Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklė mano spintoje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Lapas
Vis pastebiu, kad mano daiktuose kazkas knisosi (tas kazkas gali buti tik aukle arba koks bildukas smile.gif ), bet niekas nedingsta (isskyrus pavyzdziui higieninius iklotus blush2.gif ). Ka man daryti, bijau, kad jei auklei pasakysiu - na tipo nelisk i mano spintas - dings nuosirdus bendravimas su vaikais, nes kaip ir zalos ji nepadaro... g.gif
Zodziu padekit, patarkit
umn.gif jau savaite galva suku ir nieko nesugalvoju smartass.gif
Gal kas buvo patekusi i tokia nemalonia situacija? mega_shok.gif
zodziu help me please smile.gif ar kaip ten ax.gif
bye1.gif
Lapas
QUOTE(Lapas @ 2005 12 29, 23:31)
Vis pastebiu, kad mano daiktuose kazkas knisosi (tas kazkas gali buti tik aukle arba koks bildukas smile.gif ), bet niekas nedingsta (isskyrus pavyzdziui higieninius iklotus  blush2.gif ). Ka man daryti, bijau, kad jei auklei pasakysiu - na tipo nelisk i mano spintas - dings nuosirdus bendravimas su vaikais, nes kaip ir zalos ji nepadaro... g.gif
Zodziu padekit, patarkit
umn.gif  jau savaite galva suku ir nieko nesugalvoju smartass.gif
Gal kas buvo patekusi i tokia nemalonia situacija? mega_shok.gif
zodziu help me please smile.gif  ar kaip ten  ax.gif
bye1.gif
*

P.S. beje, net namuose nejauku pasidare, vis galvoju - ar ji kartais nebando mano rubu matuotis? g.gif
*Samanė*
Norėtusi,,stebuklingos,, auklės, bet yra kaip yra, ir ne manau ,kad kitos nepasižiūri spintų ar spintelių turinio, nebūtinai ima.SMALSUMAS. biggrin.gif , todėl ir nenori imti žmogaus iš gatvės, tik gyvenimas priverčia. ax.gif ,o jeigu stebėjimo kamerą pastatytumėt. g.gif
Gipo
kažkodėl pagalvojau apie pelėkautus spintoje bigsmile.gif ... čia pokštas žinoma. Aš gal bandyčiau įdėti kažkokių smulkių daiktų, pvz. saldainiukų - žirniukų kokiam nestabiliam maišelyje, kad atrodytų lyg būčiau nuo vaikų paslėpusi, o rūbus pajudinus išbirtų. Ji, žinoma juos surinktų, bet gal truputį susilaikytų nuo neršimo g.gif
Mamsius
QUOTE(Giko @ 2005 12 30, 11:13)
kažkodėl pagalvojau apie pelėkautus spintoje  bigsmile.gif ... čia pokštas žinoma. Aš gal bandyčiau įdėti kažkokių smulkių daiktų, pvz. saldainiukų - žirniukų kokiam nestabiliam maišelyje, kad atrodytų lyg būčiau nuo vaikų paslėpusi, o rūbus pajudinus išbirtų. Ji, žinoma juos surinktų, bet gal truputį susilaikytų nuo neršimo g.gif
*

thumbup.gif sprendimas thumbup.gif
Lapas
QUOTE(Giko @ 2005 12 30, 09:13)
kažkodėl pagalvojau apie pelėkautus spintoje  bigsmile.gif ... čia pokštas žinoma. Aš gal bandyčiau įdėti kažkokių smulkių daiktų, pvz. saldainiukų - žirniukų kokiam nestabiliam maišelyje, kad atrodytų lyg būčiau nuo vaikų paslėpusi, o rūbus pajudinus išbirtų. Ji, žinoma juos surinktų, bet gal truputį susilaikytų nuo neršimo g.gif
*

Aciu, pasiulymas vertas demesio mirksiukas.gif
Lapas
QUOTE(xaiva @ 2005 12 30, 07:41)
Norėtusi,,stebuklingos,, auklės, bet yra kaip yra, ir ne manau ,kad kitos nepasižiūri spintų ar spintelių turinio, nebūtinai ima.SMALSUMAS. biggrin.gif , todėl ir nenori imti žmogaus iš gatvės, tik gyvenimas priverčia. ax.gif ,o jeigu stebėjimo kamerą pastatytumėt. g.gif
*

