Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip elgtis su vaiko tevu?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
milla22
Kaip manote kaip elgtis mamai, kai išleidžia savo vaiką su tėčiu, o šis nuteikinėja vaiką prieš mamą ir prieš jos šeima???
jurave
Va,va,man irgi įdomu.Todėl,kad esu išsiskyrus ir kartais ,kai vaikas parvažiuoja iš tėvo "išlenda"negražūs žodeliai ir teiginiai mano adresu. g.gif
milla22
Sweika , na kolkas mūsų čia tik kelios, bet manau nuomonių atsiras ir daugiau thumbup.gif , o šiaip tai buvau vienu momentu taip supykusi mad.gif , kad galvojau visai neduosiu vaiko, bet kaip matau kai vaiko širdele suspurda kaip ji nori to tėčio tai ir atsileidžiu, bet kažką daryti tai reikia ax.gif , nes žalojama vaiko psichika, vaikas pasimetęs. Aš taip manau. Kartais kalba , kalba ir po to tik, oi tetis neleidzia tu žodžių sakyti. tai ką tai reiškia, ir dar tu tokia tu anokia. unsure.gif
Na mes, kaip ir nebuvom susituoke, tai vaiko lankymo dienos nėra nustatytos teismo keliu, tai dabar ir neduodu vaiko, nes jau čia per žiauru g.gif
Aišku nuo to nepabėgsiu, teks leisti bendrauti, bet kaip jei šitaip elgiamasi ?? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gabriete
QUOTE(milla22 @ 2010 06 12, 19:07)
Sweika , na kolkas mūsų čia tik kelios, bet manau nuomonių atsiras ir daugiau  thumbup.gif , o šiaip tai buvau vienu momentu taip supykusi  mad.gif , kad galvojau visai neduosiu vaiko, bet kaip matau kai vaiko širdele suspurda kaip ji nori to tėčio tai ir atsileidžiu, bet kažką daryti tai reikia  ax.gif , nes žalojama vaiko psichika, vaikas pasimetęs. Aš taip manau. Kartais kalba , kalba ir po to tik, oi tetis neleidzia tu žodžių sakyti. tai ką tai reiškia, ir dar tu tokia tu anokia.  unsure.gif
Na mes, kaip ir nebuvom susituoke, tai vaiko lankymo dienos nėra nustatytos teismo keliu, tai dabar ir neduodu vaiko, nes jau čia per žiauru  g.gif
Aišku nuo to nepabėgsiu, teks leisti bendrauti, bet kaip jei šitaip elgiamasi ??  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Iš mano pažįstamų rato yra išsiskyrusių porų, kur apie ex atsiliepiama arba gražiai su pagarba, arba bent jau patylima. Manau, taip ir turi būti smile.gif. Jei taviškis nuteikinėja vaiką prieš tave, manau, kad gal ne viską išsiaiškinote, liko nuoskaudų ir šitaip elgdamasis jis kažko siekia, vaikas yra jo įrankis kovai su tavimi. Todėl reikėtų ne duoti/neduoti vaiko tėvui, o išsiaiškinti su juo iki galo. Iš viso vaiko nepainiokite.Jam ir taip turėtų būti skaudu, kad jūs ne kartu ir nėra pilnos šeimos, kam dar papildomai jį traumuoti.
sena pažįstama
QUOTE(milla22 @ 2010 06 12, 19:07)
Aišku nuo to nepabėgsiu, teks leisti bendrauti, bet kaip jei šitaip elgiamasi ??  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Nieko nedaryti. Tiesiog nekreipti demesio. Vaikas pats sugebes atsirinkti, kur tiesa, o kur melas 4u.gif
Jei tevas vaikui girdint vadina mama "isterike", ir vaikas ta mamai perduoda-jokiu budu nereikia pulti rekti, kolioti, tokiu budu patvirtinant tevo zodzius,-geriau nusijuokti ir ramiai vaiko paklausti-o ka tas zodis reiskia, kodel mama taip vadinama? Gal tetis neteisus, gal jis buvo supykes, kai taip kalbejo?
Jei tevas mama vadina "durne", "beprote", "idiote", "psiche", o vaikas perduoda tai mamai, vel gi daug geriau nusijuokti ir su vaiku pakalbeti, kad labai nemandagu nemegstama zmogu isvadinti tokiais zodziais. Ir tai liecia ne tik mama, bet ir darzelyje esancius vaikus.

