Noriu dar paklausti,kaip po kiek laiko issijungus kokia tema atidaryti nuo ten kur esu neskaicius?mane vis nukelia i pati pati gala.. paspaudziu kaad sakityi neskaitytus ir vistiek atsidusiu paciame gale.. Papildyta:QUOTE(Ambro @ 2007 01 30, 16:31) Tema apie Favorites yra ČIA.
 na mane visa laik numeta ten kur pabaigiau skaityti
| QUOTE (Daisy @ 2004 05 04, 10:34) | na mane visa laik numeta ten kur pabaigiau skaityti |
ta pacia diena tai taip jei jau buvau iejusi ta skyreli,bet kai atsidarau po kiek laiko,pvz,po triju dienu tai i pati gala...
KLAUSIMAS: QUOTE Kaip užsiprenumeruoti temą, kad ateitų pranešimas į el. paštą apie naujus komentarus toje temoje? ATSAKYMAS: Atsidarykite norimą temą. Po pavadinimu smulkiomis raidelėmis pamatysite užrašą "SEKTI ŠIĄ TEMĄ" - paspauskite. Atsidarys Jūsų valdymo skydas. Prašome pasirinkti pranešimo būdą. Forumo prenumerata įspės apie naujai sukurtas temas, temų prenumerata - apie naujus atsakymus temoje. pasirinkite vieną iš nustatymų uždėdami varnelę ir apačioje spauskite PRADĖTI. KLAUSIMAS: QUOTE Kodel nebeateina pranesimai apie mano uzprenumeruotas temas??? Gal tai susije su techniniais nesklandumais? ATSAKYMAS: Gali būti, kad tai el. pašto paslaugos tiekėjo problema. Jūsų el.pašto dežutė gali blokuoti pranešimus iš forumo el.pašto kaip šlamštlaiškius (SPAM'ą), nes per dieną gaunama labai daug laiškų iš to paties forumo adreso, tad kartais tokie pranešimus blokuojami. KLAUSIMAS: QUOTE Kodėl pranešimus apie naujus komentarus temoje gaunu taip pavėluotai? ATSAKYMAS: Galbūt prenumeratos nustatymuose, kai rinkotės pranešimo pristatymo būdą, varnelę uždėjote ne prie tos kategorijos. Pasirinkite šią: Pranešimas paštu nedelsiantPranešimas bus išsiųstas nedelsiant, neatsižvelgiant į tai, ar tuo metu esate prisijungęs prie forumo. Nes jei pasirinkote "Uždelstas pranešimas paštu" Pranešimai išsiunčiami tik tuo atveju, jei tuo metu nesate prisijungęs prie forumo. KLAUSIMAS: QUOTE Kaip atsisakyti prenumeratos? ATSAKYMAS: Pasirinkite "Mano nustatymai", tada kairėje pusėje susiraskite punktą "Peržiūrėti temas". Atsidariusiame naujame lange, dešinėje pusėje sudėliokite varneles - kurių temų nebenorite gauti prenumeratos ir apačioje spauskite "su pasirinktu". Arba skaitykite šią temą: Kaip atsisakyt prenumeratos?
coca cola
2004 05 14, 08:03
na man taip pat prenumerata neateina, o supermama pastoviai nuluzta
Del nuluzimo tai jo, bet cia visiems luzineja (kazkur buvo rasyta, bet neberandu ). Tikesimes, greitu laiku pasitaisys. O vat del prenumeratos nesupratau...
Man irgi keleta dienu neateina prenumerata, is supermama keleta kartu per diena nuluzta.
SuperMama
2004 05 14, 10:41
uztat man visas 1000 laisku kasdien ateina kol kas beprasmiska ka nors keisti, paziuresiu kai busime naujame serveryje.
Uzsiprenumeravau ir as kai kurias temas, kad siustu atsakymus i e-mail. Gavau pranesima apie viena atsakyma. Dabar ziuriu yra ir daugiau atsakymu, bet i e-mail neateina. Kazka ne taip padariau? Papildyta @ [mergetime]1087332660[/mergetime] Sorry, ateina, bet kazkaip paveluotai. Na bet svarbu ateina
O kaip atsisakyti tu uzprenumeruotu temu?
Gali temą sekti per Favorites.

Kiekvieną kartą prisijungiant prie forumo, viršutinėje juostoje paspaudi Favorites ir iškart gali peržiūrėti visas užprenumeruotas temas.
Arba atsidarius temą, spaudi "Sekti šią temą"

Jei bus atsakyta į užprenumeruotą temą, tau el. paštu ateis pranešimas.
