Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaunietukės diskutuojam toliau...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Heli
user posted image

Vasarą pats statybų įkarštis...tikrai turim apie ką padiskutuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Giedruolė
Na va koks gražus namukas smile.gif tik nežinau ar norėčiau tokiame gyventi biggrin.gif
jordan
jau galvojau liksim be temutes 4u.gif
jordan
nu ir pila doh.gif o ir kita savaite pranesa lietu su audrom,o mums pirmadieni jau turi isliet pamatus,nes murininkai jau laukia,medziagos laukia,o va kaip viskas tempiasi per tuos orus doh.gif
evelinute
Sveikos gyvos 4u.gif

noriu jungtis į Jūsų būrį. daromes projektą ir labai tikimės šiemet pasidaryti pamatus blush2.gif statysimes Jonučių kaime, vieno aukšto namuką. susipažinimui įdedu sklypo nuotrauką

user posted image

gal yra kaimynų? cool.gif
Statybininke optimiste
Kirke, gal ir man galetumete imesti kontaktus savivarčio su kaušu paslaugų, vežancio žvyrą, smėlį ir t.t. kur kainos svyruoja nuo 200 iki 250 lt. Is anksto dekoju.
Heli
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 06 03, 22:17)
Kirke, gal ir man galetumete imesti kontaktus savivarčio su kaušu paslaugų, vežancio žvyrą, smėlį ir t.t. kur kainos svyruoja nuo 200 iki 250 lt. Is anksto dekoju.
*

Ir man tokio labai reikia, kaip tik siandien skambineju visa diena, bet uz tokia kaina niekur nerandu. As kaip tik planavau ryt pamatus uzpilt zvyru, o lietutis kad dave...tai bus ten baseinas matyt...tai negi i baseina pilsi...nu zodziu...kaip sakant mes planuojam o dievulis juokiasi... doh.gif
jordan
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 06 03, 21:17)
*

QUOTE(Heli @ 2010 06 03, 21:23)
Ir man tokio labai reikia, kaip tik siandien skambineju visa diena, bet uz tokia kaina niekur nerandu. As kaip tik planavau ryt pamatus uzpilt zvyru, o lietutis kad dave...tai bus ten baseinas matyt...tai negi i baseina pilsi...nu zodziu...kaip sakant mes planuojam o dievulis juokiasi... doh.gif
*

o kiek kubu jums reikia???as zinau kur veza po mazdaug 16kubu,kaina 450Lt jei ka galiu duoti kontaktus
Heli
QUOTE(jordan @ 2010 06 03, 22:30)
o kiek kubu jums reikia???as zinau kur veza po mazdaug  16kubu,kaina 450Lt jei ka galiu duoti kontaktus
*

Na cia jau daugoka...paskutini kart vezem 16kb. uz 350Lt, bet vis tikiuosi pigiau...o reikia laaaabai daug... virs 100 kb.
Marmietė
Sveikos,

po tokiu lietu pas mus vel bus "ezeras" prie namo doh.gif

QUOTE(evelinute @ 2010 06 03, 20:17)
Sveikos gyvos 4u.gif

noriu jungtis į Jūsų būrį. daromes projektą ir labai tikimės šiemet pasidaryti pamatus blush2.gif  statysimes Jonučių kaime, vieno aukšto namuką. susipažinimui įdedu sklypo nuotrauką

*

sveika prisijungus 4u.gif o jus pirmuose ar antruose Jonuciuose?
glinglingas
labutis

evelinute-yra netoliese drinks_cheers.gif ar tik ne prieshais medelyna busit pradeja kurtis? ir prie pat kaimieciu matau sklypukas. reik tiketis normalesnis kaiietis papuls. nes prie musu kaimietis /tik gerai kad ne uz mano tvoros/ tai sugalvoja vis kokiu nesamoniu tokiu kaip shiukshles palei langus pakurti, nes jam patogiau toj pusej wacko.gif oi kentejo kokius metus musu kaimynai .. dabar lygtais apsiramino jau kaimietis
Kirkė

