Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Du broliai...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Briliantas
Gytis...vyresnysis brolis..... lauktas ilgokai.... kai sužinojau ir pamačiau II, buvau labai laiminga, tuo didžiavomės abu, kažkaip nuo pat pirmos minutės jaučiau, kad gims sūnus..... pradžia buvo sklandi, jaučiausi stipri...... kur kas sunkesnė buvo pabaiga..... nuo 30 sav pradėjo kilti spaudimas.... nepamažėjo jis ir su vaistais, teko pagulėti ir ligoninėje.... buvau susitarusi su daktare ir pas ją nuolat lankiausi.... vasario gale paguldė vėl į ligoninę....lašino lašalines, darė tyrimus..... šeštadienis, kovo 3.....daktarės prašausi namo......ji neišleidžia.... supykstu.... vyras sako pakentėk iki pirmadienio..... parvažiuosi dar namo..... dar buvo tik 34 sav ir 3 d....... nusiraminu, susitaikau, juk ne dėl savęs, dėl sūnaus reikia...... su palatos drauge nueinam miegoti, miegasi gerai, ramiai..... prieš 6 ryto užsimanau į WC..... jis čia pat, palatoje....grįžtu į lovą, išgeriu vaistus....atsigulu..... kažkas atsitinka, lyg skausmas, lyg kažkas iškrenta..... guliu toliau.... bet mintys kad kažkas ne taip neduoda ramybės..... keliuosi iš lovos ir eisiu ieškoti sesutės.... išlipu... pradeda bėgti per kojas..... 34 sav.... išsigąstu.... kaip suprantu bėga vanduo...susirandu sesutę..... ji iškviečia budinčia daktarę..... taip, teks gimdyti..... skambinu vyrui.... daktarei....veža į gimdyklą..... apie 10 val ateina mano daktarė....sako gimdysim per mano sūnaus gimtadienį, bus Kaziukas, nes juk kovo 4 smile.gif..... košmaro net nenoriu prisiminti... buvo sunku.... nes juk priešlaikinis.... niekas niekur nepasiruošę...plaučiai nesubrandinti.... daktarų pilna gimdykla.... visi laukia, kas manęs, kas vaiko..... gimėm kovo 4.... 17,36 val.... 53 cm ir 2780 g ...man akyse pašviesėjo iš karto... toliau jau pusės nepamenu..... tik tiek, kad griebė už vaiko ir į renimaciją..... nemčiau, vyras matė.... vaistukai, patikrinimai........... per tą laiką sutvarkė mane..... nžn kodėl, bet iš karto, nuo pat pradžių sakiau, kad viskas bus gerai, nes kitaip ir būti negali, gal dar nesuvokiau, gal kaip, bet tiesiog žinojau, kad viskas bus gerai..... kitą dieną išvežė Gytį į santariškes, į renimaciją, su juo kartu ir MB.... aš dar VGN.... mane paleido tik trečiadienį...visas tas 3 dienas MB lakstė tarp VGN ir Santariškių..... aš tik telefonu bendravau.... kai pirmą kartą pamačiau mažiuką buvo sunku, bet vyras buvo prigrasinęs neverkti, būti stipriai, nes daugiau neleis važiuot.....verkiau, bet tik tada kai buvau viena....kita vertus, turėjau būti stipri ir kiek įmanoma rami.... nes reikėjo ir pieno..... sulaukėm penktadienio, buvau pasiruošusi gultis su vaiku, perkėlė mus iš renimacijos į neišnešiotukų skryių........ išmokau viską ko reikia...... patikrino viską viską..... auginom svorį, mokėmės gyventi be deguonies, zondų..... ačiū dievui, kad viskas buvo kaip ir gerai.... nes būna ir kur kas blogiau..... po dviejų savaičių daktarė pasakė, kad paleis namo, kai išmoksim valgyti iš buteliuko...... mokėmės.... iš pradžių mokėmės čiulpti tiūtę...po to po biškį ir pienuką..... kovo 27 grįžome namo..... pas daktarus sekimui ir stebėjimui lankėmės ilgai..... bet aš visada buvau optimistė ir dbr mums VISKAS GERAI smile.gif auga tvirtas, protingas, jautrus vaikas...... tiesiog tikiu, kad sunki pradžia, o po to tik lengvyn....

