Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dantų papuošalai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3
Saldzioji18
gal kas zino kur galima nusipirkti maza uv lempute nes mano nebeveikia doh.gif
Florestina
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 08 04, 12:46)
gal kas zino kur galima nusipirkti maza uv lempute nes mano nebeveikia doh.gif
*

Tai gal baterija nusėdo. g.gif
Saldzioji18
gal
bet niekur nerandu tokiu batareikyciu blush2.gif
Saldzioji18
va siandien radau batareikytes elektronikos pasaulyje akropoli
tj db vel prisilipinau thumbup.gif
Saldzioji18
kodel tema nutilo? ax.gif
Florestina
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 02 25, 15:56)
kodel tema nutilo? ax.gif
*

Matyt niekas nenori papuošaliukų. g.gif
Saldzioji18
QUOTE(Florestina @ 2009 02 25, 17:03)
*

keista g.gif
man taip grazu
ketinu eiti neuzilgo tikra prisiklijuoti 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Florestina
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 02 26, 16:02)
keista  g.gif
man taip grazu
ketinu eiti neuzilgo tikra prisiklijuoti 4u.gif  ax.gif  mirksiukas.gif
*

Man irgi gražu, bet tikro nededa, dėl to, kad priekiniai dantys plombuoti ir kreivi. verysad.gif
Sophi
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 02 26, 16:02)
man taip grazu

Man asmeniškai - baisu smile.gif
skaidrene
Uzsiregistravau kitam pektadieniui uzsideti papuosaliuka,tai dabar taip laukiu doh.gif biggrin.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(skaidrene @ 2009 03 13, 21:49)
Uzsiregistravau kitam pektadieniui uzsideti papuosaliuka,tai dabar taip laukiu doh.gif  biggrin.gif
*

Uz kiek? bigsmile.gif blush2.gif
skaidrene
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 13, 22:29)
Uz kiek?  bigsmile.gif  blush2.gif
*

uz 80lt ax.gif
Justyte mamyte
[COLOR=red] idomu,kiek kainuotu toks brangakmenis ant dantuko? blink.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(skaidrene @ 2009 03 14, 14:26)
uz 80lt ax.gif
*

Parasyk po to ar patiko ir pns. ax.gif
skaidrene
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 14, 16:13)
Parasyk po to ar patiko ir pns.  ax.gif
*

okiukas,butinai mirksiukas.gif
jolie
As asmeniskai akmenuka ant danties jau turiu apie 6 metus...Vis klijuoju ir klijuoju,ta prasme pas dantiste einu ta daryti...Paskutinis akmenukas man laikosi jau daugiau negu 1.5 metu...Siaip man asmeniskai grazu,as turiu ji ant trecio danties,nes antras truputi uzlipes ant pirmo,tai kad demesio taip nepatrauktu dejaus ant 3...As kazkaip visada pamirstu kad ji turiu,tai visi labai atkreipia demesi.Minusas tas,nors gal del to kad as ji ilgai turiu,man jau liko toks kaip ir anspaudas toj vietoj...Nupoliruoja,taip nelabai aisku matosi,bet prie geros sviesos tai pamatysi ta demele...
Lilit09
QUOTE(Florestina @ 2009 02 25, 17:03)
*

Kad jau jų populiarumo banga praėjo.
skaidrene
Na va jau turiu ta grozi;)
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(skaidrene @ 2009 03 21, 17:25)
Na va jau turiu ta grozi;)
*

Kaip pati procedura? Kokiu budu ta grozi dejo? bigsmile.gif blush2.gif
skaidrene
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 21, 17:35)
Kaip pati procedura? Kokiu budu ta grozi dejo?  bigsmile.gif  blush2.gif
*

oi labai trumpa...užtruko gal 10min. biggrin.gif paimi paruošia dantį,ten pašlifuoja ar ką ten padaro ir tada deda kažkokią medžiagą "bondą" jei neklystų ir vėliau uždeda deimančiuką ir tada stingdo su ultravioletiniais spinduliais ir vsio smile.gif
*Cukrinė_Siela*
Tikekimes ilgai laikys bigsmile.gif
skaidrene
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 22, 15:42)
Tikekimes ilgai laikys  bigsmile.gif