QUOTE(Heli @ 2010 06 03, 22:23)
*

Vakarykštis lietus visą reikalą sugadino doh.gif Planavom šiandien šakas deginti ir pralaidą sutvarkyti... kažin ar pavyks padaryti, kai tiek prilijo blink.gif Lijo iki 3 nakties. Gerai, kad kur gyvenu gruntas smėliukas, tai viskas ir susigėrė. Bet sklype mano bala, jaučiu, padidėjo gerokai... g.gif
Giedruolė
Šiaip tai pamatų užpylimui vanduo netrukdo. Dar geriau susivibruoja šlapias smėlis pvz. Mum net pasakojo, kad kai užpila pamatus po to užpila dar ir vandeniu - padaro kaip baseiną- taip geriau sukrinta smėlis, vibravimo nedaug tereikia.
Kirkė
Merginos, sumečiau kontaktus į AŽ.
Jei kuris iš duotų bus vertingas, t.y. pigūs biggrin.gif , duokit žinoti. mirksiukas.gif
Naughty Lady
QUOTE(evelinute @ 2010 06 03, 19:17)
Sveikos gyvos 4u.gif

noriu jungtis į Jūsų būrį. daromes projektą ir labai tikimės šiemet pasidaryti pamatus blush2.gif  statysimes Jonučių kaime, vieno aukšto namuką. susipažinimui įdedu sklypo nuotrauką

*

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Kaip suprantu, jūs I jonučiuose. Mes iš II mirksiukas.gif
Pernai panašiu metu buvom pradėję projektavimą, leidimą gavom spalio 1d, spėjom pamatus pasidaryt. Bet jau orelis buvo rudenį tai doh.gif Sėkmės statybose, įmesk projketuką - pakritikuosim tongue.gif
LauraSim
oho kaip smagu kai kaimynų atsiranda bigsmile.gif thumbup.gif gal yra kas kuriasi Linkuvos kvartale ar kur netoli? ax.gif 4u.gif

Na bet ir lietutis vakar nulijo blink.gif blink.gif gerai,kad mum jau orai kaip ir neturi įtakos darbam ax.gif šiaip truputį džiugu,nes visus gėlynus namie palaistė ax.gif
jordan
QUOTE(Marmietė @ 2010 06 04, 07:35)
sveika prisijungus  4u.gif  o jus pirmuose ar antruose Jonuciuose?
*

oi,patikek doh.gif as net nenoriu iki sklypo vaziuot schmoll.gif nors siaip balos nelabai laikos pas mus,bet po vakarykscio ,tai kazkin kaip ten.o pirmadieni veliausiai turi islieti doh.gif blemba kaip viskas vilkinasi blink.gif
Grelita
Sveikutes! Na vaizdelis paziurejus i nuotraukas po liuties tikrai ne koks blink.gif
Manau daugiau maziau visur bus apsemta kazkiek, tikiuosi kad visoms daug zalos nepridare 4u.gif Mes tai bijojom kad kur vanduo neprasiskverbtu per stoga,nes pernai po sniego biski buvo pradeje begti ties stoglangiu,bet po tokios liuties jei nieko,tai tikimes kad gal bus gerai viskas doh.gif Ai dar va suzinojm,kad klinkeris vienoj vietoj per siule itrukes,tai nezinau kaip bus,laukiam nuotrauku,paskui galvosim ka daryt doh.gif Neisivaizduoju del ko taip atsitiko,tokie pinigai moketi,o cia va kad nori bash.gif
nelli
QUOTE(LauraSim @ 2010 06 04, 12:34)
oho kaip smagu kai kaimynų atsiranda  bigsmile.gif  thumbup.gif  gal yra kas kuriasi Linkuvos kvartale ar kur netoli?  ax.gif  4u.gif

Na bet ir lietutis vakar nulijo  blink.gif  blink.gif  gerai,kad mum jau orai kaip ir neturi įtakos darbam  ax.gif  šiaip truputį džiugu,nes visus gėlynus namie palaistė  ax.gif
*

Sveika, nu mes jau kaip ir issiaiskine, kad kaimynkos busim bigsmile.gif bet ar as praleidau kazka.. Kurioj jus vietoj statot?
pas mus sienu nepradejo kelti, ana savaite jau buvo isdelioti blokeliai, bet kazkokie ten nesklandumai, nelygumai, ne taip nusieme taskus, zodziu pastrigo su konstrukcija. Nuo pirmadienio zadejo sparciai isibeget.. labai to tikimes.. doh.gif
gabi
Sveikos 4u.gif

Šiandien mūsų kaime (Vaišvydavoj) prasidede mūsų sienų mūrijimas. Gal kas pasidalintų savo patirtimi - per kiek laiko sumūrijo sienas? pas mus vieno aukšto, apie 200 kv ax.gif

Kol vyko darbai prie pamatų nelabai matėsi kas padaryta, atrodo tiek daug dirbta, bet vaizdelis nelabai keičiasi. Tai jau labai laukiu kada vaizdas keisis biggrin.gif