Vaikai-seimos atspindys. Kokius zodzius jie girdi seimoje, tokius paskui kartoja svetur drinks_cheers.gif Issiskyre sutuoktiniai sudaro jau DVI seimas, du seimos modelius. Naturalu, kad is tukstancio isgirstu zodziu vaikas isimena tik tuos negraziuosius, isbando juos mamos arba tevo seimoje. Kartais net tevas nesako tokiu zodziu, o vaikas, isgirstus is darzelio, bando pakartoti vienoj ar kitoj seimoj, suteikdamas tiems zodziams "saugu" apvalkala-taip sake mama/tetis. Reiketu neatmesti ir to dalyko. drinks_cheers.gif

Neleisti bendrauti vaikams su tevu-didziausia kvailyste 4u.gif Tik isivaizduokit, o jei visa tai tera tik vaiko bandymas pataikauti kitai pusei? Ar galit isivaizduoti, jog nuvykes jusu isciuciuotas vaikelis, siekdamas tevo demesio ir meiles, siekdamas jam itikti, gali pasakyti, jog "mama tave, teti, vadina gaidziu, asilu, bjaurybe..." biggrin.gif O grizes namo vaikas apvercia plokstele: tetis sake, kad tu durne" biggrin.gif
milla22
As turiu omeny nuteikinejamas t.y. zodziu as negirdejau savo adresu, bet butent jo gimines yra sake, kad nuteikineja vaika pries mano busima vaika, vyra. PVZ (va gims vaikas va tada tai tau bus tu pamatysi taves nemyles ir tt. o vaikas gryzes namo tik paklausia ar as galesiu gyventi su teciu kai eisiu i mokykla, nes tu turesi leliuka ir tu man nepadesi tu gi auginsi kita vaika , tetis nori kad as jo drauge mama vadinciau, po to dar kalba kalba vaikas ir sako, oi man tetis neleido situ zodziu sakyti(nu supraskit pasakoti)
As pati esu pedagoge ir puikiai suprantu kad vaiko i visa tai kisti nereikia, laikui begant visa tai susigules. ir as net nesistengiu klausineti po susitikimu ir juo labiau nuteikineti vaiko pries jos paties Teva.
taciau kai tai suzinojau, nusprendziau tada kad vaikas galbut per mazas vienas susitikineti su tevu, tai pasiuliau GRAZIAI kad dalyvausiu kartu susitikimuose, va tada ir prasidejo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Pradejo mane uzgaulioti, sms siuntineti ir jis ir jo drauge, kad as tave prakeikiu, tavo vaikas gims urodas ir invalidas ir tt. Ir visos sitos sms kas 3 min siuntinejamos tiek mano ex tiek jo merginos. Na tai man teko pasikeisti nr.
O kadangi dar laukiuosi tai nemanau kad man ir mano leliuj i nauda toookie nervai, jau naktim nemiegu g.gif
ir ka dar siulot man vaika tookiems ligoniams duoti???????????
kol dabar teismo sprendimo nera tai tikrai neduosiu, O AS JAM PASIULIAU TIK TAI KAD DALYVAUSIU KARTU, IR MATOT KAS GAVOSI blink.gif blink.gif blink.gif

o issiaiskinti net nera joookiu galimybiu, as net bijau iseiti be savo vyro kur nors, nes prisiunte sms kad dar susitiksim akis i aki va taiad tai pakalbesim. Tai ar sveiki zmones nesciai dar taip rasineja . schmoll.gif
sena pažįstama
QUOTE(milla22 @ 2010 06 23, 09:57)
As turiu omeny nuteikinejamas t.y.  zodziu as negirdejau savo adresu, bet butent jo gimines yra sake, kad nuteikineja vaika  pries mano busima vaika, vyra. PVZ (va gims vaikas va tada tai tau bus tu pamatysi taves nemyles ir tt. o vaikas gryzes namo tik paklausia ar as galesiu gyventi su teciu kai eisiu i mokykla, nes tu turesi leliuka ir tu man nepadesi tu gi auginsi kita vaika , tetis nori kad as jo drauge mama vadinciau, po to dar kalba kalba vaikas ir sako, oi man tetis neleido situ zodziu sakyti(nu supraskit pasakoti)
As pati esu pedagoge ir puikiai suprantu kad vaiko i visa tai kisti nereikia, laikui begant visa tai susigules. ir as net nesistengiu klausineti po susitikimu ir juo labiau nuteikineti vaiko pries jos paties Teva.
taciau kai tai suzinojau, nusprendziau tada kad vaikas galbut per mazas vienas susitikineti su tevu, tai pasiuliau GRAZIAI kad dalyvausiu kartu susitikimuose, va tada ir prasidejo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Pradejo mane uzgaulioti, sms siuntineti ir jis ir jo drauge, kad as tave prakeikiu, tavo vaikas gims urodas ir invalidas ir tt. Ir visos sitos sms kas 3 min siuntinejamos tiek mano ex tiek jo merginos. Na tai man teko pasikeisti nr.
O kadangi dar laukiuosi tai nemanau kad man ir mano leliuj i nauda toookie nervai, jau naktim nemiegu  g.gif
ir ka dar siulot man vaika tookiems ligoniams duoti???????????
kol dabar teismo sprendimo nera tai tikrai neduosiu, O AS JAM PASIULIAU TIK TAI KAD DALYVAUSIU KARTU, IR MATOT KAS GAVOSI  blink.gif  blink.gif  blink.gif