*

tikekimes kartu biggrin.gif o tu irgi nori uzsidet? bigsmile.gif
Florestina
QUOTE(skaidrene @ 2009 03 23, 14:29)
*

Aš labai noriu, ale man nededa. Sako, kad galima dėti tik ant sveiko dantuko, o mano priekiniai sugedę visi, tai tik tuo parduotuviniu, kur pačiai reikia prisiklijuoti kartais pasipuošiu. ax.gif
skaidrene
QUOTE(Florestina @ 2009 03 23, 21:29)
Aš labai noriu, ale man nededa. Sako, kad galima dėti tik ant sveiko dantuko, o mano priekiniai sugedę visi, tai tik tuo parduotuviniu, kur pačiai reikia prisiklijuoti kartais pasipuošiu. ax.gif
*

na bent tuo tai ir tai jau dziaugsmas;)
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(skaidrene @ 2009 03 23, 15:29)
*

Taip bigsmile.gif
jau senai planuoju, bet vis neprisiruosiu blush2.gif
sakiau vasaros palauksiu.. Atnaujinsiu balinima ir tada keliausiu to grozio ant dantuko detis bigsmile.gif
skaidrene
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 24, 16:50)
Taip  bigsmile.gif
jau senai planuoju, bet vis neprisiruosiu  blush2.gif
sakiau vasaros palauksiu.. Atnaujinsiu balinima ir tada keliausiu to grozio ant dantuko detis  bigsmile.gif

*

dėkis būtinai,vasarai gi labai fainai ax.gif poto pasigirk mum tongue.gif
*Cukrinė_Siela*
Butinai ax.gif
Prasides pavasario pabaigoj didieji ieskojimai kokiam stomatologiniam detis bigsmile.gif
Tikiuos su liezuvio auskaru nenumusiu kaip nors to deimanciuko doh.gif lotuliukas.gif
skaidrene
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 26, 23:41)
Butinai  ax.gif
Prasides pavasario pabaigoj didieji ieskojimai kokiam stomatologiniam detis  bigsmile.gif
Tikiuos su liezuvio auskaru nenumusiu kaip nors to deimanciuko  doh.gif  lotuliukas.gif

*

nenumusi lotuliukas.gif tai pasirinkimo daug....galesi issirinkt mirksiukas.gif galesiu pasakyt kiek man laiko islaike,gal kokiu rekomendaciju rolleyes.gif
gamtos stebuklas
sakykit, o labai skyriasi swarovski kristaliukas ir cirkonis(ar koks ten akmenukas buna), kuris graziau? blush2.gif
Florestina
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2009 04 10, 10:52)
sakykit, o labai skyriasi swarovski kristaliukas ir cirkonis(ar koks ten akmenukas buna), kuris graziau? blush2.gif
*

Cirkonis, tai yra dirbtinis kvarcas, ta prasme labioratorijoj išaugintas brangakmenis. Šiuo metu jis yra aktyviai naudojamas juvrlyrikoje.

O gamtinio kvarco pavadinimas priklauso nuo jos spalvos:
Agatas – juostuotas chalcedonas, neskaidrus;
Ametistas – violetinės spalvos skaidri kvarco atmaina;
Ametrinas – ametistas su citrino zonomis arba atvirkščiai, spalva kristale staigiai keičiama iš violetinės į geltoną ir iš geltonos į violetinę;
Chalcedonas – kriptokristalinė kvarco atmaina, tačiau pavadinimas naudojamas tik baltos ar šviesių spalvų mineralams, kitokios spalvos turi specifinius pavadinimus;
Citrinas – geltona, oranžinė, žalsvai gelsva kvarco atmaina;
Kalnų krištolas – skaidrus, bespalvis kvarcas;
Morionas – juodas, tamsiai rudas neskaidrus kvarcas;
Dūminis kvarcas – pilkas, skaidrus kvarcas;
Oniksas – agatas su tiesiomis, vienodomis juostomis;
Jaspis – neskaidrus chalcedonas su priemaišomis;
Avantiurinas – pusiau skaidrus chalcedonas su smulkiomis tolygiai pasiskirsčiusiomis priemaišomis (dažniausiai žėrutis), kurios žvilga;
Rožinis kvarcas – rausvas, pusiau skaidrus kvarcas;

