Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Punktualusis Igniukas... (vadovėlinis gimdymas)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
ketti
Apie mūsų vaikelį pirmasis sužinojo tėtis... 2004 m. spalio 12 d. atsikėliau anksti ryte ir nutipenau į vonią pasidaryti nėštumo testo… Greitai viską atlikau, bet kažkaip pabijojau laukti rezultato (prieš tai du kartai buvo nesėkmingi verysad.gif)… Grįžau į lovą ir pakuždėjau vyrui į ausį, kad jis nueitų pažiūrėti… Pareina maniškis be emocijų ir
Aš jo klausiu: “tai kaip
Jis atsako: “nežinau… O kiek turi būti juostelių
Aš tariu: “jei NE – tai viena, jei TAIP, tai dvi”.
Iškart pamatau vyro veide šypseną ir viską suprantu, jis mane apsikabina ir taria : “Sveikinu mamyte”...

user posted image

Nuo šios dienos prasideda mano pilvelio augimo istorija... Galiu pasidžiaugti, kad viskas vyko sklandžiai, tik dienos slinko be galo lėtai... Taip nekantru buvo laukti vasaros, kuomet šį pasaulį turėjo išvysti mano angeliukas... Laukimą palengvino bendravimas su kitomis nestuke.gif birželiukėmis... Žiūrėjau į savo parašėlyje tirpstančias dienas ir laukiau kada viskas prasidės... Paskutinėmis savaitėmis skaitydavau kaip „lukštenasi“ mūsų skyrelio nėštukės ir verkdavau vyrui ant peties, sakydama, kad „nooooriuuu greičiau gimdyyyyyyyti“...

user posted image

Galiausiai atėjo termino diena.. clap.gif . Atsikeliu iš ryto, jaučiuosi puikiai, net neįtariu, kad vakare teks vykti į ligoninę... Apie pietus važiuoju pas savo daktariuką apžiūrai... Be galo nekantru sužinoti kaip pas mane reikaliukai, nes iki šiol nejaučiau jokių paruošiamųjų sąrėmių, jokių skausmelių... Labai bijau pernešioti.. fear.gif Po apžiūros man pasako: „kaklelis praviras 2-3 cm“... Apsidžiaugiu, kad kažkas vyksta, bet daktaras ramia širdimi mane paleidžia namo ir patikina, kad dar šiandien negimdysiu, todėl sutariam planinį susitikimą po savaitės...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

40 savaičių proga su vyru nuvarome į kavinę papietauti essen.gif ... Prisikemšu cepelinų, prisigeriu tikros naminės giros... Grįžtant namo jau pradeda mausti pilvelį, bet aš nepergyvenu, nes buvau įspėta, kad po apžiūros gali pamaust... Apie 16 val. apima nuolatinis pilvelio skausmas primenantis mėnesinių skausmus (bet kad per tuos 9 mėnesius net buvau pamiršusi koks tas jausmas smile.gif )... Nutariu su vyru išeiti pasivaikščioti, nes esu girdėjusi, kad vaikščiojimas sužadina sąrėmius... Vaikštom lauke, aš laikau ranką ant pilvo ir bandau jausti bei skaičiuoti gimdos susitraukimus... Viskas labai nereguliaru: 10, 5, 20, 15, 7 min. Nusprendžiu, kad man dar nieko nevyksta ir grįžtu namo... Po kurio laiko skausmelis stiprėja, bet maudžia nuolat, nėra skausmo bangos, t.y. pakilimo ir atslūgimo... Kalbuosi su mamytėm SM forume, bandau išsiaiškinti kaip tie sąrėmiai atrodo, nes pati nesuprantu kas su manimi vyksta (dabar juokas ima prisiminus laugh.gif)... Dar lendu po dušu, vėl eksperimentuoju, nes skaičiau, kad šiltas vanduo tikrus sąrėmius sustiprina, o netikrus „užtildo“... Po dušo man pagėrėja ir vėl pamanau, kad nieko nebus, šiandien dar negimdysiu...