o issiaiskinti net nera joookiu galimybiu, as net bijau iseiti be savo vyro kur nors, nes prisiunte sms kad dar susitiksim akis i aki va taiad tai pakalbesim. Tai ar sveiki zmones nesciai dar taip rasineja .  schmoll.gif
*

Visa sita as isgyvenau, tad suprantu jus puikiai 4u.gif Bet jumyse kalba kol kas tik nesciosios emocijos ir nieko daugiau.
Jus tikit pletkais? Nu lai sneka kas ka nori, visiems burnu neuzciaupsi, svarbu, jus zinot, kad tai netiesa 4u.gif Sneka, kad vaikas eisi gyventi pas teva, nes jums trukdys? O kaip jus manot? Trukdys ar netrukdys jums vaikas? Ne? Tai kokios problemos? Kokiu pagrindu vaikas iseis, jei namuose MEILES uzteks abiems vaikams? Vaikai nebega is MYLINCIOS JI aplinkos. Ir sneketi bet kas ir bet ka gali. drinks_cheers.gif Jo gimine gasdina baubais ir pabaisom, bet JUS-MAMA, jus viska galit savo elgesiu paneigti. Vaikai nekvaili, patys atsirenka su laiku, kas tiesa, kas melas.
Kiek metu vaikui, kad vieno neduodat? Metinukas? Dvimetis? Kiek, kad butu dar reikalingas mamos buvimas ir nepasitikejimas tevo seima? Paleiskit jus ta vaika, nieko jam neatsitiks pas teva, atvirksciai, tai jo seimai sugadinsit diena/savaitgali biggrin.gif Kokia cia romantika gali buti tarp dvieju balandeliu, kai aplink trinasi SVETIMAS vaikas biggrin.gif O jus pailsesite tuo metu nuo visu "mama, gerti", "mama, man skauda", "mama, noriu as cia ir cia", "mama, nupirk ta". Permeskit tokios "romantikos" ir vaiko tevui ant peciu-lai pasiunta is piktumo, ale pamatysit, jog ilgai "zaisti seima" noro nebus-cia irgi is patirties sakau, dabar neina vaiku isiulyti net pusmeciui karta biggrin.gif
Del sms grasinamo pobudzio-buciau parasiusi vienut vienintele, jog "visa tai perduosiu policijai". cool.gif
O siaip megaukites nestumu, laukite naujo vaikelio ir drasiai duokite vaika tevui, mintyse sau galvodama, kad jie(tevas+drauge)-tai aukle, kuriai dar pinigu moketi nereikia. 4u.gif

Kad isitikintumete, jog tiesa sakau, yra tema apie podukras ir posunius, paskaitykit ir paziurekit, ar tikrai ilgai dega noras svetimoms moterims "mama" vadintis smile.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry37660606
milla22
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 06 23, 12:06)
Visa sita as isgyvenau, tad suprantu jus puikiai 4u.gif Bet jumyse kalba kol kas tik nesciosios emocijos ir nieko daugiau.
Jus tikit pletkais? Nu lai sneka kas ka nori, visiems burnu neuzciaupsi, svarbu, jus zinot, kad tai netiesa 4u.gif Sneka, kad vaikas eisi gyventi pas teva, nes jums trukdys? O kaip jus manot? Trukdys ar netrukdys jums vaikas? Ne? Tai kokios problemos? Kokiu pagrindu vaikas iseis, jei namuose MEILES uzteks abiems vaikams? Vaikai nebega is MYLINCIOS JI aplinkos. Ir sneketi bet kas ir bet ka gali. drinks_cheers.gif Jo gimine gasdina baubais ir pabaisom, bet JUS-MAMA, jus viska galit savo elgesiu paneigti. Vaikai nekvaili, patys atsirenka su laiku, kas tiesa, kas melas.
Kiek metu vaikui, kad vieno neduodat? Metinukas? Dvimetis? Kiek, kad butu dar reikalingas mamos buvimas ir nepasitikejimas tevo seima? Paleiskit jus ta vaika, nieko jam neatsitiks pas teva, atvirksciai, tai jo seimai sugadinsit diena/savaitgali biggrin.gif Kokia cia romantika gali buti tarp dvieju balandeliu, kai aplink trinasi SVETIMAS vaikas biggrin.gif O jus pailsesite tuo metu nuo visu "mama, gerti", "mama, man skauda", "mama, noriu as cia ir cia", "mama, nupirk ta". Permeskit tokios "romantikos" ir vaiko tevui ant peciu-lai pasiunta is piktumo, ale pamatysit, jog ilgai "zaisti seima" noro nebus-cia irgi is patirties sakau, dabar neina vaiku isiulyti net pusmeciui karta biggrin.gif
Del sms grasinamo pobudzio-buciau parasiusi vienut vienintele, jog "visa tai perduosiu policijai". cool.gif
O siaip megaukites nestumu, laukite naujo vaikelio ir drasiai duokite vaika tevui, mintyse sau galvodama, kad jie(tevas+drauge)-tai aukle, kuriai dar pinigu moketi nereikia. 4u.gif 

