Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Temų prenumerata
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Smilte
Noriu dar paklausti,kaip po kiek laiko issijungus kokia tema atidaryti nuo ten kur esu neskaicius?mane vis nukelia i pati pati gala.. sad.gif paspaudziu kaad sakityi neskaitytus ir vistiek atsidusiu paciame gale.. sad.gif

Papildyta:

QUOTE(Ambro @ 2007 01 30, 16:31)
Ne vienas narys klausė, kaip tai padaryt. Todėl surašysiu vienoj temoj, kad nereiktų klaidžio ir ieškot wink.gif
Gali temą sekti per Favorites.

user posted image

Užsakytas temas galėsit pasižiūrėt paspaudus ant Favorites.

user posted image

Arba atsidarius temą, spaudi "Sekti šią temą"

user posted image

Jei bus atsakyta į užprenumeruotą temą, tau el. paštu ateis pranešimas.

Jei nebenori sekti tos temos: Mano nustatymai -> kairėj susirandi ir paspaudi Peržiūrėti temas. Sudedi varneles, kurių jau nebenori sekti, ir apačioj pasirenki Nutraukti prenumeratą, spaudi Su pasirinktu:

user posted image

Tema apie Favorites yra ČIA.
Daisy
g.gif na mane visa laik numeta ten kur pabaigiau skaityti g.gif
Smilte
QUOTE (Daisy @ 2004 05 04, 10:34)
g.gif na mane visa laik numeta ten kur pabaigiau skaityti g.gif

ta pacia diena tai taip jei jau buvau iejusi ta skyreli,bet kai atsidarau po kiek laiko,pvz,po triju dienu tai i pati gala...
wuwuwu
KLAUSIMAS:
  Kaip užsiprenumeruoti temą, kad ateitų pranešimas į el. paštą apie naujus komentarus toje temoje?

ATSAKYMAS: Atsidarykite norimą temą. Po pavadinimu smulkiomis raidelėmis pamatysite užrašą "SEKTI ŠIĄ TEMĄ" - paspauskite. Atsidarys Jūsų valdymo skydas. Prašome pasirinkti pranešimo būdą.
Forumo prenumerata įspės apie naujai sukurtas temas, temų prenumerata - apie naujus atsakymus temoje.

pasirinkite vieną iš nustatymų uždėdami varnelę ir apačioje spauskite PRADĖTI.

KLAUSIMAS:
Kodel nebeateina pranesimai apie mano uzprenumeruotas temas???  Gal tai susije su techniniais nesklandumais?

ATSAKYMAS: Gali būti, kad tai el. pašto paslaugos tiekėjo problema. Jūsų el.pašto dežutė gali blokuoti pranešimus iš forumo el.pašto kaip šlamštlaiškius (SPAM'ą), nes per dieną gaunama labai daug laiškų iš to paties forumo adreso, tad kartais tokie pranešimus blokuojami.

KLAUSIMAS:
Kodėl pranešimus apie naujus komentarus temoje gaunu taip pavėluotai?

ATSAKYMAS: Galbūt prenumeratos nustatymuose, kai rinkotės pranešimo pristatymo būdą, varnelę uždėjote ne prie tos kategorijos. Pasirinkite šią:

Pranešimas paštu nedelsiantPranešimas bus išsiųstas nedelsiant, neatsižvelgiant į tai, ar tuo metu esate prisijungęs prie forumo.

Nes jei pasirinkote "Uždelstas pranešimas paštu"
Pranešimai išsiunčiami tik tuo atveju, jei tuo metu nesate prisijungęs prie forumo.

KLAUSIMAS:
  Kaip atsisakyti prenumeratos?

ATSAKYMAS: Pasirinkite "Mano nustatymai", tada kairėje pusėje susiraskite punktą "Peržiūrėti temas". Atsidariusiame naujame lange, dešinėje pusėje sudėliokite varneles - kurių temų nebenorite gauti prenumeratos ir apačioje spauskite "su pasirinktu".

