Nakti pajutau lengvus saremius (net negaleciau tai pavadinti saremiais), tiesiog paskaudejo nugara ir tiek. Apie 8val. ryto, pamaniau, kad labai jau daznai ta nugara maudzia. Pazadinau vyra, sakau-gal jau metas gimdyti man. Jis vargsas pasoko is lovos, tuoj leke praustis, rengtis-zodziu ruostis mane vezti i gimdymo namus. As vis sakau, turbut nieko tokio, neskubek, tikriausiai apziures mane ir paleis, nes isivaizdavau, kad TIKRIEJI SAREMIAI be galo skaudus. Susitvarkiau namus, ishsipolviau grindis ir sakau-vazhiuojam, pazhiuresim, ka pasakys.
Priimamajame sesutes pareiske, kad visishkai nepanashu, kad man saremiai, nes pastoviai shypsojausi. (Man kazkaip ta diena viskas atrode juokingai, buvau isitikinusi, kad tai tik netikrieji saremiai ir tuoj mane ishsius atgal namo). Bet visgi nusiunte mane i gimdykla. Ten mus su vyru pasitiko akushere. pamachiusi mano linksma veida, pati shypsodamasi paklause, ko ash atvazhiavau? Patikrino kardiotokograma ir nustebusi pasake, jog ish tikruju rodo mano saremius ir kad ish tikruju turetu skaudeti....
Kai daktare apziurejo, pasake, kad gimda atsiverusi jau 8cm!!!!