Jei nebenori sekti tos temos: Mano nustatymai -> kairėj susirandi ir paspaudi Peržiūrėti temas. Sudedi varneles, kurių jau nebenori sekti, ir apačioj pasirenki Nutraukti prenumeratą, spaudi Su pasirinktu:
| QUOTE (nikute @ 2004 07 02, 17:53) | | O kaip atsisakyti tu uzprenumeruotu temu? |
Jau issiaiskinau
MAAAAMOSSSS!!!Tai kur tie favoritai???Nu padekite bo prazilsiu kol atrandu kur baigiau skatyti kad tesciau toliau
mantyte
2004 07 31, 17:06
| QUOTE (Smilte @ 2004 07 31, 18:02) | MAAAAMOSSSS!!!Tai kur tie favoritai???Nu padekite bo prazilsiu kol atrandu kur baigiau skatyti kad tesciau toliau |
zemiau juostos kur temos pavadinimas yra tokie mygtukai: sekti tema, spausdinti tema, add/remove to favorites, tai ta paspausk mygtuka(aisku pirma ieik i tema kuria nori isideti i favorites) tada supermama parasys kad turi palaukti ar pan. ir viskas  o po to jau visus savo favorites matysi nuejus ant FAVORITES kur yra pagalba, nariai, kalendorius jei ko nors nesupratai parasyk
mantyte
2004 07 31, 19:03
ieini itema, pvz dabar kai skaitai, pavaziuok truputi i virsu ir pamatysi uzrasa add/remove to favorites, tai paspaisk ji. Po tio kiekviena karta iejus i foruma spausk iskart Favorites kur prir kalendoriaus yra, tai ten matysi savo pasirinktas temas, matysi kas ir kada parase zinute ir nukels tave i ta vieta kur neskaitei, kartais nenukelia bet retai, kai supermama puliuoja
o kaip uzsiprenumeruoti tema? va noriu sekti skelbimu lenta. ir butu gerai, kad pranesimas ateitu ne i e-meila, o kaip az issoktu vos tik atidarius supermama.
turbut per daug noriu? bet noriu....
Ateini i tema, ir po temos pavadinimu pilkoj juostoj matai add/remove favorites. Prenumerata kol kas ateina tik i el.pasto dezute.
| QUOTE (krika @ 2004 09 08, 12:47) | | o kaip uzsiprenumeruoti tema? va noriu sekti skelbimu lenta. ir butu gerai, kad pranesimas ateitu ne i e-meila... |
Jei nori, kad neitu i maila, tai atsidarius kiekviena tema, virsuje yra tokia eilute Prisegti naują apklausą | Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą | Add/Remove Favorites Spaudi ant Add/Remove Favorites ir kaskart prisijungus, galesi iskart pamatyti ar kas atsake i tavo uzsakyta tema, paspaudus Favorites | QUOTE | | o kaip az issoktu vos tik atidarius supermama. |
Eini: Mano valdymo skydas => Forumų nustatymai (Nustatymuose) => sioje eiluteje "Ar norite gauti iššokantį pranešimą, kai jūsų pranešimų gaviklyje yra nauja asmeninė žinutė?" uzdedi taip.
Ar aisku?
| QUOTE (Auges @ 2004 09 08, 13:28) | Ateini i tema, ir po temos pavadinimu pilkoj juostoj matai add/remove favorites. Prenumerata kol kas ateina tik i el.pasto dezute. |
viksreli ir auges aciu uz paaiskinimus. tik va auges mane labiau suprato. as norejau kad uzprenumeruota tema irgi issoktu vos tik atidarius supermama, taip kaip issoksta az.
Man vel nebeateina prenumerata  Tiksliau kai kuri ateina, o kai kuri ne
traliabum
2004 11 12, 11:51
ir man nebeateina  ( va ka tik buvau uzprenumeruotoj temoj prirasyta ir nemazai, o prenumeratos kaip ner taip ner....
Jau kuris laikas neateina prenumerata ir man  kodel?
Cinside
2005 11 05, 17:58
Negaunu prenumeratų jau gal porą savaičių. Tris temas, man rodos, esu užsiprenumeravusi, tačiau negaunu atsakymų. Užeinu čia kažkurią dieną, gal 10 naujų žinučių vienoje temoje, o pašte jokio perspėjimo.
Anistėja
2006 02 24, 17:09
jau gera savaitė, kai negaunu prenumeratos  . Užsiprenumeravus esu tik pora temų, bet niekaip nesulaukiu pranešimų apie atsakymus... Gal kas paaiskintų kodėl?
Supermergaitė
2006 06 08, 09:13
Neganu prenumeratos! Nors visos temos užsakytos "informuoti nedelsiant". Gal per daug užsiprenumeravau  ?
Man prenumeratos ateina iškart, kai tik paskelbiamas atsakymas Tai gal niekas neatrašė toje temoje O gal el. paštas užstrigo?