Arba skaitykite šią temą:
Kaip atsisakyt prenumeratos?
coca cola
na man taip pat prenumerata neateina, o supermama pastoviai nuluzta sad.gif
wuwuwu
Del nuluzimo tai jo, bet cia visiems luzineja (kazkur buvo rasyta, bet neberandu rolleyes.gif ). Tikesimes, greitu laiku pasitaisys. O vat del prenumeratos nesupratau... g.gif
Libra
Man irgi keleta dienu neateina prenumerata, is supermama keleta kartu per diena nuluzta. unsure.gif
SuperMama
uztat man visas 1000 laisku kasdien ateina rolleyes.gif

kol kas beprasmiska ka nors keisti, paziuresiu kai busime naujame serveryje.
Vasara
Uzsiprenumeravau ir as kai kurias temas, kad siustu atsakymus i e-mail. Gavau pranesima apie viena atsakyma. Dabar ziuriu yra ir daugiau atsakymu, bet i e-mail neateina. Kazka ne taip padariau?
Papildyta @ [mergetime]1087332660[/mergetime]
Sorry, ateina, bet kazkaip paveluotai. Na bet svarbu ateina smile.gif thumbup.gif
nikute
O kaip atsisakyti tu uzprenumeruotu temu?
Ambro
Gali temą sekti per Favorites.

user posted image

Kiekvieną kartą prisijungiant prie forumo, viršutinėje juostoje paspaudi Favorites ir iškart gali peržiūrėti visas užprenumeruotas temas.

Arba atsidarius temą, spaudi "Sekti šią temą"

user posted image

Jei bus atsakyta į užprenumeruotą temą, tau el. paštu ateis pranešimas.

Jei nebenori sekti tos temos: Mano nustatymai -> kairėj susirandi ir paspaudi Peržiūrėti temas. Sudedi varneles, kurių jau nebenori sekti, ir apačioj pasirenki Nutraukti prenumeratą, spaudi Su pasirinktu:

user posted image
nikute
QUOTE (nikute @ 2004 07 02, 17:53)
O kaip atsisakyti tu uzprenumeruotu temu?

Jau issiaiskinau clap.gif
Smilte
MAAAAMOSSSS!!!Tai kur tie favoritai???Nu padekite bo prazilsiu kol atrandu kur baigiau skatyti kad tesciau toliau blink.gif blink.gif
mantyte
QUOTE (Smilte @ 2004 07 31, 18:02)
MAAAAMOSSSS!!!Tai kur tie favoritai???Nu padekite bo prazilsiu kol atrandu kur baigiau skatyti kad tesciau toliau blink.gif blink.gif

zemiau juostos kur temos pavadinimas yra tokie mygtukai: sekti tema, spausdinti tema, add/remove to favorites, tai ta paspausk mygtuka(aisku pirma ieik i tema kuria nori isideti i favorites) tada supermama parasys kad turi palaukti ar pan. ir viskas wink.gif o po to jau visus savo favorites matysi nuejus ant FAVORITES kur yra pagalba, nariai, kalendorius biggrin.gif

jei ko nors nesupratai parasyk wink.gif
mantyte
ieini itema, pvz dabar kai skaitai, pavaziuok truputi i virsu ir pamatysi uzrasa add/remove to favorites, tai paspaisk ji. Po tio kiekviena karta iejus i foruma spausk iskart Favorites kur prir kalendoriaus yra, tai ten matysi savo pasirinktas temas, matysi kas ir kada parase zinute ir nukels tave i ta vieta kur neskaitei, kartais nenukelia bet retai, kai supermama puliuoja biggrin.gif
krika
o kaip uzsiprenumeruoti tema? va noriu sekti skelbimu lenta. ir butu gerai, kad pranesimas ateitu ne i e-meila, o kaip az issoktu vos tik atidarius supermama.

turbut per daug noriu? bet noriu....
Board
Ateini i tema, ir po temos pavadinimu pilkoj juostoj matai add/remove favorites.
Prenumerata kol kas ateina tik i el.pasto dezute.
Ambro
QUOTE (krika @ 2004 09 08, 12:47)
o kaip uzsiprenumeruoti tema? va noriu sekti skelbimu lenta. ir butu gerai, kad pranesimas ateitu ne i e-meila...

Jei nori, kad neitu i maila, tai atsidarius kiekviena tema, virsuje yra tokia eilute
Prisegti naują apklausą | Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą | Add/Remove Favorites

Spaudi ant Add/Remove Favorites ir kaskart prisijungus, galesi iskart pamatyti ar kas atsake i tavo uzsakyta tema, paspaudus user posted imageFavorites

o kaip az issoktu vos tik atidarius supermama.

