riesuto vidu dar po lazdyno riesuta idedu...
Dzindzilina
QUOTE(MergickaN @ 2010 03 12, 13:02)

user posted image

Kaip grazu, taip skaniai atrodo 4u.gif wub.gif Niam niam niam suvalgyciau kaip voveraite visus giliukus, kankoreziukus ir grybukus wub.gif
QUOTE(MergickaN @ 2010 03 12, 21:09)
as radau skelbima skelbiu.lt mazeikiuose tokiu keptuviu turi ivairiu  thumbup.gif  imetu adresiuka http://seija-keptuves.blogspot.com/.

As irgi is cia parsisiunciau drinks_cheers.gif , dabar ieskau recepteliu, noriu i krepseli tokiu groziu prisideti, mano vaikuciai megsta grazu maista wub.gif , tik nezinau kaip ta krepseli pasidaryti g.gif
nekava
ir as skanestu prisikepiau blush2.gif va maniskiai bigsmile.gif

user posted image
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
VI-VA-VI
RIEŠUTAI SU ŠOKOLADO ĮDARU

Tešlai reikia:
Sviestas(arba margarinas) - 100 gr,
cukrus - 1/3 stiklines,
kiaušiniai - 2 vnt,
majonezas - 100 gr,
krakmolas - 1/3 stiklines,
milai - 2 stiklines
sodos - žiubsnelis
Šokolado -100g. ( plitelėmis , geriau šokolado kepimui)

Gaminimo eiga:

Suplakti kiaušinius su cukrum . Pridėti ištirpinto sviesto ( arba margarino ) , majonezo , krakmolo , sodos ( užgesinti ) . Maišyti , po truputi pilti miltus.
Riešutėliai kepami specialiuose formos .Prieš pradedant kepti , gerai pripildyti formeles ir sutepkit sviestu ( arba margarinu) su teptuku . Kitai partijai riešutukų tepti jau nebereikės . 2/3 formos turi būti pripildyta ir įdėti į tešlą gabaliuką šokolado. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo formos didžio .

user posted image
user posted image

Skanaus essen.gif
skorpiosa
QUOTE(MergickaN @ 2010 03 12, 12:02)

user posted image

tik su idaru nelabai kas gavos  g.gif  matyt per mazai viriau dideli indeli kondensuoto pieno nes vis tik skystas gavos  doh.gif  tai siek tiek isbego.
*

Atsiprasau, kur formeles pirkot? ax.gif
Domilyte
Sveikutes mergaites,radau riesutu formeles po viena,ne keptuve,bet kaip kepti nezinau? Gal orkaiten kisti tas formytes? Gal kas kepat su tokiom? Parasykit smile.gif
irmulia
Dievulėliau, kaip tokių skanėstų užsimaniau doh.gif doh.gif nors vieną kokį, niu bet pas mus keramikinis paviršius viryklės, tai net nebandau dėti tokios keptuvės ir kepti - visą viryklės paviršių "nutarkuosiu" doh.gif doh.gif nors imti ir dujinę plytelę įsigyti šiam reikalui g.gif biggrin.gif
Elentari
QUOTE(irmulia @ 2010 09 06, 16:31)
Dievulėliau, kaip tokių skanėstų užsimaniau  doh.gif  doh.gif  nors vieną kokį, niu bet  pas mus keramikinis paviršius viryklės, tai net nebandau dėti tokios keptuvės ir kepti - visą viryklės paviršių "nutarkuosiu"  doh.gif  doh.gif  nors imti ir dujinę plytelę įsigyti šiam reikalui  g.gif  biggrin.gif
*

Aš kepiau ant keramikinės. Tiesiog reikia labai atsargiai, švelniai, nezulint paviršiaus, netrankyt, ir nieko nenutiks rolleyes.gif
editamm
va cia maciau
http://www.neckermann.de/3%20in%201%20%22Z...opcgid=11579183
Goudute
QUOTE(adomke @ 2010 12 10, 11:40)
*

maciau maxinoj yra pardavime riesuteliu su idaru 4u.gif
Tepaluota
QUOTE(nimfa_9 @ 2010 03 12, 13:34)
o kur tokia keptuve butu galima nusipirk  žiurejau ermitaže bet nieko panašaus neradau..
*

Pas diedukus turguje.
QUOTE(lialytia @ 2010 03 19, 13:28)
kokį įdarą be Rududu dedat  ? Nes su Rududu manau bus per saldu  g.gif
*

Aš darysiu virtas kondensuotas pienas + sviestas + vos vos citrinos rūgštelės.

