Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spintos su stumdomomis durimis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kikis
Įdomu būtų sužinoti jūsų, mielos mamytės, nuomonę apie sienines spintas. Asmeniškai aš jomis žaviuosi, ypaš jei dar į ją galima įeiti, užsidegti šviesą, kurioje gali pasidėti ir lyginimo lentą. Nemanau, kad tai tėra tik mados reikalas, juk labai praktiškas ir patogus dalykas, tos sieninės spintos, nereikia namų užgriozdinti visokiom spintom spintelėm, o svarbiausia, kad viskas jose sudėta, sukabinta tvarkingai, nereikia pusvalandį kuistis ir nieko nerasti  :smile.gif

Na, o kokia jūsų patirtis? Ar patenkintos tos, kurios turite?
Kuzia

Ar patenkintos tos, kurios turite?

Labai patenkinta. Nors pas mane pakankamai didelis koridorius(15kv), vistiek nenorėjau jo užgriozdot spinta. Tai išgriovėm senąjį karcerį, padarėm lentynas, o duris užsakėm "Spintų pasaulyje". Pasiutusiai gražiai atrodo :smile.gif.
kikis
Žinau, kad kai kas apskritai (kas mažai vietos turi) tokias spintas daro tamsiuosiuose kambarėliuose.

Šiaip su stumdomosiomis durimis man irgi labai patinka. Tačiau kartais aš nesuprantu tų kainų logikos, juk atrodo stumdomosios duris - anokių čia mechanizmų reikia, o kainos kosminės. Va, mano pusbrolis ne per seniausiai pasidarė: atitvėrė kambario kampą; siena liko tapetuota, lubos irgi "puta" išklijuotos, į tą spintą įeina pakaboms vamzdžiai ir tos durys su mechanizmais - kaina 1000 lt.  :o... nu nežinau, aš už tuos 1000 lt. bala žino ką pasidaryčiau  :smile.gif (beje jam darė Kaune)
Kuzia
Taigi viena lenta kainuoja kžkur 40Lt ohmy.gif. Statė, atseit pritrūko, tai dar tą reikėjo užsakyt.
Aga
Mes taip pat ieskojom kas mums padarys duris koridoriaus gale stumdomas,be lentynu,be nieko-tik pacias duris.Visos firmos be 1000lt net i kalbas nejo.Tai mes pasiskambinom meistram kur daro pagal uzsakyma baldus,padare uz 300lt. smile.gif
ringa
Aga, gal galima būtų gauti tų meistrų koordinates?
kikis
O kaip jus manot, gal galima viską nusipirkti atskirai, o jau nagingesnis vyras ir pats susimeistrauti galės ?
širšė
mano vyras viska dare pats, tai visa spinta kainavo apie 100lt, o durim stumdomom nepagailejom ir isidejom veidrodines- ir patogu, ir veidrodzio nereik
kikis
mano vyras viska dare pats, tai visa spinta kainavo apie 100lt, o durim stumdomom nepagailejom ir isidejom veidrodines- ir patogu, ir veidrodzio nereik

O kur viska pirkotes?
*Violeta*
Pas mus namuose jau 2 tokios spintos yra. Labai patogu, o be to daug talpiau negu pirkti paprasta, tuo labiau kai pas mus namuose toki nedideli kambariai. Ir dar zadame daryti 3cia,o veidrodziai optiskai padidina kambarius, nors su jais brangiau. Taciau as nemanau kad jie butini ant visu spintos duru, pas spinta 3ju duru, o veidrodis tik vienas ir tikra pakanka. O miegame veidrodziai pagal ,,Feng shui'' apskritai nerekomenduojami wink.gif
širšė

O kur viska pirkotes?

kad nelabai ir zinau- vyro cia rupestis buvo  ;) vienzo, visa vidu dare is elementariu lentu, pacias spintos sienas is gipso kartono, nu, dar reikejo dazu... kaip ir viskas. aisku, is metaliniu konstrukciju gal ir graziau atrodo, bet ir brangiau
Aga
Aga, gal galima būtų gauti tų meistrų koordinates?

