Nors galvojam apie Rugile ar Gabija. Idomu kokios nuomones....
Laukiames dukrytes, ka manot apie varda Morta?
Nors galvojam apie Rugile ar Gabija. Idomu kokios nuomones....
Man tai labai grazus
Man negražus labai. ...
Tik neduokite Gabija , kad ir koks gražus vardas, bet POP vardų dešimtuke jau daugiau nei dešimtmetį Lieka RUGILĖ
man gražus
Tiek Rugilė, tiek Gabija pakliūva į topus. Man Morta labai gražus vardas, o kadangi retas - tai ir dar gražesnis
grazu
o man kuo toliau, tuo Morta gražesnis
Morta man kažkaip nelabai...
Gabijų be proto daug... Bet ir Rugilių nemažai... Bet nežiūrint į populiarumą man gražiausias Gabija
Na jei dukryte niekad nevaziuos i uzsieni, tada gali but ir Morta
Be galo gražus vardas. Kiti du - normalūs.
Sveika
mokiausi italu kalbos ir zodis "morta/o" is italu kalbos reiskia mirusi/es. Todel man sis vardelis netinka mazyciam sveikam vaikeliui
Morta man asmeniskai negrazus
Man Morta tai nelabai, o Marta kažkaip gražiau skamba
Kazkaip liudna del sio vardo susijimo su mirtimi. O kazkaip prie sito vardo buvom priprate, kazkaip apie tai negalvojau, ka gali reiksti is kitu kalbu. Radom vardo reiksme - Morta (01.19, 07.29) Marta variantas aramėjų: martha valdovė, viešpatė . Kazkaip tiko. O dabar pasimeciau:(
QUOTE(andona @ 2010 06 08, 23:24) Kazkaip liudna del sio vardo susijimo su mirtimi. O kazkaip prie sito vardo buvom priprate, kazkaip apie tai negalvojau, ka gali reiksti is kitu kalbu. Radom vardo reiksme - Morta (01.19, 07.29) Marta variantas aramėjų: martha valdovė, viešpatė . Kazkaip tiko. O dabar pasimeciau:( Tai gal tuomet Marta? Gal netgi gražiau kirčiuojasi, mArta. O su Morta būtų problemos, vieniems būtų mortA, kitiems mOrta
Marta
na mano pačios antras vardas yra Morta, tai patikimas baigiasi tame, kad kai kamnors vaikystej pasakydavau savo antrą varda sakydavo: aaaaa MORKA cha cha chaaa
O man Morta be galo gražus
QUOTE(andona @ 2010 06 08, 22:24) Kazkaip liudna del sio vardo susijimo su mirtimi. O kazkaip prie sito vardo buvom priprate, kazkaip apie tai negalvojau, ka gali reiksti is kitu kalbu. Radom vardo reiksme - Morta (01.19, 07.29) Marta variantas aramėjų: martha valdovė, viešpatė . Kazkaip tiko. O dabar pasimeciau:( ne,ne...geriau neduokit vardo Morta.kazkaip paskaiciau-tai irgi uzejau pasakyt kad italiskai morta-mirus. geriau jau-Marta
grazus ir tikras vardas
QUOTE(coccinella @ 2010 06 08, 09:56) Na jei dukryte niekad nevaziuos i uzsieni, tada gali but ir Morta QUOTE(klaipediete83 @ 2010 06 08, 14:43) Sveika mokiausi italu kalbos ir zodis "morta/o" is italu kalbos reiskia mirusi/es. Todel man sis vardelis netinka mazyciam sveikam vaikeliui QUOTE(Dany @ 2010 06 12, 13:25) ne,ne...geriau neduokit vardo Morta.kazkaip paskaiciau-tai irgi uzejau pasakyt kad italiskai morta-mirus. geriau jau-Marta Morta - vienintelė Lietuvos karalienė, tai gal geriau pirmiau savo istoriją žiūrėkime kaip pavyzdį, o ne svetimas kalbas. beje, pats vardas man nėra gražus.
labai grazus, Lietuviskas
Man asmeniškai labai gražus vardas, o dėl reikšmių tai tik tiek galiu pasakyti, kad ir kaip atsargiai rinktume vardą, niekada negali būti garantuotas, kad kokioj nors pasaulio kalboj jis nereikš nešvankybės, kokios nors nesąmonės ar pan. Tai jei širdis prie traukia reiškia vardas tinkamas
Man Marta irgi gražesnis.
Morta man labai gražus vardas, tik labai griežtai skamba.
Vat ir man kazkodel Morta grubokai skamba. Nors siaip gal ir visai nieko, lietuviskas.
neblogas
labai negrazus vardas
Labai gražus vardas. Trumpas ir aiškus.
Švelniai taip skamba- Mortele...
aciu visiems uz nuomones. Kokios jos bebutu. Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Daugiau neberasykit. Del Tos vardo reiksmes, pasidomejau daugiau. Tai net juokas paeme del savo naivaus pirminio poziurio. pasidomejau, daugiau vardu reiksmemis, tai netr juokinga, puse lietuvisku vardu turetume nenaudoti, jie vien atsizvelgsome ne tik i vardo kilme bet ir visokias nesamonesm, kaip i tai ka jis reiskia tipo kita kalba. O ir kilme kai kuriu vardu apsurdiska.......
Visiems swekmes |