Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano sunelio atejimas i si pasauly :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Airida Jenko
Nemoku graziu rasiniu rasyti, tai parasysiu konkreciai kaip kas buvo....

Balandzio 21d buvo nustatyta data man gimdyti, bet visa diena nieko nesulaukiau, tai vakare pries einant miegoti, palaksciau laiptais, pirmyn atgal..... smile.gif

nakty atsikeliau i tuoleta, ir atsigulus nebegalejau uzmigti....guliu guliu ir jauciu kad jau kaistu visa slapia, tai greitai sokau is lovos nubegau i dusa stoviu ir ziuriu kaip bega vandenys ...... tai susiruosem ir isvaziavom i ligonine, kuri buvo uz 60km...... vaziuojant pastoviai vyras klausinejo ar neskauda, bet jokiu skausmu nejauciau....paskambinau mamai, pranesti kad jau vaziuojam mes, tai ji irgi sako kaip tu taip atsiputus kalbi, o man tada juokas eme biggrin.gif

nuvaziavom i ligonine tas buvo 4val ryto.....as einu, o dzinsai visi slapi..... einu ir varva is paskos tie vandenys... atvaziavom i ligonine nieko nera, visur tuscia, tai vyras pradejo saukt help help ..... lotuliukas.gif nu pagulde mane klausytis tonusu vaikuko, manes klausia ar nejauti saremiu, sakau nu nejauciu nieko, tai sako pamatuosim spaudima jei geras bus galesit vaziuot namo, nes turit dar 24val blink.gif (cia viskas vyko airijoje, o pas mane su anglu silpna tai viska vertijavo vyras)
as vyrui rekiu, tai sakyk kad mums 60km iki namu, kokie gali buti namai kai jau vandenys nubege....o jos vistiek aiskina kad nera reikalo cia guleti ir vaziuosit namo doh.gif tai ateina man to spaudimo matuoti, tas aparatas ismeta pastoviai ir nerodo, atsinesa kita aparata tas irgi nerodo (tokie man nervai buvo kad net aparatai nepanese) tai jau po kokio pusvalandzio pamatavo ir buvo savaime aisku didziulis, tai iskarto iskviete daktare, tai ji istate kateteri ir issiunte jau mane i palata.nuejom i ta palata, o vyrui sako eikit lauk jus nes kitos moterys dar miega doh.gif nu ir likau viena....
po puses valandos prasidejo visas smagumas... skambinu vyrui kad ateitu nes man jau begalo skauda ir kvietu tas seseles...tai tik po pusvalandzio ileido vyra...vyras tom seselem sako kad man jau skauda nebegaliu kenteti, tai jos sako cia taip turi buti doh.gif tik po pusvalandzio tekesi apziureti...tai kaip tikrino "ten" kazka tai jauciu visa ligonine skleides, nes skausmas nepakeliamas buvo....tada isveze i kita palata, tada dave tu duju pakviepuoti, kol padare tyrimus del epidiuro.....skausmas vis daresi stipresnis.....po kokiu poros valandu jau gavo atsakymus, kad gali man leisti ta epidiura, tai tada jau isveze i gimdykla.....
atejo leisti to epidiuro, ir ta tik is trecio karto tik pataike doh.gif nu zodziu ziauru buvo doh.gif bet jau kaip pradejo veikti epidiuras tai buvo pasaka smile.gif bet neilgai.... po kiek laiko pradejo mazinti ta epidiura ir vel visi skausmai prasidejo, del to kad jau buvo laikas man pradeti stumti....ir tada prasidejo visas grazumas doh.gif kiek stumiu niekas man nesigauna, skausmai nepakeliami, as ir verkiu ir rekiu, vyras salia i ranka isikibes taip pat asara braukia, bet kaip nieko taip nieko...taip prasikankinau dvi valandas, jau maldavau kad darytu cezary, bet niekas manes ten nesiklause....atejo kazkoks juodukas sako vezam i operacine vakuma darysim doh.gif vyras sako tai geriau cezary darykit, o jis sako jei vakumu nepavyks tada cezary darysim....ir isveze mane...nuvaziavus ten vel i kita ligonines gala tik lempos akis apspigino ir daugybe zmoniu koki 15 zmoniu aplin mane laksto, o vyro neileido.....vel privare man epidiuro belikiek nes vis rekiau kad viska jauciu....tada vel rekia man stumti, ir pajutau kaip galvute jau praejo, ziuriu ir vyras jau prie sono stovi, ir tada islindo visas leliukas... wub.gif .pirmi vyro zodziai buvo, "vaikas isigimes"( nes nuo vakumo buvo istemta galvyte) as sakau, man vienodai koks jis jis vistiek mano vaikas....is karto pasake kad viskas gerai kad ta galvyte susitrauks....tada vyras apsiverke net kukciodamas lotuliukas.gif seseles juokdamosi sako "ziurek kaip tavo vyras verkia" pirma kart maciau tada savo vyra verkiant lotuliukas.gif ir tada kol mane siuvo, susikibe abudu verkem is laimes kad jau musu Deimantukas pas mus wub.gif ( gime 4.360kg )

dar pamirsau paminet, kad pastoviai mama skambinejo, net siutas buvo paemes, galvojau neleis nei pagimdyt doh.gif

jau taip isipleciau, ir jauciu kad visai neidomiai nupasakojau,nu gal ka nors suprasit blush2.gif
irmaba
smagu buvo skaityt, nuotaikingai parasyta mirksiukas.gif thumbup.gif
sepallaa
sveikinu 4u.gif
kristeen
thumbup.gif SEKMES JUMS! thumbup.gif
Zuwytes
Nu kai paskaitau Airijoj ir Anglijoj gimdziusiu mamu istorijas, tai man siurpas ima kokie daktarai ten atsipute blink.gif o finale laaabai daug kartu vakumas naudojamas ir siaip sunkus gimdymai schmoll.gif
sekmes Deimantukui 4u.gif
mmamuliuke
trumpai bet graziai papasakojai.
aukit sveikuteliai 4u.gif
spunke
saunuole mamyt, dabar svarbiausia kad berniukas sveikutelis ir grazutelis 4u.gif
cuoliukė
sveikinu sulaukus dickio sunelio 4u.gif
remama
SVEIKINIMAI 4u.gif PAPRASTAI IR AIŠKIAI ŠAUNUOLĖ biggrin.gif
mamymamy
Jezau, kaip baisu tie vakuumai.... Bet svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi ir vaikučiui nieko neatsitiko thumbup.gif . Sėkmės Jums 4u.gif .
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
vanile69
wub.gif thumbup.gif sveikateles jums 4u.gif
Airida Jenko
aciu 4u.gif
Briliantas
4u.gif
linkur
sveikinu 4u.gif
Deizyte
Sveikinimai mamytei ir suneliui, aukit dideli ir sveiki smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.