Tiesa, sveikinu naujai prisijungusias 4u.gif Nors aš čia irgi naujokė statybose smile.gif Nors prabėgo jau 2 metai nuo sklypo įsigijimo ...
LauraSim
QUOTE(nelli @ 2010 06 04, 13:52)
Sveika, nu mes jau kaip ir issiaiskine, kad kaimynkos busim  bigsmile.gif bet ar as praleidau kazka.. Kurioj jus vietoj statot?
pas mus sienu nepradejo kelti, ana savaite jau buvo isdelioti blokeliai, bet kazkokie ten nesklandumai, nelygumai, ne taip nusieme taskus, zodziu pastrigo su konstrukcija. Nuo pirmadienio zadejo sparciai isibeget.. labai to tikimes..  doh.gif
smagu rast būsimus kaimynus bigsmile.gif 4u.gif linkiu kad kita savaitė būtų darbinga ir lietingi orai nesutrukdytų mirksiukas.gif
o mūsų namukas stovi pavažiavus gilyn už šlagbaumo prie jūsų. Vakare įkelsiu foto gal bus lengviau atpažint ax.gif

Pas mus šiandien sutikslino sklypo kampinius taškus, dabar jau galėsim apie tvoros pamatus galvot rolleyes.gif
Naughty Lady
QUOTE(gabi @ 2010 06 04, 13:57)
Sveikos  4u.gif

Šiandien mūsų kaime (Vaišvydavoj) prasidede mūsų sienų mūrijimas. Gal kas pasidalintų savo patirtimi - per kiek laiko sumūrijo sienas? pas mus vieno aukšto, apie 200 kv  ax.gif

*

Mums baigia sienas, dirba beveik 2 mėnesius jau doh.gif Bet mūsų 2 aukštai, tai prieš perdangos dėjimą reikėjo porą sav. laukti kol sąramos sutvirtės. Ir dirba tik 1 mūrininkas su pagalbiniu, ne brigada.
Savaitgaliais nedirba. mad.gif
evelinute
labukas

QUOTE(Marmietė @ 2010 06 04, 07:35)
Sveikos,

sveika prisijungus  4u.gif  o jus pirmuose ar antruose Jonuciuose?
*

pirmuosiuose mirksiukas.gif

QUOTE(glinglingas @ 2010 06 04, 08:41)
labutis
evelinute-yra netoliese  drinks_cheers.gif  ar tik ne prieshais medelyna busit pradeja kurtis?  ir prie pat kaimieciu matau sklypukas. reik tiketis normalesnis kaiietis papuls. nes prie musu kaimietis /tik gerai kad ne uz mano tvoros/ tai sugalvoja vis kokiu nesamoniu tokiu kaip shiukshles palei langus pakurti, nes jam patogiau toj pusej  wacko.gif  oi kentejo kokius metus musu kaimynai .. dabar lygtais apsiramino jau kaimietis
*

taip, kitoj pusėje medelyno, bet ne grynai priešais. šalia yra sodyba, bet neteko bendrauti su niekuo, tai nžn kas ten per gyventojai unsure.gif o kurioj Jūs gatvėje?

QUOTE(Naughty Lady @ 2010 06 04, 11:53)
Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Kaip suprantu, jūs I jonučiuose. Mes iš II mirksiukas.gif
Pernai panašiu metu buvom pradėję projektavimą, leidimą gavom spalio 1d, spėjom pamatus pasidaryt. Bet jau orelis buvo rudenį tai  doh.gif Sėkmės statybose, įmesk projketuką - pakritikuosim tongue.gif
*

projektas jau įsibėgėjęs, mėnesio bėgyje turėtume jau turėti cool.gif įdedu projektą kritikai ax.gif

user posted image

o čia MV "įpiešė" į sklypo ribas ax.gif
user posted image

laukiu kritikos drinks_cheers.gif
giintariuke
[quote=rasaar,2010 06 04, 14:52]