Jei šį savaitgalį pridėsiu įdaro ir suklijuosiu riešutėlius, iki Kalėdų neatsileis jie man? unsure.gif
majaliza
gal kas galėtumėt paaiškinti, kaip kepti šiose formelėse ? blush2.gif
keptuvėj tai žinau kaip kepti, o kaip su šiomis? niekad nesu susidūrus doh.gif
mamkaa
neatidaro nuotraukos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Tepaluota
QUOTE(majaliza @ 2011 05 24, 16:58)
doh.gif
*

Tešla plonai iškloji formelę ir kepi orkaitėje.
majaliza
su visa formele, ania? smile.gif vadinas, daug tų formelių reik....
Ačiū mirksiukas.gif
Tafi
As riesuteliu keptuve pirkau cia, 12vnt riesuteliu keptuve Ukrainietiska, o 8 vnt baltarusiska. Manau baltarusiska kokybiskesne. Bet receptas siame tinklapyje idetas tikrai prastas, dariau viska kaip aprasyta ir tesla gerokai per riebi buvo.

http://seija-keptuves.blogspot.com/search/...%20keptuv%C4%97
Tepaluota
QUOTE(Tafi @ 2011 07 12, 16:07)
As riesuteliu keptuve pirkau cia
*

Žinokit, pilni turgūs šitokių keptuvių, o ir pačiupinėti gali, ir kaina mažesnė - po 40Lt. mirksiukas.gif
Tafi
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 15, 07:55)
Žinokit, pilni turgūs šitokių keptuvių, o ir pačiupinėti gali, ir kaina mažesnė - po 40Lt.  mirksiukas.gif

niu va, reiskias as nezinojau ir permokejau doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Alincia @ 2008 11 04, 21:26)
Sveikutes  smile.gif  Kepu ir as tuos riesutelius. Kai kraustemes radau rusy dezute, atidarau, o ten kazkokie geleziukai, 50 vnt, galvojau tevo eilines siuksles  doh.gif  Mama sako pirkau (deficitas), bet nezinau ka daryt, parduotuvej sake sausainius kept. 15 metu gulejo nenaudojami  lotuliukas.gif  Nuvaziavo vyras i Latvija, atsiveza is rimi sveriamus tuos riesutelius  bigsmile.gif  Supratau esme, tai dabar sveciai pyksta, kai neiskepu  lotuliukas.gif Isbandziau daug receptu, bet pastoviai truksta laiko, tai perku saldyta smeline malsenos tesla, tai kaip iskloju formeles taip lygiai ir gaunasi, nesusitraukia  ax.gif  Megstamiausias idaras rududu su sviestu ir lazdyno riesutelis cielas. Kai speju apipilu sokoladu, o kaledom ivinioju i spalvotas folijas  thumbup.gif
*

QUOTE(majaliza @ 2011 05 24, 15:58)
gal kas galėtumėt paaiškinti, kaip kepti šiose formelėseblush2.gif
keptuvėj tai žinau kaip kepti, o kaip su šiomis? niekad nesu susidūrus  doh.gif
*

Radau Alincia zinute, gal tiks mirksiukas.gif
egzotikaa
QUOTE(Majita @ 2009 12 20, 09:51)
Man asmeniškai skanesnis pačių suvirintas kondensuotas pienas, o ne pirktinis rududu  ax.gif O verdu tai apie 2 val  4u.gif  Kuo ilgiau verdi, tuo jis tirštesnis darosi  4u.gif  Tik jau kai išvirs, neskubėkit pradaryti, t.y. tik po labai lengva ir pridengiant, kad neapsitaškytumėt  4u.gif
*

gal kas galetumete aiskiau paaiskinti, visai noreciau ir as pasigaminti toki idara riesuteliams, tik nelabai suprantu.... tai ta skardini indeli nepradaryta pastatote i vandeni (turi apsemti, kiek indelio) ir verdate 2 val ant ugnies ar as ne taip cia supratau blush2.gif

saldus kondensutas pienas tri buti?
Aglėja
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 09, 17:27)
gal kas galetumete aiskiau paaiskinti, visai noreciau ir as pasigaminti toki idara riesuteliams, tik nelabai suprantu.... tai ta skardini indeli nepradaryta pastatote i vandeni (turi apsemti, kiek indelio) ir verdate 2 val ant ugnies ar as ne taip cia supratau  blush2.gif

saldus kondensutas pienas tri buti?
*

Ne manęs klausiat,bet galiu padėt blush2.gif taip,reikia tiesiog įdėti skardinę į puodą,užpilti vandenių ir pastatyti virti,svarbu nuolat prieiti ir pripilti vandens,nes per dvi valandas virimo jis tikrai išgaruos 4u.gif dar esu girdėjusi,kad negalima atidarinėti karštos skardinės,neva viskas išsitaško ją atidarius,šauna į orą,bet negaliu patvirtint rolleyes.gif

Manau taip,turi būti saldintas,nes su nesaldintu nebus saldu tiesiog 4u.gif
egzotikaa
QUOTE(Aglėja @ 2012 01 09, 16:28)
Ne manęs klausiat,bet galiu padėt  blush2.gif  taip,reikia tiesiog įdėti skardinę į puodą,užpilti vandenių ir pastatyti virti,svarbu nuolat prieiti ir pripilti vandens,nes per dvi valandas virimo jis tikrai išgaruos  4u.gif dar esu girdėjusi,kad negalima atidarinėti karštos skardinės,neva viskas išsitaško ją atidarius,šauna į orą,bet negaliu patvirtint rolleyes.gif

