dviem savaitėm mažiukė pasaulį išvydo ankščiau. Pirmąją kalėdų dieną vos tik pabudę vyras jau sakė važiuojam gimdyti, reikia kalėdinukės.Visą dieną tik ir kalbino važiuoti į ligoninę, o kad man nesinorėjo ir dar ne laikas buvo tai jam buvo nesvarbu,bet............matyt jautė. Dar gruodžio 25d. buvome išvažiavę į kaimą. Grįžome tik vakare. sąrėmių dar nebuvo tik taip norėjosi tik gulėti ir kuo mažiau judėti. o vakare jau nuo 21valandos prasidėjo sąrėmiai, bet neregulerūs tai taip ie nesijaudinau. Vis tik norėjosi sausį išvysti savo nageliuką. Bet nuo 22 valandos prasidėjo jau reguliarūs. o po 24 valandos jau išvykau į ligoninę. Teko kviestis savo daktarę iš namų. Pažiūrėjo ogi kaklelis prasivėręs 5 - 6 cm. Prakirpo vandenis, ši procedūra buvo labai skauminga. Nu ir ką į gimdyklą. prieš pat gimdymą sąrėmiai buvo labai skausmingi.o negalėčiau opasakyti apie patį gimdymą. Viskas tesėsi apie 40minucių, ko daktarė ir akušerė nesitikėjo, mat jos manė, kad gimdysiu iki kokių 6 valandų ryto. Bet 01 valandų 50minuciu mažiukė gimė. Vyras dalyvavo gimdyme ir man labai padėjo, taip pat ir daktarė labai padėjo, užtai esu jai labai dėkinga. Vos tik gimė mažiukė uždėjo man ant krūtinės, jausmas buvo nuostabus laikant dukrytė savo glėbyje.
esu labai laiminga. Mūsų mažiukė gimė 2730kg.svrosio ir 50cm. su juodais juosdais ir labai tankiais plaukuciais
Jau savaitėlė kaip esu pagimdžiusi bet vis dar esu labai laiminga ir negaliu atsidžiaugti savo stebūklėliu