Rasaar,
gal galit pasakyt kiek mokejot uz betoniniu laiptu isliejima, uz darba ir medziagas, arba tik uz darba. Pas mus tas pats laiptu meistras greiciausiai darys laptus kaip ir pas jus. As ji pernai liepa buvau pasikvietus del laiptu darymo, jis paskaiciavo samata, tik dabar nepamemu kiek. Dabar paskaiciavo is naujo. Tai laiptu kaina medziagos + darbas 3.5t. Lt, vien darbas 2.2 t.Lt. Praeitais metais as manau, kad tikrai pigiau buvo, gal 1.5 t Lt Idomu kiek jus mokejot? Laiptu konstrukcija paprasta.
pagyvenus
QUOTE(giintariuke @ 2010 06 04, 20:15)
Rasaar,
gal galit pasakyt kiek mokejot uz betoniniu laiptu isliejima, uz darba ir medziagas, arba tik uz darba. Pas mus tas pats laiptu meistras greiciausiai darys laptus kaip ir pas jus. As ji pernai liepa buvau pasikvietus del laiptu darymo, jis paskaiciavo samata, tik dabar nepamemu kiek. Dabar paskaiciavo is naujo. Tai laiptu kaina medziagos + darbas 3.5t. Lt, vien darbas 2.2 t.Lt. Praeitais metais as manau, kad tikrai pigiau buvo, gal 1.5 t Lt Idomu kiek jus mokejot?  Laiptu konstrukcija paprasta.
*

Mes pernai vasarą darėm - viso išėjo 2700Lt, darbas 1800 Lt. Pas mus sukti buvo 90 kampu, pora lenktų pakopų (kažkur buvau nuotraukas sudėjus).
Kirkė
QUOTE(gabi @ 2010 06 04, 14:57)
Sveikos  4u.gif

Šiandien mūsų kaime (Vaišvydavoj) prasidede mūsų sienų mūrijimas. Gal kas pasidalintų savo patirtimi - per kiek laiko sumūrijo sienas? pas mus vieno aukšto, apie 200 kv  ax.gif

Kol vyko darbai prie pamatų nelabai matėsi kas padaryta, atrodo tiek daug dirbta, bet vaizdelis nelabai keičiasi. Tai jau labai laukiu kada vaizdas keisis  biggrin.gif

Tiesa, sveikinu naujai prisijungusias  4u.gif  Nors aš čia irgi naujokė statybose  smile.gif Nors prabėgo jau 2 metai nuo sklypo įsigijimo ...
*

O tai kurioje Vaišvydavos vietoje kuriatės? Prieš kooperatyvo parduotuvę ar kur nors kitur?
kristinka_2010
QUOTE(evelinute @ 2010 06 04, 16:50)

user posted image

laukiu kritikos drinks_cheers.gif
*

na man keista kad nera garazo ir malkines... taip pat prie virtuves sandeliuko truksta, o kur jusu dziovykle skalbykle?? O neturesite slovikeliu su uogom, agurkais biggrin.gif

ir man tie du tamburai siaip nelabai smile.gif ir siaip labai jau daug sienu ir daug kampu.. brangus irengimas bus.
Papildyta:
Idesiu ir as savo namuko projektuka smile.gif beja pati ji dariau 4u.gif tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
giintariuke
QUOTE(pagyvenus @ 2010 06 04, 21:34)
Mes pernai vasarą darėm - viso išėjo 2700Lt, darbas 1800 Lt. Pas mus sukti buvo 90 kampu, pora lenktų pakopų (kažkur buvau nuotraukas sudėjus).
*

Aciu, gal galit savo laiptu meistro kontaktus duoti, ar esat patenkinti laiptu kokybe?
kristinka_2010
O cia buvo mano svajoniu namas vieno auksto, nedidukas kompaktiskas, bet MB norejo dvieju... tai kadangi nedideli sklypuka pirkom, tai teko ne i ploti bet i auksti plestis smile.gif

Sitas projektas man beveik idealus, dar reiktu biski kai ka pakeisti smile.gif

user posted image
EmIeJu
Evelinute ir Kristynka 2010 thumbup.gif savotiskai idomus projektukai blush2.gif 4u.gif
as manau kiekvienas pagal savo poreikius planuojasi biggrin.gif

nu pakritikuokit mane blush2.gif
man tai kaip sakant reik ir uogienes susideti su bulvikem ir pirtelen sonus pakaitinti,ir senatvej i antra auksta nelaipiosiu biggrin.gif
user posted image
Giedruolė
Kristinka pas jus kaip suprantu du miegamieji?
Kristina x pas mus kažkas panašaus tik kampų mažiau padaryta ir veidrodinis variantas. nors daugiau skirtumų biggrin.gif
jordan
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 06 04, 14:45)
Mums baigia sienas, dirba beveik 2 mėnesius jau doh.gif Bet mūsų 2 aukštai, tai prieš perdangos dėjimą reikėjo porą sav. laukti kol sąramos sutvirtės. Ir dirba tik 1 mūrininkas su pagalbiniu, ne brigada.
Savaitgaliais nedirba. mad.gif
*