Dovydas..... kad norim ne vieno, vaiko žinojau nuo pat pradžių.....ir žinojau, kad noriu kaip galima greičiau... atsigavau po pirmojo, šiek tiek sustiprėjom, atšventėm brolio 1-ajį gimtadienį ir nusprendėm, kad jau... viskas kaip pagal planą..... nereikėjo ir NT, žinojau, kad jau.... bet vistiek pasitikrinau ir II biggrin.gif vėl džiaugiamės..... nors patirtis skaudi..... pasirenku kitą daktarą...su vyrais man sekasi geriau, viską supasakoju, kas buvo, dėl ko....visą nėštumą esu stebima per padidinamjį stiklą.... iki 30 sav viskas puikiai... deja... nuo čia vėl viskas kartojasi.... bet tam esame pasiruošę....vėl geriu vaistus..... 33 sav pajaučiu sąrėmius..... prieš tai radau patepliojimų...išėjo kamštis.... šeštadienį apsilankau pas daktarą.....vėl ašaros, nors viskas jau žinoma.... dakataras duoda siuntimą ir liepia važiuoti pas jį į ligoninę jei pajusią ką ne taip.... sekmadinį apie pietus pradedu jausti reguliarius sarėmius, skambinu daktarui ir važiuojam į ligoninę... apžiūri, paguldo..... duoda kažkokių vaistų stabdančių gimdymą....suduria kelis švirkštu plaučių brandinimui.... veikla sustoja..... atsigulu į ligoninę lapkričio 17..... 26 d daktaras sako, kad 28 d gimdysim...nėra ko laukti, spaudimas nekrenta..... vaisius didelis..... skatinsim...... 27 d. ryte dar suvaikštau echoskopui.... grįžtu.... galvoju tuoj turi lašint lašalinę, einu į WC.... atsikeliu eiti.... vėl nubėga vandenys..... vėl viskas taip pat... pasirodau seselėms, ateina apžiūrėti daktarai, paskambinu vyrui...tik ši kartą viskas ramiau, gerokai ramiau, nes esame pasiruošę...... nuveda į gimdyklą....suleidžia epidūrą, skatina...... spaudimas šokinėja....bet šį kartą viskas taip lengvai ir greitai, kad net nesupratau, kad pagimdiau smile.gif..... sūnus.... verkia, neišnešiotas, bet didelis, kvėpuoja pats.... nuprausia, išmatuoja ..... 34 sav, 16,15 val.... ketvirtadienis, lapkričio 27 d..... 50 cm ir 3470...duoda plaikyti ir man ir išsineša ....... žinau, kad į palatą man jo niekas neatneš....vėl ilga kelionė iki namų..... lankau mažiuką kur guli ir kiti neišnešiotukai.....tik šį kartą gulime ne inkubatoriuje.... viskas gerokai geriau, kol..... gruodžio 2 ateina vaiko daktarė ir sako....darėm visų organų echoskopą....su vienu inkstuku kažkas negerai.... siūsim jus į santariškes..... man šokas, skambinu vyrui... vėl viskas kaip pirmą kartą, tik viskas jau žinoma...... santariškės, tie patys daktarai.... Dovydo dešinysis inkstukas padidėjęs, praisplėtę skilvelei, daro krūva tyrimų.....laukia operacija.... 2 sav leliukas operuojamas..... mane jau praminė mama optimiste, nes net daktarai nežino, o aš kaip sugedus plokštelė kartoju, kad viskas bus gerai..... operacija pvyksta, grįžta mažiukas su kateteriais, maišeliais.... šeštadienį vieną maišelį išima, pirmadienį vėl apžiūros... viskas gerai.... daktaras sako, tada ir tada jei viskas geri išimsim, sakau, aišku, kad viskas gerai.... ir kalėdas sutiksim namuose.... padaro visus reikiamus tyrimus ir išima visus kateterius, VALIO, nes sakiau, kad su jais namo nevažiuosim...... daktaras sako, aš nuo 22 atostogauju, sakau Jūs į atostogas, o mes namo... taip ir buvo, nors mūsų palatos auksinė daktarė dar norėjo, kad pabūtume, bet aš jau negalėjau, nes namuose juk visą šitą laiką laukė brolis..... mamos nematęs gerą pusantro mėnesio.... gruodžio 22.... padaromi paskutiniai tyrimai..... ir NAMOOOOOOOOOO ....grįžus dar ilgokai reikėjo daryti perrišimus, pati visko išmokau.... juk reikia.... šnd Dovydas jau pusantrų metukų vyras..... tvirtas, stiprus, tikras karo vyras..... dar atlaikęs vieną urologinę operaciją ir dar spėjęs pagulėti nudegimų skryiuje per neatsargumą, kai nusidegino kojytę..... o šiaip sveikas ir stiprus vaikas smile.gif