Kad isitikintumete, jog tiesa sakau, yra tema apie podukras ir posunius, paskaitykit ir paziurekit, ar tikrai ilgai dega noras svetimoms moterims "mama" vadintis smile.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry37660606
*

Is dalies Jus teisi, bet tik is dalies verysad.gif o kadangi mano vaikas yra l. jautrus ir ji grizta is susitiko su teciu baisiai pasikeitusi, ir reikia geros dienos kad atsigautu, tai jau manau kad tookie susitikimai tik zaloja vaika verysad.gif . ir tikrai neduosiu vaiko kol teismas nuspres kitaip. p.s. jis turi dar 2 vaikus su kuriais taip pat negyvena, bet ju tai nereikia, o kodel sitaip prilipo prie sito vaiko ir manes tai nenutuokiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif . kol nezinojo kad laukiuosi viskas buvo kaip ir ramu. o vaikiukui dar tik 7 metai, ir nemanau kad ji dabar gali atsirinkti ka nors, jai abu labai brangus unsure.gif
Gaila vaiko
sena pažįstama
QUOTE(milla22 @ 2010 06 23, 16:11)
Is dalies Jus teisi, bet tik is dalies  verysad.gif    o kadangi mano vaikas yra l. jautrus ir ji grizta is susitiko su teciu baisiai pasikeitusi, ir reikia geros dienos kad atsigautu, tai jau manau kad tookie susitikimai tik zaloja vaika  verysad.gif . ir tikrai neduosiu vaiko kol teismas nuspres kitaip. p.s. jis turi dar 2 vaikus su kuriais taip pat negyvena, bet ju tai nereikia, o kodel sitaip prilipo prie sito vaiko ir manes tai nenutuokiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . kol nezinojo kad laukiuosi viskas buvo kaip ir ramu. o vaikiukui dar tik 7 metai, ir nemanau kad ji dabar gali atsirinkti ka nors, jai abu labai brangus  unsure.gif
Gaila vaiko
*

Is kur jus zinot, mano vaikai buvo jautrus ar ne? Vienam irgi 7 metai buvo, tas ir zudesi tokiu metu-stai iki kokio lygio buvo prieita, o kitam-(kai viena jau leisdavau) trys metai. doh.gif Tik pasakysiu dar is savo patirties, kad mes, mamos, labai daug savo tariamu nerimu perkeliam ant vaiko peciu 4u.gif Tai mums skaudu girdeti atsiliepimus ir sekiojame sugrizusi vaika, kuris mato ta persiokima ir uzsidaro savyje. Ne vaikas blogai jauciasi is tevo grizes, tai MAMOS jauciasi blogai ir savo kad ir neisrektomis emocijomis pritildo vaika.
Kai gris is tevo-nekreipkit demesio, nepulkit klausineti, pamatysit, suzydes vaikas, pasakos, kaip jam buvo gera, ka veike ir panasiai. Ir nebus tos nemalonios dienos, nes to sunkumo tiesiog jus neinesit, jauciamo pavydo, kad vaikui pas teva gera, vaikas nebus priverstas jausti kaltes jausmo, tad ir nevaikscios susiguzusi. Garantuoju, kad pas teva mergaite ciauska neuzsiciaupdama mirksiukas.gif

