Gerdama alu neseniai sulaukiu dideles nuostabos ir komentaro, kaip cia moteris geria alu? Dauguma mano pazistamu moteru ir merginu dazniau renkasi alu, nei pvz vyna ar sampana, del to man tai neatrodo taip keista, taciau kaip supratau is veliau issivysciusios diskusijos visuomeneje vyrauja nuomone , kad moteris ir alus yra kone nesuderinama ir kad tai yra labai nemoteriska. Taigi, mielosios, kaip atrodo jums?
QUOTE(agne_pagne @ 2010 06 04, 15:59) Gerdama alu neseniai sulaukiu dideles nuostabos ir komentaro, kaip cia moteris geria alu? Dauguma mano pazistamu moteru ir merginu dazniau renkasi alu, nei pvz vyna ar sampana, del to man tai neatrodo taip keista, taciau kaip supratau is veliau issivysciusios diskusijos visuomeneje vyrauja nuomone , kad moteris ir alus yra kone nesuderinama ir kad tai yra labai nemoteriska. Taigi, mielosios, kaip atrodo jums? agne_pagne, moteris ir alus,pagal mane nera gražus derinys,bet,man regisi,kiek žmonių tiek nuomonių. Man priimtiniau moteris su vyno taure. Nes man alus yra dvokiantis gėrimas.
Nemegau alaus, kol neparagavau imbierinio alaus.
Siaip musu draugu rate alus megstamiausias gerimas, tai kazkaip teko priprasti (vyno butelio vien sau neatidarinesi), o dabar jau visai skanu. O kas ka galvoja... Visiems neitiksi. Geriu tai kas man patinka, svarbu nepadauginti Viena forumiete isidejusi toki parasa: Vieniems per graži, kitiems per prasta. Vieniems pasikėlus, kitiems per žema. Vieniems miela, kitiems per šalta. Nesu tobula, nes tobulų nėra.(nataliuncik)
man irgi alus yra grynai vyriskas gerimas.asocijuojasi su bulviu traskuciais ir raugejimu
As jum pasakysiu moterys, kad visiskai nesvarbu ka jus geriat ar alu, ar vyna, ar degtine, svarbu , kaip geriat. Mano moteris pvz labai megsta svyturio balta ir as tame nematau nieko blogo, tai isgeria bokaliuka koki kavinej graziai ir man tai tikrai neatrodo nemoteriska, o paziuri salia sedi , kokios paneles ta pati vyna buteliais lieja, vaiksto skersos, rekauja, isidirbineja, tai vat tai man atrodo nemoteriska. O ar moters rankose alaus ar vyo, ar sampano taure , tai jokio skirtumo
As ir labai svyturio balta labai megstu ( jis ko gero populiariausias tarp merginu
Sutinku su atvydas.s nuomone
As megstu alu :ax:Vasara vos ne kiekviena siestadieni,kai atsala alaus nesinori, su vyru darome alaus vakara
mes va tokia taure turim namie
as is jos visada geriu ir labai net moteriskai jauciuos, man atrodo cia kvailas nusistatymas, kad alus yra vyriskas gerimas QUOTE(Thora @ 2010 06 07, 14:02) As ir labai svyturio balta labai megstu ( jis ko gero populiariausias tarp merginu Na as siaip nesu didele alaus megeja ir esu prie tu kuriem alus labiau vyriskas gerimas,bet minetas svyturio baltas kartais tikrai visai skaniai gerias, kai karsta ypac, tikrai atgaivina QUOTE(laselis @ 2010 06 04, 21:05) Nemegau alaus, kol neparagavau imbierinio alaus. o kur tokio galima paragauti, cia kokiam busi 3cias gal? Papildyta: QUOTE(Laura81r @ 2010 06 05, 23:19) man irgi alus yra grynai vyriskas gerimas.asocijuojasi su bulviu traskuciais ir raugejimu na musu kompanijoje tai ir klausimu del to nekyla,tiek vaikinai , tiek merginos linkusios prie alaus QUOTE(laselis @ 2010 06 11, 15:01) na reiks paieskot, gal ir Lietuvoje kur galima atrast Papildyta: Ech, nereikejo man i sia tema, kai toks karstis uzsukt, dabar taip salto alucio noris, svyturio balto su citrina ir prie kokio ezeriuko
Man tai vyriskas gerimas , moteriskumo kazkaip moteriai neprideda.