Cirkonis:
user posted image

Svarovski:
user posted image
UnknownUser
Niu jau ko ko, o cirkonio ant danties detis tikrai nevertetu, labai negraziai man atrodytu ...

user posted image

Va cirkonas - kitas dalykas.
CarpeDiem
Sveikutes! 4u.gif Gal kas gali pasakyti, ar akmenuka galima detis is karto po dantu balinimo? (Zoom technolg.) Ar geriau palaukti nors pora dienu?? O gal tai neturi jokio skirtumo?? g.gif
Ir dar o kur galima nusipirkti Svarowsky kristaliukus?? Dekoju iz anksto! rolleyes.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 17, 18:23)
Sveikutes! 4u.gif  Gal kas gali pasakyti, ar akmenuka galima detis is karto po dantu balinimo? (Zoom technolg.) Ar geriau palaukti nors pora dienu?? O gal tai neturi jokio skirtumo??  g.gif
Ir dar o kur galima nusipirkti Svarowsky kristaliukus?? Dekoju iz anksto! rolleyes.gif
*

Siūlyčiau su stomatologu pasitart g.gif
Florestina
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 17, 17:23)
Sveikutes! 4u.gif  Gal kas gali pasakyti, ar akmenuka galima detis is karto po dantu balinimo? (Zoom technolg.) Ar geriau palaukti nors pora dienu?? O gal tai neturi jokio skirtumo??  g.gif
*

Aš tai per Eurocose ir pati klijuoju. Jau baigėsi manieji, reiks nusipirkti kai gausiu algą. doh.gif
Tiksliau, dar būtų laikę, bet buvau pas implantologą ir jis nulupo, sakydamas, kad pirma reikia panešioti breketus, tada pasidaryt estetinį ir tik tada apie tuos akmenukus galvot. Nu blink.gif koks jo reikalas ką aš darau. Aš pinigų tai neturiu toms jo išvardintoms procedūroms, o akmenuko noooooooooooooooooooooooriu. cray.gif
CarpeDiem
O kokia butu kainyte Eurocos parduotuveje tu papuosaliuku? 4u.gif Ir kaip ilgai jie neatsiklijoja?
Florestina
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 18, 17:27)
O kokia butu kainyte Eurocos parduotuveje tu papuosaliuku?  4u.gif Ir kaip ilgai jie neatsiklijoja?
*

Kažkas 35 Lt už penkis kristaliukus, yra klijai, žodžiu rinkinukas. Rašo, kad laiko iki mėnesio, bet man tai ilgiau laikė, paskutinį jau tris mėn nešiojau ir jaučiu būčiau dar nešiojusi. ax.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Florestina @ 2009 05 18, 20:41)
Kažkas 35 Lt už penkis kristaliukus, yra klijai, žodžiu rinkinukas. Rašo, kad laiko iki mėnesio, bet man tai ilgiau laikė, paskutinį jau tris mėn nešiojau ir jaučiu būčiau dar nešiojusi. ax.gif
*

O jų tik CUP'o eurokos būna?
Florestina
QUOTE(rozyteaa @ 2009 05 18, 19:48)
O jų tik CUP'o eurokos būna?
*

Aš mačiau ir Akropoly bei Madoj.
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Florestina @ 2009 05 18, 20:50)
Aš mačiau ir Akropoly bei Madoj.
*

Nieko nebus, reikės lėkt bigsmile.gif

Gal yra žinančių tiksliai kokia kaina ir ar madoj šiuo metu yra? g.gif
Saldzioji18
QUOTE(rozyteaa @ 2009 05 18, 20:55)
Nieko nebus, reikės lėkt  bigsmile.gif