Kaip supratau, jus dar neissiskyrusi? Kad teismas vyks... Gal del to tevo pyktis ir jauciasi, jog vaikas, kuri isciose nesiojate, ne jo, o teismas pripazins kaip jo?
Kad dvieju kitu vaiku neziuri, tai irodo tik viena: jam smagu jus erzinti 4u.gif Duokit jus ta vaika dazniau-ir tuoj nebeims jos pusmeciais, kaip ir kitu dvieju drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
milla22
[quote=sena pažįstama,2010 06 23, 17:47]
Is kur jus zinot, mano vaikai buvo jautrus ar ne? Vienam irgi 7 metai buvo, tas ir zudesi tokiu metu-stai iki kokio lygio buvo prieita, o kitam-(kai viena jau leisdavau) trys metai. doh.gif Tik pasakysiu dar is savo patirties, kad mes, mamos, labai daug savo tariamu nerimu perkeliam ant vaiko peciu 4u.gif Tai mums skaudu girdeti atsiliepimus ir sekiojame sugrizusi vaika, kuris mato ta persiokima ir uzsidaro savyje. Ne vaikas blogai jauciasi is tevo grizes, tai MAMOS jauciasi blogai ir savo kad ir neisrektomis emocijomis pritildo vaika.
Kai gris is tevo-nekreipkit demesio, nepulkit klausineti, pamatysit, suzydes vaikas, pasakos, kaip jam buvo gera, ka veike ir panasiai. Ir nebus tos nemalonios dienos, nes to sunkumo tiesiog jus neinesit, jauciamo pavydo, kad vaikui pas teva gera, vaikas nebus priverstas jausti kaltes jausmo, tad ir nevaikscios susiguzusi. Garantuoju, kad pas teva mergaite ciauska neuzsiciaupdama mirksiukas.gif

Kaip supratau, jus dar neissiskyrusi? Kad teismas vyks... Gal del to tevo pyktis ir jauciasi, jog vaikas, kuri isciose nesiojate, ne jo, o teismas pripazins kaip jo?
Kad dvieju kitu vaiku neziuri, tai irodo tik viena: jam smagu jus erzinti 4u.gif Duokit jus ta vaika dazniau-ir tuoj nebeims jos pusmeciais, kaip ir kitu dvieju drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*

NA siaip esu pedagoge ir puikiai zinau kaip prieiti prie savo vaiko, ir as tai jau tikrai nelakstau is paskos ir niekada neklausinejo vaiko ka veike, ka tetis sake unsure.gif nors kartais taaip smalsu, bet suprantu vaika mirksiukas.gif , tai vat kad tevui to vaiko reikia tik tam kad paerzinti mane schmoll.gif o tai jau liudna unsure.gif , paskutiniu metu tik ir girdziu atimsiu is taves vaika ( atrodo kad buciau asociali ar kokia pabaisa blink.gif ) o susitikimai tai buna tokie, tetukas vaika savo nusiveza pas mama , pavalgydina, nuperka sulciu ir po poros val parveza, nu tipo pabuvau su vaiku, cia buna karta i men kai as pasiulydavau. o dabar kai susipykom, tai jau mirtinai reikia vaiko, net krikstynose nebuvo kai kvieciau blush2.gif vaikui tai laabai skaudu tada buvo, bet ...jau praeitis . o tie uzgauliojimai tai cia jau pavydas kalba manau kad kazkam geriau nei jam doh.gif
nenuostabu kodel zmonems nesiseka kai taip keikia kitus unsure.gif

Respect
Siūlau nekreipti dabar į tai dėmesio, tvarkytis skyrybas, prisiteisti alimentus, o po to pamatysit, kad "tetukui" dukros nelabai ir reikės. Kalbu iš asmenines patirties, nes lygiai toks pat scenarijus buvo, kai skyriausi su exu. O dabar jau aštunti metai, kaip sūnus savo bio nematęs cool.gif
milla22
QUOTE(Respect @ 2010 06 24, 12:19)
Siūlau nekreipti dabar į tai dėmesio, tvarkytis skyrybas, prisiteisti alimentus, o po to pamatysit, kad "tetukui" dukros nelabai ir reikės. Kalbu iš asmenines patirties, nes lygiai toks pat scenarijus buvo, kai skyriausi su exu. O dabar jau aštunti metai, kaip sūnus savo bio nematęs cool.gif
*

Niu mes senai jau issiskyre mirksiukas.gif ir alimentai priteisti, tik vat negaliu ziureti kaip vaikas traumuojamas unsure.gif verysad.gif Tai vat kad anu 2 vaiku tai jam nereikia, bet kazko labai prie mano dukros prilipes jau rolleyes.gif doh.gif
sena pažįstama
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 14:52)
Niu mes senai jau issiskyre mirksiukas.gif ir alimentai priteisti, tik vat negaliu ziureti kaip vaikas traumuojamas  unsure.gif  verysad.gif Tai vat kad anu 2 vaiku tai jam nereikia, bet kazko labai prie mano dukros prilipes jau  rolleyes.gif  doh.gif
*