MŪSŲ BROLIAI ŠAUNUOLIAI
user posted image
mamymamy
Užtai, kad mama stipri, tai ir vaikai kovotojai, viskas kaip turi būti thumbup.gif Puiki istorija, daug sveikatos Jums visiems 4u.gif
Briliantas
QUOTE(mamymamy @ 2010 06 04, 11:17)
Užtai, kad mama stipri, tai ir vaikai kovotojai, viskas kaip turi būti  thumbup.gif Puiki istorija, daug sveikatos Jums visiems  4u.gif
*

ačiū wub.gif
Garbanelele
Saunuoliai esat didziausi 4u.gif . Sekmes ir toliau iveikiant gyvenimo kalniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Briliantas
QUOTE(Garbanelele @ 2010 06 04, 11:37)
Saunuoliai esat didziausi 4u.gif . Sekmes ir toliau iveikiant gyvenimo kalniukus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif ačiū 4u.gif
bruc
Aukit sveiki ir stiprūs 4u.gif Šaunuolė mamytė, laukiam tęsinio thumbup.gif
plato
Tikrai Stipri mama thumbup.gif thumbup.gif Ir stiprūs berniukai thumbup.gif Aukit Sveiki ir stiprūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Soterija
Ojetau jetau, kiek jums visko daug patirti reikėjo 4u.gif mama tai nereali optimistė thumbup.gif , aš jau antram būčiau taip greit tikrai nepasiryžus ax.gif blush2.gif

Aukis sveiki, stiprūs ir laimingi 4u.gif

Šaunuolė mama 4u.gif
Briliantas
QUOTE(bruc @ 2010 06 04, 11:40)
Aukit sveiki ir stiprūs  4u.gif  Šaunuolė mamytė, laukiam tęsinio  thumbup.gif
*

ačiū smile.gif a kokio tęsinio ? smile.gif

QUOTE(plato @ 2010 06 04, 11:44)
Tikrai Stipri mama thumbup.gif  thumbup.gif Ir stiprūs berniukai thumbup.gif  Aukit Sveiki ir stiprūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Velniukstis @ 2010 06 04, 11:46)
Ojetau jetau, kiek jums visko daug patirti reikėjo  4u.gif mama tai nereali optimistė  thumbup.gif  , aš jau antram būčiau taip greit tikrai nepasiryžus  ax.gif  blush2.gif

Aukis sveiki, stiprūs ir laimingi  4u.gif

Šaunuolė mama  4u.gif
*

aga, draugai irgi sakė, kad kaip čia taip drąsiai... o ką daryt, norisi.... vienam vaikui liūdna....

aš dar tyliai tyliai ir apie sesę pagalvoju, bet vėliau.... ax.gif
floridija
QUOTE(Briliantas @ 2010 06 04, 11:50)
aš dar tyliai tyliai ir apie sesę pagalvoju, bet vėliau....  ax.gif
*

bigsmile.gif

Na ir drasuole mamyte, labai graziai aprasei viska 4u.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Briliantas
QUOTE(floridija @ 2010 06 04, 13:38)
bigsmile.gif

Na ir drasuole mamyte, labai graziai aprasei viska  4u.gif Aukit sveiki ir laimingi  4u.gif
*

ačiū wub.gif
Kajusiau
Šaunuoliai, kad taip stipriai laikotės savo gerų įsitikinimų. Ir toliau taip 4u.gif
Briliantas
QUOTE(Kajusiau @ 2010 06 04, 14:25)
Šaunuoliai, kad taip stipriai laikotės savo gerų įsitikinimų. Ir toliau taip  4u.gif
*

4u.gif
ŽanetaKava
Kaip viskas artimai girdeta ir pajausta,nubraukiau ne viena asara...Sekmes jums augti .Labai grazus bernuzeliai.

