Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų Aistutės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
agotele+
Pagimdžiau kalėdinukę savo dukrytę biggrin.gif
dviem savaitėm mažiukė pasaulį išvydo ankščiau. Pirmąją kalėdų dieną vos tik pabudę vyras jau sakė važiuojam gimdyti, reikia kalėdinukės.Visą dieną tik ir kalbino važiuoti į ligoninę, o kad man nesinorėjo ir dar ne laikas buvo tai jam buvo nesvarbu,bet............matyt jautė. Dar gruodžio 25d. buvome išvažiavę į kaimą. Grįžome tik vakare. sąrėmių dar nebuvo tik taip norėjosi tik gulėti ir kuo mažiau judėti. o vakare jau nuo 21valandos prasidėjo sąrėmiai, bet neregulerūs tai taip ie nesijaudinau. Vis tik norėjosi sausį išvysti savo nageliuką. Bet nuo 22 valandos prasidėjo jau reguliarūs. o po 24 valandos jau išvykau į ligoninę. Teko kviestis savo daktarę iš namų. Pažiūrėjo ogi kaklelis prasivėręs 5 - 6 cm. Prakirpo vandenis, ši procedūra buvo labai skauminga. Nu ir ką į gimdyklą. prieš pat gimdymą sąrėmiai buvo labai skausmingi.o negalėčiau opasakyti apie patį gimdymą. Viskas tesėsi apie 40minucių, ko daktarė ir akušerė nesitikėjo, mat jos manė, kad gimdysiu iki kokių 6 valandų ryto. Bet 01 valandų 50minuciu mažiukė gimė. Vyras dalyvavo gimdyme ir man labai padėjo, taip pat ir daktarė labai padėjo, užtai esu jai labai dėkinga. Vos tik gimė mažiukė uždėjo man ant krūtinės, jausmas buvo nuostabus laikant dukrytė savo glėbyje. biggrin.gif Pajutus savo dukriuką visi skausmai pasimiršo.
esu labai laiminga. Mūsų mažiukė gimė 2730kg.svrosio ir 50cm. su juodais juosdais ir labai tankiais plaukuciais biggrin.gif tuoj galėsime kasas pinti biggrin.gif
Jau savaitėlė kaip esu pagimdžiusi bet vis dar esu labai laiminga ir negaliu atsidžiaugti savo stebūklėliu biggrin.gif
renaciukas25
Sveikinu.... 4u.gif
Bukit laimingos ir aukit dideles ir kas svarbiausia sveikutės....
Veitė
kaip grazu, tikrai stebuklas, kai vaikuciai per Kaledas gimsa:) Tikra pasaka wub.gif
Birbiziukas
SVEIKINU... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Toookia
Mes irgi gimėm gruodį, tad sveikinam Jus 4u.gif
agotele+
ačiū už sveikinimus 4u.gif
future_maman
Sveikinu 4u.gif Mamyte, matyt, tikrai puikiai jauciasi, kad tiek laiko tepraejus po gimdymo suskato ji aprasyti thumbup.gif Bet kaip jus visos greitai gimdot, stebuklas doh.gif thumbup.gif Kuo vardu kaledinuke?
agotele+
QUOTE(future_maman @ 2006 01 06, 14:57)
Sveikinu 4u.gif  Mamyte, matyt, tikrai puikiai jauciasi, kad tiek laiko tepraejus po gimdymo suskato ji aprasyti thumbup.gif Bet kaip jus visos greitai gimdot, stebuklas doh.gif  thumbup.gif Kuo vardu kaledinuke?
*

ištikrųjų po gimdymo jauciausi tikrai puikiai.Tikejausi kažko baisesnio, skaudesnio, ilgesnuio, bet viskas vyko labai greitai, gal delto ir greitai atsigavau g.gif O dukrytes vardas Aista
Joalin
Sveikinu sulaukus dukrytes 4u.gif Ir dar kaledinukes thumbup.gif Turbut tai geriausia dovana Kaledu proga rolleyes.gif
agotele+
QUOTE(Joalin @ 2006 01 12, 19:57)
Sveikinu sulaukus dukrytes 4u.gif Ir dar kaledinukes thumbup.gif Turbut tai geriausia dovana Kaledu proga rolleyes.gif
*

ačiū už sveikinimus 4u.gif
tai tikrai pati geriausia dovanėlė, o ypač vyrui, nes jis labai labai laukė kada dukriukas gims tongue.gif
sanidiki
4u.gif
Gutia
Grazi istorija ir lengvas gimdymas, sekmes jums 4u.gif
agotele+
QUOTE(Gutia @ 2008 04 09, 16:14)
Grazi istorija ir lengvas gimdymas, sekmes jums 4u.gif
*

aciu.
jau daugiau kaip du metai turim savo mažiukę ir galiu pasakyti kad kaip lengva buvo gimdyti taip lenga mums ir augti 4u.gif ( na tikiuosi neprisisnekesiu )
Mažoji labai gera mergytė, labai savarankiška ir didelė pagalbininkė namuose. Vyro pasididžiavimas blush2.gif Planuojam pirkti sesutę arba broliuką, nes dideliuose namuose trūksta naujagimio juoko ax.gif
Žemietė
thumbup.gif 4u.gif
egllute
Labai grazu wub.gif Daug laimes jusu seimynelei 4u.gif
DC*
Linkiu daug daug sveikatytes 4u.gif
*fujimi
na saunu!!! tik kazkaip keista, kad jum skaudejo vandenukus kerpant g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.