Tas meistras kaunietis,bet jei kam reikia tai prasau: mobilus 865077340,namu 541678,tik vardo nepamenu.Daro baldus pagal uzsakyma tikrai labai pigiai,taip pat viska kas su mediena susije.Bent mes kokybe patenkinti. wink.gif
Mazius
Turim ir mes sienine spinta.Pastatem vietoj standartines su antresolemis.Ir vietos susitaupe, o spintoj visi drabuziai telpa ir dar visokie rakandai ;D.Mes su vyru labai dziaugiames :)Mes uzsisakinejom  firmoj "Stepono baldai", mums patogu, kadangi gyvenam Mazeikiuose. Bet kiek zinau si firma uzsakymus priima ir kituose miestuose. Kainavo mums brangokai, bet kokybe.. :smile.gif, nepalyginsi su paprastu meistreliu... Ir uz kokybe garantuoja, jei kas nors netinka, tuoj pat, pataisys!
Ir darem spinta triju duru, bet be veidrodziu.Kadangi spinta padaryta miegamaja, tai sutinku su Vio ,pagal "Feng shui"veidrodis ten negerai. Zadam dar daryti tokia spinta, tik jau su veidrodziais, salione.P a t i k o labai:)!
Lisa
Mes irgi daremes didele iki lubu spinta su slankiojanciomis durimis. Tai vidu visa spintos vyras pats irenge. Visu reikiamu dalyku pilnos Senuku parduotuves, o durys uzsisakinejome is firmos. Jos kainavo 1200 lt. Bet vistiek pigiau gavosi, nes firmoj paskaiciavo visos spintos irengima tai 3400 lt. butu iseje ohmy.gif
aukse
Mes irgi daremes didele iki lubu spinta su slankiojanciomis durimis. Tai vidu visa spintos vyras pats irenge. Visu reikiamu dalyku pilnos Senuku parduotuves, o durys uzsisakinejome is firmos. Jos kainavo 1200 lt. Bet vistiek pigiau gavosi, nes firmoj paskaiciavo visos spintos irengima tai 3400 lt. butu iseje ohmy.gif

o iš ko vidų įrenginėjo? lentynos medinės? o pakaboms? vamzdis koks ar kaip?
nigrita
Man reikia didelės sieninės spintos (ilgis apie 5m, aukštis - iki lubų). Ar turit kas nors kokios nors patirties, kur verta tokią užsisakinėti? Gal turit ką parekomenduoti ar kur nukreipti? Aišku norai, kaip visad, geriausia kokybė už optimaliausią kainą smile.gif Labai vertinsiu jūsų patarimus!
RebekaG
Fainos tos spintos thumbup.gif Tik patart nezinau ka rolleyes.gif Mes pirkom pries kokius 5 metus. Ismatavimu neprisimenu, vnz dvi placios, slankiojancios durys, aukstis iki lubu. Uzpildem koridoriaus nisa. Beje dabar atsikraustem i kita buta, tai ji jau ne nisoj stovi. Tai gerai, kad darem su visais sonais normalia spinta. O siaip, jeigu isnaudot nisa ir nereiktu ploksciu spintos sonams ir virsuj - kainuotu pigiau, bet ateiti jos neissinestumete wink.gif Musu spinta tada kainavo virs 2000lt (tiksliai neatsimenu). Jusu bus didesne, tai kainuos daugiau wink.gif Musu spintos durys is tonuoto veidrodzio. Dabar kaip yra mazas vaikas biskki nepraktiska smile.gif Maciau idomu sprendima, kad vienos spintos durys yra lentynos (durys stumiasi i sona su visom knygom lentynose), kitos veidrodines. rolleyes.gif
Ingulė
Na mes dar nepirkom, bet kadangi planuojam, tai siek tiek domejausi. Pigiausias pasirinkimas yra Emiroj, be to jei neskubu verta laukti nuolaidu. Pvz. pernai rugpjuti Emiroj buvo 50 proc nuolaida. tokiu atveju ypac apsimoka g.gif
Almusia
Pries du metus uzsisakem tokia spinta Emiroj (3 metru, visos durys veidrodines, kainavo apie 2500 Lt). Kokybe likom patenkinti, tik su terminais labai velavo. Brolis uzsisakinejo Vesidoj, tai jo mazas sunelis vos spintos duru ant saves neuzsimete, laimei tevai buvo salia... palyginom ir pamatem, kad Vesida naudoja labai prasta duru tvirtinimo konstrukcija... gal kas pasikeite nuo to laiko, bet abejoju...
kivi
Pries 5 metus mes pasistatem spinta su slankiojanciom durim. Tada tai buvo mano svajone. rolleyes.gif Pasiziurejom ka tada siule "Komandor", "Stenley" ir kazka panasaus uzsisakem pas toki meista. Rezultate, turim triju veidrodiniu duru spinta.
Ilgainiui veidrodziai pradeda atsibosti, ypac jei pastoviai buni tame kambaryje. Dabar maciau labai idomiu sprendimu, kazkas panasaus i japoniska stiliu. Va tokiu noreciau. Galvoju, gal uzklijuoti ta veidrodi kuom. wink.gif
O minetu atveju 5 m labai aukstai. Reiketu pasiklausti tose firmose, kur gamina. Jie atvaziuoja ismatuoja, pagal tavo nora suprojektuoja ir pataria. O po to gali uzsakyti, gali ne, tavo reiklalas, uz tai moketi nereikia. Bent jau mums taip buvo. Nes norint pasiekti antresoles, jau laiptuku reiketu arba daryti kombinuotai kazkaip, pasidomekit smile.gif
Tabonita
ash dariausi emiroj,tikrai patenkinta thumbup.gif
Spray
Tai va, zadam darytis tris spintas: miegamajame, vaiko kambaryje ir koridoriuje. Miegamajame ir vaiko kambaryje darysim turbut standartiskas, o va koridoriuje problema. Nes ten sandeliuko tipo vieta laisva, tai nezinom koki racionaliausia projekta issirinkti, kad toje vietoje padaryti ir ale toki sandeliuka visokiems stiklainiams, vyro irankiams, o tuo paciu ir drabuzine...