Nenumaldomai artėja vakaras ir nutariu, kad būtu mandagu paskambinti savo daktarui bei įspėti, jog naktį gali tekti keltis... Papasakoju kas man darosi ir gerai pamenu kaip daktaras paklausia, „ar dar galėsi užmigti“ aš tariu, kad „taip“, nes skauda nestipriai ir sutariam apie 24 val. susiskambinti... Nereikia net laukti vidurnakčio, apie 22 val. einat į kitą kambarį netikėtai suima skausmas, toks staigus ir stiprėjantis blink.gif aš tik sustingstu, atsiremiu į sieną, susiriesčiu ir iškenčiu šitą spazmą. Iškart suprantu, kad tai TIKRAS sąrėmis.. Po jo kaip laikrodis kas 3 min. pradeda kartotis kiti sąrėmiai ir jie vis stiprėja... Nueinu pas vyrą ir sakau: „viskas važiuojam į ligoninę susitikti su savo mažiuku...“ Net netikėjau, kad viskas gali taip staigiai prasidėti ir taip tiksliai.. Stebiuosi organizmo galiomis ir tokiu begaliniu tikslumu unsure.gif .... Artėjant kiekvienai trečiai minutei vyras vis juokauja, kad tuoj tuoj už kelių sekundžių man prasidės sąrėmis ir iš tiesų pradedu jausti skausmo bangą, kuri užeina pabūna 20 sekundžių ir atslūgsta... bet aš be galo laiminga... Pajutusi pirmuosius sąrėmius pasijuntu ypatingai... rolleyes.gif Jaučiuosi fantastiškai, kad pagaliau viskas prasidėjo.. Į ligoninę vykstu kupina optimizmo, su šypsena veide ir nekantriai laukiu finišo... bigsmile.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23 val. mes jau Antakalnio klinikose... Apžiūri kaklelį – nuo ryto nieko nepakitę, vis dar tie patys 3 cm., bet kaklelis išsitiesinęs ir pasiruošęs plėstis... Sąrėmiai dar pakenčiami, dėl to aš ramiai užpildau popierius, pamatuojami vaikučio širdies tonai, išvalomas žarnynas, atliekamos kitos procedūros ir tada tiesiai į gimdyklą... Esu be galo laiminga.... Ties kiekvienu sąrėmiu suimu vyrui už rankos, ją stipriai spaudžiu ir tai man padeda lengvai juos iškęsti... Netrukus ateina daktaras, nuleidžia vandenis ir prasideda didieji skausmai... giliai kvėpuoju, bandau susikaupti, bet skausmą dar galiu pakelti... Vis tik daktaras pasiūlo daryti epidūrą... Aš dar dvejoju, nes esant pakeliamam skausmui svarstau gimdyti be jokio nuskausminimo.. g.gif bet bent jau sutariam, kad pradės lašinti skysčius, jei vėliau užsimanyčiau epidūro...
Praėjus valandėlei skausmas darosi sunkiai įveikiamas ir man daromas epidūrinis nuskausminimas – baisiausia nesudrebėti, nes sąrėmiai dažni ir tarp jų nespėja įvesti kateterio... Vos vos atsilaikau nesudrebėjusi ir pagaliau - kateteris sėkmingai įvestas, skausmas pamažu rimsta, man taip gera.... Nuolat seku sąrėmius fiksuojantį aparatą ir matau kaip ant popieriaus braižomos sąrėmių bangos ir atoslūgiai... Dar ir šiandien užsimerkusi galiu išvysti tuos kalniukus ir bedugnes.

