Zodziu padekit, patarkit
Gal kas buvo patekusi i tokia nemalonia situacija?
zodziu help me please
Vis pastebiu, kad mano daiktuose kazkas knisosi (tas kazkas gali buti tik aukle arba koks bildukas
Zodziu padekit, patarkit Gal kas buvo patekusi i tokia nemalonia situacija? zodziu help me please QUOTE(Lapas @ 2005 12 29, 23:31) Vis pastebiu, kad mano daiktuose kazkas knisosi (tas kazkas gali buti tik aukle arba koks bildukas Zodziu padekit, patarkit Gal kas buvo patekusi i tokia nemalonia situacija? zodziu help me please P.S. beje, net namuose nejauku pasidare, vis galvoju - ar ji kartais nebando mano rubu matuotis?
Norėtusi,,stebuklingos,, auklės, bet yra kaip yra, ir ne manau ,kad kitos nepasižiūri spintų ar spintelių turinio, nebūtinai ima.SMALSUMAS.
kažkodėl pagalvojau apie pelėkautus spintoje
QUOTE(Giko @ 2005 12 30, 11:13) kažkodėl pagalvojau apie pelėkautus spintoje QUOTE(Giko @ 2005 12 30, 09:13) kažkodėl pagalvojau apie pelėkautus spintoje Aciu, pasiulymas vertas demesio QUOTE(xaiva @ 2005 12 30, 07:41) Norėtusi,,stebuklingos,, auklės, bet yra kaip yra, ir ne manau ,kad kitos nepasižiūri spintų ar spintelių turinio, nebūtinai ima.SMALSUMAS. Na prie kiekvienos spintos kameru nepristatysi Bet siaip, net nezinau ar paciai nebutu idomu ilisti i kieno nors spinta Tik labai nenoreciau, kad mano rubus matuotusi ar pan.
Super, giko! na mūsų pirmoji auklė žiauriai knisdavosi-tiesiog grįžusi namo rasdavo tokių daiktų išimtų(vaiko labui), kad net pamiršus būdavau, jog tokių iš vis turiu..Bet dėl to nesijaudinau-kad tik nevogdavo.Jaučiu ir aš pasirausčiau svetimo daiktuose, o tai labai jau smalsi esu. Tik va, kartą buvo, kad auklei nepalikau namų rakto(negalėjo su vaiku į lauką išeiti); man grįžus namo, ji paklausė, ar neišsinešiau jų-pasakiau, kad tikrai ne-tai ji prie manęs paėmė mano rankinę ir ėmė joje ieškoti tų raktų..vo čia tai susinervinau nerealiai
Nu nžn nžn... Keletą kartų man teko paaukliauti, bet tokių šposų krėst kažkaip rankos nekilo
Sėkmės
Kai mano bendradarbiai buvo įnikę skolintis mano kanceliarines prekes ir užmiršdavo padėt į vietą, stalčiaus viduj prilipinau raštelį "Robertai ir Virgi, jei nesugebat padėt daiktų į vietą - neimkit iš viso!"
Tai gali taip ir auklei rašyt Kokioj nors vietoj, kad netyčia, specialiai nelindus to užrašo nepamatytų Pvz. į kokį savo triusikų stalčių "Gerbiama ponia Genute! Mano triusikai yra visiškai tvarkoje, aš jais patenkinta ir galite daugiau čia nelysti" Arba prie megztinių, sulankstytų spintoje, su žiogeliu prisek "Mano megztinis. Ponia Genute, ko išlankstėt? Sulankstyt tai paskui nesugebat". Arba spintoj praskleidus paltus "Ponia Genute! Jūsų pačių saugumui jus filmuoja vieokamera" Lys, pamatys, visas įdomumas - o kaip paskui pasakyt?
man tai nejuokinga
manau visos kazkiek pasiknisa ir visada pasiknis, is elementaraus zmogisko smalsumo, ypac jei jau virs 60. Apsiziuri kur kas yra
Dvimeciui ijungt telika, perjungt kanala, padidint garsa, ijungt kompa, idet-isimt kompakta ir pazaist nesudetinga 1 klaviso teletabiu zaidima - vienas juokas, o joms abiems kartu sudejus - tai neimanoma misija.
o gal galima ant spintų durų spyneles pritvirtinti? arba pasisalint su aukle tuo tvirtinimo planu,dar pasiskundus,kad rodos jog vaikai spintas kuičia ir nežinia kur įklotus deda
QUOTE(Lapas @ 2006 01 02, 23:49) man tai nejuokinga O dėl spintos - apsimesčiau kvaile ir pasakyčiau: "Kažkoks keistas jausmas mane kankina, kad kažkas po mano daiktus knisasi... Nu taip nekenčiu tokių dalykų, pirštus nukapot galima būtų už tai" Na, ar ką nors panašaus. Gal susiprastų QUOTE(aushrele @ 2006 01 03, 02:27) Mama pasielgė atsakančiai,kaip ir auklė pasinaudojo jai nepriklausančiu dalyku-auklės pavarde ar asmens kodu.Migracijos tarnyboj padarė užklausą arba nelegaliai.O čia jau negrąžūs dalykai,sutinku,kad žinoti reikia,bet ne tokiais metodais.Ar kuriai čiai esančiai mamai patiktų,kad auklė apie ją gauna info neaiškiais keliais už nugaros? QUOTE(12345 @ 2007 08 12, 20:03) Mama pasielgė atsakančiai,kaip ir auklė pasinaudojo jai nepriklausančiu dalyku-auklės pavarde ar asmens kodu.Migracijos tarnyboj padarė užklausą arba nelegaliai.O čia jau negrąžūs dalykai,sutinku,kad žinoti reikia,bet ne tokiais metodais.Ar kuriai čiai esančiai mamai patiktų,kad auklė apie ją gauna info neaiškiais keliais už nugaros? O aš pateisinu visus būdus ir priemones, kurias panaudoja mama, kad tik apsaugotų savo vaiką O mano auklė naudoja mano plaukų šepetį
Vajėj...Aš kažkaip visada galvojau, kad nei viena mano sūnaus auklė niekur nesikniso...o dabar galvoju...o jeigu knisosi
Aš pati aukliaudama, dar būdama paauglė, atsimenu tik nuotraukas peržiūrėjau, bet jos matomoj vietoj buvo...daugiau niekad niekur pas nieka nelindau Ačiū Dievui kolkas mums auklės nebereikia Manau geriausia idėja tai rašteliai
Dabar jau bijau samdytis auklę čia paskaičius
Nelabai supratau....
