Grizta ji is aukles,ir pasakoja":
URTE: Mama ,- zinok mamo draugas Kengy,mane pabuciavo
AS: issigandus
URTE: Nu cia ,i zanduka. Bet zinok labai apseilino,as nusivaliau
Papasakotik,ir jus mamos,apie savo vaiku pirmus bucinukus.
Angela-Urte , 4metuku.
Grizta ji is aukles,ir pasakoja": URTE: Mama ,- zinok mamo draugas Kengy,mane pabuciavo AS: issigandus URTE: Nu cia ,i zanduka. Bet zinok labai apseilino,as nusivaliau Papasakotik,ir jus mamos,apie savo vaiku pirmus bucinukus.
Pries metus atejau pasiimti savo keturmecio i darzeli, aukletoja mane pamaciusi, saukia vaika: "Ignai, baik buciuotis, mama atejo!" . Nepatikejusi ausimis kysteliu galva i grupe - mano vaikinas, apsikabines gerokai aukstesne mergaite, buciuoja tai i desini skruostuka, tai i kairi
va,va ir mano mergina beveik 5 metu,bet jau kai sneka apie viena berniuka,tai net akys zybsi,o jau sypsenele ir saldus balselis,tai ne klausk
Nu,geras
tai kas bus toliau??? Mano pirmas bucinys buvo tik 14-kos.O mano vaiko 4-riu. Siandien ji man pareiske, mama:- Kengy nenori zaisti su manim vyro ir zmonos
Idomu, kaip tai pakomentuotu vaiku psichologas? Gal kas turejot apie tas darželinuku meiles pokalbius su psichologu?
Mano bučiuoklis lygtai su darželio panelėmis dar nesibučiuoja ( bent nesigyrė ), bet vakar vakare, grįžęs iš daržo pareiškė, kad Akvilė susituokė su Mariumi ( čia jo "kolegos" iš tos pačios grupės ). Klausiu juokais: -Ar kunigas irgi buvo? -Ne. - O tai kaip jie susituokė? - Nu žinau, kaip, ir viskas. Mačiau, kaip jie pasibučiavo. - Tai dar nebūtinai reiškia, kad jie susituokė. - Man pati Akvilė tai pasakė, kad jie susituokė. - O tu nežadi tuoktis? - Ne, taigi Akvilė jau susituokė. -????Tai o daugiau kitų mergaičių nėra? -Mmm... Gavoju, ar tik nebus tai pirmoji nelaiminga meilė, ar kažkas panašaus?
Prie maniskes ir lenda toks berniukas buciuotis,mazdaug jis sako kad ja myli,o ta tik juokiasi ir stumia sake ji lauk nuo saves,sakydama"Nebuciuok tu manes"
Griztam su panike is darzelio, o ji man pasakoja:
-Mamyte, mane Benas pabuciavo. Klausiu:-Kokia proiga tas bucinys buvo? Ji: Taip sau, jis labai norejo. As:- O tu norejai? Ji: -Aha... ...Na ir kaip, - klausiu. Ji: - Nu nieko nieko...(tarsi jau daug ismanytu apie bucinius) Po kiek laiko tokiu svajingu balsu: -Kad tu zinotum, kaip man patinka buciuotis...
Nu geras
Gerai, kad viskas buciniais ir baigtusi... Bet kai pagalvoji: tai ka, blemba, tos aukletojos veikia? Ar tai normalu? Man kartais atrodo, kad didzioji dalis visu ivykiu jiems kur prausiantis ar pan. atsitinka. Vadinsi, truksta prieziuros, nes nemanau, kad 4m. vaikams (svetimiems) naudingi tokie dalykai.
O maniskei 4.5m. patinka toks grupiokas, nu tikrai grazus, bet kad visa galva zemesnis
NERILE, SVEIKA,
O PAS MUS DARZE PRIESINGAI - 4 PANOS IR 14 BERNELIŲ, GALETUME SURENGTI CEMENTOVKE, JUOLAB AMŽIUS PANAŠUS.
nu cia tai geras maniske dar apie buciavimus nekalbejo ..... - O kaip jus ten zaidziat ? sako: - Ai yra ten miskas, na zinai ten kur tvorele tokia darzel, einam i miska vilkus saudom.... vienu zodziu nieko baisaus jie ten nezaidzia bent jau neteko isgirsti pasakojimuose kazko tokio kas uzkliutu ..... o siaip del tokiu nevaikisku zaidimu tai aisku vaikai gali ju visokiausiu prisigalvoti bet manau tam ir yra aukletojos jog vaikams suorganizuotu veikla kuri juos pakreiptu vien ar kita linkme juk jos sedi ten ne tam kad pliotkus varinetu ir kavute gertu....