user posted image

Sąrėmiai labai dažni ir stiprūs – užtat veiksmingi thumbup.gif ... Praėjus porai valandėlių apie 3 val. nakties daktaras patikriną būklę ir pamato, kad jau beveik pilnas atsidarymas, nors prognozavo, kad be 8 val ryto nepagimdysiu... Aš su nekantrumu, bet kartu ir nerimu laukiu stūmimo momento . Epidūro veikimas jau baiginėjasi, vėl jaučiu stiprius sąrėmius doh.gif , esu įspėjama, kad tuoj užeis begalinis noras „kakoti“ ir kai jau nebegaliu kentėti man pagaliau leidžia stumti... Bandau, bet nepavyksta... Išspučiu visą įkvėptą orą ir nebelieka jėgų stumti... Vieną akimirką dar spėju pagalvoti, kad gailiuosi, jog nelankiau jokios nėščiųjų mokyklėlės ir kad nemoku stumti.. Bet klausausi akušerės nurodymų ir bandau dar kartą... Pagaliau susikaupiu ir man pavyksta.. Stumiu kiek galiu ir gaunu pagyrimą, kad viska darau gerai, tik mano pastangos nueina veltui, nes niekaip negaliu išstumti galvytes... Jau pralaukėm kelis sąrėmius ir man vis dar nepavyko, nors galvytė jau pakeliui ir mane apima aštrus skausmas, jaučiuosi tarsi plyščiau per pusę... Tuo metu norisi pasiduoti, bet išgirstu kaip susilpnėja leliuko širdies tonai.. Dėl to aš sukaupiu paskutines jėgas ir jausdama veriantį skausmą bei košdama per dantis skausmingas aimanas stumiu... Pagaliau rezultatas – galvyte jau matyti.. Man vis dar sunku, bet akušerė prakerpa tarpvietę ir man iškart palengvėja, pranyksta tempimas, todėl be didelių pastangų per sekantį sąrėmį stumteliu ir pajaučiu kaip išslysta mano sūnelis... Iškart pasigirsta jo skardus verksmas... Mano kūną užlieja tokia stipri emocinė ir susijaudinimo banga, kokia dar gyvenime nebuvo užplūdusi ... Aš be galo laiminga – aš jau mama wub.gif .... Likimo ironija: tėtis ne tik pirmasis sužinojo apie leliuko užsimezgimą, bet ir pirmas jį išvysta šiame pasaulyje... Paskui ir mamytei ant krūtinės uždeda šiltą, šlapią, slidų kūnelį.... Niekada gyvenime nepamiršiu šito jausmo, šito artumo, šito dviejų pačių artimiausių žmonių: mamos ir vaiko susiliejimo... Sūnelis jau čia, šalia manęs, jaučiu kaip jo piršteliai liečia mano krūtinę, matau koks jis išsiganęs, bet bandau jį paglostyti nuraminti... Mintimis jam sakau, kad viskas gerai, tu jau pas mamytę glėbyje...

user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reziume:

Viskas vyko labai sklandžiai: termino dieną išvažiavau gimdyti, sąrėmiai prasidėjo 22 val., o 4.33 val. aš jau turėjau mažiuką, t.y. per nepilnas 7 val. pagimdžiau... Kaip pirmą kartą, tai viskas kuo puikiausiai... thumbup.gif . Sakyčiau "vadovėlinis" gimdymas biggrin.gif

Palinkėsiu ir kitoms mamytėms tokio lengvo nėštumo, greito ir sėkmingo gimdymo.. Ir svarbiausia nieko nereikia bijoti, būkite gerai nusiteikusios, pasitikėkite savimi, gimdykite lengvai ir sveikus vaikelius 4u.gif

Man gimdymas iki šiol gyvenime pats įsimintiniausias ir prasmingiausias įvykis... Nuo šiol aš MAMA ir dėl to esu be galo laiminga smile.gif
Atra
kaip gražu wub.gif
Šalnė
Labai grazu ax.gif is to grozio net apsiverkiau cray.gif , o dar ir gimet per mano gimtadieni blush2.gif linkiu jums dideles sekmes gyvenime drinks_cheers.gif
Jamie's girl
Puiki istorija, puikios nuotraukos, puikus dienoraštis.Na nuostabi atrodo ta Ignučio mama tongue.gif Ignutis irgi be galo gražus, nuostabus vaikiukas. Aukit sveiki, tobulėkit dienomis, mylėkit be galo vienas kitą. va wub.gif
Veitė
Grazi gimdymo istorija, dar iliustracijos kokios thumbup.gif o mamyte tikra saunuole- taip tvarkingai fiksuoja visus mazylio pasiekimus 4u.gif Aukit sveikuciai ir geruciai!
ketti
Dėkui mergaitės už gražius žodžius 4u.gif

O mamytė tai tik visai neseniai pradėjo visus įvykius registruoti... Pusė metų tingėjo blush2.gif , o dabar kad ėmė, tai ir visus pasiekimus surašė bei gimdymo istoriją prisiminė ax.gif
RamuteS
Ketti, nuostabu, tu tikra saunuole. thumbup.gif
Birbiziukas
NA ISTORIJOS GRAŽUMAS... thumbup.gif SVEIKINU LABAI 4u.gif
Nieko sau
Ketti, thumbup.gif thumbup.gif

Atsimenu kaip mes laukiam savo suneliu, tik mano Ignius neskubejo, o tavo Ignas punktualus rolleyes.gif
Laurite
Nu, Ketti, tikrai apsizliumbiau, o nuotraukos super. Man vis atrodo, kad tie laikai buvo graziame sapne, o ne tikrovėje.
alex
Labai grazi istorija wub.gif ir nuotraukos wub.gif
ketti
QUOTE(RamuteS @ 2006 01 03, 18:10)
Ketti, nuostabu, tu tikra saunuole. thumbup.gif
*