O tai kokio teismo dabar laukiat?
Kai nustosit drausti mergaitei susitikti su tevu-nebereiks ir jos mirksiukas.gif
milla22
[quote=sena pažįstama,2010 06 24, 16:35]
O tai kokio teismo dabar laukiat?
Kai nustosit drausti mergaitei susitikti su tevu-nebereiks ir jos mirksiukas.gif
*

[/quotNa tetukas tai padave i teisma del alimentu sumazinimo ir vaiko lankymo dienu bigsmile.gif
nes nesenai dnr dare pasirodo turi dar vaiku, ir vargselis ale niekur nedirba ir tt , bet as tai jau kovosiu, o jei neiseis tai atsisakysiu thumbup.gif
o del lankomumo tegul kovoja, taip kad iki teismo tikrai vaiko neduosiu, as visada duodavau vaika, pati skambindavau ir sakydavau vaikas taves pasiilgo ir taip jie matydavosi, o sakau kai suzinojo kad laukiuosi tai va kas dedasi, vaika nuteikineja verysad.gif verysad.gif verysad.gif kaip man jaustis kai vaikas gryzes is pasimatymu vaiksto suruges, spardosi(ko nera buve) ir dar kalba kad kai gims leliukas tu neturesi laiko man ir tt. o as neklausineju vaiko ka tau tetis sake ir nelakstau is paskos kaip kvailele, as suprantu vaikui rupi abu tevai unsure.gif

Dar ir kaip tetukui jos reiks , nes yra sakes kad atimsiu as is taves vaika, turesi kita tai kam tau sitas blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar suprantu kad vaiku naudojasi kaip irankiu , tiek jis tiek jau ir as istraukiu i sita veikla verysad.gif , nu bet negaliu ziureti kai sitaip su vaiku elgiasi unsure.gif unsure.gif
milla22
Kaip gerai tetukam blush2.gif vaikus po pasauli metom ir dirbti nereikia nes neapsimoka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o alimentus valstybe mazina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sena pažįstama
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 16:43)
[/quotNa tetukas tai padave i teisma del alimentu sumazinimo ir vaiko lankymo dienu  bigsmile.gif

nes nesenai dnr dare pasirodo turi dar vaiku, ir vargselis ale niekur nedirba ir tt , bet as tai jau kovosiu, o jei neiseis tai atsisakysiu  thumbup.gif

kaip man jaustis kai vaikas gryzes is pasimatymu vaiksto suruges, spardosi(ko nera buve) ir dar kalba kad kai gims leliukas tu neturesi laiko man ir tt.

Dar ir kaip tetukui jos reiks , nes yra sakes kad atimsiu as is taves vaika, turesi kita tai kam tau sitas  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Dabar suprantu kad vaiku naudojasi kaip irankiu , tiek jis tiek jau ir as istraukiu i sita veikla  verysad.gif , nu bet negaliu ziureti kai sitaip su vaiku elgiasi  unsure.gif  unsure.gif
*

Ot bjaurybe devil.gif Ko nepateisinu-tai nepateisinu, kai tevai pridirba vaiku ir dar nenori alimentu moketi bash.gif

Vargu, ar iseis atsisakyti alimentu. Taip jau valstybe numate, kad 125lt vis tiek priteis doh.gif

Na grizusios mergaites elgesys rodo tik viena: jai geriau pas teti 4u.gif Tiesiog ji maistauja pries jus. Suprantu vaika: namuose mama yra kasdienybe, ir aprekia, ir valgyti padaro, ir nevisur iseina. Tetis jai gaunasi-pramogu pasaulis be jokio rezimo. Vien tik atostogos ir malonybe. Kuris zmogus nores grizti is pramogu pasaulio i kasdienybe mirksiukas.gif Stai ji ir maistauja pries tai. Tik nezino, vargsiuke, kad jei teks gyventi pas teti-susidurs su ta pacia kasdienybe, kaip pas mama dabar.
As tai net siulyciau duoti vaika kokiai savaitei pagyventi pas teti(cia jau po teismo). Mano berniukams labai greit visos pramogu pasaulis nusvito po keturiu dienu, kai reikejo tvarkyti tevo namus, skalbtis rubus ir darytis valgyti lotuliukas.gif Labai greit nustojo noreti eiti gyventi pas teva, dabar, kaip minejau, aplanko teva karta per pusmeti, o pradzioj draskiausi taip, kaip jus, nors cia moterys lygiai ta pati man sake: paleisk tuos vaikus, niekur jie nenueis, kuo daugiau drausi, tuo labiau trauks pas teva, kuris tampa Dievas tiesiog jiems, "uzdraustas vaisius visada saldesnis" drinks_cheers.gif

Lai sneka, ka nori 4u.gif Galit analogiskai atsakyti, kad kam jam sita dukte, jei jau turi kitus du ir dar kelis pasigimdys su naujaja drauge.