Pati alaus nemegstu. QUOTE(Arletė @ 2010 06 12, 21:12) Na gal ir neprideda, bet ir neatima juk?nors gal moteris kokioj medziu nukaltoj aludej , su gigantisku bokalu kazkam ir nelbai , kaip ziurisi, bet pvz is tokios taures , kur kavinej ar sveciuose gerianti moteris manau labai net simpatiskai atrodo
Anksčiau net negalėjau pažvelgti į alaus pusę, man jis smirdėjo ir buvo neskanus. Nežinau, kažkas pasikeitė su mano skonio ir uoslės receptoriais
Keista, kad kai kam taurė vyno asocijuojasi su moteriškumu, o alaus bokalas - atvirkščiai. Mėgstu ir tą, ir aną pagurkšnoti, aišku, nedažnai ir nepadauginant Nemėgstu Švyturio Balto ir paruošto su įvairiais saldžiais sirupais - tai tik gėrimo gadinimas
Svyturio baltas su saldziais sirupas? kas cia per kokteiliai?
nei moteriska nei vyriska, alus tiesiog -neskanu
na skanu neskanu , tai cia skonio reikalas
Man alus yra Nr. 1. Geriu ir vargo nematau. Kartais kai norisi paskanauju vyno. Daug rečiau - šampano, sidro ar vermuto. Ko negeriu, tai jokių stipriųjų gėrimų, nebent jie kokteiliuose sumaišyti būna, bet dažnai kokteiliai brangus reikalas, o jei darytis namie, daug terlionės...
QUOTE(micefee @ 2010 06 16, 17:19) Man alus yra Nr. 1. Geriu ir vargo nematau. Kartais kai norisi paskanauju vyno. Daug rečiau - šampano, sidro ar vermuto. Ko negeriu, tai jokių stipriųjų gėrimų, nebent jie kokteiliuose sumaišyti būna, bet dažnai kokteiliai brangus reikalas, o jei darytis namie, daug terlionės... va , 100% palaikau
Man tai alus yra iesiog gerimas, visiskai neskirstau as ju i moteriskus ir vyriskus
Cia gal is senu laiku dar kazkiek susiformaves toks poziuris, bet dabar manau jau visiskai jokio skirtumo , siais laikais viskas unisex, tai alaus tikrai nebegalima priskyrinet kazkuriai lyciai. As pvz labai megstu alu , svyturio ablta arba koki carlsberg, o mano draugas zymiai dazniau renkasi vyna
QUOTE(agne_pagne @ 2010 06 16, 17:51) va , 100% palaikau as ir palaikau aluti! Ner geriau ar prie vakarienes, kokio kepsniuko, ar prie saslykiuko svyturio baltijos - labai skanu! O vasara, gamtoj saltas alutis labai atgaivina
bet as ziuriu yra ryskus du favoritai tarp alu gerianciu moteru - baltas ir baltijos , visiskai skirtingi alus
Man irgi alus yra nr1. ir tikrai niekada neusimastau kaip tai atrodo iš šono
vienintelė taisyklė manau nepadaugint, nes nėra nieko šlykščiau lkaip prisigėrusi moteris QUOTE(*smilte* @ 2010 06 21, 19:58) Man irgi alus yra nr1. ir tikrai niekada neusimastau kaip tai atrodo iš šono vienintelė taisyklė manau nepadaugint, nes nėra nieko šlykščiau lkaip prisigėrusi moteris Va butent, baisiausia yra ne kai moteris geria alu, o kai ji prisigeria, kaip sliure ir visiskai nesvarbu nuo ko, alaus ar vyno QUOTE(paulinuke @ 2010 06 22, 12:28) Va butent, baisiausia yra ne kai moteris geria alu, o kai ji prisigeria, kaip sliure ir visiskai nesvarbu nuo ko, alaus ar vyno As tai irgi atradau labai nelboga varianta alus su sprite sumaishai puse to puse to , tai ir gaivu ir i galva taip neduoda QUOTE(perspektyva @ 2010 06 28, 12:17) As tai irgi atradau labai nelboga varianta alus su sprite sumaishai puse to puse to , tai ir gaivu ir i galva taip neduoda As irgi kartais taip darau, labai skanu! As tai darau su Ekstra, dabar pati susimasciau, kaip butu su Baltijos
Moteris su stikline alaus ar alaus kokteiliuku rankoj nieko
QUOTE(*Selma* @ 2010 07 11, 22:56) Moteris su stikline alaus ar alaus kokteiliuku rankoj nieko Tai jeigu be saiko tai viskas blogai Be to pilvukas daugiau auga nuo uzkandziu prie alaus, nei nuo paties alaus. Cia patikrintas dalykas yra, nes tiek as pati tikrai nuo alaus nestoreju, bet as ne tiek daug jo ir geriu , tik va svyturio baltijos kartais pagurksnoju, taip , del malonumo. Bet turiu draugiu, kurios alaus tikrai nemazai geria, bet figuroms nieko, liaunos, dailios
elyja Pritariu Jums, tačiau mano pažįstamų tarpe yra žmonių geriančių alų neužkandžiaujant, tai iš kur tie pilvukai taip sparčiai auga?
QUOTE(*Selma* @ 2010 07 14, 00:10) elyja Pritariu Jums, tačiau mano pažįstamų tarpe yra žmonių geriančių alų neužkandžiaujant, tai iš kur tie pilvukai taip sparčiai auga? Na as pazistu zmoniu su didelias ir sparciai auganciais pilvukais, bet alaus jie apskritai negeria
Nusisypsojau.... Tai tas pats kas vairuoti-nemoteriska, Arba gaminti pietus-nevyriska...