Eini:
Mano valdymo skydas => Forumų nustatymai (Nustatymuose) => sioje eiluteje "Ar norite gauti iššokantį pranešimą, kai jūsų pranešimų gaviklyje yra nauja asmeninė žinutė?" uzdedi
taip.

Ar aisku?
Ambro
QUOTE (Auges @ 2004 09 08, 13:28)
Ateini i tema, ir po temos pavadinimu pilkoj juostoj matai add/remove favorites.
Prenumerata kol kas ateina tik i el.pasto dezute.

Susidubliavom rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
krika
viksreli ir auges aciu uz paaiskinimus. tik va auges mane labiau suprato. as norejau kad uzprenumeruota tema irgi issoktu vos tik atidarius supermama, taip kaip issoksta az.
Tučka
Man vel nebeateina prenumerata mad.gif Tiksliau kai kuri ateina, o kai kuri ne g.gif
traliabum
ir man nebeateina sad.gif( va ka tik buvau uzprenumeruotoj temoj prirasyta ir nemazai, o prenumeratos kaip ner taip ner....
Nerutė
Jau kuris laikas neateina prenumerata ir man sad.gif kodel?
Cinside
Negaunu prenumeratų jau gal porą savaičių. Tris temas, man rodos, esu užsiprenumeravusi, tačiau negaunu atsakymų. Užeinu čia kažkurią dieną, gal 10 naujų žinučių vienoje temoje, o pašte jokio perspėjimo. 4u.gif
Anistėja
jau gera savaitė, kai negaunu prenumeratos g.gif. Užsiprenumeravus esu tik pora temų, bet niekaip nesulaukiu pranešimų apie atsakymus... Gal kas paaiskintų kodėl?
Supermergaitė
Neganu prenumeratos! Nors visos temos užsakytos "informuoti nedelsiant". Gal per daug užsiprenumeravau g.gif ?
Ambro
Man prenumeratos ateina iškart, kai tik paskelbiamas atsakymas rolleyes.gif Tai gal niekas neatrašė toje temoje g.gif O gal el. paštas užstrigo?
Filia
Ir aš kokias dvi savaites negaunu nprenumeratų. Arba gaunu vieną, o užsiprenumeravau kelias. Arba dar geriau, ateina 5 prenumeratų pranešimai ir visi tie patys, iš tos pačios temos. Užeinu į kitas temas - prirašyta, bet prenumeratos negavau.
Insomnia
O as kazkaip nebematau Add to Favorites funkcijos g.gif
Ambro
QUOTE(Insomnia @ 2006 06 13, 18:45)
O as kazkaip nebematau Add to Favorites funkcijos g.gif
*

user posted image
Insomnia
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 06 14, 11:24)
user posted image
*

Dekui 4u.gif

As gi, vepla, nepastebejau, kad pas mane ne Standartinis, o Linijinis pasidares blush2.gif Todel ir nebebuvo doh.gif
liucinka
O ką daryti, kad nebeateitų?
Dalita
nueik į "mano nustatymai" kaireje pusei ieškok "prenumeratos" tei pasirink, kad nebeateitų mirksiukas.gif
Ambro
QUOTE(liucinka @ 2006 06 28, 12:31)
O ką daryti, kad nebeateitų?
*

kaip atsisakyt prenumeratos?
matukas'06
user posted image
Esu užsisakius keletą prenumeruojamų temų, bet prenumerata neateina. Kodėl?
Ambro
Gali būti, kad esi nusistačiusi "nepranešti paštu", "uždelstas pranešimas" ir pan... Jei nori, gali pranešimą nusistatyti rankiniu būdu: eini į "Mano nustatymai", kairėj pusėj prie "Prenumeratos" susirandi "Peržiūrėti temas" ir spaudi. Tada pasirenki norimą temą ir uždedi varnelę. Apačioj nusistatai, kaip turi pranešti. Pasirink "pranešimas paštu nedelsiant" ir spaudi ant "su pasirinktu" wink.gif

user posted image
wilike
Užsiprenumeravau, bet negaunu žinučių į el.paštą.Kas atsitiko?
modestasta
QUOTE(Ambrozija @ 2006 08 03, 11:40)
Gali būti, kad esi nusistačiusi "nepranešti paštu", "uždelstas pranešimas" ir pan... Jei nori, gali pranešimą nusistatyti rankiniu būdu: eini į "Mano nustatymai", kairėj pusėj prie "Prenumeratos" susirandi "Peržiūrėti temas" ir spaudi. Tada pasirenki norimą temą ir uždedi varnelę.  Apačioj nusistatai, kaip turi pranešti. Pasirink "pranešimas paštu nedelsiant" ir spaudi ant "su pasirinktu" wink.gif
user posted image
*