Dėkui 4u.gif blush2.gif , bet yra daug šaunesnių mamyčių, kurios gerokai sunkiau už mane gimdė 4u.gif

QUOTE(GRANTA @ 2006 01 03, 20:13)
NA ISTORIJOS GRAŽUMAS... thumbup.gif  SVEIKINU LABAI  4u.gif
*

4u.gif

QUOTE(gritte @ 2006 01 03, 22:28)
Atsimenu kaip mes laukiam savo sunelių, tik mano Ignius neskubejo, o tavo Ignas punktualus  rolleyes.gif
*

Ir aš gerai pamenu tuos laikus, kai laukėm savo kleckiukų, turėjom vienodas juosteles... Tąkart galvojau, kad taviškis pirmas gims, bet pasirodo mano Ignutis buvo punktualus, nors jokių atėjimo požymių nerodė, o taviškis užsitupėjo smile.gif

ketti
QUOTE(Laurite @ 2006 01 03, 22:49)
Nu, Ketti, tikrai apsizliumbiau, o nuotraukos super. Man vis atrodo, kad tie laikai buvo graziame sapne, o ne tikrovėje.
*

Žinokit aš irgi berašydama šią istoriją ir beieškodama nuotraukų iliustracijoms ilgai ašarą braukiau.. cray.gif Tai toks įsimintinas ir jaudinantis įvykis wub.gif
vytule
Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukit sveki ir gražus 4u.gif
geroji
Sveikinu, Ketti!
Mano pirmas gimdymas labai panasus i tavo, irgi toks vadovelinis: pagimdziau numatyta diena, per greiciau nei 7 valandas... bigsmile.gif Tikiuosi, kad antras bus irgi pagal vadoveli - greitesnis ir lengvesnis thumbup.gif
aukit sveiki ir laimingi!
ustinaviciene
Nu negaliu, asaros taip ra, kad net negaliu sustoti.... Jau taip grazu buvo, o tos nuotraukos taip pervere sirdi, kad net alpti vos nepradejau... Kad kas nors zinotu kaip as laukiu savo maziaus gimimo, bet kartu ir taip bijau!!!!!!!!! Kai paskaitau tokias gimdymo istorijas, tai ir ta baime kaskur pradingsta, o man dar tiek daug laukti, net 3 men.
Aukit dideli ir bukit tolie grazus kaip ir pirmaja gimimo diena!!!!!!!! 4u.gif
ketti
Ustinaviciene, viskas bus gerai, tik nereikia bijoti... 4u.gif . Sulauksi ir tu savo kleckiuko. Paskui visiems galėsi pasakoti jo atėjimo istoriją ax.gif . Štai tau jau keli geri pavyzdžiai: mano ir Gerosios istorijos... Nebūtinai tas gimdymas turi būti baisus, išsekinantis, nesėkmingas... mirksiukas.gif

Tiesa pasakius ilgai galvojau ar verta man čia parašyti savo istoriją... g.gif . Kiek permečiau akimis, šitame skyrelyje paprastai aprašomos kokios nors ypatingos, kupinos įtampos, netikėtumų, tiek sėkmingai, tiek nesekmėmis pasibaigusios istorijos.. O manoji tokia visai paprasta... ax.gif Viskas vyko kaip iš knygų, nieko netikėta, nieko baisaus... Kita vertus gal toks pasakojimas labiau padrasins įsibaiminusias nestuke.gif , kurios pasisikaičiusios apie komplikuotus gimdymus pašiurpsta ir su baime laukia to lemtingo įvykio 4u.gif

raimonda23
QUOTE(ustinaviciene @ 2006 01 04, 15:53)
Nu negaliu, asaros taip ra, kad net negaliu sustoti.... Jau taip grazu buvo, o tos nuotraukos taip pervere sirdi, kad net alpti vos nepradejau... Kad kas nors zinotu kaip as laukiu savo maziaus gimimo, bet kartu ir taip bijau!!!!!!!!! Kai paskaitau tokias gimdymo istorijas, tai ir ta baime kaskur pradingsta, o man dar tiek daug laukti, net 3 men.
Aukit dideli ir bukit tolie grazus kaip ir pirmaja gimimo diena!!!!!!!! 4u.gif
*

