Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nuo kada mazesne persileidimo rizika
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
eros
Miela daktare, as esu 20 sav. nescia, tai mano pirmas vaikas. Kol kas viskas o.k. Pilvas laaabai mazas, bet visi tyrimai geri. Taciau mano vyras labai bijo, kad nepersileisciau arba jei prasidetu prieslaikinis gimdymas, nuo kiek laiko vaikelis galetu isgyvent.
tad noriu paklaust: ar kuo velesnis nestumas, tuo mazesne tikimybe persileist, ar persileis galima ir nestumo pabaigoje, ir kiek savaiciu minimum budamas vaikelis galetu isgyventi, jei prasidetu prieslaikinis gimdymas
Labai aciu uz atsakymus.
Rita Matulionytė
Nuo 22-os sav.iki 37 sav. vdinama priešlaikiniu gimdymu. Naujagimio svoris- 500g ir daugiau. Pavieniais atvejais išgyvena ir tokio svorio vaikai, tačiau kuo naujagimio svoris didesnis, tuo tikimybė išgyventi didesnė.
Jei yra tam tikrų rizikos veiksnių, pagimdyti prieš laiką nėščioji gali bet kurią nėštumo savaitę,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.