Manau taip,turi būti saldintas,nes su nesaldintu nebus saldu tiesiog  4u.gif
*

aciu 4u.gif , visai paprasta, reiks pameginti
Aglėja
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 09, 18:35)
aciu 4u.gif , visai paprasta, reiks pameginti
*

Paprasta,aišku 4u.gif sėkmingo bandymo,lauksim su rezultato nuotraukomis čia bigsmile.gif

Aš neturiu keptuvės,pirkau specialiai formeles,bet man per daug neaiškumų kept su jom,tad nedrįstu biggrin.gif matau parašyta,kad į formeles kloja šaldytą smeline (?,gal mieline?) tešlą,bet man ji nepatinka,tokia trapi atrodo,mažai ją naudoju.. Atrodo,kad įdėjus tešlą ji išsipūs ir iškris formelę,reikia gal jas kaip sutvirtint tarpusavy g.gif
egzotikaa
QUOTE(Aglėja @ 2012 01 09, 16:41)
Paprasta,aišku  4u.gif sėkmingo bandymo,lauksim su rezultato nuotraukomis čia  bigsmile.gif

Aš neturiu keptuvės,pirkau specialiai formeles,bet man per daug neaiškumų kept su jom,tad nedrįstu  biggrin.gif matau parašyta,kad į formeles kloja šaldytą smeline (?,gal mieline?) tešlą,bet man ji nepatinka,tokia trapi atrodo,mažai ją naudoju.. Atrodo,kad įdėjus tešlą ji išsipūs ir iškris formelę,reikia gal jas kaip sutvirtint tarpusavy  g.gif
*

negaliu nieko patarti, nes kepsiu su ta senovine keptuve, mociutes palikimas (ir grybuku ir cirviniu blynu thumbup.gif tongue.gif )

butinai pasidalinsiu kaip man sekesi biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 09, 20:00)
negaliu nieko patarti, nes kepsiu su ta senovine keptuve, mociutes palikimas (ir grybuku ir cirviniu blynu  thumbup.gif  tongue.gif )

butinai pasidalinsiu kaip man sekesi  biggrin.gif
*

pas mane irgi liko nuo mociutes net 4 keptuveles, reikes maziui gimtadieniui pabandyti prikepti salduminu ax.gif
egzotikaa
biggrin.gif paskaiciau ir uzsimaniau riesuteliu dar siandiena tongue.gif kepiau pirma karta gyvenime, bet labai paprasta ir greitai jie man iskepe. tik spek tas 'vysneles' i keptuve deti thumbup.gif pirma keptuve biski per ilgai pakepiau tai tokie sausoki isejo riesuteliai, o jau kitas kepiau labai trumpai, gavosi trapus, bet minksti.kepiau pagal si recepta, rasta cia (100 g. margarino, 1/4 stiklinės cukraus,2 kiaušiniai
100 g. majonezo,1/3 stiklinės bulvių krakmolo,1 arbatinis šaukštelis sodos, 1 valgomasis šaukštas acto , vanilinio cukraus, apie 3 stiklines miltų) tik dariau tesla per puse, tai gavau 30 riesuteliu kazkur, tesla labai fainos konsistencijos, maloni vysnaitems daryti thumbup.gif
kadangi saldytuve turejau tik Rudu du kremo tai tepiau su juo, kita karta meginsiu virti pati kondensuota piena
vaisinu pries miega (kalorijos jau miega, valgykite drasiai biggrin.gif )
user posted image
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 09, 19:18)
pas mane irgi liko nuo mociutes net 4 keptuveles, reikes maziui gimtadieniui pabandyti prikepti salduminu ax.gif
*

biggrin.gif gerai ts mociutes, kazkada ir mes savo anukelams jas atiduosim biggrin.gif
zirziliux
Laba diena,

o kazin tas senovines metalines keptuves galima naudoti ant stiklo keramikiniu virykliu!? g.gif
egzotikaa
QUOTE(zirziliux @ 2012 02 16, 09:45)
Laba diena,

o kazin tas senovines metalines keptuves galima naudoti ant stiklo keramikiniu virykliu!? g.gif
*

skaiciau, kad kitos naudoja, tik kazkaip vyrai jas paslifuoja ar kazkas, kad neisbraizytu pavirsiaus
Cukraus pudra
Man vis tiek neaišku kaip su formelėm kepti doh.gif

Tą tešlą prispaust prie formos ir dėt orkaitėn?
O gal kokį receptą, kad būtų pilnaviduriai tie riešutai ir tiek?
** Svaja**
QUOTE(asaraa @ 2010 02 04, 09:30)
mano kepiniukai. Viduje dejau graikini riesuta, ir kibdziau beze kremu. Kremas man labai patinka, tai jo nepagailejau  lotuliukas.gif
*

Skaniausiai atrodantys user posted image rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.