QUOTE(Dominykos @ 2009 01 23, 13:33)
Isdalies dziaugiuosi artejancia krize tai isvalys "blogus verslu" is rinko ir privers perziureti aptarnavimo kultura 
mums ir buvo teke nusvilti su zaisliukais. sunui pirmo gimtadienio proga pirkom chiko suniukus, kai patrauki uz virveles loja. deja, gryzus namo suniukai nebelojo. net nesupratom kodel, o pingiu irgi buvo nemazia sumoketa. kaip ir spejat, parduotuve atgal nebeprieme.
Mūms tai visai neperseniausiai yra nutikusi tokia situacija:Kai Justui turėjo sueiti metukai, jam nupirkome tokį didelį meškiną, kai paspaudi jam rankyte, jis pradeda dainuoti lopšinę.Po keleto dienų meškius nebedainavo o kažkaip keistai burzgė.Vyras bandė pataisyti, bet nerado kur reikia dėti elementus, o į parduotuvė nenuveši, nes pirktas jis ne Lietuvoje, o Anglijoje.Taigi tas meškinas stovi rusyje.
Kita situacija:Šitai yvyko gan seniai.Mano draugės vyras dirba Maskvoje, tad Agnytei parvežė tokį dainuojantį ančiuką, paspaudi jam kojytę ir jis iškart dainuoja.Mes parsinešėme namo, o tas ančiukas tik burzgė ir daugiau nieko nedarė.Draugei neatidaviau, iškarto išmečiau.
O man prieme atgal zaisla
As daznai zaislus perku is uzsienio internete - jokiu problemu nebuna - jei nepatinka per savaite gali grazinti
QUOTE(Limmy @ 2009 01 31, 16:50) Mūms tai visai neperseniausiai yra nutikusi tokia situacija:Kai Justui turėjo sueiti metukai, jam nupirkome tokį didelį meškiną, kai paspaudi jam rankyte, jis pradeda dainuoti lopšinę.Po keleto dienų meškius nebedainavo o kažkaip keistai burzgė.Vyras bandė pataisyti, bet nerado kur reikia dėti elementus, o į parduotuvė nenuveši, nes pirktas jis ne Lietuvoje, o Anglijoje.Taigi tas meškinas stovi rusyje. Kita situacija:Šitai yvyko gan seniai.Mano draugės vyras dirba Maskvoje, tad Agnytei parvežė tokį dainuojantį ančiuką, paspaudi jam kojytę ir jis iškart dainuoja.Mes parsinešėme namo, o tas ančiukas tik burzgė ir daugiau nieko nedarė.Draugei neatidaviau, iškarto išmečiau. Cia jau jum turbut nebe aktualu, bet yra galimybe grazinti brokuota daikta ir kai perki kitoj ES saly, nes vartotoju teises tai pas mus lb panasios. Reikia kreiptis i ECC (europos vartotoju centras) kad padetu susisiekt ir pasikeisti daikta. QUOTE(emanacija @ 2007 09 25, 15:45) Mes "Žaislų planetoj" pirkom dovanų tokią didelę magnetinę lentą, ant kurios su specialiu rašikliu galima piešti, yra ir įvairių formų antspaudėliai. (Na, toks geležies dulkelių ir magneto principas). Panašią turėjo mano sūnus, dalykas geras, sienos švarios lieka. Paaiškėjo, kad lenta brokuota: nespėji pabraukt - o viskas jau išnykę, tiesiog nieko neįmanoma nupiešti. Na, matyt dulkelėse mažai geležies ir netraukia jų magnetas, ar kaip. Žinojau, kad žaislų nekeičia, bet turėjome čekį, nunešėme tą pačią pirkimo dieną. Leido tik keisti į kitą tokią pačią. Ir visa partija buvo brokuota!!! Išsirinkom šiaip ne taip iš krūvos normaliausią, sekundę dar tas piešinys laikydavosi, bet reikėdavo greitai piešt Pardavėjai negali rinktis ar jiems priimti ar ne brokuotą žaislą. jie tai privalo daryti. o jei nėra kito tokio pat nebrokuoto žaislo nereikia imti "šiek tiek mažiau nekokybiško", tuomet galima reikalauti atgauti sumokėtus pinigus. o jei pardavėjas atsisako, kreipkitės į Valstybinę ne maisto produktų inspekciją arba varttojų teisių apsaugos tarnybą
Kelis kartus teko susidurti su zaislu grazinimu i parduotuves. Tai siek tiek komplikuota situacija yra jei moki ne grynais pinigais o mokejimo kortele. Tada ilgiau pinigu neatgauni.
Kadangi mes dazniausiai perkam internetu zaislus (tarkim tokiam kaip babymarket.lt), tai ten nera jokiu problemu, per 7dienas gali grazinti bet kokia preke, nors nei karto tuo pasinaudoti neteko.