QUOTE(agne_pagne @ 2010 06 04, 15:59) Gerdama alu neseniai sulaukiu dideles nuostabos ir komentaro, kaip cia moteris geria alu? Dauguma mano pazistamu moteru ir merginu dazniau renkasi alu, nei pvz vyna ar sampana, del to man tai neatrodo taip keista, taciau kaip supratau is veliau issivysciusios diskusijos visuomeneje vyrauja nuomone , kad moteris ir alus yra kone nesuderinama ir kad tai yra labai nemoteriska. Taigi, mielosios, kaip atrodo jums? Man alus apskritai ne gėrimas, užtat jo ir nesirenku.Tiesiog negaliu pakęsti to kvapo sklindančio nuo alaus. Be to, jis iš visų alkoholinių gėrimų pats nesveikiausias.Bent taip teigia medikai. QUOTE(atvydas.s. @ 2010 06 07, 12:55) As jum pasakysiu moterys, kad visiskai nesvarbu ka jus geriat ar alu, ar vyna, ar degtine, svarbu , kaip geriat. Mano moteris pvz labai megsta svyturio balta ir as tame nematau nieko blogo, tai isgeria bokaliuka koki kavinej graziai ir man tai tikrai neatrodo nemoteriska, o paziuri salia sedi , kokios paneles ta pati vyna buteliais lieja, vaiksto skersos, rekauja, isidirbineja, tai vat tai man atrodo nemoteriska. O ar moters rankose alaus ar vyo, ar sampano taure , tai jokio skirtumo svarbu, kad patinka, o kas ka galvoja - tai jau jums turetu buti neidomu... QUOTE(corolla @ 2010 07 27, 18:32) Na man kazkaip irgi neteko girdet, kad alus butu pats nesveikiausias alkoholinis gerimas. Kaip tik man atrodo, aisku su saiku, jis net i nauda siek tiek. Kaip vyras sako, virskinimui gerai
Štai straipsnelis apie alų. Pasirodo - tai ne tik nemoteriška, bet net ir nevyriška
"Kai vyras ilgai vartoja alų, jo organizme kaupiasi moteriškas hormonas - progesteronas. Sutrinka hormonų pusiausvyra, vyras pamažu aptunka ir tampa panašus į bobą. Jis vis mažiau domisi moterimis."... "Kai moteris geria alų, spirito molekulė susitinka su progesteronu, nutraukia nuo jos du vandenilinius kompleksus, ir progesteronas virsta į vyrišką hormoną testosteroną. Moteris pradeda vyriškėti: šiurkštėja balsas, grubėja elgesys, judesiai, pradingsta noras patikti vyrams, dingsta motinystės jausmas. Pradeda keistis figūra: platėja pečiai, storėja rankos, siaurėja klubai".... "Bet su moterimis, kurios geria alų, atsitinka dar baisesni dalykai. Moterys virsta agresyviomis patelėmis. Gaunasi įdomus paradoksas: vaikinai su merginomis sėdi ir geria alų. Mergos užsimano vyrų, o tie - negali. Ir visuomenėje atsiranda didelis disbalansas. " visas straipsnis http://www.sveikata.info/alus
Na visu pirma tekstai, kuriuose rasoma "bobos" ir "mergos" man apskritai neiponuoja ir kazkaip labai jau cia hiperbolizuotai skamba viskas
O is patirties galiu pasakyt, kad siaip esu alaus megeja ir per sia vasara tikrai nemazai svyturio baltu gaivinaus ir tpfu tfpu tfpu, nei balsas, nei klubai, nei noras patikti vyrams nepakito
kuom moterys prastesnes,kad negali karsta vasaros dienele atsigaivinti
Papildyta: kuom moterys prastesnes,kad negali karsta vasaros dienele atsigaivinti Papildyta: QUOTE(agne_pagne @ 2010 08 03, 17:39) Na visu pirma tekstai, kuriuose rasoma "bobos" ir "mergos" man apskritai neiponuoja ir kazkaip labai jau cia hiperbolizuotai skamba viskas O is patirties galiu pasakyt, kad siaip esu alaus megeja ir per sia vasara tikrai nemazai svyturio baltu gaivinaus ir tpfu tfpu tfpu, nei balsas, nei klubai, nei noras patikti vyrams nepakito
Nei cia moteriska nei nemoteriska. Tiesiog gal vyrai labiau megsta, bet jei moteris megsta, tai nieko cia vyrisko nematau. Man asmeniskai alus neskanu, galiu tik koki gurksneli is vyro gurksteleti kai gert norisi ir jau gana. O pora bokalu pavyzdziui neisivaizduoju kur sutalpinti reiktu
Man tai tas svyturio baltas lenda, kaip medus, lengvai du bokaliukus isgeriu
|