Na nebijok nes as zianu as ziauriai bijojau oikaip net ant galospaudimas sukilo bet kai atejo laikas gimdyti dingo visa baime ir net nebuvo taip baisu tiesiog lauki to dziaugsmo atejimo ir neiko nebebijai biggrin.gif o laikas taip greitai eina nespesi apsidairyti ir jau ateis kovas biggrin.gif as tarpkitko taip pat gimdziau kovo men. smile.gif
pusnis
SUPER ŠAUNU ŠAUNI MAMYTĖ thumbup.gif IR SUNYTIS FAINUOLIS SVEIKINU AUKIT SVEIKI IR LAIMINGI wub.gif good.gif
Neffertite_
Ketti, o galima sužinoti kas priėmė tavo gimdymą?
Kaip čia jau kažkas rašė - aš irgi bijau gimdymo. Na, žinau, kad kai ateis laikas - norėsiu kuo greičiau susitikti su savo angelėliu ir baisu nebus, bet kol kas baisoka, nors man iki gimdymo dar toloka... Tiesiog norėjau sužinoti pas ką gimdei. Kai jau ir man ateis laikas ieškotis gydytoją pas gimdyti, tada prisiminsiu tavo istoriją.

O šiaip man nerealų įspūdį paliko tavo istoriją, sukėlė kažkokius įdomius jausmus. Lyg aš bučiau gimdžiusi. Labai gražiai parašei ir labai gera pasidarė, nes kai čia paskaitau - tikrai gasdina kai kurios istorijos. Labai tau ačiū, kad vis gi pasiryžai papasakoti mums savo nuostabiausią dieną gyvenime. Sveikinu tave. Linkiu daug ramių naktelių ir būkite gražūs ir sveiki. 4u.gif
ketti
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 01 05, 13:36)
Ketti, o galima sužinoti kas priėmė tavo gimdymą?
*

Galima smile.gif
R. Žiobakas mirksiukas.gif

P.S. Smagu, kad patiko mano istorija blush2.gif ax.gif

Palinkėsiu, kad ir tavo įspūdžiai iš gimdymo būtų gražūs, geri, šilti - lengvo tau vaikelio atėjimo 4u.gif
future_maman
Nu super istorija... Pirma karta net neverkiau, o tik ryjau, ryjau viska akimis ax.gif Taip viskas aiskaii ir dar su nuotraukomis thumbup.gif Sveikinu nuosirdziai su sūneliu, labai gražiai augate drinks_cheers.gif DAr abejojau, ar neštis fotika į gimdymą, bet dabar žinau, kad gimdymo krepšelyje jis tikrai bus thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
justita
Oi ketti, perskaičiau ir prisiminiau kaip tu SM rašei, kad turbūt sarėmiai netikri, nes labai nereguliarūs, ir paskui staigiai išlėkei gimdyt... wub.gif Labai gražiai parašei thumbup.gif ir privertei mane susimąstyt g.gif , kad reiktų ir man užsirašyt savo istoriją kažkur, vis ruošiuosi ir neprisiruošiu...
Spyglelis
Labai grazi ir ispudinga istorija ir dar nuotraukytes kokios! 4u.gif Tikrai aukit sveikuciai ir diduciai! smile.gif
dar neplanuoju nestumo, bet vis pasvajoju, va dabar visas Jusu istorijas skaitineju ir taip pati uzsimaniau leliuko... blush2.gif o mano draugas nusijuoke: " tu tai suniuko, tai leliuko nori" tongue.gif Noreciau dabar suniuko, o paskui ir leliuko!
chris
Graži istorija, Ketti mirksiukas.gif Nors ir buvau girdėjus ją, ale susigraudinau doh.gif
Linkiu Ignučiui tą punktualumo bruožą išlaikyti, nes nėr blogiau už vėluojančius vyrus biggrin.gif Aukit sveiki ir stiprūs drinks_cheers.gif
Dailuze
Ketti,

As irgi pamenu kaip mes visos nestuke.gif birzelinukes laukem savo kleckiuku. O birzeli kasdien pradedavau diena pirmiausia isijungdama SM ir ziuredavau kas dar naujo ivyko. Labai grazus buvo tas paskutiniu dienu laukimo laikas. Aisku tuo metu atrode, kad nestuke.gif ikyrejes be galo be krasto. Ir pamenu noras kuo greiciau pamatyti vaikeli buvo didesnis uz gimdymo baime. As manau, kad tos nestuke.gif, kurios labai bijo gimdymo, kai ateis paskutinis menuo ir tas didelis pilvas bus be galo pabodes, tikrai nebejaus tokios baimes. bigsmile.gif