O kiek uztrunka grazinimas, jei sumokejau kortele?
jei brokuotas daiktas galima .... ir nesvarbu ka sako parduotuveje. Va zmones pirko piesimo lenta ar leido isbandyti pries perkant ? ne tai kaip galima but uztikrintam perkant " kate maise" ir elektro ir kita galima pabandykit pagrasinti prekiu kontrolieriais grazins viska ir dovanu ides
o ar yra kas grazine prekes perkant internetu? Kaip pavyksta grazinti idomu
QUOTE(naitas @ 2006 09 25, 13:00) Pamenu, turėjau konfliktą su RIKI2. Nupirkau PASKUTINĮ žaislą už 55 litus... bet nusprogo per 4 dienas. Nei numestas, nei ką. Tvarkingasis tėvas išmetė dėžutę, lyg tyčia. Kiek vargau, kol priėmė atgal, bet tik sutaisyti.. Taisė dvi savaites. atsiėmiau, o jau džeržgė, kai sukosi tie žaisliukai. Vaikas vistiek klausėsi...Bet irgi neilgai, gal porą vakarų.. Bet taip nemaloniai nuteikė RIKI 2 ir pardavėja, ir vedėja, kad daugiau ten neinu... Man RIKI 2 tikrai labai maloniai priėmė daiktą, pakeitė jį kitu, turėjau čekį, bet... daiktas buvo pirktas jau tikrai labai seniai, galėjo su manim net nesikalbėti, tačiau tikrai labai pakėlė nuotaiką ir dabar žiūriu kitaip į šią parduotuvę, negu pvz. į "Čipoliną", kur net nesileido į kalbas, nors kitą rytą po pirkimo atėjau su čekiu. Dar noriu apie taisymą, man buvo ne su žaislu, bet su braun preke, garantija dar galiojo, tai firmos meistras pataisė, tačiau,kaip sakot,pradėjo džergžti ir gana smarkiai, ko anksčiau nebuvo, tai kreipiausi į parduotuvę, kurioj pirkau, maloniai priėmė ir iš naujo pataisė be jokiu trūkumų, gal kartais reikia atkaklumo... QUOTE(Liudmilka @ 2006 09 26, 22:26) O dabar pačios pagalvokite:ar labai norėtumėte nusipirkti žislą,kuri jau kažkas buvo nupirkęs ,parnešęs namo,išpakavęs ir davęs savo vaikiukui pažaist.Bet ar susimastėt kokioj šeimoj tas žaislas buvo...ar sveiki žmonės jį čiupinėjo.... Va todėl žaislai ir yra nekeičiamų prekių saraše. Bet kai žaislas neišpokuotas, niekas ne tik kad nežaidė, bet ir nečiupinėjo, tai galėtų priimti, mums nepriėmė ir nekeitė į kitą. O dėl to čiupinėjimo,juk ne visi žaislai pakuotėse, ypač minkšti, tai parduotuvėje tiek nučiupinėja(ir sergantys, deja), kad vienas į namus parsinešęs labiau nebenučiupinės.
Praeitas Kalėdas gavome dovanų su kalbančius FP šuniukus. Kadangi turėjome vieną čekį ir pakuotė nebuvo pažeista, nutariau pabandyti žaislą pakeisti į kitą, nes žinau, jog gražinti negalima. Ir "Vaikų mieste", esančiame Šiauliuose, be jokių problemų man FP šuniuką pakeitė į kitą išsirinktą žaislą
XS žaislų parduotuvėje (Panoramoje) pirkau rinkinuką - flomasterius ir knygutę (45 Lt.)
Nusprendžiau, kad už tokią kainą vienkartinius flomasterius pirkti nenoriu, grįžau į parduotuvę. Turėjau neišpakuotą rinkinį, čekį ir po pirkimo praėjo vos 20 min. Patikslinau pardavėjos, ar tikrai flomasteriai nepiešia ant kito popieriaus, ji tai patvirtino, paklausiau, ar turi papildomai parduoti spec. popieriaus spalvinimo knygučių, man atsakė, kad dabar nėra, lyg ir anksčiau buvo. Pasakiau, kad noriu pakeisti į kitą žaislą arba grąžinti prekę, ji man parodė tą įstatymą ir pasakė, kad to padaryti niekaip negali. Manau, kad parduotuvės turėtų atsižvelgti į konkrečią situaciją, o ne aklai laikytis įstatymo. Jaučiausi apgauta.
"Maximoje" įsigyjome nekokybišką konstruktorių. Jį surinkus dalys nesilaikė ir surinktas žaislas, jį paėmus, po sekundės vėl į šalis pabirdavo. Apskritai, kai kurios dalys neįsispausdavo, atšokdavo... Kitą dieną grąžinome. Mūsų išklausė, per kelias minutes viską išsprendėm. Grąžino pinigus. Tiesa, vaikas lb. smalsaudamas pažiūrėti, buvo truputį suplėšęs dėžę, tai aš ją lipnia juosta suklijavau. Niekas nieko dėl to nesakė. Tad tiesiog rašau kaip padrąsinimą, jei kas nors su tokia problema susidurs
QUOTE(vittali @ 2012 02 18, 01:15) "Maximoje" įsigyjome nekokybišką konstruktorių. Jį surinkus dalys nesilaikė ir surinktas žaislas, jį paėmus, po sekundės vėl į šalis pabirdavo. Apskritai, kai kurios dalys neįsispausdavo, atšokdavo... Kitą dieną grąžinome. Mūsų išklausė, per kelias minutes viską išsprendėm. Grąžino pinigus. Tiesa, vaikas lb. smalsaudamas pažiūrėti, buvo truputį suplėšęs dėžę, tai aš ją lipnia juosta suklijavau. Niekas nieko dėl to nesakė. Tad tiesiog rašau kaip padrąsinimą, jei kas nors su tokia problema susidurs Draugiškoje maksimoje apsilankėte |