Gal kas esate su tuo susidure?? Gal zinote kur rasti projektu?? Kokie firmu pliusai, minusai???
Spray
Negi niekas neturi tokiu spintu pasidare?? Idomu butu suzinoti kokioj firmosj daretes?? Ar kokybiskai??

happy
drauge daresi tokia spinta VESIDOJ, nu labai
faina ir patogi, nu bet kaina tai irgi nemaza...
Tiksliai neprisimenu, bet jau tada tai diidele pasirodee.
LINCE
Mes žadam darytis miegamajo spintą slqnkiojančiom durim nuo grindų iki lubų.Apvažiavom Kaune kelias firmeles,įdomiaisiai pabraižė ir patarė ''Slankiojančios sistemos'',bet visai nieko ir ''Vesida ''pasirodė.Kiek žinau ,ir Vilniuj jos yra.Kaina nemaža ,atrodo kokybiškai ,o kaip iš tikrųjų tai galas žino.
trola
Aga, mes irgi norejome koridoriuje spinta slankiojanciomis durimis isimontuot, nes erdve nemaza, bet kai suzinojom kainas, tai atsoko fantazija...ziurejome ir Vesidoje ir Emiroje (cia Kaune), tai pagal musu ismatavimus( 2 ilgio ir virs 2 aukscio, gylis 60 cm) iseina apie 2500 lt.mums pasirode per brangu...nors atrodo tai gerai...
Ambro
O kazin patiems ar sunku butu pasidaryt g.gif ? Juk kas ten yra! Lentynos, pakaboms vietele... Galima butu tik priekines duris uzsisakyti firmoj. O isistatyti nemanau, kad problema patiems butu biggrin.gif
laiva
QUOTE (trola @ 2004 05 18, 22:51)
Aga, mes irgi norejome koridoriuje spinta slankiojanciomis durimis isimontuot, nes erdve nemaza, bet kai suzinojom kainas, tai atsoko fantazija...ziurejome ir Vesidoje ir Emiroje (cia Kaune), tai pagal musu ismatavimus( 2 ilgio ir virs 2 aukscio, gylis 60 cm) iseina apie 2500 lt.mums pasirode per brangu...nors atrodo tai gerai...

va ir aš su tokia pat atšokusia fantazija nuo kainos biggrin.gif mums koridoriuj reikėjo 1,5 m ilgio spintos, nieko gudraus aš ten iš medžiagų ar durelių nepasirinkau, nu daugmaž elementari spinta, tai emiroj kai paskaičiavo 2600 lt ir tai kaina pritaikius 40 proc nuolaidą blink.gif blink.gif blink.gif Po to spojviau į tą reikalą, susiradom firmelę, pasigaminom spintą nemažą tokią, su slankiojančiom durim už 1500 lt, nu jau metai yra, dar vis slankioja biggrin.gif
Mano draugei prieš gerus 5-6 metus darė spintą slenkančios sistemos. Liuks išsilaikius, stovi kaip įkalta, naudojama labai intensyviai ir pora pramuštgalvių sūnelių namie ją aptranko biggrin.gif, bet atrodo amžius ir naudojimo sąlygos jai nekenkia, ji kokia buvo, tokia ir liko thumbup.gif
Jumi
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 19, 07:47)
O kazin patiems ar sunku butu pasidaryt g.gif ? Juk kas ten yra! Lentynos, pakaboms vietele... Galima butu tik priekines duris uzsisakyti firmoj. O isistatyti nemanau, kad problema patiems butu biggrin.gif