Dabar labai laukiu pirmojo gimtadienio. Pamenu lygiai pries metus skaiciavome dieneles iki leliuko gimimo, o dabar nekantru paziureti koks jis bus vieneriu metuku.
fajerė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
LABAI GRAŽU biggrin.gif
O JAU KRUOPŠTUMAS MAMYTĖS.... 4u.gif
ketti
Dėkui merginos už įvertinimą 4u.gif blush2.gif

Buvo laikas, kai ir aš sėdėdavau vakarais SM bei skaitydama gimdymo istorijas braukdavau ašarą... O dabar mane privertė susigraudinti jūsų gražūs žodžiai cray.gif 4u.gif
Taigi
Labai gražiai viską aprašei wub.gif Man buvo darytas cezaris, tai vat to momento, kai uždeda kleckiuką ant krūtinės labai trūksta unsure.gif wub.gif O tu čia viską taip gražiai parašei, atrodo, kad pati būčiau tai pajutus... wub.gif
Beja, mane operavo irgi tas pats gydytojas mirksiukas.gif thumbup.gif
Joalin
Nu kas man cia dabar daros... g.gif Vis apsizliumbiu paskaicius gimdymo istorijas... cray.gif Sekmes jums clap.gif
Matelyk
Ketti tavo gimdymo istorija mane sugraudino blush2.gif labai gražiai aprašei Ignučio atėjimą į šį pasaulį ir tas momentas kai pajutai jį šiltutį ir meilutį wub.gif ant savo krūtinės, negalėjau susivaldyti cray.gif nes aš to nepatyriau verysad.gif bet atrodė, kad tuo momentu ir aš pajutau šiltą kūdikėlį prie savęs wub.gif
labai mielos nuotraukytės, šaunu kad viską užfiksavot mirksiukas.gif aš savo nėštumo testą iki šiol laikau spec. dėžutėje ax.gif
ketti
QUOTE(Taigi @ 2006 01 10, 16:24)
Labai gražiai viską aprašei  wub.gif Man buvo darytas cezaris, tai vat to momento, kai uždeda kleckiuką ant krūtinės labai trūksta  unsure.gif  wub.gif O tu čia viską taip gražiai parašei, atrodo, kad pati būčiau tai pajutus...  wub.gif
Beja, mane operavo irgi tas pats gydytojas mirksiukas.gif  thumbup.gif
*

Nepergyvenk, kad gimdei ne natūraliai.. 4u.gif Vis tiek turėjai pajusti kažką fantastiško, kai pirmą kartą tau atnešė mažiuką, tai vis tiek jūsų pirmasis susitikimas wub.gif
Taigi
QUOTE(ketti @ 2006 01 16, 17:05)
Nepergyvenk, kad gimdei ne natūraliai.. 4u.gif  Vis tiek turėjai pajusti kažką fantastiško, kai pirmą kartą tau atnešė mažiuką, tai vis tiek jūsų pirmasis susitikimas wub.gif
*

Labai ir nepergyvenu - buvo kaip buvo. Tik dėl to uždėjimo leliuko vis pagalvoju ax.gif Svarbiausia, kad abi sveikos gyvos mirksiukas.gif
Linkėjimai tavo sūneliui mirksiukas.gif wub.gif
mamyteRasyte
kaip tik tokių istorijų man trūko prieš gimdymą, aiškių, be siaubo elementų, gąsdinimų ir per didelio blia blia blia, kai nuo saldumo net pykina...
ketti
Chris, labai geras palinkėjimas thumbup.gif . Aš irgi nemėgstu vėluojančių vyrų drinks_cheers.gif

Edituk09, palinkėsiu, kad dar patirtum tai ko nepatyrei ir apie ką svajoji 4u.gif wub.gif