Ir aš kokias dvi savaites negaunu nprenumeratų. Arba gaunu vieną, o užsiprenumeravau kelias. Arba dar geriau, ateina 5 prenumeratų pranešimai ir visi tie patys, iš tos pačios temos. Užeinu į kitas temas - prirašyta, bet prenumeratos negavau.
Insomnia
2006 06 13, 18:45
O as kazkaip nebematau Add to Favorites funkcijos
QUOTE(Insomnia @ 2006 06 13, 18:45) O as kazkaip nebematau Add to Favorites funkcijos 
Insomnia
2006 06 14, 15:38
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 06 14, 11:24) Dekui As gi, vepla, nepastebejau, kad pas mane ne Standartinis, o Linijinis pasidares  Todel ir nebebuvo
liucinka
2006 06 28, 12:31
O ką daryti, kad nebeateitų?
nueik į "mano nustatymai" kaireje pusei ieškok "prenumeratos" tei pasirink, kad nebeateitų
QUOTE(liucinka @ 2006 06 28, 12:31) O ką daryti, kad nebeateitų? kaip atsisakyt prenumeratos?
matukas'06
2006 07 31, 23:34
 Esu užsisakius keletą prenumeruojamų temų, bet prenumerata neateina. Kodėl?
Gali būti, kad esi nusistačiusi "nepranešti paštu", "uždelstas pranešimas" ir pan... Jei nori, gali pranešimą nusistatyti rankiniu būdu: eini į "Mano nustatymai", kairėj pusėj prie "Prenumeratos" susirandi "Peržiūrėti temas" ir spaudi. Tada pasirenki norimą temą ir uždedi varnelę. Apačioj nusistatai, kaip turi pranešti. Pasirink "pranešimas paštu nedelsiant" ir spaudi ant "su pasirinktu" 
Užsiprenumeravau, bet negaunu žinučių į el.paštą.Kas atsitiko?
modestasta
2006 12 12, 11:28
*plepute*
2006 12 17, 13:16
Man jau kelias dienas nebeateina prenumerata. Nieko nekeiciau, visa laika ateidavo, o dabar nebe. Ka daryti?
*plepute*
2006 12 17, 18:12
Labai tikiuosi sulaukti asakymo
Azazella
2006 12 18, 10:12
O as nebegaunu pranesimu i el.pasto dezute apie gautas asmenines zinute. Idomu kodel, jokiu nustatymu nekeiciau...
modestasta
2006 12 18, 21:45
*plepute*
2006 12 18, 22:47
Arijietė
2006 12 20, 17:50
Aš taip pat esu užsiprenumeravus krūvą temų, bet staiga vieną dieną laiškų apie atsakymus pradėjau negauti... Bandau dar kartą užsiprenumeruoti, rašo, kad klaida, tema jau užprenumeruota... Žiūrėjau kaip parašyta elektroninio pašto nustatymuose, ten viskas gerai, varnelės sudėtos... Ką daryt?
a kodėl į favoritus nesusimetat mėgiamų temų?
nebent norite užsiprenumeruoti naujai užvedamas temas atskiruose forumuose?
*plepute*
2006 12 20, 23:36
QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 20, 11:23) [color=darkviolet]Jei viskas gerai nustatyta prenumeratoj (kad praneštų el. paštu negelsiant ar uždelstu būdu), tai gal ta tema buvo uždaryta, sujungta Tai kad viskas labai gerai nustatyta prenumeratoj, o is karto uzsidaryti virs 10 metu vargu ar gali  tuo labiau, kad toliau jose bendrauju. Kiek pavyko issiaiskinti, tiesiog nebeateina laiskai i pasto dezute butent is SM forumo. Is visu kitu ateina. Gal cia hakeriai, kurie nemegsta SM? Papildyta:QUOTE(Bajm @ 2006 12 20, 23:33) a kodėl į favoritus nesusimetat mėgiamų temų?
nebent norite užsiprenumeruoti naujai užvedamas temas atskiruose forumuose?
tai koks tada sarasas iseitu?  as ir jame pasimesciau
*plepute* va pasižiūrėjau savo favoritus nukopinau į wordą, gavosi 29 lapai bet nepasimetu, nes kai atsijungiu, po to prisijungiu einu į favoritus, tai viršuj matosi temos, kur buvo atsakymai, rašoma: Naujos žinutės Jūsų Favorites temose o kur nebuvo atsakymų lieka už tokios linijos, rašoma: Jūsų Favorite temose naujų žinučių nėra viskas aišku kaip abėcėlė
*plepute*
2006 12 20, 23:50
Ooooo, reiks pabandyti tuomet
*plepute*
2006 12 21, 00:52
Tiksliai  Ir labai patogu Aciu, Bajm, suveikei operatyviau, nei moderatores
|
|