mums zada sienas iskelt per menesi,nes sake daugiau menesio dar nera nei vieno namo sienu kele,na su sijom visom tai maximum iki 2men,jie dirba 3-4 zmones rolleyes.gif
sutare mes ,kad iki rudens jau bus deze su stogu 4u.gif
irisas
QUOTE(LauraSim @ 2010 06 03, 14:32)
  mirksiukas.gif  kaip jusu statybos? kokioj stadijoj esat?  4u.gif
musu langai (be jokiu duru) su montavimu isejo apie 50t, nes dideli  langai ir dvi didele slankiojancios durys,kas sudare didele sumos dali  ax.gif
*

Nelabai kas tepasikeitė biggrin.gif nudažiau išorinės apdailos lentas, dabar laukia didelė krūva pakalimo ir apvadų lentų smile.gif šiemet išvedžiojom kanalizacijos vamzdžius, daugiau nieko naujo doh.gif Apsigins MB diplomą statybininko, tada pajudės gal darbai smile.gif
QUOTE(evelinute @ 2010 06 03, 20:17)
Sveikos gyvos 4u.gif

noriu jungtis į Jūsų būrį.
*

Sveika prisijungus 4u.gif
EmIeJu
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 04, 23:33)
Kristinka pas jus kaip suprantu du miegamieji?
Kristina x pas mus kažkas panašaus tik kampų mažiau padaryta ir veidrodinis variantas. nors daugiau skirtumų biggrin.gif
*

nuo saliono puses 2 vaiku kamb o gale musu miegamasis su rubine biggrin.gif standartiskai lietuviskai seimai biggrin.gif
jordan
beja po vakar musu sklypas skesta doh.gif meistrai susinervave,bet tikiuosi ryt kaip siandien bus geras oras ,tai gal visgi pirmadieni pavyks isliet pamata unsure.gif
Giedruolė
KristinaX tavo kambarių skaičius tai aiškus wink.gif
Yra dar viena Kristinka 2010 tik neparašiau skaičių biggrin.gif Nu čia painiava biggrin.gif reik kažkaip jus užkoduot biggrin.gif pvz KX ir K2010 biggrin.gif
irisas
QUOTE(evelinute @ 2010 06 04, 17:50)
labukas
pirmuosiuose mirksiukas.gif
taip, kitoj pusėje medelyno, bet ne grynai priešais. šalia yra sodyba, bet neteko bendrauti su niekuo, tai nžn kas ten per gyventojai unsure.gif o kurioj Jūs gatvėje?
projektas jau įsibėgėjęs, mėnesio bėgyje turėtume jau turėti cool.gif  įdedu projektą kritikai ax.gif
user posted image
*

ne kritika, šiaip pastebėjimai smile.gif
Labai įdomioj ir gal netradicinėj vietoj katilinė, kažkaip man prie miegamojo nesižiūri biggrin.gif O koks šildymas nusimato? jei malkinis, tai nelabai patogu bus malkeles susinešt bus, reiks eit arba per visą namą su glėbukais, arba pro vitrininį langą, kuris priešais (nežinau ar jis atsidaro). jeigu pro langą, tai žiemą labai namus šaldysit. Jei dujinis arba geoterminis, tada jokių problemų smile.gif
Dar įdomus sprendimas tėvų vonioje - dušas, aš dušą dėčiau bendroje praeinamoje vonioje smile.gif vaikai pasimaudyti gali ateiti ir į tėvų vonią smile.gif na, čia tik mano nuomonė, nes pas mus bendro naudojimo vonioje bus tik tualetas ir kriauklė, nors labai norėjom ir dušo, paprasčiausiai netilpo biggrin.gif
O nenorit padaryti atviresnę erdvę tarp virtuvės ir valgomojo, nuo svetainės uždariau yra, o ten man kažkaip trūksta atvirumo rolleyes.gif
Labai patinka drabužinė miegamąjam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kur man tokią sutalpint doh.gif lotuliukas.gif
Dar labai geras išdėstymas pagal pasaulio dalis thumbup.gif
Giedruolė
Dar noriu paklaust tų kas statėtės ar statysit iš arko18 arba sislibloko 18. Kokias saramas dėjot dėsit liesit? Man darbininkai pataria gatavas pirkt... bet jos yra 120mm pločio... tai kaip su sekančia blokelių eile? sąrama dedasi per sienos vidurį ir po to blokelį ant jos kabini per vidurį? Dar siūlomos standartinės 200m sąramos individualiai statybai, bet kad per plačios sad.gif gal būtent ilgesnes sąramas apsimoka lieti, pvz. 3500 ilgio?
irisas
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 04, 22:01)
na man keista kad nera garazo ir malkines...  taip pat prie virtuves sandeliuko truksta, o kur jusu dziovykle skalbykle??  O neturesite slovikeliu su uogom, agurkais biggrin.gif