Pasakyti,kad nesiknistų spintose-nepatogu.... Žinau,kad teista.... Tai kokio velnio aplamai savo vaikus tokiai auklei palikti? Atsiprašau,jei įžeisiu.... bet man tik tokia mintis šauna..... QUOTE(Domcė @ 2007 08 31, 15:54) Nelabai supratau.... Pasakyti,kad nesiknistų spintose-nepatogu.... Žinau,kad teista.... Tai kokio velnio aplamai savo vaikus tokiai auklei palikti? Atsiprašau,jei įžeisiu.... bet man tik tokia mintis šauna..... manau visos pasiknisa. tik vienos ne tokios profesionales, tai palieka pedsakus o knisasi manau is savo bobisko smalsumo. as galvoju taip, kad atejus aukle i namus "apsiuosto" aplinka, apsiziuri visas spintas, stalcius, kur cia kas padeta. Einant laikui pasiknisa smulkiau - kosmetika, papuosalai, is idomumo, ka cia ta seimininke turi jei turi zmogus ta nevaldoma smalsumo gena, tegul knisasi. pasiknis, patenkins smalsuma ir nurims. bet jei knisasi pastoviai, kai dirba ne savaite laiko, tai ka zinau..reikia tada ziuret, kad kas nedingtu. pastovaus ir aiskiai pastebimo knisimosi as netoleruociau. pasakyciau tiesiai - knisates po daiktus. baikit. kiek galima
Tą ir noriu pasakyti,kad galima gražiai pasišnekėti su žmogumi ir pasakyti,kas nepatinka....
Bet man susidarė toks vaizdelis,kad ne tai čia svarbiausia.... ne spinta.... o teistumas.... Beje,apie kurį irgi galima pasikalbėti ir pasakyti žmogui,kad tu žinai... kad tai tave kažkiek šokiruoja... ar panašiai.... Gal tikrai viską išsiaiškinus,daug kas pasikeistų.....
Niekada aukle nedirbau, na nebent tai, kad priziuredavau draugu, kaimynu vaikus, bet kad knistis i svetimas spintas
O jei jau pastebejote netvarka savo spintoje, tai vienintele iseitis pakalbeti apie tai su aukle, nes juk niekas daugiau tuo metu nebuna namuose, iskyrus aukle ir jusu vaikuciai
bet visos aukles man atrodo pasiknaisioja,cia kaltas zmogaus smalsumas
Aš tai paklausčiau, ar spintoj ko nors ieškojo? Tipo kad pasakyčiau kur padėta
Nepakesciau jei po mano spintas kas nors knistusi. Ir aplamai nemegstu, kad svetimas zmogus mano daiktais naudotusi (cia turiu omeny tokius kuriu reikia - indus ir pan.) todel aukles ieskociausi tik kuri galetu priziureti vaika savo namuose.
Siūlyčiau atsisakyti tokios auklės paslaugų ir kuo skubiau
o ką ji ten pasidėjo,o gal vaiko drabužėlių ieškojo
gal tai paprasčiausias smalsumas, neturint jokių blogų minčių
Na as dirbdama aukle nesiknisciau spintose, nu negaleleciau ir visai nesmalsu man, bet jei suzinociau, kad mano busima aukle taip daro iskart
Man irgi teko šiek tiek paaukliauti, bet i svetimas spintas niekada nelindau
As turbut rimtai paprasyciau, kad "neleistu vaikui spintose seimininkaut, nes daiktai sukuisti ir dingineja"
O siaip tai esu tikra, kad ir musu aukle apsiziurejusi, kas ir kur sudeta
bepigu Jums kalbeti, kad suzinoje, kad aukle kuiciasi spintose mestumete lauk. as pries metus ieskojausi aukles, o kadangi gyvenu uzmiestyje, tai ja surasti buvo labai sunku. pries tai dar viena aukle tiesiog viena ryta neatejo ir viskas. uz tai ir taikaisi prie visokiu nesamoniu, bijai, kad nepabegtu.
bet kai supratau, kad po mano miegama ir drabuzine sarina (nors is pat pradziu pasakiau, kad nepageidauju, kad aukle i miegama is viso eitu), tai labai slykstu buvo. Tiesiog paeme ir isidejom spyna i miegamo duris ir dabar jas nuolat rakinam. |