O gal kas taip daret??
Kiek vien tik slankiojancios durys kainuotu g.gif
nere
Mes jau dvi tokias spintas esame užsisakę. Naudojame gal kokius 4 metus. Ir jokių problemų. Abi jos buvo "Stanley". Tikrai gera kokybė, nieko prikišti negaliu, bet ir kaina nemaža...

O dėl projektų tai reikia išsiskviesti juos į namus. Jie patys paprojektuoja, ir jokios čia problemos nėr. Tiesa, tik reik apsispręst ko nori. biggrin.gif
LINCE
Mes taip darysim (neaišku kada).Užsisakysim gražias duris(visą karkasą)ir pačią sistemą,o lentynėles seniuose išsipjausim ir susidėsim.
Durų kaina priklausytų nuo to ,kokios tos durys(mes norim tokių lyg pintų),bet vis tiek sutaupyt kokį 1000 galima ,man atrodo.
Spray
Kaip gerai, kai yra kas padaro... sad.gif Na mes su vyreliu esam tokie baltarankiai, todel uz tai ir mokam. Kaina nemaza, bet graziai atrodo ir kokybe gera. Tai uz miegamojo nediduke spintele mums vesida pabraize uz 1616lt, visai normaliai palyginus, ir vaiku kambaryje panasi kaina...

Girdejau, kad vesida labai neblogai daro. Draugams dare slankiojancios sistemos, tai nelabai kokybiskai padare, lentynu laminuote su tarpeliais, labai nekaip atrodo..O apie Emira isvis patyliu, jau vien tai kad pardavejas mus itikinejo detis pigesnes ir paprastas, kai mes norejom su plastiku, na nepagailint pinigeliu uz kokybe galima ir geresne imti..o cia vardina "jums sitas per brangu, va sitas pigiausia, kam tas plastikas toks brangus!, sita spinta isvis jums papigiai parduosiu (o baisuokle, siaubas blink.gif ) ir t.t."
Venecija
Na mes taip pat ruosiames uzsisakyti spinta su stumdomomis durimis. Taciau kai mums paskaiciavo, tai gavosi pigiau negu pirkti kokia nors kitokia spinta
sauluke
DAREMES VESIDOJ, PRIES KOKIUS 1,5 METU.KOL KAS SKUNDU NETURIM smile.gif
KAINA LABAI PRIKLAUSO NUO MEDZIAGU -KA PASIRINKSIT wink.gif
PATIKO VYRIOKAS, KUR PROJEKTUOJA, NA MAN ATRODE KAD PROTINGAI PATARE ANT KO VERTA TAUPYTI, ANT KO NE biggrin.gif
Spray
QUOTE (sauluke @ 2004 05 19, 16:46)
PATIKO VYRIOKAS, KUR PROJEKTUOJA, NA MAN ATRODE KAD PROTINGAI PATARE ANT KO VERTA TAUPYTI, ANT KO NE biggrin.gif

O tas vyriokas turbut is Kauno?? rolleyes.gif
bru
Pas mus spintu durys pradejo virst mad.gif
Gerai,kad dar anuku neturim clap.gif
Pas mus miegamojo komplektas - nepamenu firmos g.gif
Sarune
QUOTE (vaivina @ 2004 05 19, 18:25)
Na mes taip pat ruosiames uzsisakyti spinta su stumdomomis durimis. Taciau kai mums paskaiciavo, tai gavosi pigiau negu pirkti kokia nors kitokia spinta