Na prie kiekvienos spintos kameru nepristatysi smile.gif , bet patikekit - nelabai malonus jausmas, kai matai, kad tavo spintoj kazkas pabuvojo schmoll.gif
Bet siaip, net nezinau ar paciai nebutu idomu ilisti i kieno nors spinta mirksiukas.gif
Tik labai nenoreciau, kad mano rubus matuotusi ar pan. blink.gif
mykolė
Super, giko! na mūsų pirmoji auklė žiauriai knisdavosi-tiesiog grįžusi namo rasdavo tokių daiktų išimtų(vaiko labui), kad net pamiršus būdavau, jog tokių iš vis turiu..Bet dėl to nesijaudinau-kad tik nevogdavo.Jaučiu ir aš pasirausčiau svetimo daiktuose, o tai labai jau smalsi esu. Tik va, kartą buvo, kad auklei nepalikau namų rakto(negalėjo su vaiku į lauką išeiti); man grįžus namo, ji paklausė, ar neišsinešiau jų-pasakiau, kad tikrai ne-tai ji prie manęs paėmė mano rankinę ir ėmė joje ieškoti tų raktų..vo čia tai susinervinau nerealiai blink.gif Nesugalvočiau niekada tokių šposų krėsti blush2.gif
Night
Nu nžn nžn... Keletą kartų man teko paaukliauti, bet tokių šposų krėst kažkaip rankos nekilo doh.gif . Jūs rimtai gal pastatykite kameras, pasižiūrėkite. O paskui kaip nors laabai gražiai pasikalbėkite. Gal užsiminkite kąnors tipo "va, vėl buvom pasikvietę dukterėčią į svečius, tai iškuitė visą spintą, ot kaip nemėgstu kai žmonės taip elgiasi".. na kažką tokio.
Sėkmės 4u.gif
Noa
Kai mano bendradarbiai buvo įnikę skolintis mano kanceliarines prekes ir užmiršdavo padėt į vietą, stalčiaus viduj prilipinau raštelį "Robertai ir Virgi, jei nesugebat padėt daiktų į vietą - neimkit iš viso!" smile.gif Po pusdienio grįždama prie stalo jau išgirdau vieno jų pasipiktinusį balsą "O kodėl čia aaaš parašytaaas?" biggrin.gif

Tai gali taip ir auklei rašyt smile.gif
Kokioj nors vietoj, kad netyčia, specialiai nelindus to užrašo nepamatytų smile.gif
Pvz. į kokį savo triusikų stalčių "Gerbiama ponia Genute! Mano triusikai yra visiškai tvarkoje, aš jais patenkinta ir galite daugiau čia nelysti" tongue.gif
Arba prie megztinių, sulankstytų spintoje, su žiogeliu prisek "Mano megztinis. Ponia Genute, ko išlankstėt? Sulankstyt tai paskui nesugebat".
Arba spintoj praskleidus paltus "Ponia Genute! Jūsų pačių saugumui jus filmuoja vieokamera" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Lys, pamatys, visas įdomumas - o kaip paskui pasakyt? laugh.gif
Night
QUOTE(Noa @ 2005 12 31, 13:20)
Lys, pamatys, visas įdomumas - o kaip paskui pasakyt? laugh.gif
*

Parašys raštelį biggrin.gif
Noa
QUOTE(Nightingale @ 2005 12 31, 15:40)
Parašys raštelį biggrin.gif
*

"O aš šito jūsų raštelio nemačiau, nes niekada čia nelendu. Genutė" lotuliukas.gif
Lapas
man tai nejuokinga lotuliukas.gif , nes issiaiskinau, kad ji teista uz vagyste. Apvoge zmones, pas kuriuos aukle dirbo unsure.gif
aushrele
QUOTE(Lapas @ 2006 01 02, 23:49)
man tai nejuokinga lotuliukas.gif , nes issiaiskinau, kad ji teista uz vagyste. Apvoge zmones, pas kuriuos aukle dirbo unsure.gif
*

tai kaip išsiaiškinai? blink.gif
Olimpiete
manau visos kazkiek pasiknisa ir visada pasiknis, is elementaraus zmogisko smalsumo, ypac jei jau virs 60. Apsiziuri kur kas yra smile.gif Musu aukles garantuoju abidvi ziurinedavo kas kaip, bet kad butu kas dinge, taip nebuvo. Tik prie technikos jos nelindo, nes cia manau joms mistika didele ir siauba kelia smile.gif mano vaikas moka daugiau su technika elgtis nei abi musu aukles kartu paemus smile.gif
Dvimeciui ijungt telika, perjungt kanala, padidint garsa, ijungt kompa, idet-isimt kompakta ir pazaist nesudetinga 1 klaviso teletabiu zaidima - vienas juokas, o joms abiems kartu sudejus - tai neimanoma misija.
Ramunita
o gal galima ant spintų durų spyneles pritvirtinti? arba pasisalint su aukle tuo tvirtinimo planu,dar pasiskundus,kad rodos jog vaikai spintas kuičia ir nežinia kur įklotus deda smile.gif nes paskui neduok dieva išštrauks kokį įklotėlį svečiuose smile.gif
Do_do_do
QUOTE(Lapas @ 2006 01 02, 23:49)
*

blink.gif tai jau pakankamai rimta. Reiktų jai ko gero pasakyti, kad tai žinai.
O dėl spintos - apsimesčiau kvaile ir pasakyčiau: "Kažkoks keistas jausmas mane kankina, kad kažkas po mano daiktus knisasi... Nu taip nekenčiu tokių dalykų, pirštus nukapot galima būtų už tai" Na, ar ką nors panašaus. Gal susiprastų g.gif .
12345
QUOTE(aushrele @ 2006 01 03, 02:27)
tai kaip išsiaiškinai? blink.gif
*