Nesuprantu viska padarau kaip parasyta, bet vos tik vel pasiziuriu kas tame laukelyje vel raso NUTRAUKTI PRENUMERATA niekaip nesuprantu unsure.gif tai as nusistaciau kad atsakymai ateitu ar ne ? Jus man fool.gif fool.gif fool.gif paaiskinkit jei galite blush2.gif
*plepute*
Man jau kelias dienas nebeateina prenumerata. Nieko nekeiciau, visa laika ateidavo, o dabar nebe. Ka daryti? unsure.gif
*plepute*
Labai tikiuosi sulaukti asakymo 4u.gif
Azazella
O as nebegaunu pranesimu i el.pasto dezute apie gautas asmenines zinute.
Idomu kodel, jokiu nustatymu nekeiciau...
modestasta
KAZKAIP MATAU RETOKAI UZSUKA TOS, KURIOS MUMS GALETU PADETI verysad.gif verysad.gif verysad.gif
*plepute*
verysad.gif verysad.gif verysad.gif as nebezinau kaip bendrauti SM, nebegaliu sekti atsakymu doh.gif
Ambro
QUOTE(*plepute* @ 2006 12 18, 22:47)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  as nebezinau kaip bendrauti SM, nebegaliu sekti atsakymu doh.gif
*

Jei viskas gerai nustatyta prenumeratoj (kad praneštų el. paštu negelsiant ar uždelstu būdu), tai gal ta tema buvo uždaryta, sujungta g.gif

Azazella, eik į Mano nustatymai, kairėj pusėj susirask ir paspausk Elektroninio pašto nustatymai. Pažiūrėk, ar visos varnelės uždėtos? g.gif

user posted image
Arijietė
Aš taip pat esu užsiprenumeravus krūvą temų, bet staiga vieną dieną laiškų apie atsakymus pradėjau negauti... Bandau dar kartą užsiprenumeruoti, rašo, kad klaida, tema jau užprenumeruota... Žiūrėjau kaip parašyta elektroninio pašto nustatymuose, ten viskas gerai, varnelės sudėtos... Ką daryt? g.gif
Bajm
a kodėl į favoritus nesusimetat mėgiamų temų?

nebent norite užsiprenumeruoti naujai užvedamas temas atskiruose forumuose?
*plepute*
QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 20, 11:23)
[color=darkviolet]Jei viskas gerai nustatyta prenumeratoj (kad praneštų el. paštu negelsiant ar uždelstu būdu), tai gal ta tema buvo uždaryta, sujungta g.gif
Tai kad viskas labai gerai nustatyta prenumeratoj, o is karto uzsidaryti virs 10 metu vargu ar gali biggrin.gif tuo labiau, kad toliau jose bendrauju.
Kiek pavyko issiaiskinti, tiesiog nebeateina laiskai i pasto dezute butent is SM forumo. Is visu kitu ateina. Gal cia hakeriai, kurie nemegsta SM? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 23:33)
a kodėl į favoritus nesusimetat mėgiamų temų?

nebent norite užsiprenumeruoti naujai užvedamas temas atskiruose forumuose?
tai koks tada sarasas iseitu? g.gif as ir jame pasimesciau lotuliukas.gif
Bajm
*plepute*

va pasižiūrėjau savo favoritus
nukopinau į wordą, gavosi 29 lapai blush2.gif

bet nepasimetu, nes kai atsijungiu, po to prisijungiu
einu į favoritus, tai viršuj matosi temos, kur buvo atsakymai, rašoma: Naujos žinutės Jūsų Favorites temose

o kur nebuvo atsakymų lieka už tokios linijos, rašoma: Jūsų Favorite temose naujų žinučių nėra
viskas aišku kaip abėcėlė smile.gif
*plepute*
Ooooo, reiks pabandyti tuomet g.gif
*plepute*
Tiksliai bigsmile.gif Ir labai patogu 4u.gif
Aciu, Bajm, suveikei operatyviau, nei moderatores mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.