Mano Gabijos gimimo istorija
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=538548
Briliantas
QUOTE(ŽanetaKava @ 2010 06 04, 14:46)
Kaip viskas artimai girdeta ir pajausta,nubraukiau ne viena asara...Sekmes jums augti .Labai grazus bernuzeliai.
Mano Gabijos gimimo istorija
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=538548

*

wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cuoliukė
labai graži dviejų berniukų gimimo istorija 4u.gif
spunke
dievas zmogui nesiuncia daugiau isbandymu nei jis gali pakelti 4u.gif su tokiu otimizmu mamyte ir kalnus galetum nuversti 4u.gif
irmaba
aukit dideli ir sveikuciai 4u.gif
DOLRIN
Labai grazi istorija 4u.gif taip sujaudino,aukit sveiki ir dideli 4u.gif
indica
O, Briliantas, as irgi truputi tarp sausinukiu sukiojausi, tai zinojau nuotrupas smile.gif Graziai aprasei, labai faini vyruciai, dideliausios sekmes ir sveikatos! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mickute7
Saunuole mamyte thumbup.gif thumbup.gif tiek teko iskente. Sekmes broliukams mirksiukas.gif wub.gif
Briliantas
QUOTE(cuoliukė @ 2010 06 04, 22:59)
labai graži dviejų berniukų gimimo istorija 4u.gif
*

4u.gif
QUOTE(spunke @ 2010 06 05, 00:36)
dievas zmogui nesiuncia daugiau isbandymu nei jis gali pakelti  4u.gif  su tokiu otimizmu mamyte ir kalnus galetum nuversti  4u.gif
*

4u.gif

QUOTE(irmabaro @ 2010 06 05, 09:25)
aukit dideli ir sveikuciai 4u.gif
*

4u.gif

QUOTE(DOLRIN @ 2010 06 05, 09:59)
Labai grazi istorija 4u.gif taip sujaudino,aukit sveiki ir dideli 4u.gif
*

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(indica @ 2010 06 05, 14:48)
O, Briliantas, as irgi truputi tarp sausinukiu sukiojausi, tai zinojau nuotrupas smile.gif  Graziai aprasei, labai faini vyruciai, dideliausios sekmes ir sveikatos! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2010 06 05, 18:14)
Saunuole mamyte  thumbup.gif  thumbup.gif  tiek teko  iskente. Sekmes  broliukams  mirksiukas.gif  wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif

ačiū visoms wub.gif
ausra37
QUOTE(Briliantas @ 2010 06 04, 12:47)
ačiū  wub.gif
*

kuo didziausios sveikateles ir siltu vasaros dieneliu jusu graziai seimynelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
biti atskrend
Neimanoma nesizaveti tokia saunia mamyte! Labai grazus abu suneliai!
Briliantas
QUOTE(ausra37 @ 2010 06 05, 23:01)
kuo didziausios sveikateles ir siltu vasaros dieneliu jusu graziai seimynelei 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

ačiū dar kartą wink.gif
Briliantas
QUOTE(biti atskrend @ 2010 06 06, 01:02)
Neimanoma nesizaveti tokia saunia mamyte! Labai grazus abu suneliai!
*

ačiukas smile.gif manau, kad esant reikalui mes visos stiprios 4u.gif
skorpee
pasikartosiu,jau ne kartą sakiau,mano akyse tu tikra supermama wub.gif wub.gif 4u.gif
Briliantas
QUOTE(skorpee @ 2010 06 07, 14:02)
pasikartosiu,jau ne kartą sakiau,mano akyse tu tikra supermama wub.gif  wub.gif  4u.gif
*