Blogai, kad ir jus isitraukiat i ta veikla. Vaikai negali tapti tevu negraziu zaidimu irankiais 4u.gif Prisiminkit Rinau atveji ir mastykit tik viena-kaip draugiskai ir gudriai suzaisti, kad vaikas liktu gyventi pas jus, bet lankytu teva 4u.gif
Limcamca
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 16:43)
kaip man jaustis kai vaikas gryzes is pasimatymu vaiksto suruges, spardosi(ko nera buve) ir dar kalba kad kai gims leliukas tu neturesi laiko man ir tt.

O, bet, tačiau, Sena pažįstama jums pasiūlė kelis variantus ir atsakymus, kaip reaguoti mirksiukas.gif Netinka nė vienas?
milla22
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 06 24, 18:31)
Ot bjaurybe devil.gif  Ko nepateisinu-tai nepateisinu, kai tevai pridirba vaiku ir dar nenori alimentu moketi bash.gif 

Vargu, ar iseis atsisakyti alimentu. Taip jau valstybe numate, kad 125lt vis tiek priteis doh.gif

Na grizusios mergaites elgesys rodo tik viena: jai geriau pas teti 4u.gif Tiesiog ji maistauja pries jus. Suprantu vaika: namuose mama yra kasdienybe, ir aprekia, ir valgyti padaro, ir nevisur iseina. Tetis jai gaunasi-pramogu pasaulis be jokio rezimo. Vien tik atostogos ir malonybe. Kuris zmogus nores grizti is pramogu pasaulio i kasdienybe mirksiukas.gif Stai ji ir maistauja pries tai. Tik nezino, vargsiuke, kad jei teks gyventi pas teti-susidurs su ta pacia kasdienybe, kaip pas mama dabar.
As tai net siulyciau duoti vaika kokiai savaitei pagyventi pas teti(cia jau po teismo). Mano berniukams labai greit visos pramogu pasaulis nusvito po keturiu dienu, kai reikejo tvarkyti tevo namus, skalbtis rubus ir darytis valgyti lotuliukas.gif Labai greit nustojo noreti eiti gyventi pas teva, dabar, kaip minejau, aplanko teva karta per pusmeti, o pradzioj draskiausi taip, kaip jus, nors cia moterys lygiai ta pati man sake: paleisk tuos vaikus, niekur jie nenueis, kuo daugiau drausi, tuo labiau trauks pas teva, kuris tampa Dievas tiesiog jiems, "uzdraustas vaisius visada saldesnis" drinks_cheers.gif

Lai sneka, ka nori 4u.gif Galit analogiskai atsakyti, kad kam jam sita dukte, jei jau turi kitus du ir dar kelis pasigimdys su naujaja drauge.

Blogai, kad ir jus isitraukiat i ta veikla. Vaikai negali tapti tevu negraziu zaidimu irankiais 4u.gif Prisiminkit Rinau atveji ir mastykit tik viena-kaip draugiskai ir gudriai suzaisti, kad vaikas liktu gyventi pas jus, bet lankytu teva 4u.gif
*

Na as atsisakyti zadu alimentu su ta salyga, kad tetukas neturetu teisiu i vaika sulaukus jam 18 ar daugiau.ateis po 14 metu ir sakys dukrele as tau mokejau alimentus tai teisiskai dabar tu turi mane islaikyti, kadangi neturiu kur eiti nes nieko neprasigyvenau per savo gyvenimeli blink.gif
tai kad vien del to mano galveleje sukasi tookie dalykeliai, kad atsisakyti alimentu verysad.gif
l'eau
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 17:08)
Kaip gerai tetukam  blush2.gif  vaikus po pasauli metom

vaikus vyrai gimdo? bigsmile.gif visada maniau kad tam reikia dviejų žmonių, o va gimdyti ar ne tai tikrai ne vyrai sprendžia. jei poreikiai didesni už pajamas visada galima arba užsidirbti arba mažinti poreikius.
milla22
QUOTE(l'eau @ 2010 06 24, 19:27)
vaikus vyrai gimdo? bigsmile.gif visada maniau kad tam reikia dviejų žmonių, o va gimdyti ar ne tai tikrai ne vyrai sprendžia. jei poreikiai didesni už pajamas visada galima arba užsidirbti arba mažinti poreikius.
*