ir man tie du tamburai siaip nelabai smile.gif ir siaip labai jau daug sienu ir daug kampu.. brangus irengimas bus.
Papildyta:
Idesiu ir as savo namuko projektuka smile.gif beja pati ji dariau  4u.gif  tongue.gif

user posted image
*

Sunku spręst iš tokio pabraižymo, bet verta pagyrimo už savarankišką darbą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
nenori pakeisti virtuvės ir svetainės vietomis rolleyes.gif man buvo pagrindinis rodiklis virtuvė arčiausiai durų, nes nenorėčiau tampyti pilnų maisto maišų per visus namus doh.gif kiti pereina svetainę ir nemato problemų, pas mus šeimoj viskas pradžioje nusėda virtuvėje, į kurią visi varo su batais ir neša viską ten, tik paskui pasisikirsto po kambarius biggrin.gif ir dar man patogu (tikiuosi bus lotuliukas.gif ) kad būdama virtuvėje matysiu kas ateina, nes kažkaip pati nenorėdama daugiausia laiko joje ir praleidžiu doh.gif
Dar nelabai supratau kokia patalpa antrame aukšte prie balkoniuko virš svetainės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 04, 22:06)
O cia buvo mano svajoniu namas vieno auksto, nedidukas kompaktiskas, bet MB norejo dvieju... tai kadangi nedideli sklypuka pirkom, tai teko ne i ploti bet i auksti plestis smile.gif

Sitas projektas man beveik idealus, dar reiktu biski kai ka pakeisti smile.gif

user posted image
*

pas mano drauge man rodos labai panašus projektas, tik be tambūro, bet pas juos dar nebuvau, tai nežinau tiksliai lotuliukas.gif
Šiaip labai kompaktiškas namukas be kolidorių, holų ir viskas po ranka. Man thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina_x @ 2010 06 04, 23:13)
Evelinute ir Kristynka 2010  thumbup.gif savotiskai idomus projektukai  blush2.gif  4u.gif
as manau kiekvienas pagal savo poreikius planuojasi  biggrin.gif

nu pakritikuokit mane  blush2.gif
man tai kaip sakant reik ir uogienes susideti su bulvikem ir pirtelen sonus pakaitinti,ir senatvej i antra auksta nelaipiosiu  biggrin.gif
user posted image
*

Pirmas įspūdis - per daug chaodo ir daug užkampiukų blush2.gif
Ir išorėj daug labai kampų, kas pasinkins ir pabrangins statybas smile.gif ilgame kolidoriuje reiks galvot kokį įdomesnį apšvietimą, kad neatrodytų kaip tunelis rolleyes.gif
irisas
Pakomentavau kiek nekompetetingai sugebu lotuliukas.gif Kad nebūtų į vienus vartus pateikiu ir savo planelius:
user posted image
Na ir monologas per visą puslapį doh.gif
Grelita
Man atrodo jei gerai pamenu,uz darba laiptininkui sumokejom kazkas apie 2500. g.gif Visa kita medziagos,tai sumoj gavosi 3300.
Gal kas galit rekomenduot klinkerista ?
giintariuke
QUOTE(rasaar @ 2010 06 05, 02:34)
Man atrodo jei gerai pamenu,uz darba laiptininkui sumokejom kazkas apie 2500. g.gif Visa kita medziagos,tai sumoj gavosi 3300.
Gal kas galit rekomenduot klinkerista ?
*