Mama pasielgė atsakančiai,kaip ir auklė pasinaudojo jai nepriklausančiu dalyku-auklės pavarde ar asmens kodu.Migracijos tarnyboj padarė užklausą arba nelegaliai.O čia jau negrąžūs dalykai,sutinku,kad žinoti reikia,bet ne tokiais metodais.Ar kuriai čiai esančiai mamai patiktų,kad auklė apie ją gauna info neaiškiais keliais už nugaros?
SiDo
QUOTE(12345 @ 2007 08 12, 20:03)
Mama pasielgė atsakančiai,kaip ir auklė pasinaudojo jai nepriklausančiu dalyku-auklės pavarde ar asmens kodu.Migracijos tarnyboj padarė užklausą arba nelegaliai.O čia jau negrąžūs dalykai,sutinku,kad žinoti reikia,bet ne tokiais metodais.Ar kuriai čiai esančiai mamai patiktų,kad auklė apie ją gauna info neaiškiais keliais už nugaros?
*

O aš pateisinu visus būdus ir priemones, kurias panaudoja mama, kad tik apsaugotų savo vaiką 4u.gif Nes kai kas nors atsitiks, bus jau pervėlu naudoti ''teisėtus'' būdus cool.gif

O mano auklė naudoja mano plaukų šepetį doh.gif Nu ir ką, tyliu nieko nesakau, nes vaikui ji gera, tai kenčiu kaip išgalėdama tokį nekomfortą ir guodžiuos, kad nedaug jau beliko kentėti:lotuliukas:
Getter
Vajėj...Aš kažkaip visada galvojau, kad nei viena mano sūnaus auklė niekur nesikniso...o dabar galvoju...o jeigu knisosi g.gif Viena auklė leido mano sūnui imti MANO daigtus blink.gif plius dar visokios nesamonės, tai greit su tokia atsisveikinom...
Aš pati aukliaudama, dar būdama paauglė, atsimenu tik nuotraukas peržiūrėjau, bet jos matomoj vietoj buvo...daugiau niekad niekur pas nieka nelindau blush2.gif
Ačiū Dievui kolkas mums auklės nebereikia doh.gif

Manau geriausia idėja tai rašteliai thumbup.gif O kiek vaikui laiko? Galėtum paklausti "Gal matėte kaip vaikas knisosi mano spintose, gal galite jam neleisti to daryti, nes keli daigteliai dingsta" ar pan g.gif
ingakyca
Dabar jau bijau samdytis auklę čia paskaičius blink.gif Na jei rasčiau išknistus daiktus ieškočiausi kitos auklės tikrai nekentėčiau.
Domcė
Nelabai supratau....
Pasakyti,kad nesiknistų spintose-nepatogu....
Žinau,kad teista....

Tai kokio velnio aplamai savo vaikus tokiai auklei palikti? g.gif doh.gif

Atsiprašau,jei įžeisiu.... bet man tik tokia mintis šauna..... blush2.gif
Olimpiete
QUOTE(Domcė @ 2007 08 31, 15:54)
Nelabai supratau....
Pasakyti,kad nesiknistų spintose-nepatogu....
Žinau,kad teista....

Tai kokio velnio aplamai savo vaikus tokiai auklei palikti?  g.gif  doh.gif

Atsiprašau,jei įžeisiu.... bet man tik tokia mintis šauna.....  blush2.gif
*

manau visos pasiknisa. tik vienos ne tokios profesionales, tai palieka pedsakus smile.gif o kitos knisasi profesionaliau. Arba mes irgi neekspertes visos: vienos labiau pastebim, kai vos tik kas pajuda is vietos, o kitos tik tada, kai neranda arba is esmes kazkur sujaukta smile.gif
o knisasi manau is savo bobisko smalsumo. as galvoju taip, kad atejus aukle i namus "apsiuosto" aplinka, apsiziuri visas spintas, stalcius, kur cia kas padeta. Einant laikui pasiknisa smulkiau - kosmetika, papuosalai, is idomumo, ka cia ta seimininke turi smile.gif
jei turi zmogus ta nevaldoma smalsumo gena, tegul knisasi. pasiknis, patenkins smalsuma ir nurims. bet jei knisasi pastoviai, kai dirba ne savaite laiko, tai ka zinau..reikia tada ziuret, kad kas nedingtu. pastovaus ir aiskiai pastebimo knisimosi as netoleruociau. pasakyciau tiesiai - knisates po daiktus. baikit. kiek galima smile.gif
Domcė
Tą ir noriu pasakyti,kad galima gražiai pasišnekėti su žmogumi ir pasakyti,kas nepatinka.... ax.gif