ai atsiprasau ka tik su dukra bandziau pasneketi kaip ten su buciavimais tai pasirodo su situo klausimu ji jau buvo susidurus tik ji issiaiskino su teciu o ne su manim
Oi, Balanda, vargsas tavo sunelis kaip ir mano dukrele... Ir kodel tas grupes taip sudaro, juk ne kokioje mergaiciu gimnazijoje lankomes
... Ir kodel tas grupes taip sudaro, juk ne kokioje mergaiciu gimnazijoje lankomes Ir vaikams patiems butu geriau, jei apylygis skaicius butu, o dabar, jei tik kokie 4 tavo lyties, tai susipykus nori nenori tenka imti dometis priesinga lytim, kad draugu daugiau isigytum
Manau, kad cia daugiau sutapimas - paprasčiausiai nėra tiek tokios lyties ir vienodo amžiaus vaikų aplinkiniuose namuose, kuriuos leidžia į tą darželį. Pirmaisiais metais, kai mano vaikinas pradėjo eiti į daržą, grupėj buvo maždaug apylygiai mergaičių ir berniukų. O nuo pereito rudens mergaičių pradėjo mažėti - kažkas išsikėlė kitur, kažką pradėjo močiutė prižiūrėti, atėjo naujų vaikų - berniukų ir...dabar turim ką turim. Na, bent mergaitės gali būti "pagerbtos tarp vyrų"- čia juokais, aišku. Nors apskritai kolkas kažko neigiamo maniškis, manau, nejaučia. Daugiau vyrukų - didesnė konkurencija dėl dominavimo. Mergaitės pas juos pakankamai "šustros"- judrios, veiklios - gal joms berniukų įtaka (nežinau, ar tai joms gerai? ) labiau jaučiasi.
Ir mums si "problemele" pazystama...
Rudeni pradejom lankyti privacia mokyklele "naminukams", kur ir susipazinau su "busimuoju zentu" Tai gi, tarp to berniuko ir mano dukros "uzsiliepsnojo pirmoji meile" Saviske tai po truputi perkalbejau, kad ir su kitais vaikais reikia draugauti. O berniuko tevai ,atvirksciai, ji skatina - "jei busi negeras su tavim G. nedraugaus..., nebus tavo prncese...., nemyles taves.... ir pan."
Manoji berods budama 2m su puse atsibudus pareiske
mama as zenytis noliu! Na ir klausiu kaip cia kas bus As su lialia apsimausiu gazia suknele ir mes abu soksim O viskas gavos del to ,kad pasakiau,jog visos popos iki vestuviu uzgyja
Sveikos mamos, turiu problemėlę ir tikiuosi protingų patarimų
Mano penkiametis nuo lopšio įsimylėjęs Patarkite kaip elgtis. Gal kas nors turėjote panašios patirties. QUOTE(Jolkiux @ 2004 05 27, 16:45) ai atsiprasau ka tik su dukra bandziau pasneketi kaip ten su buciavimais tai pasirodo su situo klausimu ji jau buvo susidurus tik ji issiaiskino su teciu o ne su manim
pas mus darzely buvo tokia kaip ir apklausa apie draugus, atseit su kuo draugauji, kodel ir t.t., tai maniskis pasake: draugauju su Vakare, nes pas ja grazios tapkes
Mano vaikas pirmą kartą pasibučiavo labai seniai - gal pusantrų metų
O dabar, kai jau vyras Mano bučiavimosi patirtis irgi prasidėjo darželyje - gal 2,5 metų, tik kad man nepatiko... QUOTE(Jolkiux @ 2004 05 27, 17:45) ... pasirodo tevelis liepe is kart duot i nosi jei kas lys buciuotis....tai va...kazkas mani aplenke su aiskinimais jog buciuotis su berniukais dar anksti.... Mano vyras ta pati dukrai pasake Bet mano lelytei ir nepatinka buciuotis,kazkada pasakojo,kad kazkoks berniukas ja i zanda pabuciavo,tai sake yak, visa zanda apseiliavo,neprisileidzia daugiau nieko
sveiki, mus ir aplanke ta meile ar kas, man tai rupestis
cia ziuriu mergaites-berniukai, berniukai-mergaites, o musu dama darzelyje turi drauge-mergaite, bet tooookia drauge, kad nesiskiria nei minutei, ir grizus vis Austeja, Austeja.. ir akys zvilga nuo tos Austejos.. o ir kai ateinam parsivesti tai bega su Austeja atsibuciuoti
bet i konteksta ir Deivydas pradejo sisterpti.. tai jau truputi aprimau del dukros orientacijos
Prisijuokiau beskaitydama. Pas mus 6itam fronte kol kas ramu. Tiksliau draugės dukra kaip ir įsimylėjusi maniškį, tik jam visai dzin dar , o ji svaigsta jau.
Vyras tai mėgėjas paklausinėt sūnaus, at patinka jam daržely kokia mergaitė. Tai vis atsako apie vieną ir tą pačią. Man tai nepatinka tokie klausimai. O dėl tų vaikiškų meilių manau, tegul jos ir būna, kad ir pasibučiuos, nieko čia baisaus, praeis juk viskas, atsiras naujos meilės.
Mano vaikinukas man prisipazino kad myli mergaite ir kad jau pasibuciavo
Maniškė ir yra prisipažinus kad lai patinka vienas berniukas, bet apie buciavimąsi nepasakojo
Maniskis siandien irgi pasigyre, kad pabuciavo mergaite. Paklausiai, kodel ji jam patinka, tai sako, kad laaaabai grazi
|