Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dominykos gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
soliux
Mano dukryte labai myledama ir tausodama mane atejo i si pasauli smile.gif
Nakti pajutau lengvus saremius (net negaleciau tai pavadinti saremiais), tiesiog paskaudejo nugara ir tiek. Apie 8val. ryto, pamaniau, kad labai jau daznai ta nugara maudzia. Pazadinau vyra, sakau-gal jau metas gimdyti man. Jis vargsas pasoko is lovos, tuoj leke praustis, rengtis-zodziu ruostis mane vezti i gimdymo namus. As vis sakau, turbut nieko tokio, neskubek, tikriausiai apziures mane ir paleis, nes isivaizdavau, kad TIKRIEJI SAREMIAI be galo skaudus. Susitvarkiau namus, ishsipolviau grindis ir sakau-vazhiuojam, pazhiuresim, ka pasakys.
Priimamajame sesutes pareiske, kad visishkai nepanashu, kad man saremiai, nes pastoviai shypsojausi. (Man kazkaip ta diena viskas atrode juokingai, buvau isitikinusi, kad tai tik netikrieji saremiai ir tuoj mane ishsius atgal namo). Bet visgi nusiunte mane i gimdykla. Ten mus su vyru pasitiko akushere. pamachiusi mano linksma veida, pati shypsodamasi paklause, ko ash atvazhiavau? Patikrino kardiotokograma ir nustebusi pasake, jog ish tikruju rodo mano saremius ir kad ish tikruju turetu skaudeti....
Kai daktare apziurejo, pasake, kad gimda atsiverusi jau 8cm!!!! blink.gif ir kad jau daugiausiai po poros valandu pagimdysiu. Taip ir nutiko, po 2 val. jau rankose laikiau dukryte, kuri atejo sitaip svelniai....

user posted image
"linaaa
biggrin.gif Kazkaip tikrai ramiai pasakojai, be jokiu isgasciu,BAISIAUSIU skaismu...matyt buvai tam pasiruosusi...gal buvai apie tai daug skaiciusi ,daug domejaisi ir tam labai ruoseisi ,todel ir buvo tau taip lengva rolleyes.gif sekmes ir daug meiles jusu seimai 4u.gif
Ritužė
Šaunuolė, soliux, tavo gimdymas visų mamyčių svajonė 4u.gif
Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
ketti
Šaunuolė Dominyka 4u.gif . Tikrai tausojo mamytę smile.gif
Sėkmės jums abiems ir toliau 4u.gif
Aurėja
O kur gimdėte?
Veitė
Na cia tai tikrai fantastika thumbup.gif Linkiu ir kitus vaikucius pagimdyt taip greit:)
Birbiziukas
VIENAS, DU, ŠTAI MES JAU NEBE DU biggrin.gif SVEIKINU 4u.gif
soliux
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 03, 14:43)
O kur gimdėte?
*

Gimdem Klaipedoj, gimdymo namuose smile.gif
alex
WOW thumbup.gif Saunuole smile.gif .Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
geroji
Sveikinimai su tokiu graziu ivykiu!
Labai smagu ir gera skaityt tokias grazias ir ramias istorijas drinks_cheers.gif
DeilijoSa
trumpai ir aiskiai,saunuoledukryte bigsmile.gif
areida
QUOTE(soliux @ 2006 01 03, 20:43)
Gimdem Klaipedoj, gimdymo namuose smile.gif
*

idomu kada g.gif gal cia jus ta didvyre kartu ant aparatu pajungta buvau su moteryte,kuriai rode ziaurius saremius,o ji nieko nejaute schmoll.gif uz poros val.pagimde lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.