Labutis, galiu rekomenduoti murininka, kuris man ir mano seseriai visa nama murino blokeliais ir klinkeriu man, siuo metu murina apdailines plytas pas mano seseri, bet neuzilgo turetu baigti. Siaip dirba neblogai, savo darba ismano, truputi gal trukta tvarkos kai dirba, bet turi kitu pliusu. Turi visus savo irankius, irangas ir pastolius, mums nieko nereikejo rupintis. Tel. Nr. parasysiu i AZ.
EmIeJu
QUOTE(Giedruolė @ 2010 06 04, 23:49)
Dar noriu paklaust tų kas statėtės ar statysit iš arko18 arba sislibloko 18. Kokias saramas dėjot dėsit liesit? Man darbininkai pataria gatavas pirkt... bet jos yra 120mm pločio... tai kaip su sekančia blokelių eile? sąrama dedasi per sienos vidurį ir po to blokelį ant jos kabini per vidurį? Dar siūlomos standartinės 200m sąramos individualiai statybai, bet kad per plačios sad.gif gal būtent ilgesnes sąramas apsimoka lieti, pvz. 3500 ilgio?
*

Mes galvojam is tokiu statyt o saramas jauciu patys armaturos nusipirke darysimes,tik va su virs garazo ka daryt reiks nzn mb rado tevo vinkelio gal tevas atiduos tai darysimes patys g.gif
paciam darytis pigiau nors laiko uzima 4u.gif

QUOTE(irisas @ 2010 06 05, 00:03)
Pirmas įspūdis - per daug chaodo ir daug užkampiukų  blush2.gif
Ir išorėj daug labai kampų, kas pasinkins ir pabrangins statybas smile.gif ilgame kolidoriuje reiks galvot kokį įdomesnį apšvietimą, kad neatrodytų kaip tunelis  rolleyes.gif
*

darem kampuota kad nebutu kaip tvartas staciakampio namas man negrazus blush2.gif jei pamatus padarys tokius tai ir pasimurinsim tikrai be problemu biggrin.gif
irisas
QUOTE(kristina_x @ 2010 06 05, 09:59)
darem kampuota kad nebutu kaip tvartas staciakampio namas man negrazus  blush2.gif  jei pamatus padarys tokius tai ir pasimurinsim tikrai be problemu  biggrin.gif
*

o pas mus kap tik bus tvartas, ir dar medinėm tamsiai pilkom lentom iškaltas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, bet kai mes statom patys, tai ieškojom lengvesnių sprendimų biggrin.gif
LauraSim
sveikos 4u.gif

matau kalbat apie išplanavimus bigsmile.gif aš tai galvoju kad kiekvienas variantas skirtingas pagal šeimą ir jos poreikius rolleyes.gif sunku rasti visiems tinkantį sprendimą. Iš savo situacijos jau žinau kad man greičiausiai truks kambariuko šalia virtuvės unsure.gif bet netoli bus katilinės patalpa (šildymas dujom) tai gal tilps ir kažkas iš virtuvės ax.gif bet kadangi jau viskas stovi ir pakeist kaip ir būtų labai sudėtinga,tai reiks galvot kaip apsieit rolleyes.gif

Įkeliu mūsų namuką temos pagyvinimui ax.gif
tik kažkaip foto prastos gavosi, nemokėjau su saulės apšvietimu normaliai nufotkint doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
EmIeJu
sveiki
gal kas vezetes gruzo keliuko darymui????gal zinot kas veza ir kokia mazdaug kaina?????? 4u.gif 4u.gif
aciukas
evelinute
laba 4u.gif
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 04, 21:01)
na man keista kad nera garazo ir malkines...  taip pat prie virtuves sandeliuko truksta, o kur jusu dziovykle skalbykle??  O neturesite slovikeliu su uogom, agurkais biggrin.gif

garažas ir malkinė bus ateityje - atskiras pastatas.. džiovyklė ir skalbyklė stovės katilinėje, nes bus geoterminis šildymas, tad patalpa tarnaus ir kaip skalbykla ir kaip katilinė drinks_cheers.gif
sienų ir kampų galbūt ir daug, bet norėjome atkirti miegamąją zoną nuo gyvenamosios, o be kolidorių, kampų ir sienų to padaryti nepavyksta..
tambūrai - buvom nusprendę antrąjį naikinti ir padidinti holo erdvę, bet apsigalvojome - šis tambūras puikiai tarnaus kiemo "batams" ar kitiems rakandams pasidėti rolleyes.gif

