gal kas zino kur galima nusipirkti maza uv lempute nes mano nebeveikia
gal
bet niekur nerandu tokiu batareikyciu
va siandien radau batareikytes elektronikos pasaulyje akropoli
tj db vel prisilipinau
kodel tema nutilo?
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 02 26, 16:02) man taip grazu Man asmeniškai - baisu
Uzsiregistravau kitam pektadieniui uzsideti papuosaliuka,tai dabar taip laukiu
[COLOR=red] idomu,kiek kainuotu toks brangakmenis ant dantuko?
As asmeniskai akmenuka ant danties jau turiu apie 6 metus...Vis klijuoju ir klijuoju,ta prasme pas dantiste einu ta daryti...Paskutinis akmenukas man laikosi jau daugiau negu 1.5 metu...Siaip man asmeniskai grazu,as turiu ji ant trecio danties,nes antras truputi uzlipes ant pirmo,tai kad demesio taip nepatrauktu dejaus ant 3...As kazkaip visada pamirstu kad ji turiu,tai visi labai atkreipia demesi.Minusas tas,nors gal del to kad as ji ilgai turiu,man jau liko toks kaip ir anspaudas toj vietoj...Nupoliruoja,taip nelabai aisku matosi,bet prie geros sviesos tai pamatysi ta demele...
Na va jau turiu ta grozi;)
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 21, 17:35) oi labai trumpa...užtruko gal 10min.
Tikekimes ilgai laikys
Butinai
Prasides pavasario pabaigoj didieji ieskojimai kokiam stomatologiniam detis Tikiuos su liezuvio auskaru nenumusiu kaip nors to deimanciuko
sakykit, o labai skyriasi swarovski kristaliukas ir cirkonis(ar koks ten akmenukas buna), kuris graziau?
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2009 04 10, 10:52) sakykit, o labai skyriasi swarovski kristaliukas ir cirkonis(ar koks ten akmenukas buna), kuris graziau? Cirkonis, tai yra dirbtinis kvarcas, ta prasme labioratorijoj išaugintas brangakmenis. Šiuo metu jis yra aktyviai naudojamas juvrlyrikoje. O gamtinio kvarco pavadinimas priklauso nuo jos spalvos: Agatas juostuotas chalcedonas, neskaidrus; Ametistas violetinės spalvos skaidri kvarco atmaina; Ametrinas ametistas su citrino zonomis arba atvirkščiai, spalva kristale staigiai keičiama iš violetinės į geltoną ir iš geltonos į violetinę; Chalcedonas kriptokristalinė kvarco atmaina, tačiau pavadinimas naudojamas tik baltos ar šviesių spalvų mineralams, kitokios spalvos turi specifinius pavadinimus; Citrinas geltona, oranžinė, žalsvai gelsva kvarco atmaina; Kalnų krištolas skaidrus, bespalvis kvarcas; Morionas juodas, tamsiai rudas neskaidrus kvarcas; Dūminis kvarcas pilkas, skaidrus kvarcas; Oniksas agatas su tiesiomis, vienodomis juostomis; Jaspis neskaidrus chalcedonas su priemaišomis; Avantiurinas pusiau skaidrus chalcedonas su smulkiomis tolygiai pasiskirsčiusiomis priemaišomis (dažniausiai žėrutis), kurios žvilga; Rožinis kvarcas rausvas, pusiau skaidrus kvarcas; Cirkonis: Svarovski:
Niu jau ko ko, o cirkonio ant danties detis tikrai nevertetu, labai negraziai man atrodytu ...
![]() Va cirkonas - kitas dalykas.
Sveikutes!
Ir dar o kur galima nusipirkti Svarowsky kristaliukus?? Dekoju iz anksto! QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 17, 18:23) Sveikutes! Ir dar o kur galima nusipirkti Svarowsky kristaliukus?? Dekoju iz anksto! Siūlyčiau su stomatologu pasitart QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 17, 17:23) Sveikutes! Ir dar o kur galima nusipirkti Svarowsky kristaliukus?? Dekoju iz anksto! Aš tai per Eurocose ir pati klijuoju. Jau baigėsi manieji, reiks nusipirkti kai gausiu algą. Tiksliau, dar būtų laikę, bet buvau pas implantologą ir jis nulupo, sakydamas, kad pirma reikia panešioti breketus, tada pasidaryt estetinį ir tik tada apie tuos akmenukus galvot. Nu
O kokia butu kainyte Eurocos parduotuveje tu papuosaliuku?
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 18, 17:27) Kažkas 35 Lt už penkis kristaliukus, yra klijai, žodžiu rinkinukas. Rašo, kad laiko iki mėnesio, bet man tai ilgiau laikė, paskutinį jau tris mėn nešiojau ir jaučiu būčiau dar nešiojusi. QUOTE(rozyteaa @ 2009 05 18, 20:55) kaina bent jau anksciau apie 50lt buvo. Na o as rimtai nusprendziau tikra uzsideti. tik nzn kur pigiau ir kokybiskiau Papildyta: QUOTE(Florestina @ 2009 05 18, 20:41) Kažkas 35 Lt už penkis kristaliukus, yra klijai, žodžiu rinkinukas. Rašo, kad laiko iki mėnesio, bet man tai ilgiau laikė, paskutinį jau tris mėn nešiojau ir jaučiu būčiau dar nešiojusi. o man max 2 savaites laikydavosi
gal kas turit klijų deimantukui klijuot?
turiu ir lempą ir svarovskius, bet klijų ne
As tai svajoju irgi uzsideti, tik dar savaitele reikia palaukti, kol nuims kabes :S ir tada jau galesiu dziaugtis grazia sypsena ir deimantuku
QUOTE(stankutel @ 2009 07 07, 10:58) As tai svajoju irgi uzsideti, tik dar savaitele reikia palaukti, kol nuims kabes :S ir tada jau galesiu dziaugtis grazia sypsena ir deimantuku Jau savaite dziaugiuos be kabiu ir 5 dienas deimantuku Manau verta turet papuosala, jei yra tiesus, grazus dantys ir ju savininke nori papuosalo
As siandien pasipuosiau danti
Sveikos, mergaitės.
Turiu paauglę dukrą (13 m.) kuri svaigsta kaip noriu papuošti dantuką. Žinau tą norą, kadaise, savo laiku, irgi norėjau, bet mano reti dantukai ir negalėjau sau to leisti. Norim, kad priklijuotu stomatologijos klinikoj. Kur reikia pirkti tuos papuošalus? Ar tuos klinikos turi? Kokios klinikos? Į ką jus kreipiatės? Kokie papuošalai būna? Kokios kainos? Mus domina Vilnius (arčiausiai važiuoti). QUOTE(S@V@N@ @ 2009 08 24, 14:03) Sveikos, mergaitės. Turiu paauglę dukrą (13 m.) kuri svaigsta kaip noriu papuošti dantuką. Žinau tą norą, kadaise, savo laiku, irgi norėjau, bet mano reti dantukai ir negalėjau sau to leisti. Norim, kad priklijuotu stomatologijos klinikoj. Kur reikia pirkti tuos papuošalus? Ar tuos klinikos turi? Kokios klinikos? Į ką jus kreipiatės? Kokie papuošalai būna? Kokios kainos? Mus domina Vilnius (arčiausiai važiuoti). Va čia deda ir taip supratau, kad nieko pirkti nereikia. QUOTE(Florestina @ 2009 08 24, 16:15) bet ten biški kaina... 120 Lt o ir nuotraukų nematyt... |