wub.gif ačiū wub.gif
Milda_Milda
Mama supermama thumbup.gif Šaunuolė, kad nepasidavei. Ir svoris ir ugis berniuku ne kaip neisnesiotuku smile.gif Berniukai ąžuoliukai!
GudriLapė
sėkmės jums dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Briliantas
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 06 07, 15:29)
Mama supermama thumbup.gif  Šaunuolė, kad nepasidavei. Ir svoris ir ugis berniuku ne kaip neisnesiotuku smile.gif Berniukai ąžuoliukai!
*

ačiū 4u.gif
Briliantas
QUOTE(GudriLapė @ 2010 06 07, 15:30)
sėkmės jums dideliausios 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

ačiukas mirksiukas.gif
Upjora
Skaičiau ir verkiau....Atgijo prisiminimai....Maniškė gimė 27sav.670gr svorio....Na,bet čia ne apie mus.
Šaunuoliai tėveliai 4u.gif O broliai abu tikri nekantruoliai,negalėjo palaukti biggrin.gif Būit sveiki ir laimingi 4u.gif
Briliantas
QUOTE(Kauske @ 2010 06 07, 22:01)
Skaičiau ir verkiau....Atgijo prisiminimai....Maniškė gimė 27sav.670gr svorio....Na,bet čia ne apie mus.
Šaunuoliai tėveliai  4u.gif O broliai abu tikri nekantruoliai,negalėjo palaukti  biggrin.gif Būit sveiki ir laimingi 4u.gif
*

ačiū, aukite ir Jūs sveikos ...būkit stiprios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vienišoji
Bril, tu saunuole. thumbup.gif
Briliantas
QUOTE(vienišoji @ 2010 06 09, 13:24)
Bril, tu saunuole. thumbup.gif
*

ačiū mirksiukas.gif wub.gif
elastica
...kaip gerai, KAD VISKAS GERAI... wub.gif
Briliantas
QUOTE(elastica @ 2010 06 09, 14:28)
...kaip gerai, KAD VISKAS GERAI... wub.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
linkur
kad ir kokia istorija, svarbiausia turi savus 2 bernuzelius thumbup.gif aukit stiprus ir sveiki 4u.gif
siroma
Šaunuolė optimistė mamytė thumbup.gif thumbup.gif
Broliukai nuostabūs thumbup.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Briliantas
QUOTE(linkur @ 2010 06 14, 19:02)
kad ir kokia istorija, svarbiausia turi savus 2 bernuzelius thumbup.gif aukit stiprus ir sveiki 4u.gif
*

ačiū wub.gif
Briliantas
QUOTE(siroma @ 2010 06 16, 15:50)
Šaunuolė optimistė mamytė thumbup.gif  thumbup.gif
Broliukai nuostabūs thumbup.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
*

wub.gif
triusiene
Tikri kovotojai vyrukai 4u.gif o mamai pagarba uz tokia stiprybe 4u.gif sekmes ir toliau smile.gif
Briliantas
QUOTE(triusiene @ 2010 06 16, 23:01)
Tikri kovotojai vyrukai  4u.gif  o mamai pagarba uz tokia stiprybe  4u.gif  sekmes ir toliau  smile.gif
*

ačiū 4u.gif
Broliai stipruoliai, tikrai mirksiukas.gif
Briliantas
user posted image
Ryto@Rasa
stipri tu mamka 4u.gif wub.gif
Sandra29
Sėkmės auginant du bernužėlius wub.gif 4u.gif
O,čia Tau-už optimizmą- 4u.gif 4u.gif
lauroone
Saunuoliams broliams tikrai reikia seses mirksiukas.gif wub.gif biggrin.gif
Briliantas
QUOTE(mamalora @ 2010 08 04, 01:16)
stipri tu mamka 4u.gif  wub.gif
*

4u.gif tu dar stipresnė smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandra29 @ 2010 08 04, 01:45)
Sėkmės auginant du bernužėlius wub.gif  4u.gif
O,čia Tau-už optimizmą- 4u.gif  4u.gif
*

ačiū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lauroone @ 2010 08 04, 03:23)
Saunuoliams broliams tikrai reikia seses  mirksiukas.gif  wub.gif  biggrin.gif
*

turbūt, kad reikia... smile.gif
laide
stiprybes ir sekmes jum thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.