Gal yra žinančių tiksliai kokia kaina ir ar madoj šiuo metu yra?  g.gif

*

kaina bent jau anksciau apie 50lt buvo.
Na o as rimtai nusprendziau tikra uzsideti. tik nzn kur pigiau ir kokybiskiau doh.gif gal galit patart turincios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 05 18, 20:41)
*

o man max 2 savaites laikydavosi doh.gif
Florestina
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 02, 11:52)
kaina bent jau anksciau apie 50lt buvo.
Na o as rimtai nusprendziau tikra uzsideti. tik nzn kur pigiau ir kokybiskiau  doh.gif  gal galit patart turincios 4u.gif
Papildyta:

o man max 2 savaites laikydavosi  doh.gif
*

Aš irgi noriu tikrai užsidėti, bet kaip sakiau, mano odontologas prieš. verysad.gif
*Cukrinė_Siela*
gal kas turit klijų deimantukui klijuot?
turiu ir lempą ir svarovskius, bet klijų ne verysad.gif
stankutel
As tai svajoju irgi uzsideti, tik dar savaitele reikia palaukti, kol nuims kabes :S ir tada jau galesiu dziaugtis grazia sypsena ir deimantuku smile.gif biggrin.gif
Margout
QUOTE(stankutel @ 2009 07 07, 10:58)
As tai svajoju irgi uzsideti, tik dar savaitele reikia palaukti, kol nuims kabes :S ir  tada jau galesiu dziaugtis grazia sypsena ir deimantuku smile.gif biggrin.gif
*

Jau savaite dziaugiuos be kabiu ir 5 dienas deimantuku wub.gif
Manau verta turet papuosala, jei yra tiesus, grazus dantys ir ju savininke nori papuosalo ax.gif
Lacrymosa
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 05, 15:03)
gal kas turit klijų deimantukui klijuot?
turiu ir lempą ir svarovskius, bet klijų ne  verysad.gif

*

Mano draugė pati klijavosi, tai dantistė sakė, kad galima su nagų klijais wink.gif
Nekenks taip labai stipriai emaliui smile.gif

Bet aš kažkaip pati nerizikavau, pas dantistę užsidėjau smile.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 20:45)
Mano draugė pati klijavosi, tai dantistė sakė, kad galima su nagų klijais wink.gif
Nekenks taip labai stipriai emaliui smile.gif

Bet aš kažkaip pati nerizikavau, pas dantistę užsidėjau smile.gif
*

ačiū, reikės išmėgint 4u.gif
tik kad jų rūšių daug unsure.gif
Doviliukaz
As siandien pasipuosiau danti smile.gif jei kam reiktu galiu papuost, 7lt deimantukas smile.gif
ra2ga
Sveikos, mergaitės.
Turiu paauglę dukrą (13 m.) kuri svaigsta „kaip noriu papuošti dantuką“.
Žinau tą norą, kadaise, savo laiku, irgi norėjau, bet mano reti dantukai ir negalėjau sau to leisti. blush2.gif
Norim, kad priklijuotu stomatologijos klinikoj.
Kur reikia pirkti tuos papuošalus? Ar tuos klinikos turi? Kokios klinikos? Į ką jus kreipiatės?
Kokie papuošalai būna? Kokios kainos?
Mus domina Vilnius (arčiausiai važiuoti). 4u.gif
Florestina
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 08 24, 14:03)
Sveikos, mergaitės.
Turiu paauglę dukrą (13 m.) kuri svaigsta „kaip noriu papuošti dantuką“.
Žinau tą norą, kadaise, savo laiku, irgi norėjau, bet mano reti dantukai ir negalėjau sau to leisti. blush2.gif
Norim, kad priklijuotu stomatologijos klinikoj.
Kur reikia pirkti tuos papuošalus? Ar tuos klinikos turi? Kokios klinikos? Į ką jus kreipiatės?
Kokie papuošalai būna? Kokios kainos?
Mus domina Vilnius (arčiausiai važiuoti). 4u.gif
*

Va čia deda ir taip supratau, kad nieko pirkti nereikia. 4u.gif
ra2ga
QUOTE(Florestina @ 2009 08 24, 16:15)
Va čia deda ir taip supratau, kad nieko pirkti nereikia. 4u.gif
*

bet ten biški kaina... 120 Lt g.gif
o ir nuotraukų nematyt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.