MamyteRasyte, dėkui už įvertinimą 4u.gif . Aš ir norėjau aprašyti aiškią, paprastą istoriją.. Na viskas kaip pagal vadovėlį laugh.gif
Liusijaa
Tiesiog nuostabu, asaru nesulaikyti wub.gif
As irgi svajoju ir skaiciuoju dienas iki dydziojo susitikimo wub.gif
Sekmes ! augyt dyduciai ir sveikuciai 4u.gif
najaa
cray.gif Labai labai grazi istorija, toks keistas jausmas uzplusta, vis tik mamytes mes turim ypatinga gamtos dovana, gimdyti vaikucius. Todel mamos ir vaikucio rysys yra pats stipriausias!
QUOTE(Joalin @ 2006 01 11, 10:18)
Nu kas man cia dabar daros... g.gif Vis apsizliumbiu paskaicius gimdymo istorijas... cray.gif Sekmes jums clap.gif
*

ketti
QUOTE(Liusijaa @ 2006 01 20, 19:27)
As irgi svajoju ir skaiciuoju dienas iki dydziojo susitikimo  wub.gif
Sekmes ! augyt dyduciai ir sveikuciai  4u.gif
*

Dėkui už linkėjimus 4u.gif
Liusijaa, tau jau nebedaug liko, greitai ir tu paimsi į rankas savo pilvelio gyventoją, galėsį jį apkabinti, prisiglausti wub.gif

O kolkas pasidžiauk pilveliu nestuke.gif .. Pamatysi kaip tau jo paskui trūks... Bent jau aš labai pasiilgstu pilvelio ir savo sparduko wub.gif . Nors ir turiu jį ant rankų, bet gera prisiminti tas dienas kai jis tupėjo pilvelyje ir bumbsėjo savo gležnom rankytėm bei kojytėm wub.gif
Medona
kokia grazi istorija wub.gif
ketti
Dėkui, Babuska 4u.gif
ramaska
Ketti, labai šauniai ir gražiai viską aprašei wub.gif esi labai šauni mamytė 4u.gif
Bretane
Nu negalėjau sulaikyti ašarų, taip gražiai parašiai wub.gif Ir tas momentas kurį aprašai, kai paguldė ant krūtinės...aš iškart prisimenu tą jausmą, neapsakomas, neaprašomas, reik jį pajust, ko visoms ir linkiu smile.gif
Timbuktu
wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi istorija wub.gif kazkuo mirksiukas.gif panasi i mano mirksiukas.gif biggrin.gif pasiilgau musu nestuke.gif pokalbiu wub.gif
džiaugsmelis
Tikrai reikia daugiau normaliu istoriju o ne gasdinimu kazkokiu. As tikiu, kad man irgi bus viskas gerai. O tu, ketti, tiesiog mokejai viska issamiai ir nenuobodziai papasakoti ax.gif
MyWay
Grazi istorija, graziai isdestei wub.gif sveikinu, pagimdzius sveika ir mylima suneli drinks_cheers.gif
TiMa

Labai graži istorija wub.gif labai labai gražios nuotraukos wub.gif
aukit sveiki 4u.gif
Aurina
O istorija tai super 4u.gif wub.gif
Nihile
Įdėmiai perskaičiau tavo istoriją ir tiek prisiminimų užplūdo - juk gimdžiau tą pačią dieną ir toj pačioj ligoninėj kaip ir tu, tik pusę paros vėliau. Gal ir koridoriuj kur prasilenkėm netyčia? Ir nuotraukytės labai gražios - ar tai tavo vyras fotografavo? Maniškis tai net neėmė fotiko į rankas - jos iš susijaudinimo drebėjo... Mūsų pirmieji momentai su dukryte užfiksuoti tik išrašant iš ligoninės, ir kartais dėl to truputį gaila. Aukit sveikučiai, didučiai, sveikiname su 8-uoju mėnesiuku!
ketti
Nihile, nu koks sutapimas, kad gimdėm tuo pat metu ir ten pat... Visko gali būti, kad ir prasilenkėm drinks_cheers.gif
O dėl nuotraukų, tai gimdykloje fotoaparato neturėjome, bet vyras su kamera filmavo, o paskui sustabdėm norimus kadrus ir padarėm nuotraukas, todėl jose užfiksuotos pačios pirmosios Ignučio akimirkos šiame pasaulyje wub.gif

P.S. Dažniau užsuk pas mus į "Bendraamžių" skyrelį mirksiukas.gif 4u.gif
bafi
ketti wub.gif, net ašarėlę nubraukiau wub.gif

prisemenu savo jaumus.....tą dieną..pačią nuostabiausią dieną mano gyvenime wub.gif
Aukit sveikučiai wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.