Na taip saldziai snekam, patikim kaip vaiku abu norim, nusprendziam o jau klausimo gimdyti ar negimdyti apskritai nesvarstai, naes ir taip aisku kad GIMDYTI smile.gif ir taip su kiekviena kuria sutinkam biggrin.gif tai kaip ir metom po pasauli.
p.s. ieskom laimes po kiekvienu lapu thumbup.gif nerandam ir toooliau ieskom thumbup.gif o po to ziurim jau ir vaiku tai visa futbolo komanda surinkti galetu schmoll.gif ax.gif blush2.gif
sena pažįstama
QUOTE(milla22 @ 2010 06 24, 17:48)
Na as atsisakyti zadu alimentu su ta salyga, kad tetukas neturetu teisiu i vaika sulaukus jam 18 ar daugiau.ateis po 14 metu ir sakys dukrele as tau mokejau alimentus tai teisiskai dabar tu turi mane islaikyti, kadangi neturiu kur eiti nes nieko neprasigyvenau per savo gyvenimeli  blink.gif 
tai kad vien del to mano galveleje sukasi tookie dalykeliai, kad atsisakyti alimentu verysad.gif
*

Bijau, ka sakyti, reiktu Kodeksa ziureti, bet jei tevas nesutiks atsisakyti moketi alimentu-nieko jus nepadarysit. Galima atsisakyti alimentu tik tada, kai tevas issizada tevystes. O sito jusu buves sutuoktinis tikrai nepadarys schmoll.gif
milla22
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 06 24, 22:42)
Bijau, ka sakyti, reiktu Kodeksa ziureti, bet jei tevas nesutiks atsisakyti moketi alimentu-nieko jus nepadarysit. Galima atsisakyti alimentu tik tada, kai tevas issizada tevystes. O sito jusu buves sutuoktinis tikrai nepadarys schmoll.gif
*

niu reik tada jau man pradeti dometis ax.gif sitais reikalais blush2.gif
Natele
QUOTE(milla22 @ 2010 06 23, 09:57)

o issiaiskinti net nera joookiu galimybiu, as net bijau iseiti be savo vyro kur nors, nes prisiunte sms kad dar susitiksim akis i aki va taiad tai pakalbesim. Tai ar sveiki zmones nesciai dar taip rasineja .  schmoll.gif
*

Tai jus dabar turit puikiu argumentu pries ,,teveli" teisme. Pasinaudokit tuo butinai - palaikykit advokatui - tegu visai susitikinet uzdraudzia, jei toks psichas blink.gif .
milla22
QUOTE(Natele @ 2010 06 25, 09:50)
Tai jus dabar turit puikiu argumentu pries ,,teveli" teisme. Pasinaudokit tuo butinai - palaikykit advokatui - tegu visai susitikinet uzdraudzia, jei toks psichas  blink.gif .
*

As irgi taip manau, bet gaila vaiko doh.gif doh.gif doh.gif jei vaikas nekaip jauciasi iskarto "pasiilgau teveli" ir tt blush2.gif ax.gif doh.gif
neiruke
nu tevas (ar motina gali buti) negalvoja visai apie vaika, o tik apie save jei sitaip aukletoja vaika ir nuteikineja pries kita sutuoktini. juk toks elgimasis - vadinasi neidomu ka vaikas pats jaucia kai isgirsta tam tikrus zodelius pries kita mylima zmogu. vaikui abu teveliai yra svarbus ir mylimi, juk jis nekaltas kad ten teveliu keliai issiskyre ar pykstasi del kazko. o kai suauge pykstasi - jiems vaikai antrame etape tampa ir nepagalvoja ka tie mazieji jaucia savo sirdelese.
kiti del principu savo nuteikineja vaikucius pries kita, bet kur zmogiskumas , kam to reikia - nesuvokiu- kam nuo to geriau bus, jei tik pats nervuosies ir kitus nervuosi, o rezultatas - "vaiko sirdele verkia", nes jis viska jaucia ir mato. nereikia ten jam net sakyti - negera mama, nemylek mamos ar tevelio.
isvis nesuvokiu zmoniu, kai zmoniu keliai issiskiria- o jiems dar draskytis reikia per teismus del materialiniu vertybiu, juk galima ir zmoniskai tartis ir skirstis, kam ten shudais drapstytis reikia is principu ir pykciu, ar ten mustis doh.gif juk galima kaip zmones kalbetis ir viska apibusiai ispresti (nekalbu kai zmogus egoistiskai visko nori ir vis maza maza ir niekada nebus jam uztektinai). doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.