Bet man susidarė toks vaizdelis,kad ne tai čia svarbiausia.... ne spinta.... o teistumas....
Beje,apie kurį irgi galima pasikalbėti ir pasakyti žmogui,kad tu žinai... kad tai tave kažkiek šokiruoja... ar panašiai....

Gal tikrai viską išsiaiškinus,daug kas pasikeistų..... mirksiukas.gif
dailima
Niekada aukle nedirbau, na nebent tai, kad priziuredavau draugu, kaimynu vaikus, bet kad knistis i svetimas spintas blink.gif blink.gif NIEKADA. Cia manau priklauso nuo isauklejimo ir nuo paties zmogaus. Siaubas, pati paaugle budama ne viena vaika uzauginau, bet simta kartu galiu persizegnot, kad po spintas nelandziojau mirksiukas.gif
O jei jau pastebejote netvarka savo spintoje, tai vienintele iseitis pakalbeti apie tai su aukle, nes juk niekas daugiau tuo metu nebuna namuose, iskyrus aukle ir jusu vaikuciai mirksiukas.gif
eladzius
bet visos aukles man atrodo pasiknaisioja,cia kaltas zmogaus smalsumas
sata
Aš tai paklausčiau, ar spintoj ko nors ieškojo? Tipo kad pasakyčiau kur padėta mirksiukas.gif
blue kristal
QUOTE(sata @ 2007 09 23, 22:56)
Aš tai paklausčiau, ar spintoj ko nors ieškojo? Tipo kad pasakyčiau kur padėta mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
agules
Nepakesciau jei po mano spintas kas nors knistusi. Ir aplamai nemegstu, kad svetimas zmogus mano daiktais naudotusi (cia turiu omeny tokius kuriu reikia - indus ir pan.) todel aukles ieskociausi tik kuri galetu priziureti vaika savo namuose.
Perfect
QUOTE(sata @ 2007 09 23, 22:56)
*

Pritariu. lotuliukas.gif Jumoras jumoru, o kita vertus, gerai, jei niekas nedingo. Bet gal ateis laikas ir ka nors nugvelbs. Manau, tokia aukle grusciau lauk. Juk ateina ne spintu "revizuoti". lotuliukas.gif
juliux
Siūlyčiau atsisakyti tokios auklės paslaugų ir kuo skubiau nono.gif .
Magnifique
blink.gif O jėj...po spintas kniasiasi...nu čia tai doh.gif
Bebre
o ką ji ten pasidėjo,o gal vaiko drabužėlių ieškojo g.gif
vėjai keturi
gal tai paprasčiausias smalsumas, neturint jokių blogų minčių schmoll.gif
darbsti
Na as dirbdama aukle nesiknisciau spintose, nu negaleleciau ir visai nesmalsu man, bet jei suzinociau, kad mano busima aukle taip daro iskart bash.gif . nebeisileisciau i namus.
dianute
Man irgi teko šiek tiek paaukliauti, bet i svetimas spintas niekada nelindau blink.gif
medituk
As turbut rimtai paprasyciau, kad "neleistu vaikui spintose seimininkaut, nes daiktai sukuisti ir dingineja" 4u.gif Bet jei jau teistumas yra del to, nesvarbu, kaip tai suzinota, bijociau toki zmogu namie laikyt schmoll.gif
O siaip tai esu tikra, kad ir musu aukle apsiziurejusi, kas ir kur sudeta mirksiukas.gif Tik nemanau, kad i mano rubus ji tilptu, tai tikiuos matuotis nesikesina g.gif
nnn
bepigu Jums kalbeti, kad suzinoje, kad aukle kuiciasi spintose mestumete lauk. as pries metus ieskojausi aukles, o kadangi gyvenu uzmiestyje, tai ja surasti buvo labai sunku. pries tai dar viena aukle tiesiog viena ryta neatejo ir viskas. uz tai ir taikaisi prie visokiu nesamoniu, bijai, kad nepabegtu.
bet kai supratau, kad po mano miegama ir drabuzine sarina (nors is pat pradziu pasakiau, kad nepageidauju, kad aukle i miegama is viso eitu), tai labai slykstu buvo. Tiesiog paeme ir isidejom spyna i miegamo duris ir dabar jas nuolat rakinam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.