Tai pasidalink patirtimi - kokioje firmoje užsisakinėjot wink.gif Gal ir Kaune ta firma filialą turi arba gal į Kauną atvažiuotų? Mes irgi svaigstam kaip norim su stumdomom durim... tongue.gif
Kriaka
QUOTE (vaivina @ 2004 05 19, 18:25)

vaivina, o kur jums cia taip paskaiciavo? rolleyes.gif rolleyes.gif nes mes irgi norim tu spintu tongue.gif rolleyes.gif
*MAGIC*
O mes uz savo mokejom 2000 lt. Ir cia su viskuo su vidum su durim ir su pastatymu , ir tai durys tipo is brangesniu , nes ryskiai raudonos spalvos ir su matiniu stiklu . Mes labai patenkinti , o dare tokia firma "Vipolitus". O kai buvom "Vesidoj" , tai ten man nepatiko darbuotojai , nes , kai pasakem ko norim(kad butu ryski raudona ) , tai ten pradejo aiskinti , kad nesamone , paskui , kad nezino ar tokia gali padaryti ir nezino kiek kainuos ... Vienzodziu nesusisnekejom... Tik galva isuze visokiom istorijom , o apie spinta kai paklausi , tai sako : nu dabar labai populiarios "klasikines" ir viskas . As sakau , kad nenoriu klasikines ir man jin visai netiks prie nieko , o jis- dabar netiks , o kai po keliu metu sugalvosit vel daryti remonta , tai netiks raudona.Nors as visai ir neklausiau , kas man tiks... O " Vipolitus" pirma isklause ko mes norim , tada pasake , kad paziures , ka gali padaryti ir kita diena jau nubraize , kaip viskas atrodys parode kokias spalvas jie gali padaryti ir labai paprastai susitarem... Cia viskas vyko Panevezyje. Bet "Vipolitus" man atrodo ar tai yra ir kituose miestuose , ar tai jie vazineja , kur reikia. Tai tiek . rolleyes.gif
Tiesa spinta 2m ilgio
Spray
QUOTE (*MAGIC* @ 2004 05 20, 21:59)
O mes uz savo mokejom 2000 lt. Ir cia su viskuo su vidum su durim ir su pastatymu , ir tai durys tipo is brangesniu , nes ryskiai raudonos spalvos ir su matiniu stiklu . Mes labai patenkinti , o dare tokia firma "Vipolitus". O kai buvom "Vesidoj" , tai ten man nepatiko darbuotojai , nes , kai pasakem ko norim(kad butu ryski raudona ) , tai ten pradejo aiskinti , kad nesamone , paskui , kad nezino ar tokia gali padaryti ir nezino kiek kainuos ... Vienzodziu nesusisnekejom... Tik galva isuze visokiom istorijom , o apie spinta kai paklausi , tai sako : nu dabar labai populiarios "klasikines" ir viskas . As sakau , kad nenoriu klasikines ir man jin visai netiks prie nieko , o jis- dabar netiks , o kai po keliu metu sugalvosit vel daryti remonta , tai netiks raudona.Nors as visai ir neklausiau , kas man tiks... O " Vipolitus" pirma isklause ko mes norim , tada pasake , kad paziures , ka gali padaryti ir kita diena jau nubraize , kaip viskas atrodys parode kokias spalvas jie gali padaryti ir labai paprastai susitarem... Cia viskas vyko Panevezyje. Bet "Vipolitus" man atrodo ar tai yra ir kituose miestuose , ar tai jie vazineja , kur reikia. Tai tiek . rolleyes.gif
Tiesa spinta 2m ilgio

Tokios net negirdejau g.gif Aisku jie savo internetinio adreso netures.. Kada jus jas dejotes ar dar laikosi viskas???
*MAGIC*
QUOTE (Spray @ 2004 05 21, 14:39)

Tokios net negirdejau g.gif Aisku jie savo internetinio adreso netures.. Kada jus jas dejotes ar dar laikosi viskas???

VIPOLITUS. Telefonas: (699)54291, Faksas: (45)570883. Adresas: Laisvės
a.3, Panevėžys. Parašykite laišką: vipolitus@laineta.lt.