QUOTE(irisas @ 2010 06 04, 22:48)
ne kritika, šiaip pastebėjimai smile.gif

*

katilinės kitur neina įkomponuoti, nes sklypo užstatymas laaaaaaaaabai ribotas. bus šildoma geoterminiu, tad problemų tikrai nematau. ten bus ir skalbykla. o katilinėje ten bus durys mirksiukas.gif
dėl dušo - dar nenusprendę iki galo šios vietos.
tarp valgomojo ir virtuvės, prie lango bus baras, kuris manau tikrai priduos erdvės. ties kita siena norime daryti aukštą, didelę spintą, kuri būtų kaip sandėliukas, tad siena reikalinga blush2.gif

dėkui už pastebėjimus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2010 06 04, 23:21)
Pakomentavau kiek nekompetetingai sugebu  lotuliukas.gif Kad nebūtų į vienus vartus pateikiu ir savo planelius:
user posted image
Na ir monologas per visą puslapį  doh.gif
*

superinis planelis thumbup.gif

manau, kad projektas labai priklauso nuo poreikių, galimybių ir sklypo, todėl ir yra visi jie individualūs ir savotiški wub.gif
irisas
QUOTE(evelinute @ 2010 06 05, 15:05)
laba  4u.gif

garažas ir malkinė bus ateityje - atskiras pastatas.. džiovyklė ir skalbyklė stovės katilinėje, nes bus geoterminis šildymas, tad patalpa tarnaus ir kaip skalbykla ir kaip katilinė drinks_cheers.gif
sienų ir kampų galbūt ir daug, bet norėjome atkirti miegamąją zoną nuo gyvenamosios, o be kolidorių, kampų ir sienų to padaryti nepavyksta..
tambūrai - buvom nusprendę antrąjį naikinti ir padidinti holo erdvę, bet apsigalvojome - šis tambūras puikiai tarnaus kiemo "batams" ar kitiems rakandams pasidėti rolleyes.gif
katilinės kitur neina įkomponuoti, nes sklypo užstatymas laaaaaaaaabai ribotas. bus šildoma geoterminiu, tad problemų tikrai nematau. ten bus ir skalbykla. o katilinėje ten bus durys mirksiukas.gif
dėl dušo - dar nenusprendę iki galo šios vietos.
tarp valgomojo ir virtuvės, prie lango bus baras, kuris manau tikrai priduos erdvės. ties kita siena norime daryti aukštą, didelę spintą, kuri būtų kaip sandėliukas, tad siena reikalinga blush2.gif

dėkui už pastebėjimus drinks_cheers.gif
Papildyta:
superinis planelis thumbup.gif

manau, kad projektas labai priklauso nuo poreikių, galimybių ir sklypo, todėl ir yra visi jie individualūs ir savotiški wub.gif
*

pas mus irgi ūkinis kažkada dar labai tolimoje ateityje numatytas smile.gif ten ir pirtelė,ir sandėlys daržovėm.
tas mažas tambūras pas jus geriau nei holas, nes holas neišnaudojamas, o tambūras gerai sakei ir botams, ir siurblį ir dar kokį stiklainį pastatysit thumbup.gif
katilinė su geoterminiu vadinas viskas ok thumbup.gif nebus nei purvo nei ką, dar ir ten koks stiklainis tilps lotuliukas.gif
teisingai, kiekvienas planuojasi pagal šeimos poreikius, bet vis tik visi ras po kokį neapgalvotą dalyką, kuris išryškės tik gyvenant name, trečias namas jau tikrai būtų tobulas ir atitinkantis visus poreikius thumbup.gif
evelinute
QUOTE(irisas @ 2010 06 05, 14:18)
pas mus irgi ūkinis kažkada dar labai tolimoje ateityje numatytas smile.gif ten ir pirtelė,ir sandėlys daržovėm.
tas mažas tambūras pas jus geriau nei holas, nes holas neišnaudojamas, o tambūras gerai sakei ir botams, ir siurblį ir dar kokį stiklainį pastatysit  thumbup.gif
katilinė su geoterminiu vadinas viskas ok  thumbup.gif nebus nei purvo nei ką, dar ir ten koks stiklainis tilps  lotuliukas.gif
teisingai, kiekvienas planuojasi pagal šeimos poreikius, bet vis tik visi ras po kokį neapgalvotą dalyką, kuris išryškės tik gyvenant name, trečias namas jau tikrai būtų tobulas ir atitinkantis visus poreikius  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Giedruolė
QUOTE(irisas @ 2010 06 05, 00:21)
Pakomentavau kiek nekompetetingai sugebu  lotuliukas.gif Kad nebūtų į vienus vartus pateikiu ir savo planelius:
user posted image
Na ir monologas per visą puslapį  doh.gif
*

o koks plotas jūsų namuko? jetai kaip tingiu kelt savo planą biggrin.gif bet jaučiu reiks prisiruošt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.