Sitas koordinates radau i-nete , o dejomes siu metu pradzioj ir viskas ten laikosi kuo puikiausiai . Man patinka ir kaina ir kokybe ir aptarnavimas.
Venecija
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 20, 23:37)
vaivina, o kur jums cia taip paskaiciavo? rolleyes.gif rolleyes.gif nes mes irgi norim tu spintu tongue.gif rolleyes.gif

Mes teiravomes Emiroj, jie yra Šile, pirmame aukste. Mes klausinejome apie kampine spinta. Visokiu lentynu stengemes, kad nebutu daug tik kelios, nes mano vyras zadejo pats padaryti. Tai mums tokia spinta gavosi apie 1600 (dabar tiksliai neprisimenu). O jei pirkti paprasta spinta (buvom susiziureje), tai ji kainuotu 2000 litu. smile.gif
vedeja
As dejausi is "slenkaciu sistemu" pries 4 metus. Kolkas labai patenkinta. Stovi kaip nauja. Triju duru, vienos durys su veidrodziu. Spinta 2.6 m ilgio. O kaina tada buvo 2600 Lt.
sauluke
QUOTE (Spray @ 2004 05 19, 21:31)
QUOTE (sauluke @ 2004 05 19, 16:46)

O tas vyriokas turbut is Kauno?? rolleyes.gif

MANYCIAU biggrin.gif
agacaga
O as pati dirbau firmoj, kuri spintas su stumdomom durim gamina. wink.gif Firmele vadinas "Senator baltic" ir yra Kaune, nors ir kitur vazineja. Siaip kai dirbau,tai nemazai zmoniu atvaziuodavo is Vilniaus i Kauna uzsisakint, nes pigiau smile.gif
O duru kaina labai priklauso dar nuo to kox durų profilis - aliuminis ar plieninis. Aliuminis aisq ir geriau atrodo ir ilgaammziskesnis ir kiek pamenu kazkur dvigubai brangesnis rolleyes.gif Bet daug kur ir plieno visai pakaktu, aisq tik ne tose patalpose,kur gali gauti dregmes,nes gali pradet rudyti.
Pacia vidine iranga aisq labiausiai apsimoka patiems pasidaryti, jeigu tik yra kas ja padaro wink.gif
Dar apsimoka darytis spintas nisose,arba kazkur kampe, na kai isnaudojamos kambario sienos ir nebereikia spintai sienu is plokstes. Tai ant to susitaupo.
Man tekdavo braizyti tas spintas ir skaiciuoti kainas,tai kartais irgi klientai uzknisdavo,kai issirenka pacias brangiausias medziagas, o po to putojas,kam taip brangiai paskaiciavai smile.gif (Pvz. viena issirinko Rattano pokštės(čia ta pinta) duris, su aliuminio, faneruoto naturaliu azuolo lukstu profiliais, vienas duris bronzinio veidrodzio, o spinta berdos triju duru buvo,tai gavos virs 3000 kainyte smile.gif
Kai turesiu savo buta irgi noresiu spintos su stumdomom durim ir tada aisq pati nervuosiuos,kad graziausios medziagos brangiausiai kainuoja laugh.gif
manu
turim mes pora spintu stumdomomis durimis. esam labai patenkinti, nes kai butas nedidelis - daug daiktu galima i tokia spinta sukisti - ji juk iki lubu biggrin.gif
vienoj spintoj diiiideles veidrodines durys - kambarys atrodo zymiai didesnis. minusas - pastoviai (kas 1-2 dienas) reik valyti, nes labai matosi apciupinejimai, ir sunku idealiai isvalyti.

dar vienas didelis minusas tokiu spintu - vaikas i jas lenda, kai tik uzsinori. o apsaugu nuo vaiko nera. ateina mazius, atstumia dureles (ismoko nuo kokio 9 men) ir krausto viska, po to pats i spinta ilenda. dar per veidrodi dauzo su kuo papuola sad.gif

va as dabar pagalvojau, kad vos ne visi musu 3 asmenu seimos daiktai (aisku iskyrus virtuves reikmenis ir buitine technika) sutilpo i tas 2 spintas ...
besiba
Istraukiau sena tema i pavirsiu wink.gif norim uzsisakyt spinta per visa siena (apie 3 metrai) ir dabar galvojam, kur geriau. gal dar kas turit patirties is tu spintu su slankiojanciom durim?
Venecija
Bondut, mes neseniai uzsisakem spinta su stumdomis durimis. thumbup.gif Ne triju metru siek tiek mazesne thumbup.gif uzsisakem "Nemiroj'' esam labai patenkinti. Geresnio varinato net nesivaizduoju. clap.gif
Jurgitutė
Mes irgi svajojam apie spintą koridoriuje su stumdomomis durimis, kurios būtinai turėtų būti veidrodinės. Tik vis neprisiruošiam nuvažiuoti ir užsisakyti. O įdomu ar kokia nors firma važiuotų dėti durų 100km nuo Vilniaus?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.